sexi donji ves

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
BarbaDue

#101 Re: sexi donji ves

Post by BarbaDue »

i meni bi :D :-D
mare 28

#102 Re: sexi donji ves

Post by mare 28 »

Gdje se u gradu (Sa) moze kupiti dobar korzet, ako ima igdje, jer sam uglavnom sve obisla i trenutno: neeema :roll: ?
lolita_xx

#103 Re: sexi donji ves

Post by lolita_xx »

mare 28 wrote:Gdje se u gradu (Sa) moze kupiti dobar korzet, ako ima igdje, jer sam uglavnom sve obisla i trenutno: neeema :roll: ?
palmers?
mare 28

#104 Re: sexi donji ves

Post by mare 28 »

Pokusat cu tu pogledati, nisam stigla ovih dana :) . Do sada su bili uobicajeni, nista posebno-bijeli i tako... :sad: .
lolita_xx

#105 Re: sexi donji ves

Post by lolita_xx »

mare 28 wrote:Pokusat cu tu pogledati, nisam stigla ovih dana :) . Do sada su bili uobicajeni, nista posebno-bijeli i tako... :sad: .
pokusaj, prije par mjeseci ih je bilo, u wisi na stupu :)
*mima*

#106 Re: sexi donji ves

Post by *mima* »

anjusha wrote:Dosta nas zena voli ne samo lijepu odjecu vec i lijep donji ves. I imamo neku ludu ideju u glavi, prilicno cesto- premda ne uvijek, da obucemo na sebe neki lijep, sexi donji ves kada idemo da se nadjemo sa momkom i kada znamo da bi se to moglo zavrsiti u krevetu. U kombinaciji su čipka, saten, crne, crvene boje, ili neke druge.... Kad smo hrabrije onda cak mozda stavimo i haltere ili samostojece čarape....
Zanima me- ima li to smisla uopce? Da li to muskarci uopce vide? Da li im to ista znaci? Ili samo i taj sexi donji ves vide kao komad platna koji trebaju da skinu da bi dosli do onoga sto zele?
A i zene... Da li mi to radimo zbog njih, ili zbog nas? I koliko nas to zapravo radi, koliko nas posjeduje i nosi neke cipke, saten i sl? I koliko cesto to nosimo, ako nosimo?

Ja? Imam, nosim podjednako skoro kao i pamucni obicni ves- u zavisnosti od raspolozenja. Nekad radim to zbog sebe jer mi to stvarno nekad cini zadovoljsto, a nekad zbog nekog posebnog njega. I halteri dodju u kombinaciju u tim prilikama.... Ali jos uvijek mi nije jasno, pali li to kod njih?

De ti meni sad reci......pali li to kod................khm........
Njanjo

#107 Re: sexi donji ves

Post by Njanjo »

Zoya wrote:Vazan je naravno. Jos kad mu izvedes striptiz, pa pocnes skidati jedno po jedno sa sebe, ili kad ga vezes lisicama za krevet i on pokusa da ti otkine tange zubima dok si ti u predjelu njegove glave :-) :-) Uh, odo ja spavati :run:

sve je Zoya rekla sto se ima reci :)
da ti nisi musko?? :D
anjusha
Location: u 206 koraka, duzini tog sokaka koje nikad ne brojim

#108 Re: sexi donji ves

Post by anjusha »

mima wrote:
anjusha wrote:Dosta nas zena voli ne samo lijepu odjecu vec i lijep donji ves. I imamo neku ludu ideju u glavi, prilicno cesto- premda ne uvijek, da obucemo na sebe neki lijep, sexi donji ves kada idemo da se nadjemo sa momkom i kada znamo da bi se to moglo zavrsiti u krevetu. U kombinaciji su čipka, saten, crne, crvene boje, ili neke druge.... Kad smo hrabrije onda cak mozda stavimo i haltere ili samostojece čarape....
Zanima me- ima li to smisla uopce? Da li to muskarci uopce vide? Da li im to ista znaci? Ili samo i taj sexi donji ves vide kao komad platna koji trebaju da skinu da bi dosli do onoga sto zele?
A i zene... Da li mi to radimo zbog njih, ili zbog nas? I koliko nas to zapravo radi, koliko nas posjeduje i nosi neke cipke, saten i sl? I koliko cesto to nosimo, ako nosimo?

Ja? Imam, nosim podjednako skoro kao i pamucni obicni ves- u zavisnosti od raspolozenja. Nekad radim to zbog sebe jer mi to stvarno nekad cini zadovoljsto, a nekad zbog nekog posebnog njega. I halteri dodju u kombinaciju u tim prilikama.... Ali jos uvijek mi nije jasno, pali li to kod njih?

De ti meni sad reci......pali li to kod................khm........
hehehe, necu da ti kazem :D
HAVANA

#109 Re: sexi donji ves

Post by HAVANA »

Uuuuu,svašta ima ovde.Nije ovo za mene :D :run:
krkkrkkrk

#110 Re: sexi donji ves

Post by krkkrkkrk »

Jos samo da se otvori tema Agencija Sparimo domace zene.

Mislim ja protiv lezbosa ne bih imao nista - samo sto bih onako djecacki dosta piljio u njih.

I ovdje gdje sam zvake po kafanama diskotekama i klubovima kao i fatacina nisu nista narocito tako da... Samo naprijed lezbosi.

Zivo me interesuje ima l na forumu lezbosa - mislim koje bi smjele da se izdeklamuju tako....
HAVANA

#111 Re: sexi donji ves

Post by HAVANA »

Njanjo wrote:
Zoya wrote:Vazan je naravno. Jos kad mu izvedes striptiz, pa pocnes skidati jedno po jedno sa sebe, ili kad ga vezes lisicama za krevet i on pokusa da ti otkine tange zubima dok si ti u predjelu njegove glave :-) :-) Uh, odo ja spavati :run:

E jebo ga ti,završi priču. :twisted: :skoljka:
♥ Julianna ♥

#112 Re: sexi donji ves

Post by ♥ Julianna ♥ »

Baš je super nova ponuda na VS... i što li je ova tema ovdje ?? :roll:

Image

Image

Image

Image

Image
Soul_Sista

#113 Re: sexi donji ves

Post by Soul_Sista »

..dosta zena voli spojiti lijepo sa ugodnim a ja sam naravno jedna od tih :D :D :D

Image

Image

8)
suspect_zero

#114 Re: sexi donji ves

Post by suspect_zero »

Ja baš uživam u ovim stvarčicama :)

Image

Image
andrija2007

#115 Re: sexi donji ves

Post by andrija2007 »

suspect_zero wrote:Ja baš uživam u ovim stvarčicama :)

Image

Image
Ma vidi nam suspektice, tko bi to retkao! :wink:
suspect_zero

#116 Re: sexi donji ves

Post by suspect_zero »

I naravno, bez ovakvih nigdje :dance:

Image

@andrija2007, ne znaš ti ništa :mrgreen:
andrija2007

#117 Re: sexi donji ves

Post by andrija2007 »

suspect_zero wrote:I naravno, bez ovakvih nigdje :dance:

Image

@andrija2007, ne znaš ti ništa :mrgreen:
Ma bolje da ne znam !? !? ! :roll:
felipe kajetano

#118 Re: sexi donji ves

Post by felipe kajetano »

Srbački veš rules :razz:
Gavaz

#119 Re: sexi donji ves

Post by Gavaz »

Kako misliš, pali li to kod njih? Naravno da pali! Kakva je to žena bez haltera ili samostojećih čarapa? Još kad su visoke kvalitete... To je merak. Ali, to ne ide bez štiklica... Samo da znaš!
suspect_zero

#120 Re: sexi donji ves

Post by suspect_zero »

Image
andrija2007

#121 Re: sexi donji ves

Post by andrija2007 »

suspect_zero wrote:Image
Ova se ubila za horora! :run:
suspect_zero

#122 Re: sexi donji ves

Post by suspect_zero »

Image

andrija2007 wrote:
Ova se ubila za horora! :run:
Vjerujem da bi na tebi izgledala hororično :mrgreen:
McMoy

#123 Re: sexi donji ves

Post by McMoy »

Siguran sam da u preko 90% slucajeva muskarcima to ama bas nista ne znaci!
Mislim da je to samo odlično odradjen marketing iliti sto bi mi narodski rekli ubleha, pa se ljepsi spol zanosi da to nesto mijenja situaciju. Ma kakav sexy donji ves kad prorade hormoni, zelja i strast?
Ali eto, neko i na tome zna lijepo zaraditi... :D
Njanjo

#124 Re: sexi donji ves

Post by Njanjo »

ma vala meni itekako znaci, ima razlike kad se ono mazite i skidate pa kad vidis sexy donji ves i kada vidis bokserice jbg...bar meni
Loulou

#125 Re: sexi donji ves

Post by Loulou »

felipe kajetano wrote:Srbački veš rules :razz:
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Kao i pragmatična Bridget
:D
Post Reply