Bojimo li se lijepih i pametnih zena? Jako.

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dječak

Post by Dječak »

Angela, boje se nas dječaka, a mi smo strašni dječaci 8-) A boje se zato što su iskompleksirane da neko samo njima nešto hoće, a one glupe, one ništa ne kontaju jer su glupe dok se onih ružnih bojimo mi :shock:
pametnica

Post by pametnica »

jel ko pominjao pametnicu ? :lol:
stavila sam ovaj nick jer mi znaju reci da isuvise pametujem nekad-da ne bude zabune

neko(mislim da je neka cura u pitanju) je u nekom postu rekao da se muski ne boje lijepih i pametnih zena vec samouvjerenih,jer oni zele da malcice dominiraju

ja se najvise uzasavam onog tipa cure koja se pravi pametna(neovisno kolko je ustvari glupa heheh)

a lijepa zena? ma dajte svi drukcije gledaju na lijepu zenu-nekima je prva reakcija "uh sto bi je pojebo' " nekom opet "sta je ovo jarane" a trecima " e garant nema nist u glavi" i sl.
sve u svemu svi se dive lijepim zenama a pametne zene rijetki prepoznaju a jos rijede cijene!

neki smatraju ako je ona zavrsila fax u roka da mu je cura veri smark girl,neki ako mu zna buredike napraviti,a opet neki ako zna cutiti kad i koliko god dugo trebalo!

heheh opet ja pametujem :P
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

:-) :lol: :-) :lol:
Pametnice, pardon .......... novinarko .... :roll: :P :roll: ...... sta ima ... :P
leticija

#104 da li se bojimo lijepih i pametnih zena

Post by leticija »

Lijepih, ne znam, ali, pametnih, sigurno, da. I jos nesto, "praviti se pametan" nije moguce, to, ili jesi, ili nisi.
pametnica

Post by pametnica »

nije novinarka vec pametnica :D
a mislim da se zna sta podrazumjevamo pod frazom "praviti se pametan"
dajdzarile

Post by dajdzarile »

lijepe i pametne zene postoje samo u bajkama :mrgreen:
kao i zmajevi ,ale ,azdahe :mrgreen:
RPM

Post by RPM »

nije ba dajo, takve su ti k'o ninje, nit ih vidis nit' cujes a sjebu co'eka u po sekunde ... :-)
Danguba

Post by Danguba »

Bojimo li se lijepih i pametnih zena?
kao na primjer...NN :roll:

sve je relativno 8-)
mostarac

Post by mostarac »

Mogu biti iskljucivo sa pametnim i ambicioznim zenama. Samo me one zadovoljavaju i samo one mogu uciniti da ti nije dosadno. Sve ostalo je urnebesno dosadno. samo ambiciozna i pametna zena sa svojim JA moze zadovoljiti moje kriterije
stelium

Post by stelium »

...aa mogu li one biti s tobom :-)
Oficir s puzom

Post by Oficir s puzom »

DonDavudes wrote:ne bojim se pametnih ni lijepih zena. ako su take obicno se super s njima izlazi nakraj (znaju szta hoce)

samo mi idu na zivac nafurana zene (koje cesto misle da su lijepe&pametne) :x

ja mislim da je u tom trik, treba razlikovati nafurane od ovih drugih
slazem se...
kockar

#112 odgovor...

Post by kockar »

da li se bojimo???Mislim, da li se BOJE???
Da :shock:
kada ugledaju ženu, prvo primjete da li je lijepa-ili ne!!!
Ako je lijepa, počinje konverzacija.
Ako je pametna, uplaše se odmah...
:-D
Ako je glupa,a pritom ODGLUMI DA JE PAMETNA, on se TEK UPLAŠI, i pomisli "jes'opasna"...
I ode...
A ona osta LIJEPA I GLUPA!!!
ŠTA BI TEK BILO DA JE BILA LIJEPA I PAMETNA???
kockar

#113 odgovor...

Post by kockar »

da li se bojimo???Mislim, da li se BOJE???
Da :shock:
kada ugledaju ženu, prvo primjete da li je lijepa-ili ne!!!
Ako je lijepa, počinje konverzacija.
Ako je pametna, uplaše se odmah...
:-D
Ako je glupa,a pritom ODGLUMI DA JE PAMETNA, on se TEK UPLAŠI, i pomisli "jes'opasna"...
I ode...
A ona osta LIJEPA I GLUPA!!!
ŠTA BI TEK BILO DA JE BILA LIJEPA I PAMETNA???
sunday_morning

Post by sunday_morning »

ako odemo u krajnosti i jednu vjestacku podjelu, mozda se moze reci i ovako: muskarci se vise plase lijepih i ambicioznih zena nego lijepih i pametnih...
ove prve uglavnom nemaju mjeru /i kad-tad im se pohlepa ''obije o vezu ili brak'' - sto dokazuje da one ipak nisu ekstra pametne, jer ucine svog partnera prvo nesvjesno a kasnije ili cak odmah svjesno, inferiornim (svidja im se igra dominacije) - da ne kazem da ima i ona kombinacija: lijepa+ambiciozna+priglupa ili pravo glupa..njihove ishode uglavnom znamo....a ove druge (lijepe i pametne) su cesto i vrlo ambiciozne ali imaju vise suptilnosti i mudrosti da sacuvaju oboje (karijeru i vezu odn. brak - znaju nekada reci ''da dragi, u pravu si'' sto ne znaci da ce reci ''u pravu si, mlijeko je crno'')...njima je bitna elokvencija, postovanje, jednakopravnost, afirmacija ali ne zele posto-poto dominirati, dopustaju i drugima da dodju do izrazaja

riskirala sam da zvucim paradoksalno, ali u zivotu srecemo razne kombinacije upakiranih potencijala...zasto sada svi ti strahovi od ovakvih zena?! moja poenta je tu negdje...
car-x

Post by car-x »

sunday, ma ti si ovo srocila taman kako treba..

s lijepim i pametnim zenama nikad nisam imo poteskoca u bilo kojoj vrsti komunikacije.

nesreca je da one "malo manje pametne" vazda zele nekako nadopuniti taj svoj "hendikep" i tu nastaju problemi. hem ne zna sta hoce ni kako hoce, ali bi da se "njena melje".

zbog takvih zena je ostala izreka: hodati za zenskom pameti..

ali svako bira svog partnera i drustvo koje mu odgovara. zato se ne moze niko drugi kriviti, kad neko zapne s jendom takvom "ljepoticom"..
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

Angela wrote:
horns&drums wrote:Ma ne nego me nervira sto se rijetko konkretno izjasnjavaju i sto se slabo muskarci javljaju na temu, a tice se njih
Tipovi koji se boje "pametnih i dobrih" - kako da se izjasne kad se ne poznaju dovoljno? Oni se izjasnjavaju na temama "Bosnjakinje i seks", "zene hoce da su ravnopravne a neima sansi", "one bi se jebale da im ne udje". O sebi govore vise kad su zene tema. U stvari, vise se "odaju", nego sto svjesno govore o sebi. Ovdje gdje su oni tema, u stvarni njihov odnos prema zenama - cute.

(Naravno, odnosi se na "one tamo neke" frajere, ne na svo forumsko muskinje. Ipak ovdje ima mnogo simpaticnih neiskompleksiranih tipova)

hvala angie ;)
MASON33.50

Post by MASON33.50 »

Ovo pitanje i "odgovor" mogao je postaviti i dati samo neki bubuljicavi drkadzija (atribut se da primjeniti i na mentalni sklop i na karakter).
Sto bi se covjek bojao onoga sto je bolje a stremio onome sto je gore?
Kako je moguce objasniti glupost postavljaca teme? Ne dolazim cesto u Sarajevo ali kad god sam dosao sreo sam masu pametnih. Da nije u njegovom slucaju u pitanju depleted uranium?
Zreli

Post by Zreli »

sve sama jebena teorija. uglavnom, pametna zena je ustvari opasna zena(ne postoje pametne zene), zene su lukavije i gluplje od musakraca, zato i jesu komplikovane. Naravno da se bojim zmija.
joj, ovo bi cak moglo postati i narodna poslovica
pitt

Post by pitt »

Cuj teorije tito mili :D:D
Zreli

Post by Zreli »

ja se najvise plasim ovih sto stalno upotrebljavaju navodne znakove... ne kontam
pitt

Post by pitt »

Zreli wrote:ja se najvise plasim ovih sto stalno upotrebljavaju navodne znakove... ne kontam
nemoj sad sam svoju teoriju o superironosti muskaraca potapati :D:D:D
Zreli

Post by Zreli »

mislim da sam maloj dokazao da nema rjecnika pa zato korisi navodnike ...
medjutim postavlja se pitanje: zasto se muskarci pitaju: sta hoce zena? PA, cim ne mogu da skontaju, sta hoce, sigurno zato sto su zene pametnije, inace se nsita ne bi pitali. Ali sad dolazi medjutim-medjutim : one su ipak tupe, samo su lukave vjestice, to je ocigledno...
ma djaba im sve .... eto nek su sto puta pametnije od muskarace i tako dalje, ali jedno je sigurno: one su kukavice, znaci muskarci su hrabriji, i bez hrabrosti je sve djaba ili "djaba " kako neki rado kazu ...
ja sam neograniceno pametan kao svemir
pitt

Post by pitt »

Zreli wrote:mislim da sam maloj dokazao da nema rjecnika pa zato korisi navodnike ...
medjutim postavlja se pitanje: zasto se muskarci pitaju: sta hoce zena? PA, cim ne mogu da skontaju, sta hoce, sigurno zato sto su zene pametnije, inace se nsita ne bi pitali. Ali sad dolazi medjutim-medjutim : one su ipak tupe, samo su lukave vjestice, to je ocigledno...
ma djaba im sve .... eto nek su sto puta pametnije od muskarace i tako dalje, ali jedno je sigurno: one su kukavice, znaci muskarci su hrabriji, i bez hrabrosti je sve djaba ili "djaba " kako neki rado kazu ...
Jel znash sta je cika Al reko o svemiru? :D:D:D
Zreli

Post by Zreli »

pitt wrote:
Zreli wrote:mislim da sam maloj dokazao da nema rjecnika pa zato korisi navodnike ...
Jel znash sta je cika Al reko o svemiru? :D:D:D
Da se ne zna da li je neogranicen. Medjutim za moju pamet se vec sad moze reci da je neogranicena. 8-)

ok, malo sam te sjebo, ali gledaj lafcino jedan trik:

muskarci su bolji teoreticari, a zene prakticari, one znaju samo da zgrcu tudje pare.
Post Reply