Ma da prostiš, vodi je kući.anais_nin wrote:burek_in_space wrote:andrija2007 wrote:Ljudi, sevapa vam, ne stavljajte ove mravojede npr kao ova iz "lafo sex and the šeher"!![]()
![]()
Stvarno, ne znam za ostale, ali meni niti jedna od 4 glumice iz famozne serije nisu uopshte lijepe zhene.
Sarah Jessica Parker nije klasicno lijepa zena, nije cak ni "zgodna" zena ali zaista ima stila i ima sharma, zna ostaviti dojam...ali ocigledno je da puno jaci dojam ostavlja na zene i gay muskarce nego na "ciljano trziste"![]()
Lijepe zene prolaze kroz grad...
Moderator: anex
-
andrija2007
#101 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
- anais_nin
#103 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
neka hvala....Ja bih radije Kate (Winslet), Scarlett, Shannyn ili/(a bome i I) Zooeyandrija2007 wrote: Ma da prostiš, vodi je kući.
-
andrija2007
#104 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
Meni od nabrojanih ljepša Cate Blanchett.anais_nin wrote:neka hvala....Ja bih radije Kate (Winslet), Scarlett, Shannyn ili/(a bome i I) Zooeyandrija2007 wrote: Ma da prostiš, vodi je kući.
![]()
Od SJP bih samo cipele
![]()
- anais_nin
#105 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
nije pitanje ljepoteandrija2007 wrote: Meni od nabrojanih ljepša Cate Blanchett.
@bureche je l se to odnosi na sve mrkvice ili samo na onu
- burek_in_space
#107 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
Samo na mrkvicu iz serije.anais_nin wrote: @bureche je l se to odnosi na sve mrkvice ili samo na onu![]()
- Vitamin C
#108 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
Očigledan je nedostatak Francuskinja.

-
sa2101
-
Mariella
#110 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
Aishwarya Rai

Claudia Shiffer

Penelope Cruz

Meryl Streep

Halle Berry

Mia Kirshner

Karina Lombard

Katherine Heigl

Claudia Shiffer

Penelope Cruz

Meryl Streep

Halle Berry

Mia Kirshner

Karina Lombard

Katherine Heigl

- bosniandizdar
#111 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
Lijepo!!! Zaista lijepo!! Ma,mislim po liniji...sanjam nedosanjano.Ili pak izlazim iz svog oklopa na trenutak.Ovo..sa musgog aspekta!Nego...zachetnik teme "Nin-a" zivi u prelijepoj urbanoj sredini.Ono...po prolaznicima njeznog domena.Et ' volio bih da spustim 'guzu" u njen grad i da kibiciram...onako..trodimenzionalno po gradji ..tu ljepotu i extravagantnost zena njenog grada...jel??? Grad joj je osebujan...mislim po prolaznicima
Zao mi je..gradom nisam tako da ne vidim ili ne kuzim ljepotu po zeni.Znam,izmiche mi neshto kao smisao zivota ...jel?
Nego...da se ukljuchim u temu ovako:"Nin-a"meni ispostavi fotku a ja se oglasim ispod" Zena mog zamka".Dobro,ne mora biti zamak ,kroz duhovno,vech ono...hizica..kucherak.
Iiiii...fotka mora biti prirodno iz naroda a nikako proskribrirane lichnosti tipa estrade
Moj domen je hod kroz njen exterijer i interijer.Dobro..rijechi na sliku zamaraju a vizualno budi osobnost i efekte po njima. Hah....jel' primjenljivo na temu?? Samo...da se moje rijechi ne shvate kao "guza u Americi pa zinula i zagadjuje"!!U redu!!???
Dobro...ochekujem nastavak!!
Zao mi je..gradom nisam tako da ne vidim ili ne kuzim ljepotu po zeni.Znam,izmiche mi neshto kao smisao zivota ...jel?
Nego...da se ukljuchim u temu ovako:"Nin-a"meni ispostavi fotku a ja se oglasim ispod" Zena mog zamka".Dobro,ne mora biti zamak ,kroz duhovno,vech ono...hizica..kucherak.
Dobro...ochekujem nastavak!!
- hana_montana
#112 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
za mene jedna od najljepsih zena

- JThomas
#113 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
moradoh iskopati ovu temu kad sam ovo vidio
i namjerno ovu, a ne onu "dobre koke"...
- potočanka
- Sunrise00
#116 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...

Moji favoriti
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#117 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
Loulou wrote:
- Bullet Tooth Tony
#118 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
ona je meni med medeni

- bosniandizdar
#119 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
[quote="potočanka"]
Lijepe zene prolaze ,kroz shetnju , forumom!!
Koliko li je ljepote skriveno u zeni... objektivom datom?? Koliko nabujalog zivota u zeni koja sochivu prkosi dok sochivo upija tu hirovitu rijeku skrivenu iza osmjeha??? Kako samo ocrtati te nemirne valove date ispod vremenskog chela i ochima ispoljene??? Koliko li je nepoznanica i nada ...otjelovljenoj i duhovnoj predodredzeno u buduchem koraku kroz zivot joj??? Kako i koliko snenost moze ocharavati i snenim idolopoklonstvom biti kroz zenu datu nabujalim vremenom i poniznoshchu kroz isto stasalo njenim( njegovim )ishodishtem???
Sve su ovo pitanja u realnom po vidzenom i streme da mnome Monalizu Bosnom iznjedre.Nisam pozvan da isto predochim,ali,nastojim njome,Monalizom,biti.
I....shta je loshe u ovome!!!????

Lijepe zene prolaze ,kroz shetnju , forumom!!
Koliko li je ljepote skriveno u zeni... objektivom datom?? Koliko nabujalog zivota u zeni koja sochivu prkosi dok sochivo upija tu hirovitu rijeku skrivenu iza osmjeha??? Kako samo ocrtati te nemirne valove date ispod vremenskog chela i ochima ispoljene??? Koliko li je nepoznanica i nada ...otjelovljenoj i duhovnoj predodredzeno u buduchem koraku kroz zivot joj??? Kako i koliko snenost moze ocharavati i snenim idolopoklonstvom biti kroz zenu datu nabujalim vremenom i poniznoshchu kroz isto stasalo njenim( njegovim )ishodishtem???
Sve su ovo pitanja u realnom po vidzenom i streme da mnome Monalizu Bosnom iznjedre.Nisam pozvan da isto predochim,ali,nastojim njome,Monalizom,biti.
I....shta je loshe u ovome!!!????
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
- anais_nin
- kurty
#122 Re: Lijepe zene prolaze kroz grad...
Moji favoriti:::
Sramota da je tek na 6-oj strani spominjemo....

Kad sam do 4. razreda (osnovne naravno) skole, ispunjavao lexikone, tamo gdje se pisalo ime simpatije, pisao sam njeno ime

I naravno jedna i jedina:

A inace najljepse djevojke su mi one sa KRATKOM kosom
Sramota da je tek na 6-oj strani spominjemo....

Kad sam do 4. razreda (osnovne naravno) skole, ispunjavao lexikone, tamo gdje se pisalo ime simpatije, pisao sam njeno ime

I naravno jedna i jedina:

A inace najljepse djevojke su mi one sa KRATKOM kosom
-
todd_smith
- Nirka