Liga prvaka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
rado_vidjen

#101 Re: Liga prvaka

Post by rado_vidjen »

liverpool - jedini tim u svijetu koji u prvih 11 ima dva klasicna zadnja vezna. (alonso, mascherano)

to je taj moderni fudbal koji je tamo ustolicio brada-filozof, i zbog kojeg NIKAD nece osvojiti premiership!
GandalfSivi

#102 Re: Liga prvaka

Post by GandalfSivi »

Kad smo kod dosadnih utakmica. Cijelo poluvrijeme sa mozda dvije sanse. Liverpoolu svaka cast, dosli ljudi da se odbrane i jos nesta ako naprave i super je. S druge strane, ovaj Real je fakat talasika, ja pojma nemam kako oni uspijevaju tako dobro igrati u Spaniji. Jos da ova Alonsa udje pred kraj, super bi bilo...
GandalfSivi

#103 Re: Liga prvaka

Post by GandalfSivi »

Liverpool sasvim zasluzeno.

Malo statistike, u 4 tekme niti jedan engleski tim nije primio gola...
KemooSA

#104 Re: Liga prvaka

Post by KemooSA »

Ovi komentatori su fakat ali fakat ocajni...
bato99

#105 Re: Liga prvaka

Post by bato99 »

odjekuje bernabeu "you never walk alone" :D :D madrid je odrađen idemo dalje :D :D
-danTe-

#106 Re: Liga prvaka

Post by -danTe- »

BAYERN UBER ALLES!!!
:dance: :dance: :dance:
bato99

#107 Re: Liga prvaka

Post by bato99 »

rado_vidjen wrote:liverpool - jedini tim u svijetu koji u prvih 11 ima dva klasicna zadnja vezna. (alonso, mascherano)

to je taj moderni fudbal koji je tamo ustolicio brada-filozof, i zbog kojeg NIKAD nece osvojiti premiership!
eto ti ćeš ga osvojiti
paja_patak

#108 Re: Liga prvaka

Post by paja_patak »

bato99 wrote:
rado_vidjen wrote:liverpool - jedini tim u svijetu koji u prvih 11 ima dva klasicna zadnja vezna. (alonso, mascherano)

eto ti ćeš ga osvojiti
pa i nece osvojiti premiership nije im djaba nadimak looserpool :lol: nego de nam ti jednu onu listicansku reci da ti je Arsenal simpatican :lol:
bato99

#109 Re: Liga prvaka

Post by bato99 »

bayern očekivano razvali sporting doduše niko se nije nado 5 :D ,,,kakav gol zavali karagounis za panathinaikos drama ,golčina....
Baltazar_khan

#110 Re: Liga prvaka

Post by Baltazar_khan »

Pukla :oops: Madridska :mrgreen: :dance:
bato99

#111 Re: Liga prvaka

Post by bato99 »

2005 -- prvaci :D
2006 - četvrtfinale
2007- finale
2008 - polufinale
2009 - prvaci :D
----------------------------FC LIVERPOOL---------------------------------
dimu

#112 Re: Liga prvaka

Post by dimu »

svaka cast liverpoolu dobro su igrali, osim onog suta Robbena Real nista bitno ne uradi, onaj sergio ramos je kloc samo takav potrosio je 10 lopti bezveze, raul ja mislim nije ni dotakao lopte veceras kako treba itd... razocaravajuce nakon onakve forme u zadnjih 9 utakmica...

bayern ne mora ni igrati revans nek predaju i opet prolaze haha :D

chelsea ocekivano pobjeda to je jedino bilo 100% ocekivano
Better Man

#113 Re: Liga prvaka

Post by Better Man »

Real očajan i bez ideje. Sramota za tako jedan veliki klub. Vidi se da im fali Nistelrooy, ali prije svega fali im dobar trener. Zadnji dobar trener koji je vodio Real je bio Del Bosque. Liverpool odradio rutinski posao. I neka mi sad neko nakon ova 2 dana Lige prvaka kaže da Engleski premiership nije najača liga.
Šibicar

#114 Re: Liga prvaka

Post by Šibicar »

Liverpool me pozitivno iznenadio da su odigrali ovako dobro bez Gerrarda,valjda je to ta razlika izmedju Engleskog i Španskog fudbala,što kod Engleza nema slabih protivnika niti slabih ligaških utakmica u kojima se može doći do pobjede sa pola snage.Liverpool zasluženo pobjedio i očitao je fudbalsku lekciju Realu,kao što je to sinoć učinio i Man Utd sa Interom,samo što nisu imali sreće da zabiju gol.
shadow

#115 Re: Liga prvaka

Post by shadow »

Bato, hajd ohladi malo tita ti, stalno se ponavljas k'o papagaj, koji ti je qrac? Ako su svi kontra tebe zapitaj se kakvi su tvoji kriteriji, sanse da su svi u krivu a samo ti u pravu su 0.01%. Malo realnosti nece skoditi..

Real me iznenadio, iskreno ocekivao sam da poderu Liverpool. Nista nisu pokazali, Liverpool je dosao po X ili eventualnih 1 razlike sto im je poslo za rukom. Zasluzeno, nema sta.
Sporting smjesan kao i Roma. Bayern je jedini obezbjedio prolaz dalje, svi ostali parovi su neizvjesni sto je super, bice dobrog fudbala.
Danss

#116 Re: Liga prvaka

Post by Danss »

vidi svi hvale Liverpool... Real jes odigro ocajnu utakmicu, al je Liverpool cijelo vrijeme imao bedem od 6 igraca pozadi... da je to neka talijanska ekipa, razumio bih, ovako :-) Tesko bi se bilo koja ekipa naigrala kod takve bunkerijade.
Nema veze... ima revansh... :D A Real je uvijek igrao bolje s Englezima na otoku... :D
Ovo ostalo... Bayern podero Sportinga...Gladni Nijemci... :D
Chelsea - Juve ocekivano...
Villareal - Pao... golchina!!!!! :-)
rado_vidjen

#117 Re: Liga prvaka

Post by rado_vidjen »

objektivno real je jedna velika kara. nakon skoro pa desetljeca raul je postao najveca i jedina zvijezda tamo. ovi novi (gago, higuain, sneijder i td.) su ipak tek prosjecni igraci, i sve do prije par godina ne bi mogli ni prismrdit klupi reala. nema tu vise igraca koji moze jednim potezom rijesit utkamicu, a nekada ih je bilo po 5-6 u prvih 11.
nema ideje, rutine...ne mogu ni pritisak napravit. ono bas jad. na ljeto im treba veliko pospremanje i dovodjenje istinskih zvijezda/pojacanja (a ne talenata) koji mogu odmah dati svoj doprinos i unaprijediti igru rela.
eto ti ćeš ga osvojiti
necu ja, gospodine rafo, nego vas kolega - Sir Alex Ferguson :wink:
dimu

#118 Re: Liga prvaka

Post by dimu »

Danss wrote:vidi svi hvale Liverpool... Real jes odigro ocajnu utakmicu, al je Liverpool cijelo vrijeme imao bedem od 6 igraca pozadi... da je to neka talijanska ekipa, razumio bih, ovako :-) Tesko bi se bilo koja ekipa naigrala kod takve bunkerijade.
vidjeces tek bunkera u revansu :lol: :lol:

samo je onaj Riera zasluzio drugi zuti ukrade 2 minute izlezavajuci se i onda ustade ko da mu nije nista fol izvedose ga... nema mi mrze stvari u fudbalu nego kad se pocnu valjat pred kraj utakmice... ja da sam sudija samo bi im djelio kartone za simuliranje
fatality

#119 Re: Liga prvaka

Post by fatality »

Better Man wrote:
MELBOURNE_SARAJEVO wrote:
alan ford 26 wrote:jel neko spomenuo arsenal, hahaahaha
lijepo oni igraju nema sta, al mozes k...... svirati kad te nema nigdje i boris se za 4. mjesto sa tamo nekom a. vilom
A man utd igra poprilicno lijep nogomet sto se moglo vidjeti i sinoc kad su pocijepali inter
Jeli ti znas da arsenal igra skoro cijelu sezonu bez pola ekipe??I niko ne osporava da united ne igra lijep fudbal... a ti meni nadji jednog kaku ili jednog messi ili raula ili pirla ili villu ili zlatana u eng??da to rooney ili berbatov nisu u rangu ovih igraca ??Problem intera je sto oni nemaju kreativca u sredini..Tu me je murinho razocarao bas..Pa to nisu ni zanneti ni stankovic a ni cambiasso a ni muntari...Ronalda nisam spomenuo namjerno da se zna samo :D
Nogomet nisu pojedinci, već kolektiv, a to se moglo vidjeti prošle sezone kad je Manchester osvojio LP. Gdje bio Messi i Njegova Barca, gdje su bili Kaka i Pirlo i njihov Milan, gdje je bio David Villa i njegova Valencia, gdje bio Raul i njegov Real, a gdje Zlatan i inter? Rooney je vrijedniji od večine ovih igrača iz jednostavnog razloga što može da igra i u napadu i u odbrani i što je prebrz i reči da nije u rangu navedenih je smiješno. Inter je dobar u seri A i nigdje više. Grupnu fazu su se provukli na jedvite jade. Sinoć su takođe bili nadigrani,a njihove glavne perjanice zaustavljene i u revanšu nemaju šta da traže. Onaj ko kaže da je Talijanski ngomet kvalitetan ili da je Talijhanska liga jača od Engleske, taj nema pojma i preporučio bi mu da pogleda ponovo utakmicu Manchester United - Roma kada su Talijani fasovali 7 komada, ili Kad je Arsenal u Rimu potopio Romu (Henry dao 3 komada) ili kad je opet Arsenal Interu u Milanu zabio 6 komada (opet Henry dao 3 komada), pa Manchester kad je 1999. godine utrpao 3 komada Juventusu itd.

samo da napomene da je taj kaka kojeg spominjes vukao citav MU za nos i to u dvije utakmice , i u onoj koju su igrali u Manchersteru ( ono sudaranje igraca pred sesnaestercom :D ) a o povratnoj u Milanu i da ne pricam , a ronalda od gattusa nije nigdje bilo , samo toliko od mene

I da navijam za AC MILAN :D
ja.neron

#120 Re: Liga prvaka

Post by ja.neron »

ko ti je kriv :lol:
Edin H.

#121 Re: Liga prvaka

Post by Edin H. »

3 engleska kluba u cetvrtfinalu :oops:

Jedino Ferguson vozdra :D :thumbup:
Ali_G

#122 Re: Liga prvaka

Post by Ali_G »

Nakon svih utakmica, osim Bayerna po meni niko nije osigurao prolaz, nit' su ostale ekipe pokazale neki vele fudbal. Sve je jos otvoreno.
Globus

#123 Re: Liga prvaka

Post by Globus »

Greska u koracima ;)
cyprus

#124 Re: Liga prvaka

Post by cyprus »

Chelsea :thumbup: Karagounis :thumbup:

Englezi jesu dokazali neupitni primat u Evropi, ali ja ipak mislim da će Inter proć Manchestera
beckenbauer

#125 Re: Liga prvaka

Post by beckenbauer »

and1medjed wrote:BAYERN UBER ALLES!!!
:dance: :dance: :dance:

:thumbup:
Locked