HITNO-posao u AIR ABA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

bach

#101 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by bach »

KatarinaKosaca wrote:Ima jako puno oglasa gdje se daje prednost muškarcima, meni su to jednom čak i usmeno rekli na intervju. a nije istina da vani toga nema

http://www.trabajos.es
http://www.empleo.es
Vidim da voliš sapunice, nauči se španski. Koja ti je omiljena Esmeralada, Marisol, Rubi. U sapunicama se sve dešava na nekoj hacijendi, gazda na konju obilazi kmetove u blatu...
terra_incognita

#102 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by terra_incognita »

bach wrote:Za sve one koji traže posao informacija da firma iz naslova teme traži komercijalistu.

Uslov, tako stoji u oglasu:

"Veliku prednost imaju osobe ženskog spola".

U svakoj normalnoj zemlji firma koja bi izdala ovakav oglas bila bi proglašena šovinističkom, nazadnom, a dobili i po džepu jer krše zakon o ravnpravnosti spolova.

Može u Bosni sve.

U oglasu nije navedeno koji broj grudnjaka zainteresirane kandidatkinje treba da nose.

c c c c c c c c....
bach

#103 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by bach »

Da malo osvježimo temu.

Air aba ima svoj radio. Ima debilno ime RADIO BA. Na tom radiju imaju svoje verzije hazardnih igara poput onih koje emituje OBN iza ponoći.

Dakle voditelj kreštavog glasa traži od slušatelja da pogode jedan broj, to jest neki sat i neki minut, koje postoji samo u voditeljoj glavi.

Naravno da to ne može niko pogoditi, a dešavaju se ovakve stvari: Slušateljka se javlja i kaže pola nekog broja recimo 8 i.....

Na drugoj strani voditelj vrišti. Recite broj, broj hoću, broj, te skida osobu sa linije.

Svašta.
terra_incognita

#104 Re: HITNO-posao u AIR ABA

:shock: :shock: :shock:

Mozda sam taj voditelj trebala biti ja :D :D :D
bach

#105 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by bach »

Kolio sam primjeti u njihovim nagradnim igrama malo ko šta dobije...

Al' su im voditelji čudi. Čini mi se da je ključni uslov za voditelja neraspoznavanje afrikata.
terra_incognita

#106 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Ja govorim ono bas sa dikcijom, odbili bi me garant :-)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#107 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by KatarinaKosaca »

bach wrote:
KatarinaKosaca wrote:Ima jako puno oglasa gdje se daje prednost muškarcima, meni su to jednom čak i usmeno rekli na intervju. a nije istina da vani toga nema

http://www.trabajos.es
http://www.empleo.es
Vidim da voliš sapunice, nauči se španski. Koja ti je omiljena Esmeralada, Marisol, Rubi. U sapunicama se sve dešava na nekoj hacijendi, gazda na konju obilazi kmetove u blatu...
Ponekad prevedem neku sapunicu, kad već pitaš ;-)
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#108 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by KatarinaKosaca »

komi wrote:ja da imam firmu ja bih se zajebavao

stavio bih trebu da istovara cement

a krezavog muškarca da ugovara poslove :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Da imaš firmu sigurno se ne bi zajebavo, nego bi jako vodio računa ko će ti šta raditi.
bach

#109 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by bach »

Meni bude ponekad žao firmi koje ne mogu da nađu odgovarajuće zaposlenike.A dali je do zaposlenika ili do menadžmenta ili narodski gazde.

Kažu da se treba čuvati firmi koje prečesto objavljuju oglase za radn mjesta, a EIR A3A ih prečesto objavljuje: Konkurs tridest i pet put

Voditeljica - Tonac (One man show), Sarajevo Bosna i Hercegovina
Opis posla
RADIO BA raspisuje konkurs za prijem vise kandidatkinja u radni odnos, na radno mjesto:
VODITELJICA - TONAC ("One man show").

Uslovi koje kandidatkinje treba da ispunjavaju su:

* visoka ili visa strucna sprema,
* poznavanje engleskog jezika,
* poznavanje popularne BH muzike i BH izvodjaca,

Kandidatkinje treba da su: komunikativne, odgovorne i spremne na timski rad, te na permanentnu obuku do postizanja zeljenog nivoa znanja, kao i rad u smjenama.

Kandidatkinje se trebaju prijaviti licno na adresu RTV BA d.o.o. poslovna zgrada Energoinvesta u Pofalicima, ulica Hamdije Cemerlica 2, 10. sprat, svakim radnim danom od 10 do 15 sati.

Konkurs ostaje otvoren do popune radnih mjesta.
Broj radnih mjesta
1
Datum objave
24. Jul 2009.
Oglas ističe 23. Aug 2009.

Ukoliko se prijavljujete putem e-maila ili poštom, uz prijavu obavezno navedite oznaku SPAM - 8E22
Valjda ljudi znaju gdje ne treba predati CV.
rumenige_brajtner

#110 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by rumenige_brajtner »

KatarinaKosaca wrote:

Da imaš firmu sigurno se ne bi zajebavo, nego bi jako vodio računa ko će ti šta raditi.
tacnije receno, zato je i nemas :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#111 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by Truba »

rumenige_brajtner wrote:
KatarinaKosaca wrote:

tacnije receno, zato je i nemas :D
dobro je ba ozbiljni ljudi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: položili ste :mrgreen: idemo na sljedeći nivo
Minjo

#112 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by Minjo »

Čuo sam da Air Aba traži reseller-e. Zanima me da li neko zna kakva je firma, mislim odnos prema zaposlenim, plata za ovaj posao i sl. Ovdje sam pročitao dosta negativnih komentara, pa sam sad neodlučan!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#113 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by -LIBERO- »

Minjo wrote:Čuo sam da Air Aba traži reseller-e. Zanima me da li neko zna kakva je firma, mislim odnos prema zaposlenim, plata za ovaj posao i sl. Ovdje sam pročitao dosta negativnih komentara, pa sam sad neodlučan!
Ja znam po jednom svom jaranu koji radi kod njih,i ono sto mi on kazu da robuju. Nije momak koji voli slagati,ili preuvelicavati,tako da mu vjerujem.
Minjo

#114 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by Minjo »

Ma ako se dobro i redovno plaća nema veze što se puno radi!
sweet_zephyr

#115 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by sweet_zephyr »

ljudi su cudna sorta - citav dan bi da piju kafu a da im bude placeno.. Nedaj Boze da se na POSLU zapravo RADI..

A vrlo je intersantno da oni koji najvise kritikuju i kojima aba bas nijedan posao ne odgovara, imaju NAJVECI BROJ postova na forumu... :roll:
alibaba_i_30_godina

#116 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by alibaba_i_30_godina »

-LIBERO- wrote:
Minjo wrote:Čuo sam da Air Aba traži reseller-e. Zanima me da li neko zna kakva je firma, mislim odnos prema zaposlenim, plata za ovaj posao i sl. Ovdje sam pročitao dosta negativnih komentara, pa sam sad neodlučan!
Ja znam po jednom svom jaranu koji radi kod njih,i ono sto mi on kazu da robuju. Nije momak koji voli slagati,ili preuvelicavati,tako da mu vjerujem.
Ovo je istina. Imam i ja jednog prijatelja koji je u ovoj firmi morao raditi svaki dan (ukljucujuci i subotu i nedjelju) i to nekoliko sati prekovremeno ... izrabljivanje, nazalost :roll:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#117 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by -LIBERO- »

sweet_zephyr wrote:ljudi su cudna sorta - citav dan bi da piju kafu a da im bude placeno.. Nedaj Boze da se na POSLU zapravo RADI..

A vrlo je intersantno da oni koji najvise kritikuju i kojima aba bas nijedan posao ne odgovara, imaju NAJVECI BROJ postova na forumu... :roll:

A ti nesto znas o ovoj firmu,samim tim i o ovoj temi,il' pricas onako uopsteno,cisto da bi se pravio/la pametnim?
fakat

#118 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by fakat »

Koristio sam ih dugo i jos ih koristim. Kada procitah ko im je vlasnik i kakvi su uslovi rada, prisjede mi. Sto se mene tice cuo sam dovoljno. Istina je da su bradine cijene niske, ali neka hvala. Zna li neko jos provajdera?

Takodjer, preporucujem koristenje besplatnog internet SKYPE programa umjesto telefona, ko je u prilici a mnogi danas imaju racunar, s time sto se i pored toga mora ponekad telefonirati.
Kamilica-cica

#119 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by Kamilica-cica »

Mene zanima,da li je još uvijek stanje kod poslodavca AirAbba isto ili se nesto promijenilo u međuvremenu,ako ima neko,neke nove inpute neka napiše molim Vas.Pozdrav!!!
drag_gost

#120 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by drag_gost »

Izvini Emire, ali moram da pitam "Zasto?"
casanova123

#121 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by casanova123 »

hajde daj vijesti from the first hand :D
terra_incognita

#122 Re: HITNO-posao u AIR ABA

fakat wrote:Koristio sam ih dugo i jos ih koristim. Kada procitah ko im je vlasnik i kakvi su uslovi rada, prisjede mi. Sto se mene tice cuo sam dovoljno. Istina je da su bradine cijene niske, ali neka hvala. Zna li neko jos provajdera?
T3 nudi isto, koliko znam.
emir.ij

#123 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by emir.ij »

Molim vas oprostite svi na mojoj prošloj poruci. Zanemarite je. Neću zalaziti u detalje zašto sam je bio napisao.

Uglavnom nisu tako strašni i vrijedi pokušati i kod njih. Neću da zalazim u razlog zašto sam prestao tamo raditi ali su prema meni bili sve ispoštovali. Nema se vremena za luftiranje ali ako se trudite bit će pošteni.
dinoo1898

#124 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by dinoo1898 »

ja se zaletio kontam neka air kompanija kad ovo oni neki sumnjivi telefoni hahaha i razocarah se :-(
mashroom90

#125 Re: HITNO-posao u AIR ABA

Post by mashroom90 »

Ima li kakvih pozitivnih iskustava u zadnje vrijeme?
Post Reply