Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Moderator: anex
- Ghita
#101 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
a uz sve te probleme njemu pada na pamet da ismijava druge
npr emerika i onu ajlu iz big mama house
možda emerik jeste zaslužio, ali nije mu bilo ok što podjebavajući emerika skuplja bodove kod raje
možda ajla iz big mama house jeste debela ali on je deblji 3 puta. prema tome, ono ismijavanje nje mu je bilo bezveze
a ima tu još primjera
možda emerik jeste zaslužio, ali nije mu bilo ok što podjebavajući emerika skuplja bodove kod raje
možda ajla iz big mama house jeste debela ali on je deblji 3 puta. prema tome, ono ismijavanje nje mu je bilo bezveze
a ima tu još primjera
-
Gavaz
#102 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Kakve to veze ima??? EMerik i Ajla?Ghita wrote:a uz sve te probleme njemu pada na pamet da ismijava druge
a ima tu još primjera
Znaš li ti kad fali par dana da nestaneš sa ovog svijeta?
Znaš li kad ti se crijeva najboljeg prijatelja prosipaju po tebi, a krv ti postane "domaća" boja?
Znaš li da uzimaju "lopatom" na svakoj strani, a tebe "ne interesuje" jer ti je "k'o fol dobro"?
-
Gavaz
#103 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Kakve to veze ima??? EMerik i Ajla?Ghita wrote:a uz sve te probleme njemu pada na pamet da ismijava druge
a ima tu još primjera
Znaš li ti kad fali par dana da nestaneš sa ovog svijeta?
Znaš li kad ti se crijeva najboljeg prijatelja prosipaju po tebi, a krv ti postane "domaća" boja?
Znaš li da uzimaju "lopatom" na svakoj strani, a tebe "ne interesuje" jer ti je "k'o fol dobro"?
- Ghita
-
Gavaz
#105 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Mislim da si mlada za ovu pjesmu. Ako ti je sad 26, znači da ti je tad bilo... ma, nisi se ni rodila... Žao mi je.Ghita wrote:http://www.youtube.com/watch?v=sebpf7Ky4UE
- Ghita
#106 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
i šta ćemo sad......
-
Gavaz
#107 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Razmišljaj pametnije... NE donosi prerano zaključke...Ghita wrote:i šta ćemo sad......
- Ghita
#108 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
jesi li tako napadao sve koji su izjavili da im se batko ne sviđa, počevši od autora teme?
-
Gavaz
#109 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Eto vidiš... Kako te napadam ako ti postavljam pitanja?Ghita wrote:jesi li tako napadao sve koji su izjavili da im se batko ne sviđa, počevši od autora teme?
Da li si odgovorila sama sebi na njih? Naravno da nisi!
I.... šta ćemo sad? (Da ja tebe upitam!?)
- Ghita
#110 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
naravno da me napadaš
kad sam prvi put gledala dotičnog gospodina glumio je u novim nadrealistima koji su bili sranje u odnosu na stare (on je tada bio mršav dibidus)
poslije sam ga vidjela na OBN i primijetila sam koliko ismijava emerika i ajlu (ne branim ja njih ali ono mu je bilo nisko i neprofesionalno) i na taj način je htio da ispadne faca
nikad nisam gledala sex i selo, nikad nisam slušala njegovu emisiju na radiju
samo sam ga još jednom gledala na OBN-u kad se emisija s radija preselila na TV i opet mi se nije svidio, tj nervirao me
poslije sam saznala da ima problema u životu i kunem se kad sam čitala da mu je umrla kćerka da sam sam zaplakala, ali ne ono ko fol, već sam baš prolila suze
i meni je žao njega
ali to sve nije promijenilo moje mišljenje o njemu kao čovjeku
džaba sve kad ga ne volim i šta sad...ubij me...nikad ga neću voljeti
kapak!
kad sam prvi put gledala dotičnog gospodina glumio je u novim nadrealistima koji su bili sranje u odnosu na stare (on je tada bio mršav dibidus)
poslije sam ga vidjela na OBN i primijetila sam koliko ismijava emerika i ajlu (ne branim ja njih ali ono mu je bilo nisko i neprofesionalno) i na taj način je htio da ispadne faca
nikad nisam gledala sex i selo, nikad nisam slušala njegovu emisiju na radiju
samo sam ga još jednom gledala na OBN-u kad se emisija s radija preselila na TV i opet mi se nije svidio, tj nervirao me
poslije sam saznala da ima problema u životu i kunem se kad sam čitala da mu je umrla kćerka da sam sam zaplakala, ali ne ono ko fol, već sam baš prolila suze
i meni je žao njega
ali to sve nije promijenilo moje mišljenje o njemu kao čovjeku
džaba sve kad ga ne volim i šta sad...ubij me...nikad ga neću voljeti
kapak!
- Ghita
- jedna
#112 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Ja i? Na stranu to, ali evo ja smatram da Batko NIJE SMIJEŠAN. Smatram i da moj život nije "usran" zbog toga. Imala sam priliku da upoznam Batka i uvjerim se da je dobrodušan i merhametlija, ali kakve to veze ima s tim što NIJE smiješan a radi "humorističke" emisije. Lik je javna ličnost i kao takav podložan kritici, ne vidim zašto bi zbog svojih humanitarnih aktivnosti njegov rad na humoru bio pod amnestijom.Gavaz wrote:Nemoj podnosit' Batka!
Nemoj podnosit' da izgubiš kćerku prije deset godina!
Nemoj podnosit' da skupljaš lovu za onoga kome je potrebna!
Nemoj podnosit' šećer preko 30!
Nemoj podnosit svoj "usrani" život!
A šta hoćeš reći pod ovim
mnogi ljudi u voj državi, nažalost, to znaju ali to ne znači da im zato treba dati prostor na ekranu da nas "uveseljavaju"Znaš li ti kad fali par dana da nestaneš sa ovog svijeta?
-
dared
#113 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
...nije Batko toliko loš ni kao glumac, ni kao čovjek...i ne morate da volite ni njega ni bilo koga drugog...počeli smo od njegovog humora pa mi navedite nkeog drugog, boljeg humoristu u BiH,...a sa humanog ili humanitarnog aspekta uradio je ,...pa recimo više nego dovoljno za početak,... ima tu često i patetike i koječega još i mislim da je njegov najveći problem što sve improvizuje, ne sprema se za emisije posebno i to je njegov problem,...trenutno kod Batka ima preko 3000 zahtjeva za pomoć iz cijele BiH i mislim da to dovoljno govori...možda niste primjetili ali krenuo je i projekat Dobri ljudi na FTV i još niz akcija humanitarnog karaktera...osim činjenice da ovi projekti neminovno zbližavaju ljude, a toga nam ovdje hvali, spašeno je i nekoliko mladih života...dakle Batko je onakav kakav je, pokrenuo jednu izuzetno kvalitetnu priču...kad podvučemo crtu, Batku se može zamjeriti mnogo stvari, ali generalno je lik, koji bi bh sceni ovakvoj kakva je sad sigurno nedostajao...znamo svi šta su stari nadrealisti i šta valja, ali...a ko voli Emerika eno mu ga j.b.g.a Emerik...
-
artko
#114 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Batka treba sto prije izbaciti iz ovdasnjih medija, jer ni po jednom kriterijumu nema osobine dobrog voditelja...sve je suplja, patetika, primitivizmi, nelogizmi itd
Što se tice humanitarnog rada - svaka cast, ali nek napravi humanitarnu organizaciju i super...
Pa dajte ljudi, kada ce u ovoj drzavi poslove obavljati mladi pametni ljudi koji su školovani i pri tome imaju sposobnosti, a od ovih nekih likova ne mogu ni sansu dobiti...
Što se tice humanitarnog rada - svaka cast, ali nek napravi humanitarnu organizaciju i super...
Pa dajte ljudi, kada ce u ovoj drzavi poslove obavljati mladi pametni ljudi koji su školovani i pri tome imaju sposobnosti, a od ovih nekih likova ne mogu ni sansu dobiti...
- therrarrius
#115 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Koja ste vi tegoba od ljudi. 
-
Ginger
#116 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
mima wrote:saibaba wrote:Meni je njegov humor i njegova šuplja na nivou humora Envera Šadinlije ...
Sticajem okolnisti znam da je prevario koga je stigao ...
Duzan i Bogu i narodu.......zovu ga na mob..a on baca suplje ili se ne javlja.
Blizak sam saradnik covjeka o kojem su se neki tako drsko i neutemeljeno usudili da govore.Povodom navoda da je Almir Cehajic Batko "duzan i Bogu i narodu" imam nekoliko konkretnih informacija i cinjenica za one koji "pouzdano" tvrde da je to tako.Naime, istina je da je Almir Cehajic Batko bio (citaj glagol biti u proslom vremenu) "duzan i Bogu i narodu", ali iz razloga tog sto mu se rodila kcerka sa teskom srcanom manom i bila joj je dijagnosticirana sigurna smrt, i jeste zaduzio se i "Bogu i narodu" da pronadje novac da dijete bude spaseno, a vi mi recite koji se otac ne bi zaduzio i "Bogu i narodu" da spasi svoje dijete!Operativni zahvat je izvrsen, ali godinu dana nakon njega dijete je umrlo nepaznjom nase doktorske eminencije.Svim dusebriznicima konkretna informacija, jeste Almir Cehajic Batko poslije smrti svog dijeteta ostao je duzan pola milona maraka "sto Bogu, sto narodu" i uradio je sve (citaj radio je milon poslova i jos uvijek radi) i vratio je sve!!!I na koncu, u cemu je problem, gospodo, ako neko radi milon poslova, bori se casno za svoj zivot!!!Sigurna sam da bi forumaska eminencija, ili ako hocete 95% ljudi naseg bh mentalnog sklopa, isto bila sposobna da se snadje i vrati pola miliona KM!!!
-
EUROBIH
#117 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
pa kako onda da bude VELIKI VOĐA stranke kokuza kad okreće pola miliona km??
raj(a) za naivne.....
raj(a) za naivne.....
-
bogumil-8
#118 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Domaćice u mojoj ulici svoje poslove i obaveze tako organizuju da bi mogle gledati i slušati "Udri muški"!
Zahvalan sam OBN-u na jednoj ovakvoj emisiji, a nemam dovoljno riječi kojim bih iskazao zahvalnost Batku za ideju koju "promiče"!
Ne smeta vama Batkov humor, već vam smeta tako očito prezentiranje činjenice da je zajednički život u BiH - MOGUĆ, i da ga većina "kokuza" prihvata kao normalno i poželjno stanje u BiH! Samo polako i strpljivo do cilja: IMA BOSNE BA, dok je ovakvog naroda u njoj!
Zahvalan sam OBN-u na jednoj ovakvoj emisiji, a nemam dovoljno riječi kojim bih iskazao zahvalnost Batku za ideju koju "promiče"!
Ne smeta vama Batkov humor, već vam smeta tako očito prezentiranje činjenice da je zajednički život u BiH - MOGUĆ, i da ga većina "kokuza" prihvata kao normalno i poželjno stanje u BiH! Samo polako i strpljivo do cilja: IMA BOSNE BA, dok je ovakvog naroda u njoj!
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#119 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Koliko honorara ima "kokuz", kako se sa govornom manom izlakta na radio pored nezaposlenih novinara radiofoničnog glasa, na koliko medijskih kuća radi i čiju stranku predstavlja na mjestu Igora Davidovića? Ima puno pitanja oko Batka i njegovih ubleha, ali se odmah javi netko ko kaže, ako se i usudiš to priupitati po automatizmu si protiv humanitarnih akcija, pa još i sadista. Jadno je to koliko su naši ljudi isključivi i uski. Od drveća ne vide šumu.
- Lauryn Hill
#120 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Ne podnosim ga ni ja!Ghita wrote:batka, da izvinete, ne podnosim
- HAVANA
#121 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
To šta on zaradi je njegova stvar,radi za taj novac. A ono što je on preživio sa vlastitim djetetom i koliko se zadužio i šta je sve uradio mene lično ne interesuje. Da mi je i mater rodjenu izradio u takvoj situaciji mi je to potpuno razumljivo.
Ali batko zna i batko može
Zna podići ljude i okupiti ih dovoljan broj da nekome spasi život i zbog toga naklon do poda.
Neka jedan od vas kritičara uspije napraviti deseti dio onoga što je batko uradio ja ga ljubim u guzicu
On zna izvuči novac za humanitarne akcije što je jako teško.
i svaka mu čast, a to što nekima nešto nije smiješno i što mu nije uspio ukrasiti dan sa komičnom situacijom me zaboli neka stvar.Uspio je vratiti osmijeh jednom malom djetetu kojem je majka ostala živa...i mnogim drugim.A osmijeh tog djeteta je vrijedniji od vašeg.Zar ne ???
Ali batko zna i batko može
Zna podići ljude i okupiti ih dovoljan broj da nekome spasi život i zbog toga naklon do poda.
Neka jedan od vas kritičara uspije napraviti deseti dio onoga što je batko uradio ja ga ljubim u guzicu
On zna izvuči novac za humanitarne akcije što je jako teško.
Last edited by HAVANA on 13/01/2010 12:38, edited 1 time in total.
- M.O.S-
#122 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Upravo takoHAVANA wrote:I mene nekad nervira,nervira me i sex i selo...
Nekad ima i dobrih provala na udri muški ,nekad ne...
To šta on zaradi je njegova stvar,radi za taj novac. A ono što je on preživio sa vlastitim djetetom i koliko se zadužio i šta je sve uradio mene lično ne interesuje. Da mi je i mater rodjenu izradio u takvoj situaciji mi je to potpuno razumljivo.
Ali batko zna i batko može![]()
Neka jedan od vas kritičara uspije napraviti deseti dio onoga što je batko uradio ja ga ljubim u guzicu![]()
On zna izvuči novac za humanitarne akcije što je jako teško.i svaka mu čast, a to što nekima nešto nije smiješno i što mu nije uspio ukrasiti dan sa komičnom situacijom me zaboli neka stvar.Uspio je vratiti osmijeh jednom malom djetetu kojem je majka ostala živa...i mnogim drugim.A osmijeh tog djeteta je vrijedniji od vašeg.Zar ne ???
i mene nervira sex i seljakluk al ljudi moji razumite da je to sve posao!
- HAVANA
#123 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
Još jednom naklon do poda, za sve ove akcije.

-
Ripicipi
#124 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
....
Last edited by Ripicipi on 12/01/2010 12:56, edited 1 time in total.
-
Ripicipi
#125 Re: Batko, s..eš dugo, a treb'o bi kratko
....
Last edited by Ripicipi on 12/01/2010 12:56, edited 1 time in total.