Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Lauryn Hill

#101 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by Lauryn Hill »

...Ja htjedoh postati genije, ali s godinama shvatih da moj mozak nije gradjen za takvo sto! :lol: Just kiddin' :D
Htjela sam postati zracna stjuardesa. Jer prijateljica od moje sestre (cije ime btw danas nosim) je bila stjuardesa. Sjecam se da sam bila fascinirana njenim pricama o zemljama koje je posjetila,.. a i svidjala mi se njena uniforma. ;-)
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#102 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by Šeherzada »

I moja je zelja kao male bilo da postanem stjuardesa.Igrom slucaja postadoh ni S od stjuardese.Tokom godina izgubila sam to interesovanje ali i dan danas volim vidjeti stjuardese u avionima,njihove uniforme i ophodjenje s ljudima.I dan danas,kada ih vidim,tuzno se nasmijesim
_tulumba_

#103 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by _tulumba_ »

Gangsta :D, no nije mi jos kasno :D mozda nekad, vidjecemo sta ce buducnost donijeti :)

A kao mali, uvijek sam se interesovao oko auta i uvijek sam zapazao, razvrstavao, ovaj auto mi je lijep, ovaj ima ruzno ovo, ovom je bas super ovo..I poceo sam crtati auta u osnovnoj, u srednjoj sam se vec malo usavrsio, i mislim da znam lijepo crtati..Uglavnom, to su auta iz moje glave, ne ono precrtavanje vec kreiranih :)
Medjutim, sta ovdje u BiH?Nigdje veze...Tako da i dan danas iz hobija, onako pokoju ideju stavim na papir..
A sad, odoh citati Standarde racunovodstva...Valja ispit poloziti :)
z0ka

#104 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by z0ka »

Zdravko Čolić

i tako ti ja pjevo po kući po cjeli dan i kaže stara hajde vodim te na audiciju za MŠS (mali šlager sezone, sjeća li se ko)

Sredi ti stara mene, sve ono ko pišta, dođemo na audiciju, neki ćiko sjedi za klavirom i kaže ajde nam otpjevaj nešta

Ja da pustim glas a ono ne ide, neće glas pa to ti je... samo neko kreštanje...

Poslije gledo neki crtani gdje žabac pleše samo pred onim siromahom, a pred publikom ni makac.

Eto rekoh, ja sam ko i ta žaba i skontam da ništa nema od moje muzičke karijere.
Last edited by z0ka on 13/11/2008 13:33, edited 1 time in total.
Cholina_Lokica

#105 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by Cholina_Lokica »

sad se sjetih, pored toga sto sam htjela biti automehanicar i veterinar, imala sam i fazu da budem vozac kamiona...
AbU_JamaL_MovE

#106 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by AbU_JamaL_MovE »

Aurora Borealis wrote:Kad porastem bicu kengur :oops: :oops:
Ja sam htjela biti Alias, iliti ga tajni agent, pa se nafurala na onu seriju, ko' luda :roll: Brinulo me kako cu onolike jezike savladati, te odustadoh :roll:
Prije toga sam htjela biti onaj shto radi experimente i istrazhuje - neshto. :? Pa sam neke buckurishe uvijek pravila. Jednom sam pomijeshala sve zhivo: od shampona, zemlje, vode, ostataka hrane, sanitarija.. nabacala trave po vrhu, i odnijela dedi da proba 'supicu'. :oops: Na vrijeme ga zaustavishe, a bi on :lol: :roll:
:lol:
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#107 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by Šeherzada »

z0ka wrote:Zdravko Čolić
.
Hocu da pjevam lijepo kao Zdravko Colic,Hocu da imam para kao Zdravko Colic
Fanovima dijelim slike, smjeskam se na zenske krike,Uvjek izvan politike - kao Zdravko Colic
Hocu da tjeram kosu kao Zdravko Colic
Hocu da zivim isto kao Zdravko Colic
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Dorsi, Corba
Sada samo Zdravko Colic
Vjeruj u snove decko, veruj u taj svoj dar
Otici ces na “San Remo” il’ “Suncane Skale” bar
Proci ces kroz neke krize, proci ces kroz analize
Al’ vjerovati moras da si rodjeni superstar
Muzicari, direktori, urednici, producenti Kolege, profesori, glumci, ljudi eminentni
Svi kazu da moje pesme su do bola
Al’ znam da nisu dobre kao sto ih ima Cola!
z0ka

#108 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by z0ka »

aida05 wrote:
z0ka wrote:Zdravko Čolić
.
Hocu da pjevam lijepo kao Zdravko Colic,Hocu da imam para kao Zdravko Colic
Fanovima dijelim slike, smjeskam se na zenske krike,Uvjek izvan politike - kao Zdravko Colic
Hocu da tjeram kosu kao Zdravko Colic
Hocu da zivim isto kao Zdravko Colic
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Dorsi, Corba
Sada samo Zdravko Colic
Vjeruj u snove decko, veruj u taj svoj dar
Otici ces na “San Remo” il’ “Suncane Skale” bar
Proci ces kroz neke krize, proci ces kroz analize
Al’ vjerovati moras da si rodjeni superstar
Muzicari, direktori, urednici, producenti Kolege, profesori, glumci, ljudi eminentni
Svi kazu da moje pesme su do bola
Al’ znam da nisu dobre kao sto ih ima Cola!
:thumbup:
edvin

#109 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by edvin »

Ili sta sam htio biti kad sam "odrasto". Zavrsio skolu, zaposlenje u stabilnoj firmi, plata vise nego OK ali sto vise vrijeme prolazi sve vise vidim da to nije to.
Jesam li spreman iducih trideset godina ici u kancelariju, slusat uredske traceve, ma nekad mi se sve gadi. Kolege koje se ljubazno nasmiju u prolazu a onda cuijem kako ti isti ogovaraju one iste. Ne znam, sto vise vrijeme odmice sve mi je vise nekako privatluk opcija, mozda nece biti nekih haman zaman para ali radis za sebe i koliko ulozis toliko ce ti se vjerovatno i vratiti. Eto.
japo

#110 Re: Šta ste htijeli biti kad' odrastete?

Post by japo »

zagazaga wrote:učiteljica-da nosim štikle i svilenu košulju sa velikom mašnom ispod vrata :roll:

a cvike, s crvenim karminom :lol:
Post Reply