Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zvucnjak wrote:ako je ta grupa "letu stuke" sve naj naj naj ... zasto onda sviraju po nekim vukojebinama i zabitima .... po cumezima i podrumuma ... pred 50 - 100 ljudi ... moze li neko da objasni ...
Ceca pjeva pred 100.000 ljudi, Sinan Sakić i Ljuba Aličić pune šta god stignu-
valjaju li ti šta?
Zvucnjak wrote:ako je ta grupa "letu stuke" sve naj naj naj ... zasto onda sviraju po nekim vukojebinama i zabitima .... po cumezima i podrumuma ... pred 50 - 100 ljudi ... moze li neko da objasni ...
valjaju li ti šta?
valjaju li ti šta?
normalno da valjaju .... pomenuta tri izvodjaca lično slusam ... jer su meni dobri ... inace muziku ne dijelim po kategorijama ... slusam ono sto mi se svidja ... u stukama mi se bas nista ne svidja ... kome se svidja nek ih brate slusa .... za mene je najjaci domaci ( poslijeratni ) bend ... erogene zone ...
valjaju li ti šta?
normalno da valjaju .... pomenuta tri izvodjaca lično slusam ... jer su meni dobri ... inace muziku ne dijelim po kategorijama ... slusam ono sto mi se svidja ... u stukama mi se bas nista ne svidja ... kome se svidja nek ih brate slusa .... za mene je najjaci domaci ( poslijeratni ) bend ... erogene zone ...
e moj ti
ne slusam ribetine ni ja, al ovo nisi trebao napisat
valjaju li ti šta?
Uvijek je bilo isto,
zakone je reala.
Sirova koža, meso,
zlatom sve do para.
I trči, radi, trpi,
hrani se i množi.
Otimaj, kradi, varaj,
pred očima božijim.
Vazda su želje iste,
život ideala.
Ugodi tijelu pa ga bodi,
sto igala.
I nije važnio je li droga ili joga,
samo je bitno čemu dođeš putem toga.
Ja se baš ne razumijem,
ja malo šta umijem.
Moje su ulice u zlatnom ramu.
Ja se baš i ne poznajem,
samo prepoznajem kada svjetlo
promoli kroz tamu.
(monotono monotono)
Seks je u glavi,
svi ga slave kao totem.
Nisam muškarac ako s bojnog polja odem.
I popij oči,
krvi loči, al' se bori
za tuđi račun i nejasan teritorij.
Nije sve tužno,
imamo i zabavljače,
novu elitu,
nove talente pjevače.
Rastu ko gljive,
euforičan je prizor.
Plovim kroz dimove i ne palim televizor.
Ja se baš ne razumijem,
ja malo šta umijem.
Moje su ulice u zlatnom ramu.
Ja se baš i ne poznajem,
samo prepoznajem kada svjetlo
promoli kroz tamu.
Sinovac, sve što treba ti je novac
(puši kurac.)
Sinovac, uči li te tako otac?
(puši kurac, oca mi ne diraj.)
Hej,
evo ja bila u preksinoć na koncertu u Zagrebu i sada lutam netom u potrazi za nekakvom/ikakvom snimkom Tesle. Na sve što naletih je ovaj forum pa da podijelim s vama svoje koncertno pamćenje:
Kada posisaš sva vesla,
kada Nikola si Tesla,
stvarno možeš reći da je struja tvoja,
cijeli život za ideju,
tvoje riječi su u spreju,
samo ne daj da te spuca paranoja!!
JoeJoo wrote:Hej,
evo ja bila u preksinoć na koncertu u Zagrebu i sada lutam netom u potrazi za nekakvom/ikakvom snimkom Tesle. Na sve što naletih je ovaj forum pa da podijelim s vama svoje koncertno pamćenje:
Kada posisaš sva vesla,
kada Nikola si Tesla,
stvarno možeš reći da je struja tvoja,
cijeli život za ideju,
tvoje riječi su u spreju,
samo ne daj da te spuca paranoja!!
ZAGREB - Prošlog tjedna na radio postaje plasiran je najavni singl 'Tesla' s novog albuma 'Ugljikohidrati i proteini' popularnog sarajevskog pop rock benda Letu štuke.
Na albumu 'Ugljikohidrati i proteini', koji će se na tržištu naći 15. travnja, nalazi se dvanaest pjesama, koje Dinu Šarana opet potvrđuju kao odličnog tekstopisca.
'Inspiriran životopisima Nikole Tesle i Branimira Štulića ovaj singl nastaje u autorovoj dnevnoj sobi uz pomoć akustične gitare, par knjiga, snimaka sa Youtuba i velike želje da se da dostojan hommage svim ljudima koji su posvetili živote humanim idejama i dali čovječanstvu ljepotu i znanje bez da su mislili samo na svoje guzice.', rekao je Dino Šaran o pjesmi 'Tesla'
Za one koji nisu čuli pjesmu na radiju, premijeru singla poslušajte na Myspace