I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
dimu

#101 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by dimu »

amrica wrote:@dimu

a jesi li mu to ti u rodu kad tako pricas?

On je ministar!!!!!! placen od strane poreskih obveznika ovog grada, nije placen od svoje rodbine ili svojih prijatelja. Kad se kandidiras za neku funkciju, privatni život zdraaavo.... mislim privatni život vezan za bas privatno, veze sa mafijom, kromosima, itd...

A ako bas mene osobno pitas, i da mi je rodjeni brat (hvala bogu nije) a da je udario, a kamoli silovao ijednu žensku, ne da mu ne bih otisla na sahranu, nego bih ga se javno odrekla.
nisam ga ni poznavao licno, samo ti navodim primjer

to sto ti ne bi otisla bratu na dzenazu je tvoj neki stav, naravno da si zaista u takvoj situaciji drugacije bi razmisljala ali nebitno

a ako bi cak i stvarno tako postupila ne znaci da su svi ljudi na svijetu takvi nekima je porodica svetinja pa kakva god ona bila

a ocito je da je Celu mnogo ljudi voljelo i to je njihova stvar

nego bas me zanima jeste li isto ovako pametovali kad je koliko desetina hiljada ljudi doslo na dzenazu Aliji Izetbegovicu ??? i on je bio u zatvoru u mladosti sjecate se...
mostarac

#102 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by mostarac »

dimu wrote:
amrica wrote:@dimu

a jesi li mu to ti u rodu kad tako pricas?

On je ministar!!!!!! placen od strane poreskih obveznika ovog grada, nije placen od svoje rodbine ili svojih prijatelja. Kad se kandidiras za neku funkciju, privatni život zdraaavo.... mislim privatni život vezan za bas privatno, veze sa mafijom, kromosima, itd...

A ako bas mene osobno pitas, i da mi je rodjeni brat (hvala bogu nije) a da je udario, a kamoli silovao ijednu žensku, ne da mu ne bih otisla na sahranu, nego bih ga se javno odrekla.
nisam ga ni poznavao licno, samo ti navodim primjer

to sto ti ne bi otisla bratu na dzenazu je tvoj neki stav, naravno da si zaista u takvoj situaciji drugacije bi razmisljala ali nebitno

a ako bi cak i stvarno tako postupila ne znaci da su svi ljudi na svijetu takvi nekima je porodica svetinja pa kakva god ona bila

a ocito je da je Celu mnogo ljudi voljelo i to je njihova stvar

nego bas me zanima jeste li isto ovako pametovali kad je koliko desetina hiljada ljudi doslo na dzenazu Aliji Izetbegovicu ??? i on je bio u zatvoru u mladosti sjecate se...
Alija je bio POLITICKI zatvorenik i nikad nije osudjen za KRIMINAL, a cak i u zatvorima politicki zatvorenici su odvojeni od onih osudjenih za kriminal, al ne kontas ti to. Jedno je biti politicki zatvorenik i robijati radi svoje ideje, a drugo je biti osudjen za kriminal.
amrica

#103 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by amrica »

laku noc
ni celo ni ministar nisu vrijedni nespavanja jedne zaposlene osobe.

Mada je Celo za ministra izmislio coj'ka.....
Vozdra raja :-)

#104 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by Vozdra raja :-) »

Kazu da dzenaza puno kazuje o preminulom.
mostarac

#105 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by mostarac »

Vozdra raja wrote:Kazu da dzenaza puno kazuje o preminulom.
Sta mislis koliko bi bilo na Karadzicevoj dzenazi sutra da umre i sahrane ga na Palama?

#106 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

mostarac wrote:
Sta mislis koliko bi bilo na Karadzicevoj dzenazi sutra da umre i sahrane ga na Palama?
To sto su i Armija BiH i vojska RS-a upotrebljavali granate i metke ne znaci da su radili isto i da su istog mentaliteta!

Ismet je mozda bio kriminalac, ali ne za sitnu raju, vec kriminalac medju kriminalcima. On nije krao od naroda! Nije papak!

Ima velike zasluge u odbrani drzave, i zato je danas imao veliku dzenazu! Jer kao sto treba gledati na negativne, tako treba gledati i na pozitivne stvari!

P.S. Ne brini se Mostarce, Bakir Hadziomerovic ce iznijeti sve negativno o njemu, tako da ce ljudi poput tebe imati svoj momenat u ponedjeljak na vece! Naravno, nista dobro se nece spomenuti, nije u duhu Bakira.
Last edited by Vozdra raja :-) on 20/12/2008 03:51, edited 1 time in total.
mostarac

#107 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by mostarac »

Vozdra raja wrote:
mostarac wrote:
To sto su i Armija BiH i vojska RS-a upotrebljavali granate i metke ne znaci da su radili isto i da su istog mentaliteta!

Ismet je mozda bio kriminalac, ali ne za sitnu raju, vec medju kriminalac medju kriminalcima. On nije krao od naroda! Nije papak!

Ima velike zasluge u odbrani drzave, i zato je danas imao veliku dzenazu! Jer kao sto treba gledati na negativne, tako treba gledati i na pozitivne stvari!

to nije odgovor na moju konstataciju i tacno sam znao sta ces napisati jer drugog argumenta nemas.

Ti si rekao da dzenaza mnogo govori o preminulom, a ja ti kazem da bi sutra na karadzicevoj dzenazi bilo 100.000 sljedbenika lika i djela. Toliko o tome koliko o kome dzenaza govori. Celina dzenaza je rekla koliko ima kriminalaca u ovoj zemlji, kao sto bi i karadziceva pokazala koliko su cetnici mocni ili nemocni, kao sto su Titova i Alijina pokazale koliko je koji bio ugledan u svijetu. Znaci dzenaza na osnovu te tvoje tvrdnje kako je postavljas ne govori nista o preminulom, Meni je celina pokazala da je strasno da 3.000 kriminalaca hoda slobodno Sarajevom i ovom zemljom. Tamo su se casni ljudi na prste mogli prebrojat.

#108 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Mostarac,

OK, mozda broj ljudi na dzenazi nije pokazatelj kakav je ko bio, ali koliko je bilo kriminalaca a koliko casnih ljudi na njegovoj dzenazi ti ne znas! A ko je kriminalac govori sud, a ne ti i ja!
Ako je bio kriminalac, nije bio ratni zlocinac, vec je uradio mnogo za odbranu drzave!
A koliko je bilo stranaca na Izetbegovicevoj dzenazi nije vazno. Vazno je da je bilo dosta obicnih gradjana svih vjera i nacija iz nase zemlje! Stranci i nisu trebali da budu, jer gdje su bili kad su nam trebali! Ali eto volio bih da spomenem da ga je predsjednik Amerike Klinton posjetio dok je ovaj lezao u bolnici! A o ugledu u svijetu govore izjave demokratskih lidera i njegova svjetska priznanja!
mostarac

#109 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by mostarac »

Vozdra raja wrote:Mostarac,

OK, mozda broj ljudi na dzenazi nije pokazatelj kakav je ko bio, ali koliko je bilo kriminalaca a koliko casnih ljudi na njegovoj dzenazi ti ne znas! A ko je kriminalac govori sud, a ne ti i ja!
Ako je bio kriminalac, nije bio ratni zlocinac, vec je uradio mnogo za odbranu drzave!
A koliko je bilo stranaca na Izetbegovicevoj dzenazi nije vazno. Vazno je da je bilo dosta obicnih gradjana svih vjera i nacija iz nase zemlje! Stranci i nisu trebali da budu, jer gdje su bili kad su nam trebali! Ali eto volio bih da spomenem da ga je predsjednik Amerike Klinton posjetio dok je ovaj lezao u bolnici!A o ugledu u svijetu govore izjave demokratskih lidera i njegova svjetska priznanja!

S kim si taki si :D

Za jednog drzavnika je itekako vazno koliko mu je bilo stranaca i mnogo vaznije nego koliko je bilo njegovih koji su tu mogli a i nisu morali da budu. O velicini jednog drzavnika govori koliko mu je bilo predsjednika i stranih delegacija na sahrani, a ne koliko mu je bilo skolskih ekskurzija, a tvoje opravdanje kao ono mi smo uvrijedjeni pa stranci nisu trebali da budu je vise nego smjesno. Nismo mi njima rekli da ne budu, nego oni nisu htjeli da dodju jer rahmetliju nisu smatrali dovoljno velikom i dovoljno pozitivnom licnoscu da istom posalju delegaciju na dzenazu. To je gola istina

U to vrijeme predsjednik SAD je bio George Bush Jr, a ne Bill Clinton, a nikako nije isto kad te posjeti bivsi i trenutni predsjednik. Ovaj ga je obisao na svom proputovanju kroz juznu evropu i u toku posjete americkim vojnicima u bazi Orao, a u svrhu stavljanja do znanja amerika muslimane BiH nece prepustiti na milost i nemilost komsijama iako je u to vrijeme bila prilicna hajka na muslimane po cijelom svijetu. Clinton je Aliju dozivljavao ko muslimanskog vodju, a ne kao drzavnika i istog je i posjetio s jasnim ciljem kojeg sam gore i iznio.

Sad vec postajes smjesan. Tesko ces naci ijednog predsjednika u svijetu koji je Milosevica okarakterisao kao ratnog zlocinca i nazvao ga nekim pogrdnim imenom. Diplomatija je puna bontona i kurtoaznih pravila a pogotovo ako su visoki politicki zvanicnici u pitanju. Alijina svjetska priznanja su toliko golema da ga je narod nakon primanja tih priznanja cekao na ulicama da ga ponosan na njegovo ostvarenje i vaznost priznanja propisno i doceka i pozdravi kao sto je i Danisa Tanovica pozdravio.

De bola dozovi se sebi malo

edit: To sto je celo bio zasluzan za odbranu ove zemlje jebe me se. I moja su braca pa im to ne daje za pravo da budu kriminalci. Ako je neko bio tu u ratu to mu ne daje za pravo da mi sere po glavi i da me pljacka ili radi bilo sta drugo sto nije u skladu sa zakonom. Nije se ovaj rat vodio da bi Celo i takvi kao on postali bogovi nakon njega za koje zakon ne vazi.

#110 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Mastarac,

Jasna je tvoja zelja da umanjis vrijednost i zasluge prvog predsjednika! Na zalost po tebe, historijske cinjenice govore drugacije i nisu na strani tak'ih poput tebe! :wink: Svi svjetski demokratski drzavnici su mu odali priznanje, sto dolaskom sto telegramima. Ali to je manje vazno, daleko je vaznije da su mu na dzenazu dosli obicni gradjani, jer oni su ti kojih se Alija ticao! Za svjetske guzonje me nije briga, jer ni njih nije bilo briga za nama i Alijom kad su nam trebali... :!:
150,000 ljudi Mostarce, 150,000 ljudskih dusa u ovako maloj drzavici! :wink: :bih:

Nije mene briga za Celom. Ono sto me iritira je kada ljudi uzmu sebi za pravo da olahko donose sudove o drugim ljudima!
buzzer

#111 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by buzzer »

nek je rahmet tvojoj sitnoj dusi.....

....vaha

sve sam ti gafove halalio jer si dobar glumac. bio.
newbloke

#112 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by newbloke »

mi smo jedno drustvo poremecenih vrijednosti, al iz temelja.
mislim da je to uzrok dugogodisnje izolacije i frustracije jer se ne mozemo pomjeriti dalje od nosa

1. prvo mi smo mazohosti- gledam svake godine kukamo kako je grozno, obecavaju nam eu, bezvizni rezim, med i mlijek....cine stvari jos gorima, ne radi nista osim vlastite koristi, i opet kad nam je najgore mi opet te izaberemo i stavimo na isto mjesto...jer nikad nije toliko grozno da nam ne bude gore

2. celina smrt.. to je samo mali dio, povraca mi se od fan kluboca po fejsbuku....ljudi zar smo toliko ograniceni da sa tolikom histerijom se pune fan klubovi tom covjeku....mislim o mrtvim sve najbolje, i ne ulazim u diskusije...al na kraju krajeva on je bio jedan mafijas....sve je to super sto je raja...al da se toliko ljudi divi mafijasu....
nista im nije davao.....gladni, zedni i dalje ne mogu se mrdnut.....al kad je grozno daj da mu se divimo, jer bi mi svi trebali da budemo kao on?

ja se stvarno trudim da shvatim nasu kolektivnu svijest....i ja sam dio toga...al jos uvijek cooliram od svega....al ne mogu sebi objasniti odakle tolika histerija i kakvo je to idoliziranje mafijasa.....

mogu shvatiti kad djeca gledaju kuma, dobre momke il sl, i onda se nafuraju....al toliko energije, price, svadja i prepiranja o "velicini" pojedinih zivih i mrtvih!

samo cekam sada prosteste podrske gashiju ispred suda,.,ili gashi fan klub na fejsbuku, ako vec nema
Taxirat

#113 Sarajevo će te se sjećati

Post by Taxirat »

Eh, dobri naš Ćelo. Sarajevo ga je zaista voljelo. Kao i on Sarajevo. Ćelo je svugdje Šeheru bio rado viđen gost. Nikad mu niko nije htio piće naplatiti. Vlasnici lokala koji su znali cijeniti dobričinu Ismeta bili su sigurni, jer je i Dobri Ismet znao cijeniti njih. U njihovim lokalima nikad nije bilo problema. Kad bi Dobri Ismet ušao u prepun restoran, ljudi bi rado ustajali ne dovršivši ručak samo kako bi Dobričini oslobodili sto.
Uvijek je rado pomagao ljudima u nevolji. Sarajlije su uvijek mogle računati na Dobrog Ismeta kad bi upali u finansijske nevolje. Merhametli duša Ismet nikad nije odbio da nekome posudi novac.
Čak i kad bi naočigled policajaca napravio neki nestašluk, n.p. prošao autom kroz crveno, naši veseli čuvari reda samo bi smješkajući se odmahnuli rukom, jer Dobri Ismet sigurno žuri da pomogne nekome u nevolji.
The Nightwatchman

#114 Re: Sarajevo će te se sjećati

Post by The Nightwatchman »

Taxirat wrote:Eh, dobri naš Ćelo. Sarajevo ga je zaista voljelo. Kao i on Sarajevo. Ćelo je svugdje Šeheru bio rado viđen gost. Nikad mu niko nije htio piće naplatiti. Vlasnici lokala koji su znali cijeniti dobričinu Ismeta bili su sigurni, jer je i Dobri Ismet znao cijeniti njih. U njihovim lokalima nikad nije bilo problema. Kad bi Dobri Ismet ušao u prepun restoran, ljudi bi rado ustajali ne dovršivši ručak samo kako bi Dobričini oslobodili sto.
Uvijek je rado pomagao ljudima u nevolji. Sarajlije su uvijek mogle računati na Dobrog Ismeta kad bi upali u finansijske nevolje. Merhametli duša Ismet nikad nije odbio da nekome posudi novac.
Čak i kad bi naočigled policajaca napravio neki nestašluk, n.p. prošao autom kroz crveno, naši veseli čuvari reda samo bi smješkajući se odmahnuli rukom, jer Dobri Ismet sigurno žuri da pomogne nekome u nevolji.
:D
newbloke

#115 Re: Sarajevo će te se sjećati

Post by newbloke »

Taxirat wrote:Eh, dobri naš Ćelo. Sarajevo ga je zaista voljelo. Kao i on Sarajevo. Ćelo je svugdje Šeheru bio rado viđen gost. Nikad mu niko nije htio piće naplatiti. Vlasnici lokala koji su znali cijeniti dobričinu Ismeta bili su sigurni, jer je i Dobri Ismet znao cijeniti njih. U njihovim lokalima nikad nije bilo problema. Kad bi Dobri Ismet ušao u prepun restoran, ljudi bi rado ustajali ne dovršivši ručak samo kako bi Dobričini oslobodili sto.

e tebi placam rucak!:D ovo je najbolje

hocu i ja da budem takav dobricina :D
Sir Charles

#116 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by Sir Charles »

dimu wrote:
Sir Charles wrote: Problem je u tome sto je na toj dzenazi bio Emir Hadzihafizbegovic - ministar, a ne Emir Hadzihafizbegovic - gradjanin. I kao sto je neko vec ranije rekao, dok obavlja javnu funkciju, on je obavlja 24h dnevno, sve dok je na tu funkciju imenovan. Kada je prestane obavljati, neka ide gdje hoce, kada hoce i kome hoce....

sta bolan ti pricas kakvih 24h ???

ima covjek radno vrijeme

sta kad Emir ode na more na odmor jel i tad ministar ?

kako ti genije znas jel otisao kao ministar ili kao gradjanin ??? kako uopste on moze biti gradjanin ako je ministar 24h dnevno onda ??? pricas gluposti obicne

ako vec imas nesto protiv ministra nadji bolji argument, jer moze raditi i ici gdje hoce van radnog vremena neces mu sigurno ti odredjivat

a sto se tice Cele rahmetli, sad ste se svi raspisali kad je covjek umro, gdje ste bili tako puni dokaza protiv njega dok je bio ziv ? imali ste priliku da ucinite nesto a sad se nasli pravit pametni po forumu... jadno
Emira H. nije niko natjerao da se prihvati posla kojeg obavlja, nego je to uradio dobrovoljno. Samim tim, on se prihvatio obaveza i odgovornosti koje nose njegova JAVNA funkcija. On jeste 24h ministar. I da, on nema privatnog zivota dok je ministar. Jel' on to nije ministar nakon 17h (ili kad mu vec zavrsava radno vrijeme)!?

I jos jedna stvar, molim te da pazis kako mi se obracas. Ako imas misljenje, napisi ga, a nemoj mene uzimati u usta i vrijedjati me, jer me ne poznajes i ne znas ni ko sam ni sta sam. Ja tebi nisam nista napisao, pa te molim da zaobidjemo licno vrijedjanje. Lijep pozdrav
delightful

#117 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by delightful »

bosanska rijec wrote:
-LIBERO- wrote:
bosanska rijec wrote:Koja si ti samo glupaca bezobrazna. :zzzz:
Ministre,jeste to vi!!! :D :D ,tako se sa damom ne prica,pa taman se i ne slagali sa njom :-?

Bajramovic je bio vojnik SDA,i u ratu i poslije rata,odradjivao je odredjene poslove za visoko pozicionirane ljude u toj stranci.
I kao sto neko vec rece...kada su ga pazili i privilegovali na ovom svijetu,uljudno je da posalju i svog predstavnika ,u liku aktuelnog ministra(gle cedu ministar za Sport i kulturu :shock: ,bas adekvatan resor za rahmetliju) na poslijednji ispracaj.

O mrtvima sve najbolje(tako valjda treba),a Ti ministre,mozda ti neko i halali,ali kada za to dodje vakat.
hmm a ti se slazes da treba plakati za zrtvama samo u mjestima gdje smo bili ...
nek ona u buduce razgovara sa psihijatrom ili je vec razgovarala sa dr. Dabicem pa je ovakva ... :zoka:
bosanska rijec, ban.
delightful

#118 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by delightful »

Sir Charles wrote:
dimu wrote:
Sir Charles wrote: Problem je u tome sto je na toj dzenazi bio Emir Hadzihafizbegovic - ministar, a ne Emir Hadzihafizbegovic - gradjanin. I kao sto je neko vec ranije rekao, dok obavlja javnu funkciju, on je obavlja 24h dnevno, sve dok je na tu funkciju imenovan. Kada je prestane obavljati, neka ide gdje hoce, kada hoce i kome hoce....

sta bolan ti pricas kakvih 24h ???

ima covjek radno vrijeme

sta kad Emir ode na more na odmor jel i tad ministar ?

kako ti genije znas jel otisao kao ministar ili kao gradjanin ??? kako uopste on moze biti gradjanin ako je ministar 24h dnevno onda ??? pricas gluposti obicne

ako vec imas nesto protiv ministra nadji bolji argument, jer moze raditi i ici gdje hoce van radnog vremena neces mu sigurno ti odredjivat

a sto se tice Cele rahmetli, sad ste se svi raspisali kad je covjek umro, gdje ste bili tako puni dokaza protiv njega dok je bio ziv ? imali ste priliku da ucinite nesto a sad se nasli pravit pametni po forumu... jadno
Emira H. nije niko natjerao da se prihvati posla kojeg obavlja, nego je to uradio dobrovoljno. Samim tim, on se prihvatio obaveza i odgovornosti koje nose njegova JAVNA funkcija. On jeste 24h ministar. I da, on nema privatnog zivota dok je ministar. Jel' on to nije ministar nakon 17h (ili kad mu vec zavrsava radno vrijeme)!?

I jos jedna stvar, molim te da pazis kako mi se obracas. Ako imas misljenje, napisi ga, a nemoj mene uzimati u usta i vrijedjati me, jer me ne poznajes i ne znas ni ko sam ni sta sam. Ja tebi nisam nista napisao, pa te molim da zaobidjemo licno vrijedjanje. Lijep pozdrav
dimu, opemena pred ban.
Mobile_Disco

#119 Re: Sarajevo će te se sjećati

Post by Mobile_Disco »

Nema dalje :D
dimu

#120 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by dimu »

mostarac wrote: Alija je bio POLITICKI zatvorenik i nikad nije osudjen za KRIMINAL, a cak i u zatvorima politicki zatvorenici su odvojeni od onih osudjenih za kriminal, al ne kontas ti to. Jedno je biti politicki zatvorenik i robijati radi svoje ideje, a drugo je biti osudjen za kriminal.
izvini ali zar se o Aliji ne prica da je kriminalac da je krao, da je Celo njegov vojnik bio da ovo da ono ?

i to naravno sva se prica digla poslije njegove smrti, ista stvar i sa Celom, dok je bio ziv niko nista nije progovarao

neko napisa da je Celi doslo na dzenazu 3.000 kriminalaca... uredu, jel Aliji onda doslo 100.000 kriminalaca na dzenazu po toj logici ???

i ako cemo bas ici iz krajnosti u krajnost, Celo poslije rata nijednom nije osudjen, tako da tehnicki gledano ne mozete pricati da je bio kriminalac bez konkretnih dokaza tj sudskih presuda, bila je ona za ubisto Ajdarpasica ali je ukinuta odlukom vrhovnog suda... kazem tehnicki gledano, ne poricem da je bio kriminalac. tako da ustvari sve price protiv njega padaju u vodu jer covjek zaista nije bio osudjen sta god vi pricali... a ne moze neko biti kriv dok mu se ne dokaze, a mi ovdje izgleda na kraju imamo samo rekla-kazala price... ponavljam, nije tako sigurno, ali tako ispada ;)

stoga svoj bijes ili sta je vec usmjerite na one sto su mu pustili da radi sto je radio (politicare, sudove i policiju), a ne na njega...
zrikavac48

#121 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by zrikavac48 »

Teatralne sahrane osoba poput Cace i Cele govor nesto vise o gradjanima Sarajeva i bolesti drustva u kojem zivimo. Ministar a i svaka druga javna osoba treba dobro da ramisli prije nego sto ce bilo stareci ili uciniti, posebno oni koji su na budzetskim jaslama. Bosanski narode, da li si saglasan sa postpcima tih politickih protuha ili si glup da ne vidis i ne razumijes sta ti rade?
Ali_G

#122 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by Ali_G »

Sta ako je ministar bio na dzenazi? Mozda su bili prijatelji? Da drzimo imalo do ljudi koji su ucinili nesto u odbrani grada trebala je i delegacija biti. Kakav je da je, on je stao pred tenkove i bio je komandant. Sve brzo zaboravljamo.
newbloke

#123 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by newbloke »

a gdje je bila dzenaza? ako je bila vec.......

nemam pojma....
reko da nije u haremu neke od dzamija

takav svetac zasluzuje da bude pokopan bas tu..... :shock:
homo_sapiens

#124 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by homo_sapiens »

newbloke wrote:a gdje je bila dzenaza? ako je bila vec.......

nemam pojma....

I da mu na sahrani prisustvuje najmanje pola kantonalne Vlade, bar iz reda bošnjačkog naroda
newbloke

#125 Re: I MINISTAR SE OPROSTIO OD ĆELE!!!

Post by newbloke »

homo_sapiens wrote:
newbloke wrote:a gdje je bila dzenaza? ako je bila vec.......

nemam pojma....

I da mu na sahrani prisustvuje najmanje pola kantonalne Vlade, bar iz reda bošnjačkog naroda
hahaha naravno i federalne i vijeca ministara....ma jok....konvoji auta iz svih vlada iz cijele bih :)
hahaha
mozda cak da se u predsjednistvu otvori knjiga zalosti?
Post Reply