Imena su promijenjena da bi se zastitili neduzni (tj ja!)hakazvaka wrote:Zox wrote:Licno sam bio u autu sa likom koji je imao 10 grama kokaina kod sebe kad su ga zaustavili specijalci.
"Muhamede, ima li kakvih opojnih sredstava?"
"Nema."
"Ok, hvala, dovidjenja i prijatno."![]()
Muhamede ? (ali gasi)
Racija u Haciendi
- Zox
#101 Re: Racija u Haciendi
- mire - ložač
#102 Re: Racija u Haciendi
Svaka čast za muriju
Odavno nije po gradu bilo nikakvih upada nigdje pa se svaki papak osilio a to ipak nije sportski
))
A još bi bilo fino da se još neko malo uskoprca i ufura na kornjače, što bi to bilo fino .....pa da mu poslije gledamo rengenske snimke, ( mislim na drota koji redovno fasuje i od malog djeteta)
No, pošto je tema ispitivanje dobrih kolača, ja mislim da od proljeća pa dalje nećemo baš uživati u tim kolačima jer kad krene kresanje plaća od 01.01.2009.godine neće mnogima biti do njih a kamoli do kolača!!!!
(( 
Odavno nije po gradu bilo nikakvih upada nigdje pa se svaki papak osilio a to ipak nije sportski
A još bi bilo fino da se još neko malo uskoprca i ufura na kornjače, što bi to bilo fino .....pa da mu poslije gledamo rengenske snimke, ( mislim na drota koji redovno fasuje i od malog djeteta)
No, pošto je tema ispitivanje dobrih kolača, ja mislim da od proljeća pa dalje nećemo baš uživati u tim kolačima jer kad krene kresanje plaća od 01.01.2009.godine neće mnogima biti do njih a kamoli do kolača!!!!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#103 Re: Racija u Haciendi
je li iko postirao ovo
Kanton Sarajevo
Porezna uprava FBiH zatvorila dva objekta
Inspektori Porezne uprave FBiH u koordinaciji s Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo i Upravom za inspekcijske poslove FBiH izvršili su u kasnim noćnim satima (u noći s petka na subotu) kontrolu ugostiteljskih objekata na području Kantona Sarajevo i od kontroliranih četiri objekta privremeno su zatvorili dva, saopćeno je iz Odsjeka za odnose s javnošću Porezne uprave FBiH.
Hacienda
Hacienda
Ističe se da je u ovoj aktivnosti učestvovalo 10 inspektora Porezne uprave FBiH.
Zbog utvrđenih nepravilnosti: upošljavanja šest neprijavljenih radnika te nepravilnosti u poslovanju privremeno je zatvoren ugostiteljski objekt "Hacijenda", a zbog nepostojanja odobrenja za priređivanje igara na sreću i zabavnih igara privremeno je zatvoren dio objekta internet kluba koji se nalazi u sklopu kompleksa hotela "Holivud".
Poreznim obveznicima je privremeno zabranjen rad i izdati su prekršajni nalozi. Inspektori Porezne uprave FBiH su u skladu sa svojim nadležnostima izvršili i kontrolu poslovanja ugostiteljskih objekata i zakonitosti organiziranja estradnog programa.
Zbog utvrđenih nepravilnosti u poslovanju restorana "Bosna" i restorana "Igman" navedenim poreznim obveznicima su izdati prekršajni nalozi. Porezna uprava FBiH će nastaviti aktivnosti na kontroli zakonitosti rada poreznih obveznika, s posebnim akcentom na kontroli zakonitosti organiziranja estradnog programa pred novogodišnje praznike.
(FENA)
- rado_vidjen
#104 Re: Racija u Haciendi
IslamofobijaZox wrote:Imena su promijenjena da bi se zastitili neduzni (tj ja!)hakazvaka wrote:Zox wrote:Licno sam bio u autu sa likom koji je imao 10 grama kokaina kod sebe kad su ga zaustavili specijalci.
"Muhamede, ima li kakvih opojnih sredstava?"
"Nema."
"Ok, hvala, dovidjenja i prijatno."![]()
Muhamede ? (ali gasi)
- Apostate
#105 Re: Racija u Haciendi
U ovom gradu NEMAnewbloke wrote:a gdje ima fina meksicka?The 51st State wrote:prosjek...newbloke wrote:nisam nikad jeo u hacijendi :d
kakva je bila klopa?
- alica.k
#106 Re: Racija u Haciendi
u meksikunewbloke wrote:a gdje ima fina meksicka?The 51st State wrote:prosjek...newbloke wrote:nisam nikad jeo u hacijendi :d
kakva je bila klopa?
- Zox
#107 Re: Racija u Haciendi
Sarajevska Pivnica, gdje je nekad bio Internet, ima par interesantnih juznoamerickih jela (nesto sto ne znam ni kako se pise ni kako se izgovara, keskesiljas ili tako nekako, uglavnom kad zapletes nerazumljivo jezikom oni znaju sta je.)Apostate wrote:
U ovom gradu NEMA
- homo_sapiens
#108 Re: Racija u Haciendi
Još jedna racija u Sarajevu, u Aqui. Da je bilo ranije ovakvih racija, vjerujem da ni "Inkognita" ne bi bilo, ni sličnih pucačina po gradu.
U svakom slučaju podržavam ovakve akcije policije.
Specijalci upali u diskoteku Aqua
Akcija izvedena u cilju pronalaska osoba za kojima se traga, te droge, oružja i ukradenih predmeta...
Velika panika nastupila je sinoć pola sata iza ponoći kada su desetine maskiranih specijalaca, uniformisanih i policajaca u civilu zajedno sa inspektorima Federalne uprave za inspekcijske poslove, upali u prepunu diskoteku "Aqua" u Sarajevu i prekinuli koncert srbijanskog pjevača Ace Pejovića. Specijalci su odmah blokirali ulaz i šire područje oko objekta, dok je nekolicina njih započela pretres gostiju i osoblja.
Jedan mladić nakon što je ugledao specijalce počeo je bježati na drugi sprat objekta. Međutim, specijalci su ga ubrzo sustigli i vezali mu ruke lisicama. Prema prvim nepotvrđenim informacijama, prilikom pretresa kod njega je pronađen pištolj.
Jedan od inspektora, dok je u unutrašnjosti diskoteke trajao pretres, obratio se prisutnim i zamolio sve goste čiji se automobili nalaze na parkingu da napuste objekat i budu pored svojih vozila kako bi ih policija pretresla. Po izlasku iz objekta inspektori u civilima pretresli su svakog gosta, dok su sve žene upućene u drugu prostoriju i također pretresene.
U policiji nam je rečeno da je ovo nastavak akcije koja je izvedena prošlog petka, a u cilju pronalaska osoba za kojima se traga, te droge, oružja i ukradenih predmeta. Pretres je trajao do ranih jutarnjih sati, te će se, kako nam je potvrđeno, rezultati akcije, eventulana zapljena oružja ili hapšenja, znati naknadno.
Kako je već poznato, policija još uvijek traga za vlasnikom diskoteke "Aqua" Bahrijom Kačaporom jer je ključni svjedok pucnjave koja se desila u sarajevskom kafiću "Inkognito" u kojoj je ranjeno nekoliko osoba. Kačapor je nakon pucnjave otišao u Beč odakle se javio policajcima i kazao kako će uskoro doći u Sarajevo i dati izjavu. Međutim, to se još nije desilo.
Punktovi na ulazima i izlazima iz Kantona
Od 22 sata, na sedam punktova na ulazima i izlazima iz KS organizirana je pojačana kontrola vozača i vozila. Pored toga, policijske ekipe stajale su i na nekoliko mjesta u gradu.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... oteku-aqua 28.12.2008. 10:35
U svakom slučaju podržavam ovakve akcije policije.
Specijalci upali u diskoteku Aqua
Akcija izvedena u cilju pronalaska osoba za kojima se traga, te droge, oružja i ukradenih predmeta...
Velika panika nastupila je sinoć pola sata iza ponoći kada su desetine maskiranih specijalaca, uniformisanih i policajaca u civilu zajedno sa inspektorima Federalne uprave za inspekcijske poslove, upali u prepunu diskoteku "Aqua" u Sarajevu i prekinuli koncert srbijanskog pjevača Ace Pejovića. Specijalci su odmah blokirali ulaz i šire područje oko objekta, dok je nekolicina njih započela pretres gostiju i osoblja.
Jedan mladić nakon što je ugledao specijalce počeo je bježati na drugi sprat objekta. Međutim, specijalci su ga ubrzo sustigli i vezali mu ruke lisicama. Prema prvim nepotvrđenim informacijama, prilikom pretresa kod njega je pronađen pištolj.
Jedan od inspektora, dok je u unutrašnjosti diskoteke trajao pretres, obratio se prisutnim i zamolio sve goste čiji se automobili nalaze na parkingu da napuste objekat i budu pored svojih vozila kako bi ih policija pretresla. Po izlasku iz objekta inspektori u civilima pretresli su svakog gosta, dok su sve žene upućene u drugu prostoriju i također pretresene.
U policiji nam je rečeno da je ovo nastavak akcije koja je izvedena prošlog petka, a u cilju pronalaska osoba za kojima se traga, te droge, oružja i ukradenih predmeta. Pretres je trajao do ranih jutarnjih sati, te će se, kako nam je potvrđeno, rezultati akcije, eventulana zapljena oružja ili hapšenja, znati naknadno.
Kako je već poznato, policija još uvijek traga za vlasnikom diskoteke "Aqua" Bahrijom Kačaporom jer je ključni svjedok pucnjave koja se desila u sarajevskom kafiću "Inkognito" u kojoj je ranjeno nekoliko osoba. Kačapor je nakon pucnjave otišao u Beč odakle se javio policajcima i kazao kako će uskoro doći u Sarajevo i dati izjavu. Međutim, to se još nije desilo.
Punktovi na ulazima i izlazima iz Kantona
Od 22 sata, na sedam punktova na ulazima i izlazima iz KS organizirana je pojačana kontrola vozača i vozila. Pored toga, policijske ekipe stajale su i na nekoliko mjesta u gradu.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/crna ... oteku-aqua 28.12.2008. 10:35
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#109 Re: Racija u Haciendi
Aferim, haman pa su poceli raditi nesto. Najdraze mi je od svih ovih sinoc zatvorenih sto zatvorise Akvu 
- starii
#110 Re: Racija u Haciendi
haman cemo novu godinu provesti sa specijalcima u kaficima
...
- homo_sapiens
#111 Re: Racija u Haciendi
starii wrote:haman cemo novu godinu provesti sa specijalcima u kaficima...
Bolje i to nego svakodnevno pisati i pratiti "čitulje"
-
newbloke
#112 Re: Racija u Haciendi
homo_sapiens wrote:starii wrote:haman cemo novu godinu provesti sa specijalcima u kaficima...
Bolje i to nego svakodnevno pisati i pratiti "čitulje"
hahaha policijska zemlja :d
nema nam druge
-
uhljug_s_koseva
#113 Re: Racija u Haciendi
Nista cudno,nije ni proslo mjesec dana kako je Celo okino,a oni vec zatvaraju Haciendu 
- starii
#114 Re: Racija u Haciendi
sinoc racija u the clubu i boemima....bogami je policija uspjesna u novoj godini,nasli par pistolja i bijeli prah
svaka cast
svaka cast
-
d2
#115 Re: Racija u Haciendi
a zeljasta materija koja asocira na marihuanu ? 
- black
#116 Re: Racija u Haciendi
to mi je uvijek shega, eto nije marihuana vec ponio nane trave da pravi chajd2 wrote:a zeljasta materija koja asocira na marihuanu ?
-
Aduu
#117 Re: Racija u Haciendi
black wrote:to mi je uvijek shega, eto nije marihuana vec ponio nane trave da pravi chajd2 wrote:a zeljasta materija koja asocira na marihuanu ?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#118 Re: Racija u Haciendi
nešto kontam ako racija traje 2 sata
puštaju li ljude u wc ja bih se usro da me ne puste

puštaju li ljude u wc ja bih se usro da me ne puste
- to sam ja
#119 Re: Racija u Haciendi
Jeste... ali isto tako moze dobro proci ako je levat pa mu neko podvalio origanoAduu wrote:black wrote:to mi je uvijek shega, eto nije marihuana vec ponio nane trave da pravi chajd2 wrote:a zeljasta materija koja asocira na marihuanu ?![]()
- starii
#120 Re: Racija u Haciendi
u kojem je kaficu ovaj vikend racija?..hajmo peta kolona 
- weed
#121 Re: Racija u Haciendi
U "Jagodi" sigurno nije... 
-
sajosarajlija
#123 Re: Racija u Haciendi
Ha ha što li Božehladovina wrote:U "Jagodi" sigurno nije...
-
d2
#124 Re: Racija u Haciendi
dje me nadjehladovina wrote:U "Jagodi" sigurno nije...
- weed
#125 Re: Racija u Haciendi
hahahahaha... nema boljeg mjesta za izaci... hahahhahahaha... nema sminkeraja, nafuranih trebica, mladjahnih djecaraca zeljnih dokazivanja pred istim... samim tim nema ni belaja, a Boga mi ni murije...d2 wrote:dje me nadjehladovina wrote:U "Jagodi" sigurno nije...