Ovo je dio teksta posvecenog americkoj teniserki Venus Vilijams i njenoj sestri Sereni.Dnevni avaz, 11. juli 2000, strana 29 wrote:
Da li ste znali da dvadesetogodisnja americka teniserka ima samo dvadeset godina?
Fair Life svaka cast !Stitch__ wrote:i onda mene optuzuju za subjektivnost![]()
zasto nindza sa te iste stranice (http://www.saray.net) ne kopiras i debilnosti oslobodjenja?
zato sto si mali i crven i ne gine ti propast![]()
neka crknu niskotirazni listovi
Na ovaj koncert mogu otici samo oni koji se ne boje duhova!Dnevni avaz, 19. juni 2000, strana 43 wrote:
Majko moja mila, sta gluposti stane u tako malo teksta. A cija je to Bosna majke ti ? Tvoja 1/1 ? Fakat dosta teme, a dosta je i price sa likom koji cita Avaz. To je mozda i najgora prozivka koja mi pada napamet. Hajde Scepo nazad u drevni zavicaj Radoncica, kako se ono vec zove njegovo selo, zaboravio sam...Moram nazvat Senu Avdica da me podsjeti.Stitch__ wrote:kako raspravljati sa zadrtim tupanom koji recenicu "jos uvijek nije poznat autor autoportreta Franje Josipa" vidi kao stamparsku gresku? ne znam...![]()
toliko si zadrt da ne vidis koliko si smijesan
zamisli zivot u ritmu muzike za ples....![]()
i sanjaj o tirazu od 50.000![]()
mozda ce ga imat i oslobodjenje...jednog dana kad bosanaca bude 50.000.000 hehehe...![]()
![]()
nosi svoje ostatke bivse drzave sa sobom u SERiMO,
ljudima koji Bosnu osjecaju svojom takve gluposti ne trebaju![]()
ajd dosta i ove teme
FairLife je zadao uposleniku Avaza _Stitchu, sto bi ono Englezi rekli, 'devastating blow' sa ovom serijom citata.Stitch__ wrote:kako raspravljati sa zadrtim tupanom koji recenicu "jos uvijek nije poznat autor autoportreta Franje Josipa" vidi kao stamparsku gresku? ne znam...![]()
toliko si zadrt da ne vidis koliko si smijesan
zamisli zivot u ritmu muzike za ples....![]()
i sanjaj o tirazu od 50.000![]()
mozda ce ga imat i oslobodjenje...jednog dana kad bosanaca bude 50.000.000 hehehe...![]()
![]()
nosi svoje ostatke bivse drzave sa sobom u SERiMO,
ljudima koji Bosnu osjecaju svojom takve gluposti ne trebaju![]()
ajd dosta i ove teme
maraDONa wrote:cini mi se da su samo kozmeticke promjene uradili
ako u dubini ne promjene novinu pitanje je vremena kad ce se ugasiti
iako ih pravo gotivim ni meni se ne citaju starojugoslovenske zalopojke
s obzirom da se tema zove "Novo osloDodjenje", apsolutno se slazem s tobomreaktor wrote:koliko price o glupim novinama i jos glupljim novinarima...