ladyblue18 wrote:Ja ne znam kako mozete svake godine da se cudite, kad znate da je uvijek isto...nego cuvat zivca za zime i jbg...![]()
Ja ne znam kako pojedini mogu da saginju glavu i leđa i dozvole da ih svake godine jedni istu .ebe u mali mozak
Posebno ovaj sarajevski Rad. Em što pretjerano sisa kantonalni budžet, em što mu opštinske vlasti grantovima svake godine poklone po nekoliko stotina hiljada KM, em što nam svima redovno naplaćuje svoje usluge - i opet para nikad nemaju.
A još i prikupljeno smeće koriste kao energent i proizvode el.energiju i prodaju je...
I sad im treba ponovo dozvoljavati da rade kako su naučili, i oni odnosom prema građanima i kako su navikli građani Sarajeva. Pa postoji li u nama i minimum spoznaje da je sve čime oni raspolažu stečeno našim novcima, i da za svoj (ne)rad odgovaraju građanima. Ne mogu da shvatim stavove građana koji nekom plaćaju da im bude loše
Umjesto da se svi pobunimo i javno zatražimo odgovornost za javašluk i bezobrazluk za nesposobnost i lošu organizaciju nadležnih kod čišćenja ulica od prvog snijega. Pa zar nije više vrijeme da se svi takvi smijene i podnesu sankcije
Ili da se i ove godine "čudimo i čuvamo živce" ....