Bajramski turnir
Moderators: Charuga, Tomahawk11
#101 Re: Bajramski turnir
Hahah, izgleda ovom Trebevic ne ide citanje prvih recenica. U oba posta je preskocio istu. Povedite malo racuna, da se covjek ne napreze, recimo ponovite svoju prvu recenicu na kraju. Hahah, izgleda ovom Trebevic ne ide citanje prvih recenica.
-
hordas 87
#102 Re: Bajramski turnir
nije mi jasno sta se raspravljate kad se moglo vidjeti sinoc sve, vi umjesto da se pozabavite sa vasim vodjama da ih otjerate i pokusate vratiti obraz( ako ste ga ikad imali) a ne nesta preseravati i pravit se pametnim. Isto mi nije jasno kako se neko mozemo smijati pametnim ljudima pa onaj rumeni sto ga vi spominjete je pismeniji i obrazovaniji od pola vasih sa tribine, vi ste svi svjesni trenutne vam situacije na jugu ali nesmije niko od vas ovako javno reci da je tako nego nesta serete i pravite se da je sve kako treba..
bas me zanima koliko bi manijaka doslo da su oni 3 sata ranije odlucili otici...
po pjesmama malih plavih izgleda da cekaju nas da napravimo neku pjesmu pa da je oni preprave i pjevaju je nama... hahahahah
najjaci trenutak sinoc kad su se prije pocetka usutili nesta i ono tokom utakmice ona pjesma " mi smo zeljini zeljo je nas " hahaha
bas me zanima koliko bi manijaka doslo da su oni 3 sata ranije odlucili otici...
po pjesmama malih plavih izgleda da cekaju nas da napravimo neku pjesmu pa da je oni preprave i pjevaju je nama... hahahahah
najjaci trenutak sinoc kad su se prije pocetka usutili nesta i ono tokom utakmice ona pjesma " mi smo zeljini zeljo je nas " hahaha
- burek_in_space
#103 Re: Bajramski turnir
Sad kad ste fino raspravili o melodijama, vodjama, izgledu, porodichnom i svakom drugom backgroundu... VRATITE SE TEMI
ili ide lock.
-
Horde Zla Sarajevo
#104 Re: Bajramski turnir
Mali klubovi za mali fudbal
Veliki klubovi za veliki fudbal
Pametnom dosta !
Veliki klubovi za veliki fudbal
Pametnom dosta !
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#105 Re: Bajramski turnir
Nas cijenjeni @burek in space,je upozorio na nastavak diskusije,a tako bih ti rado odgovorio @Utoka
Al' ok ,nema veze
Al' ok ,nema veze
-
The 51st State
#106 Re: Bajramski turnir
Ko je imalo hordas, nece uzeti ucesca u ovom cirkusu od teme...
- Petit_Beurre
#107 Re: Bajramski turnir
Da ga ne bi pojela UDBA.The 51st State wrote:Ko je imalo hordas, nece uzeti ucesca u ovom cirkusu od teme...
Zaključajte temu, ne vidim razloga da se drži otvorenom, ionako se valjaju gluposti.
- Krvotok
#108 Re: Bajramski turnir
Ljudi moji, mi ćemo zaboraviti na lokalni fudbal koliko još ima do početka proljetnog dijela. Nesretni Savez bi morao, ali baš morao da produži odigravanje ovog prvenstva, po principu kako se radi drugdje. Nema tu tople vode, samo prepiši raspored, kad pogledam Engleze, pauza za Božić i Novu godinu i već 3. januara se igra...šta mi koji klinac glumimo, pa i da se plasiraš u bilo koji kup, šta možeš napraviti s kilavcima koji nemaju u nogama skoro pola godine fudbala po sezoni...