kako joj stati na rep ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
capella

#101 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

PalaSa Marsa wrote:
vinja wrote:
capella wrote: Pokušala.
On poriče sve što ona priča.
Kaže ne obraća pažnju.
Koliko je to istina, to je drugi par cipela.
E, super! Vjerovacemo njemu. Rijesena stvar. :-D
Zasto bi ti vjerovala vise nekoj dromfulji, nego osobi sa kojom zivis? Valjda je vrijedan tvog povjerenja?! Fino tu pricu ostavi iza sebe. I ako ubuduce budes slusala nesto slicno o doticnoj, nek' ti na jedno uho udje, na drugo izadje. Ama, ko tebi uopste prenosi takve price, skontaj se malo... nekada se u hodu puuuuuuuno nadoda iz raznih pobuda.
Nego, ne truj si zivot, uzivaj sa svojim dragim.
Kada ti taj neko opet krene da prica o tome lijepo ga zamoli da prestane, reci da te ta prica jako smara i onda ti pricaj kako si presretna sa svojim dragim. Znas da nije toliko glup da popusti prvoj koja mu se ponudi. Ako jeste - brate, sto ce ti takav glup?

Ne kontam, kako se mogu upotrebljavati ovako "pogrdne rijeci" za nekog koga i ne poznajete, prosto, ako vec imas komentar, imas i rjeci, kako bi bi mogla komunicirati i bez ovih rijeci tipa "uvreda" a ne znam ni koga ni zasto u stvari..
Ja ovdje ne vidim ni jednu uvredu ili misliš na negi drugi post?

Što se muškog aspekta tiče, istog sam mišljenja pa zato i pitam.
Sumnjam da bi rekao nešto...
Luce

#102 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Luce »

Capella
Ako ne vjerujes svom momku ne trebas ni biti s njim. Ja licno, kad u toj mjeri ne bih imala povjerenja, odnosno kad bih sumnjala, nasla bih nacin da saznam istinu. A je li tebi stalo da znas istinu uopste? Ili hoces samo da ta zenska nestane s lica zemlje? nije do nje, do tebe je i tvoje nesigurnosti
PalaSa Marsa

#103 Re: kako joj stati na rep ?

Post by PalaSa Marsa »

Prokleta ne paznja i obracanje na stvari, koje mozda nisu ni bitne..
JThomas

#104 Re: kako joj stati na rep ?

Post by JThomas »

ja ću se nadovezati na mišljenje kolega: prevari ti njega da ne bi on tebe. evo recimo s nekim s foruma :D

a sad bez zajebancije: pravi problem je što ti ne vjeruješ momku/mužu. s razlogom ili ne, ja ne mogu znati...ali očigledno mu ne vjeruješ. ako pretpostavimo da je poželjan u nekom konvencionalnom smislu :D ...uvijek će biti žena koje će mu se nabacivati. ali svejedno - za prevaru treba dvoje...ako ti njemu ne vjeruješ da te neće prevariti, e to je pravi problem ovdje.
capella

#105 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

Luce wrote:Capella
Ako ne vjerujes svom momku ne trebas ni biti s njim. Ja licno, kad u toj mjeri ne bih imala povjerenja, odnosno kad bih sumnjala, nasla bih nacin da saznam istinu. A je li tebi stalo da znas istinu uopste? Ili hoces samo da ta zenska nestane s lica zemlje? nije do nje, do tebe je i tvoje nesigurnosti
Želim da saznam ali kako?
Neću se valjda do penzije nekog od njih dvoje pitati je li nešto bilo ?

kaaakooo da saznam ?
Lesli Eldridž

#106 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Lesli Eldridž »

capella wrote:Da ne dužim: ona je nova u firmi, napada ga, on navodno nije zainteresovan... Napdala je i druge dok je nisu otpilili.

Ja jesam ljubomorna, ne krijem i pitanje je KAKO JOJ STATI NA REP ?
Ne kontam. Kako to napada ih,a oni ništa, da nisu haduni :lol:
capella

#107 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

Lesli Eldridž wrote:
capella wrote:Da ne dužim: ona je nova u firmi, napada ga, on navodno nije zainteresovan... Napdala je i druge dok je nisu otpilili.

Ne kontam. Kako to napada ih,a oni ništa, da nisu haduni :lol:

E to već ne znam...malo djeluje unezvjereno pa ih to valjda prestraši...čak je i jedan slobodan otkačio
Luce

#108 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Luce »

capella wrote:
capella wrote:
Neću se valjda do penzije (nekog od njih dvoje) pitati je li nešto bilo ?

kaaakooo da saznam ?
Uvijek se moze naci nacin ako neko zeli da sazna istinu, obicno kad to iskreno zelimo sve nam se samo kaze.
SnezanaM

#109 Re: kako joj stati na rep ?

Post by SnezanaM »

Stani joj na glavu :D :-)
capella

#110 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

A joooj, evo želim ali nemam načina...jer jedina dešavanja mogu biti u radnom vremenu a nisam Casper ...
burek_in_space

#111 Re: kako joj stati na rep ?

Post by burek_in_space »

capella wrote:A joooj, evo želim ali nemam načina...jer jedina dešavanja mogu biti u radnom vremenu a nisam Casper ...
Kad sve saberem i oduzmem,pishi propalo..nije ONA tvoj problem nego nepovjerenje koje imash prema svom partneru.
Naravno,druga je stvar shto je on tu odradio shto je trebalo da se odradi. :mrgreen:
ljubav_aha

#112 Re: kako joj stati na rep ?

Post by ljubav_aha »

ona ce sebi stati na rep,ako joj tovj dragi kaze NE,i meni je smijesno da se ti boris kako stati na rep,jet to prije svega treba u raditi samovljno,bez tvoj intervencija tvoj dragi,
Monsignor

#113 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Monsignor »

capella wrote:

kaaakooo da saznam ?

Chuuj kako????

Sace' tebi chika monsignor reci kako...
nije moralno ali je jako uchinkovito....
Procitao sam nedavno da nekih 60-70% otkrivenih prevara potice iz malog mobilnog telefona...hmmm kako zanimljivo... a ja sam se u to uvjerio puno prije procitanog clanka.
Dakle draga Capella,
kad doticni gospodin prilegne lagano njegov mobilni i inbox i outbox i sent i draft i slike pa i setting ako treba da prevrnes...mozda se iznenadis sta ces sve naci.
takodje ako nekim slucajem saznas password na mailu a ti napravi premetacinu....

opet kazem da znam da je nemoralno, ruzno i sta sve ne ali vjeruj mi vrlo je efiakasno.

Jer gdje ima vatre ima i dima, znaci ne sumnjas bez veze.

Drugo, to sto on sve porice, "pitaj brata lazova"
da ti mozda nece sve priznati i reci da nece nikad vise, ahaaaaa ahaaaaa hoce hoce

Elem, haj sad polako postupi po savjetu.
radiostar

#114 Re: kako joj stati na rep ?

Post by radiostar »

ljubav_aha wrote:

ona ce sebi stati na rep,ako joj tovj dragi kaze NE,i meni je smijesno da se ti boris kako stati na rep,jet to prije svega treba u raditi samovljno,bez tvoj intervencija tvoj dragi,
sve sami strucnjaci... kao ona to ne zna i bez vas

zensku zivcira zenska sto prica naokolo... hoce da prestane pricati, kako to da postigne?

ja koliko sam shvatio iz prvotbitno postavljenog pitanja je da ona ne sumnja u svog partnera.

hajde sad dr. phil, sta imate reci?
capella

#115 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

Monsignor wrote:
capella wrote:

kaaakooo da saznam ?

Chuuj kako????

Sace' tebi chika monsignor reci kako...
nije moralno ali je jako uchinkovito....
Procitao sam nedavno da nekih 60-70% otkrivenih prevara potice iz malog mobilnog telefona...hmmm kako zanimljivo... a ja sam se u to uvjerio puno prije procitanog clanka.
Dakle draga Capella,
kad doticni gospodin prilegne lagano njegov mobilni i inbox i outbox i sent i draft i slike pa i setting ako treba da prevrnes...mozda se iznenadis sta ces sve naci.
takodje ako nekim slucajem saznas password na mailu a ti napravi premetacinu....

opet kazem da znam da je nemoralno, ruzno i sta sve ne ali vjeruj mi vrlo je efiakasno.

Jer gdje ima vatre ima i dima, znaci ne sumnjas bez veze.

Drugo, to sto on sve porice, "pitaj brata lazova"
da ti mozda nece sve priznati i reci da nece nikad vise, ahaaaaa ahaaaaa hoce hoce

Elem, haj sad polako postupi po savjetu.
Mobitel nula bodova-gledala...

Nekako ću i e-mail...

Mislim da je nešto tek u pripremi, tek se zahuktalo...poruke i mailovi će, mislim,vremenom doći...
weed

#116 Re: kako joj stati na rep ?

Post by weed »

Bori se, ba, za tog lika - ako je tvoj i dostojan tebe... cuj, kako da joj stanes na rep???

Voli svog covjeka, pruzi mu sve i on nece druge guzove traziti, pored tvojih... ha ja... mozda surovo, ali tako je... ako on samo i pomisli da mu ona moze pruziti vise od tebe, baj baj... onda cemo te morati tjesiti u nekoj novoj temi... :dance:
ljubav_aha

#117 Re: kako joj stati na rep ?

Post by ljubav_aha »

radiostar wrote:
ljubav_aha wrote:

sve sami strucnjaci... kao ona to ne zna i bez vas

zensku zivcira zenska sto prica naokolo... hoce da prestane pricati, kako to da postigne?

ja koliko sam shvatio iz prvotbitno postavljenog pitanja je da ona ne sumnja u svog partnera.

hajde sad dr. phil, sta imate reci?

ne vuci me za jezik :mrgreen:

ako joj njen decko kaze NE i ljepo joj kaze da zecepi,ona ce prestati pricati ;-)
capella

#118 Re: kako joj stati na rep ?

Post by capella »

Ni jedan to neće reći..iz kurtoazije..već jer rekao ne može joj ništa jer je to bolesno, navodno, što radi...dakle neće joj ništa reći
mirzazmaj

#119 Re: kako joj stati na rep ?

Post by mirzazmaj »

fino joj pridjes i na hinjaka joj kazes "jao imas nesto ispod oka" i lagano krenes rukom prema njenom licu.. i onda iz sve snage joj zabijes kaziprst direkt u zjenicu..... :-D i onda ce se bavit vise ocnim ljekarom nego tvojim dragim heheh
Loulou

#120 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Loulou »

hladovina wrote:Bori se, ba, za tog lika - ako je tvoj i dostojan tebe... cuj, kako da joj stanes na rep???
...ako on samo i pomisli da mu ona moze pruziti vise od tebe, baj baj...
Kakva je to veza u kojoj se konstantno moraš "borit" za nečiju naklonost? :-)
hladovina wrote:Voli svog covjeka, pruzi mu sve i on nece druge guzove traziti, pored tvojih...
Ova teorija je davno oborena. Možeš ti nekoga voljeti više od vlastitog života i pružiti ne znam ti šta, ako osjećaj nije obostran, ništa tu ne pomaže...
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#121 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Bobi »

capella wrote:

kaaakooo da saznam ?
Nabavi mu ovo...
Image

...i mirna Bosna :D.

Image
debela

#122 Re: kako joj stati na rep ?

Post by debela »

capella wrote:Ni jedan to neće reći..iz kurtoazije..već jer rekao ne može joj ništa jer je to bolesno, navodno, što radi...dakle neće joj ništa reći
satro iz kurtoazije :-) laze ko pasce! ako zena maltretira muskarca dovoljno je da ovaj samo zauzme gard i pokaze joj da je jako ljut i da mu sekund fali da je opali preko usta. nema te zene koja nece ustuknuti. mulja ti taj nesto opasno.
weed

#123 Re: kako joj stati na rep ?

Post by weed »

Loulou wrote:
hladovina wrote:Bori se, ba, za tog lika - ako je tvoj i dostojan tebe... cuj, kako da joj stanes na rep???
...ako on samo i pomisli da mu ona moze pruziti vise od tebe, baj baj...
Kakva je to veza u kojoj se konstantno moraš "borit" za nečiju naklonost? :-)
hladovina wrote:Voli svog covjeka, pruzi mu sve i on nece druge guzove traziti, pored tvojih...
Ova teorija je davno oborena. Možeš ti nekoga voljeti više od vlastitog života i pružiti ne znam ti šta, ako osjećaj nije obostran, ništa tu ne pomaže...
kad me vec citiras - onda citiraj do kraja, a nemoj izvlaciti rijeci iz konteksta...

uvijek se moras boriti za neciju nakonost... isto je tako i u ljubavi... ona ti je kao cvijece... ako ga ne zaljevas redovno - uvenuce... ne znam sta ti kontas... ti mislis da je dovoljno pokupiti dobrog frajera i onda se uljuljkati u to da ga imas, a ne raditi nista da zadrzis istog pored sebe... normalno je da ce mu se kroz period s tobom, otvarati i drugi putevi kojim moze hoditi i normalno je da frajer ode nekim od tih puteva, ako skonta da je s tobom dosao do slijepe ulice ili ti zid... zasto da se zajebava i preskace zidove, ako ispred sebe sa drugom curom ima otvoren "highway"... govorimo obostrano (musko -> zensko, zensko ->musko)...
Zoya

#124 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Zoya »

Bobi wrote:
capella wrote:

kaaakooo da saznam ?
Nabavi mu ovo...
Image

...i mirna Bosna :D.

Image
I ne zaboravi da kljuc progutas :D
Loulou

#125 Re: kako joj stati na rep ?

Post by Loulou »

hladovina wrote:kad me vec citiras - onda citiraj do kraja, a nemoj izvlaciti rijeci iz konteksta...
uvijek se moras boriti za neciju nakonost... isto je tako i u ljubavi... ona ti je kao cvijece... ako ga ne zaljevas redovno - uvenuce... ne znam sta ti kontas... ti mislis da je dovoljno pokupiti dobrog frajera i onda se uljuljkati u to da ga imas, a ne raditi nista da zadrzis istog pored sebe... normalno je da ce mu se kroz period s tobom, otvarati i drugi putevi kojim moze hoditi i normalno je da frajer ode nekim od tih puteva, ako skonta da je s tobom dosao do slijepe ulice ili ti zid... zasto da se zajebava i preskace zidove, ako ispred sebe sa drugom curom ima otvoren "highway"... govorimo obostrano (musko -> zensko, zensko ->musko)...
Njegovanje ljubavi (ili, kad si već pomenuo analogiju - "zalijevanje cvijeća") je jedna stvar, a konstantna "borba" za nečiju naklonost nešto sasvim drugo. Jedno sasvim iscrpljujuće iskustvo.

A što se ovog tiče:
ovo je priča o nečijim guzovima, a ne o ljubavi prema osobi. Ljubav nema veze s navedenim.
Post Reply