Marjan Mijajlović (NTV Hayat)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
The__Doctor

#101 Re: Marijan Mijajlović (SPORT KLUB)

Post by The__Doctor »

haj nek se malo stisa ta euforija covjek jeste kralj ali treba ga malo ostaviti na miru malo da se odmori, pa da na proljece opet bude ludnica na sportklubu a zamislite repku prenosi kao gosti komentatori Sasa Vugdalic i on :lol: :lol: Marijan tamo svoju uobicajenu spiku statistika folovi sve najbolje a Vugda sirovina pocne da mu upada u rijec i prosipa neke svoje kafanske fore :lol: :lol:
bhpatriot

#102 Re: Marijan Mijajlović (SPORT KLUB)

Post by bhpatriot »

pa gdje su ovi nasi glupi spikeri baho, onaj igor i ekipa daj ucite od majstora kako se prenosi tekma sramota vas je slusati na tv uvijek moram da smanjim tv prijemnik zbog vasih gluposti, da samo znate sta vam raja psuje kad prenosite tekme sutra bi otkaz dali , a onaj za formulu jeli to igor on je fenomen covjke koji kaze da moramo prvo ugrijati kocnice da bi one zakocile zaboga ne bih mu traktor dao da voza, i sto je najgore kod njih ne znaju se izvinuti, redvno fule na kome je prekrsaj e poznaju ligu, nemaju glasa, redvnbo fule ko igra ko daje golove ma fuj vise sta da kazem, ne znam zatso televizije kao sto je bht i ftv obn itd ne daju audiciju konkurs za prenos utakmica i nek nadju par kandidata koju tu nece biti primljeni na stelu vec zbog onoga sto znaju pa da mozemo s merakom geldtai tekme a ne prebacivati na druge kanale ili smanjivati tonoveeeeee

krajnje je vrijeme da se nesto po tom pitanju napravi, nacija ce da osijedi radi ovih budala ljudiiii
Diwan

#103 Re: Marijan Mijajlović (SPORT KLUB)

Post by Diwan »

Mi smo stvarno cudan narod - u sekundi od nekoga napravimo junaka, heroja i idola samo ako nam taj neko svira ide niz dlaku. Ovo oko marijana vise goori o nama a ne o njemu.
Imamo li mi dostojanstva kada 'padamo' i jezimo se na hvalospjeve nekog Marijana jednom Vedadu i pohvalnih rijeci o nasim drugim igracima.
Napravmo od covjeka zvijezdu samo zato sto je pohvalno se izrazio o nasim igracima a da je kojim slucajem ovo ostalo na nivou rezervisanosti, cisto sumnjam da bi se ovih dana setao Sarajevom.
Stvarno smo jadni - a sto je najgore covjek je kandidovan za licnost godine kod Senada u CD. Pa dokle vise?
LSD

#104 Re: Marijan Mijajlović (SPORT KLUB)

Post by LSD »

Diwan wrote:Mi smo stvarno cudan narod - u sekundi od nekoga napravimo junaka, heroja i idola samo ako nam taj neko svira ide niz dlaku. Ovo oko marijana vise goori o nama a ne o njemu.
Imamo li mi dostojanstva kada 'padamo' i jezimo se na hvalospjeve nekog Marijana jednom Vedadu i pohvalnih rijeci o nasim drugim igracima.
Napravmo od covjeka zvijezdu samo zato sto je pohvalno se izrazio o nasim igracima a da je kojim slucajem ovo ostalo na nivou rezervisanosti, cisto sumnjam da bi se ovih dana setao Sarajevom.
Stvarno smo jadni - a sto je najgore covjek je kandidovan za licnost godine kod Senada u CD. Pa dokle vise?
:thumbup: :thumbup: sve si rekao,nema se šta više dodati.
JThomas

#105 Re: Marijan Mijajlović (SPORT KLUB)

Post by JThomas »

lično sam zbog njega počeo pratiti drugu njemačku ligu i već dvije godine gledam tekme tipa osnabruck-wehen radije nego ligu šampiona na BHT. čovjek je ubjedljivo najbolji komentator na balkanu u ovom trenutku i sve "veličine" i sa naših televizija i sa hrvatskih mogu samo da se ušute u odnosu na njega.

a to što hvali naše mi je skroz mali bonus, pa ne bi ih ni hvalio da ne rasturaju u ovom trenutku.
sjever76

#106 Re: Marijan Mijajlović (SPORT KLUB)

Post by sjever76 »

kako pise u danasnjem avazu marijan je raskinuo ugovor sa sport klubom i prelazi na hayat :-? :-? :-?
karanana

#107 Re: Marijan Mijajlović (SPORT KLUB)

Post by karanana »

sjever76 wrote:kako pise u danasnjem avazu marijan je raskinuo ugovor sa sport klubom i prelazi na hayat :-? :-? :-?
a sta ce prenositi na hayatu? la primeru i kk bosna ili hayat otkupljuje i neke druge lige i takmicenja?
vanjki

#108 marijan na hayatu

Post by vanjki »

Raja da li je istina da je Marijan sa sportkluba presao na hayat.Ako je istina i nije neki transfer :D :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#109 Re: marijan na hayatu

Post by mIRCerka »

vanjki wrote:Raja da li je istina da je Marijan sa sportkluba presao na hayat.Ako je istina i nije neki transfer :D :D :D
mozda honorarishe :D
nije lood da predje :D
karanana

#110 Re: marijan na hayatu

Post by karanana »

imaju vec 2-3 teme. senad h. lobiro garant.
vanjki

#111 Re: marijan na hayatu

Post by vanjki »

navodno izvor havaz :D :D .Kontam sta ce prenositi na hayatu,spanjolsku ligu i mozda nekada repku.Mislim da mu to nije pametan potez.Bolje da je presao na obn ali hayat ni usnu nisam sanjao.kolika je vrijednost transfera???? :D :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#112 Re: marijan na hayatu

Post by ladyblue18 »

meni smjesno ako prelazi na hayat :-) Stvarno, oni nemaju neki jak sportski program.
A ako je razlog zaista taj da su mu na SK prigovarali...e svasta :skoljka:
stranac2

#113 Re: marijan na hayatu

Post by stranac2 »

Ovo ulizivanje svemu sa strane so kaze par lijepih rijeciiu malo se dodvorava mi ide na nerve.
Samo sudi koliko je u stvari samopouzdanje nase javnosti srozano do daske.

Prvo Ciro , sada Marijan
Ima hiljade Marijana medju Bosancima i u Bosni al mahalasi sa Hyata odma uvidili njegovu velicinu :roll:

Marijana je sigurno ok covjek (sto se u slucaju Ciro ne moze reci) i njega ne kritikujem.
JThomas

#114 Re: marijan na hayatu

Post by JThomas »

stranac2 wrote:Ovo ulizivanje svemu sa strane so kaze par lijepih rijeciiu malo se dodvorava mi ide na nerve.
Samo sudi koliko je u stvari samopouzdanje nase javnosti srozano do daske.

Prvo Ciro , sada Marijan
Ima hiljade Marijana medju Bosancima i u Bosni al mahalasi sa Hyata odma uvidili njegovu velicinu :roll:

Marijana je sigurno ok covjek (sto se u slucaju Ciro ne moze reci) i njega ne kritikujem.
e da vidiš da nema...ili bar nisu na TV :)
tech10

#115 Re: marijan na hayatu

Post by tech10 »

Ja nemam nista protiv da Marija Misic prenosi te tekme. :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#116 Re: marijan na hayatu

Post by Admir_1984 »

..
zenny

#117 Re: marijan na hayatu

Post by zenny »

ko god prica protiv marijana i ismijava nas koji ga gotivimo nije gledao prijenos neke utakmice koju marijan radi.. cao ba
bos

#118 Re: marijan na hayatu

Post by bos »

Ako je ovo tacno onda stvarno u SK-u rade klasicne budale. Steta sto ce jedan takav komentator zaglaviti sa usranim Realom i Barsom. Jos se nadam da je sve samo los san. :D
Thinker

#119 Re: marijan na hayatu

Post by Thinker »

Šta će nam Marijan pored Keme Ahmetovića živog. Kemo je dobar za zdravlje za razliku od Marijana. Ja kada gledam finale lige prvaka sa Keminim komentarom ja sam totalno miran, srce normalno radi pritisak normala ponekad malo i odspavam. On nas ne smara sa previše podataka lopta kod ovog ili onog i to je to.
Ovaj marijan brate napravi nekakvu napetu atmosferu ne možeš zaspati satima nakon utakmice.
Mislim da je Marijan projekat KOS-a da pobije što više Bošnjaka srčanim moždanim i ostalim udarim.
DrasticnaRazlika

#120 Re: marijan na hayatu

Post by DrasticnaRazlika »

Thinker wrote:Šta će nam Marijan pored Keme Ahmetovića živog. Kemo je dobar za zdravlje za razliku od Marijana. Ja kada gledam finale lige prvaka sa Keminim komentarom ja sam totalno miran, srce normalno radi pritisak normala ponekad malo i odspavam. On nas ne smara sa previše podataka lopta kod ovog ili onog i to je to.
Ovaj marijan brate napravi nekakvu napetu atmosferu ne možeš zaspati satima nakon utakmice.
Mislim da je Marijan projekat KOS-a da pobije što više Bošnjaka srčanim moždanim i ostalim udarim.
Ma ti nevjerovatan...
Thinker

#121 Re: marijan na hayatu

Post by Thinker »

DrasticnaRazlika wrote:
Thinker wrote:Šta će nam Marijan pored Keme Ahmetovića živog. Kemo je dobar za zdravlje za razliku od Marijana. Ja kada gledam finale lige prvaka sa Keminim komentarom ja sam totalno miran, srce normalno radi pritisak normala ponekad malo i odspavam. On nas ne smara sa previše podataka lopta kod ovog ili onog i to je to.
Ma ti si debil...Al nevjerovatan mentalitet...
I šta ja tebi intelektualcu da odgovorima na ovo....
Last edited by Thinker on 20/02/2009 11:00, edited 1 time in total.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#122 Re: marijan na hayatu

Post by mIRCerka »

Thinker wrote:
DrasticnaRazlika wrote:
I šta ja tebi intelektualcu da odgovorima na ovo.
Upozorenje pred ban.
Smirite strasti.
Hvala.
DrasticnaRazlika

#123 Re: marijan na hayatu

Post by DrasticnaRazlika »

Thinker wrote:
DrasticnaRazlika wrote:
I šta ja tebi intelektualcu da odgovorima na ovo.
Nemoj vise nista govoriti, sve si rek´o...
BarbaDue

#124 Re: marijan na hayatu

Post by BarbaDue »

Temu smo kao sto vidite otkljucali,
ovaj put @Thinker i @DrasticnaRazlika, nece dobiti ban oprosteno im je ali ostaje upozorenje za ubuduce.
znaci slijedeci put nema upozorenja slijedi direktan ban.

Hvala i zelim vam ugodan vikend.
Thinker

#125 Re: marijan na hayatu

Post by Thinker »

BarbaDue wrote:Temu smo kao sto vidite otkljucali,
ovaj put @Thinker i @DrasticnaRazlika, nece dobiti ban oprosteno im je ali ostaje upozorenje za ubuduce.
znaci slijedeci put nema upozorenja slijedi direktan ban.

Hvala i zelim vam ugodan vikend.
Meni Ban, što bi rekli Hercegovci niđe veze, jeste li vi pročitali prepisku???
Locked