Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pametnica
jel ko pominjao pametnicu ?
stavila sam ovaj nick jer mi znaju reci da isuvise pametujem nekad-da ne bude zabune
neko(mislim da je neka cura u pitanju) je u nekom postu rekao da se muski ne boje lijepih i pametnih zena vec samouvjerenih,jer oni zele da malcice dominiraju
ja se najvise uzasavam onog tipa cure koja se pravi pametna(neovisno kolko je ustvari glupa heheh)
a lijepa zena? ma dajte svi drukcije gledaju na lijepu zenu-nekima je prva reakcija "uh sto bi je pojebo' " nekom opet "sta je ovo jarane" a trecima " e garant nema nist u glavi" i sl.
sve u svemu svi se dive lijepim zenama a pametne zene rijetki prepoznaju a jos rijede cijene!
neki smatraju ako je ona zavrsila fax u roka da mu je cura veri smark girl,neki ako mu zna buredike napraviti,a opet neki ako zna cutiti kad i koliko god dugo trebalo!
heheh opet ja pametujem
stavila sam ovaj nick jer mi znaju reci da isuvise pametujem nekad-da ne bude zabune
neko(mislim da je neka cura u pitanju) je u nekom postu rekao da se muski ne boje lijepih i pametnih zena vec samouvjerenih,jer oni zele da malcice dominiraju
ja se najvise uzasavam onog tipa cure koja se pravi pametna(neovisno kolko je ustvari glupa heheh)
a lijepa zena? ma dajte svi drukcije gledaju na lijepu zenu-nekima je prva reakcija "uh sto bi je pojebo' " nekom opet "sta je ovo jarane" a trecima " e garant nema nist u glavi" i sl.
sve u svemu svi se dive lijepim zenama a pametne zene rijetki prepoznaju a jos rijede cijene!
neki smatraju ako je ona zavrsila fax u roka da mu je cura veri smark girl,neki ako mu zna buredike napraviti,a opet neki ako zna cutiti kad i koliko god dugo trebalo!
heheh opet ja pametujem
-
leticija
#104 da li se bojimo lijepih i pametnih zena
Lijepih, ne znam, ali, pametnih, sigurno, da. I jos nesto, "praviti se pametan" nije moguce, to, ili jesi, ili nisi.
-
dajdzarile
lijepe i pametne zene postoje samo u bajkama
kao i zmajevi ,ale ,azdahe
kao i zmajevi ,ale ,azdahe
-
Oficir s puzom
slazem se...DonDavudes wrote:ne bojim se pametnih ni lijepih zena. ako su take obicno se super s njima izlazi nakraj (znaju szta hoce)
samo mi idu na zivac nafurana zene (koje cesto misle da su lijepe&pametne)![]()
ja mislim da je u tom trik, treba razlikovati nafurane od ovih drugih
-
kockar
#112 odgovor...
da li se bojimo???Mislim, da li se BOJE???
Da
kada ugledaju ženu, prvo primjete da li je lijepa-ili ne!!!
Ako je lijepa, počinje konverzacija.
Ako je pametna, uplaše se odmah...
Ako je glupa,a pritom ODGLUMI DA JE PAMETNA, on se TEK UPLAŠI, i pomisli "jes'opasna"...
I ode...
A ona osta LIJEPA I GLUPA!!!
ŠTA BI TEK BILO DA JE BILA LIJEPA I PAMETNA???
Da
Ako je glupa,a pritom ODGLUMI DA JE PAMETNA, on se TEK UPLAŠI, i pomisli "jes'opasna"...
I ode...
-
kockar
#113 odgovor...
da li se bojimo???Mislim, da li se BOJE???
Da
I ode...
Da
I ode...
-
sunday_morning
ako odemo u krajnosti i jednu vjestacku podjelu, mozda se moze reci i ovako: muskarci se vise plase lijepih i ambicioznih zena nego lijepih i pametnih...
ove prve uglavnom nemaju mjeru /i kad-tad im se pohlepa ''obije o vezu ili brak'' - sto dokazuje da one ipak nisu ekstra pametne, jer ucine svog partnera prvo nesvjesno a kasnije ili cak odmah svjesno, inferiornim (svidja im se igra dominacije) - da ne kazem da ima i ona kombinacija: lijepa+ambiciozna+priglupa ili pravo glupa..njihove ishode uglavnom znamo....a ove druge (lijepe i pametne) su cesto i vrlo ambiciozne ali imaju vise suptilnosti i mudrosti da sacuvaju oboje (karijeru i vezu odn. brak - znaju nekada reci ''da dragi, u pravu si'' sto ne znaci da ce reci ''u pravu si, mlijeko je crno'')...njima je bitna elokvencija, postovanje, jednakopravnost, afirmacija ali ne zele posto-poto dominirati, dopustaju i drugima da dodju do izrazaja
riskirala sam da zvucim paradoksalno, ali u zivotu srecemo razne kombinacije upakiranih potencijala...zasto sada svi ti strahovi od ovakvih zena?! moja poenta je tu negdje...
ove prve uglavnom nemaju mjeru /i kad-tad im se pohlepa ''obije o vezu ili brak'' - sto dokazuje da one ipak nisu ekstra pametne, jer ucine svog partnera prvo nesvjesno a kasnije ili cak odmah svjesno, inferiornim (svidja im se igra dominacije) - da ne kazem da ima i ona kombinacija: lijepa+ambiciozna+priglupa ili pravo glupa..njihove ishode uglavnom znamo....a ove druge (lijepe i pametne) su cesto i vrlo ambiciozne ali imaju vise suptilnosti i mudrosti da sacuvaju oboje (karijeru i vezu odn. brak - znaju nekada reci ''da dragi, u pravu si'' sto ne znaci da ce reci ''u pravu si, mlijeko je crno'')...njima je bitna elokvencija, postovanje, jednakopravnost, afirmacija ali ne zele posto-poto dominirati, dopustaju i drugima da dodju do izrazaja
riskirala sam da zvucim paradoksalno, ali u zivotu srecemo razne kombinacije upakiranih potencijala...zasto sada svi ti strahovi od ovakvih zena?! moja poenta je tu negdje...
-
car-x
sunday, ma ti si ovo srocila taman kako treba..
s lijepim i pametnim zenama nikad nisam imo poteskoca u bilo kojoj vrsti komunikacije.
nesreca je da one "malo manje pametne" vazda zele nekako nadopuniti taj svoj "hendikep" i tu nastaju problemi. hem ne zna sta hoce ni kako hoce, ali bi da se "njena melje".
zbog takvih zena je ostala izreka: hodati za zenskom pameti..
ali svako bira svog partnera i drustvo koje mu odgovara. zato se ne moze niko drugi kriviti, kad neko zapne s jendom takvom "ljepoticom"..
s lijepim i pametnim zenama nikad nisam imo poteskoca u bilo kojoj vrsti komunikacije.
nesreca je da one "malo manje pametne" vazda zele nekako nadopuniti taj svoj "hendikep" i tu nastaju problemi. hem ne zna sta hoce ni kako hoce, ali bi da se "njena melje".
zbog takvih zena je ostala izreka: hodati za zenskom pameti..
ali svako bira svog partnera i drustvo koje mu odgovara. zato se ne moze niko drugi kriviti, kad neko zapne s jendom takvom "ljepoticom"..
-
Svemirski_Jebach
Angela wrote:Tipovi koji se boje "pametnih i dobrih" - kako da se izjasne kad se ne poznaju dovoljno? Oni se izjasnjavaju na temama "Bosnjakinje i seks", "zene hoce da su ravnopravne a neima sansi", "one bi se jebale da im ne udje". O sebi govore vise kad su zene tema. U stvari, vise se "odaju", nego sto svjesno govore o sebi. Ovdje gdje su oni tema, u stvarni njihov odnos prema zenama - cute.horns&drums wrote:Ma ne nego me nervira sto se rijetko konkretno izjasnjavaju i sto se slabo muskarci javljaju na temu, a tice se njih
(Naravno, odnosi se na "one tamo neke" frajere, ne na svo forumsko muskinje. Ipak ovdje ima mnogo simpaticnih neiskompleksiranih tipova)
hvala angie
-
MASON33.50
Ovo pitanje i "odgovor" mogao je postaviti i dati samo neki bubuljicavi drkadzija (atribut se da primjeniti i na mentalni sklop i na karakter).
Sto bi se covjek bojao onoga sto je bolje a stremio onome sto je gore?
Kako je moguce objasniti glupost postavljaca teme? Ne dolazim cesto u Sarajevo ali kad god sam dosao sreo sam masu pametnih. Da nije u njegovom slucaju u pitanju depleted uranium?
Sto bi se covjek bojao onoga sto je bolje a stremio onome sto je gore?
Kako je moguce objasniti glupost postavljaca teme? Ne dolazim cesto u Sarajevo ali kad god sam dosao sreo sam masu pametnih. Da nije u njegovom slucaju u pitanju depleted uranium?
-
Zreli
mislim da sam maloj dokazao da nema rjecnika pa zato korisi navodnike ...
medjutim postavlja se pitanje: zasto se muskarci pitaju: sta hoce zena? PA, cim ne mogu da skontaju, sta hoce, sigurno zato sto su zene pametnije, inace se nsita ne bi pitali. Ali sad dolazi medjutim-medjutim : one su ipak tupe, samo su lukave vjestice, to je ocigledno...
ma djaba im sve .... eto nek su sto puta pametnije od muskarace i tako dalje, ali jedno je sigurno: one su kukavice, znaci muskarci su hrabriji, i bez hrabrosti je sve djaba ili "djaba " kako neki rado kazu ...
ja sam neograniceno pametan kao svemir
medjutim postavlja se pitanje: zasto se muskarci pitaju: sta hoce zena? PA, cim ne mogu da skontaju, sta hoce, sigurno zato sto su zene pametnije, inace se nsita ne bi pitali. Ali sad dolazi medjutim-medjutim : one su ipak tupe, samo su lukave vjestice, to je ocigledno...
ma djaba im sve .... eto nek su sto puta pametnije od muskarace i tako dalje, ali jedno je sigurno: one su kukavice, znaci muskarci su hrabriji, i bez hrabrosti je sve djaba ili "djaba " kako neki rado kazu ...
- pitt
Jel znash sta je cika Al reko o svemiru?Zreli wrote:mislim da sam maloj dokazao da nema rjecnika pa zato korisi navodnike ...
-
Zreli
Da se ne zna da li je neogranicen. Medjutim za moju pamet se vec sad moze reci da je neogranicena.pitt wrote:Jel znash sta je cika Al reko o svemiru?Zreli wrote:mislim da sam maloj dokazao da nema rjecnika pa zato korisi navodnike ...
ja sam neograniceno pametan kao svemir:D:D
ok, malo sam te sjebo, ali gledaj lafcino jedan trik:
muskarci su bolji teoreticari, a zene prakticari, one znaju samo da zgrcu tudje pare.