Kukasti krstovi po Titovoj?
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#102 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Ban.delete wrote:
Ti si moderator ne bi trebalo da odajes bilo ciji identitet a ja sam tek dosao zato ne zacatavaj temu i budi neutralan/a.
Zasto?
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.html
registrovati se ponovo ukoliko ste već banovani;
Jos jednom se kloniraj prije isteka bana nicku ISTOCNJAK, dobices ban na IP adresu.Rad administratora i moderatora:
* administrator/moderator ima pravo pobrisati svaki sadržaj objavljen na forumu, bez najave i objašnjenja;
* svakom korisniku može biti zabranjen pristup forumu, bez najave i objašnjenja;
* svaki korisnik foruma će biti banovan ukoliko krši bilo koje od pravila i uslova korištenja foruma;
* administratori/moderatori nisu dužni objašnjavati zašto je neka tema obrisana ili cenzurisana od strane moderatora ili administratora;
* administrator/moderator foruma ima pravo ali ne i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja na forumu;
* administrator/moderator foruma zbog obimnosti posla nije u mogućnosti niti je dužan obrisati sve poruke koje krše pravila i uslove korištenja;
* administrator/moderator nije dužan niti je u mogućnosti odmah reagovati i ukloniti poruke koje krše pravila i uslove korištenja
Kraj diskusije.
- rumenige_brajtner
#103 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
e fuck you, ukinu mi jedinu dobru stvar danas...mIRCerka wrote:Ban.delete wrote:
Ti si moderator ne bi trebalo da odajes bilo ciji identitet a ja sam tek dosao zato ne zacatavaj temu i budi neutralan/a.
Zasto?
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.htmlregistrovati se ponovo ukoliko ste već banovani;Jos jednom se kloniraj prije isteka bana nicku ISTOCNJAK, dobices ban na IP adresu.Rad administratora i moderatora:
* administrator/moderator ima pravo pobrisati svaki sadržaj objavljen na forumu, bez najave i objašnjenja;
* svakom korisniku može biti zabranjen pristup forumu, bez najave i objašnjenja;
* svaki korisnik foruma će biti banovan ukoliko krši bilo koje od pravila i uslova korištenja foruma;
* administratori/moderatori nisu dužni objašnjavati zašto je neka tema obrisana ili cenzurisana od strane moderatora ili administratora;
* administrator/moderator foruma ima pravo ali ne i obavezu brisanja poruka koji su izvan pravila i uslova korištenja na forumu;
* administrator/moderator foruma zbog obimnosti posla nije u mogućnosti niti je dužan obrisati sve poruke koje krše pravila i uslove korištenja;
* administrator/moderator nije dužan niti je u mogućnosti odmah reagovati i ukloniti poruke koje krše pravila i uslove korištenja
Kraj diskusije.
-
mIRCerka
#104 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Banned user for reason “”
» delete
» delete
-
mIRCerka
#105 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Nemoj i tebe da ukinem.rumenige_brajtner wrote:e fuck you, ukinu mi jedinu dobru stvar danas...mIRCerka wrote:Ban.delete wrote:
Zasto?
http://www.sarajevo-x.com/forum/uslovi.htmlregistrovati se ponovo ukoliko ste već banovani;Jos jednom se kloniraj prije isteka bana nicku ISTOCNJAK, dobices ban na IP adresu.Rad administratora i moderatora:
Kraj diskusije.
KRAJ DISKUSIJE NA TEMU ISTOCNJAK.
- rumenige_brajtner
#106 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
slobodno, od maloprije moj zivot nema smislamIRCerka wrote: Nemoj i tebe da ukinem.
KRAJ DISKUSIJE NA TEMU ISTOCNJAK.
- Skyfox
#108 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
joj Mirc jesi zahebana 
-
moguce je
#109 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Delete, delete, delete...biiiiilo je dooobro dook je traaaajalooo...
- black
#110 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
to se djeca igraju revolucionara

-
mIRCerka
#111 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Izvini, ali nedostaje brada na tom kratkom snimku koji ste uspjeli spasiti.zalizani wrote:
Da li se ima jos nesto reci na ovu temu ili da yakljucavam?
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#112 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Na krisku crnog kruha namazite bestilj i slatki kajmak sa frishkoskuhanog mlijeka,te istu krishku pazljivo umachite u mlijeko i jedite.Na koncu kashichicom pokupite mix od mrvica,kajmaka i bestilja iz sholjice.A onda cete mnogo ravnodushnije chitati tekstove Fatka Fekalixa AliSSpaj'cha,na koje naletite nesretnim sluchajem.
-
KENJAC
#113 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Daj ba sta si se iskompleksiro.... Sarajlijo! Nizza je puna ovih znakova sto bacaju "svastike" u kantu za smece! Sta si se ti ba uzrujao, ne? Mogo si i da ne otvaras 'vako bezzzezzzan post! Ako nisi fasista Bogu fala ostani taki ako jesi ... nisi jedini! A jel tebi smeta to sto je to organizovala neka Svjetlana pa jos iz Trebinja! A onisu svi fasisti!delete wrote:Da li ste vidjeli iscrtane kukaste krstove po Titovoj ulici to jeste znak kako neko baca kukasti krst u kantu za smeće kao i parole tipa "Smrt fašizmu". Isto ovo možete vidjeti i na web stranici "Udruženja Q" pod rubrikom "Ulične akcije": http://www.queer.ba/udruzenjeq/01122008Sarajevo.html
Predsjednica ovoga udruženja iz Sarajeva je Svetlana Đurić iz Trebinja, Republika Srpska, koja je također postala poznata po organizovanju "Queer festivala" za vrijeme mjeseca Ramaza.
Ko to treba da odbaci fašizam? Jeli Sarajlije?
Znak bolesti na džamiji?
Smrt fašizmu u Titovoj ulici u Sarajevu?
Da li to neko sa ovim parolama želi poslati poruku svijetu da su Sarajlije fašisti?
-
callmethebreeeze
#114 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
jah, u diskreditiraju nas po vascijelom slobodarskm svijetu, pederi i deda mraz. iran, saudija, koreja i slicni se groze....delete wrote:... Ili se homoseksualci i njihova bolest beskrupolozno koriste za diskreditaciju glavnog grada Sarajeva i BiH u svijetu.turban wrote:Ja mislim da bi pederi mogli spasiti Bosnu...oni ne gledaju cija je straznjica...
- alica.k
#115 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
delete, sta ti to toliko smeta, da se nisi mozda pronasao u svemu tome?
- black
-
popajic
#117 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Presjece me naslov teme...kad ono istocni delete zabrinut za ugled Sarajeva.
Cuj,natpis "smrt fasizmu" u sred Titove...ko se to usudio tako nam kaljati image ?
Pederaska ujdurma 
Cuj,natpis "smrt fasizmu" u sred Titove...ko se to usudio tako nam kaljati image ?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#118 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Ovo je bila ejdna od najjacih i najkomicnijih team u zadnjih par dana
,samo kud zakasnih na sami pocetak
Sokovi,majke mi mile...
Najjace je akda od svega i svakoga na silu pokusavas napraviti da je djelo nekog velikooog nepriejtalje,i da je sve i sva zavjera ko zna koga ili cega
I to je onda vec dijagnoza i to zesca
p.s forum je u iscekivanju prestanka bana cijenjenoh istocnjaka

Sokovi,majke mi mile...
Najjace je akda od svega i svakoga na silu pokusavas napraviti da je djelo nekog velikooog nepriejtalje,i da je sve i sva zavjera ko zna koga ili cega
I to je onda vec dijagnoza i to zesca
p.s forum je u iscekivanju prestanka bana cijenjenoh istocnjaka
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#120 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Aj oplakah mame mi
koji lik, nevjerovatno

koji lik, nevjerovatno
-
callmethebreeeze
#121 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
zarad zivosti diskusija jedan ili par "istocnjaka" uvijek trebaju biti aktivni na forumu.
-
mIRCerka
#122 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
samo da znas da sam te prijavila Chuckublack wrote:
-
mostarac
#123 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
a ja taman mislio islambosna pregrupisala snage pa krenula u ofanzivu na najmrzu tvrdjavu 
Pih, a tako sam se veselio njihovoj najezdi
Inace ko je ovo crtao ruka mu se pozlatila i svaka mu dala a ne zatrudnila
Pih, a tako sam se veselio njihovoj najezdi
Inace ko je ovo crtao ruka mu se pozlatila i svaka mu dala a ne zatrudnila
- amortizer
#124 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
Steta! Najjaca tema i postavljac. : sax:
Mirci do kada je ban da se pripremim psihicki?
Oplakah, a svi kontaju ja puk'o. Gledam u monitor, smijem se i placem.
Mirci do kada je ban da se pripremim psihicki?
Oplakah, a svi kontaju ja puk'o. Gledam u monitor, smijem se i placem.
- Neelix
#125 Re: Kukasti krstovi po Titovoj?
cek cek, ako je fakat istina da je samo 5% fashista u Sarajevu, onda to ne mogu biti pitari nikako
njih je, naime, oko 95% u gradu 
dakle, fashisti suuuu...
dakle, fashisti suuuu...