Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mahalac wrote:Meni su obadvojica izrazito prosječni igrači...evo ovaj mali malo ima sreće s golovima...jednostavno još ga nisam vidio da je nešto sam napravio, uradio, okrenuo igrača i iz ničega stvorio nešto....zna to sve ovaj Salihović zato i jest produžio ugovor u Hanoferu
Nikad mu neču oprostiti što ne gurnu loptu Misketu protiv turaka za 2:2 to če nas kakvi smo pehovi koštati kvalifikacija.
Čuj NEČEŠ mu oprostit. Zajebo si malo č i ć jarane
Budi ti prosječan u bilo čemu u životu kao što su njih dvojica prosječni u fudbalu i nećeš imati problema.
Mahalac wrote:Meni su obadvojica izrazito prosječni igrači...evo ovaj mali malo ima sreće s golovima...jednostavno još ga nisam vidio da je nešto sam napravio, uradio, okrenuo igrača i iz ničega stvorio nešto....zna to sve ovaj Salihović zato i jest produžio ugovor u Hanoferu
Nikad mu neču oprostiti što ne gurnu loptu Misketu protiv turaka za 2:2 to če nas kakvi smo pehovi koštati kvalifikacija.
jeste bash zato je produzio ugovor, a ne zato sto mu je ponudjen tri puta jaci ugovor.....zaradjivao je nisam siguran 300 000 ili 400 000, a sad zaradjuje 1 200 000... ali sta svabe znaju, na kraju njima je ta suma zaj....
Samo jedno pitanje, kakav je to izrazito prosječan igrač i koja je razlika između i izrazito i obično prosječnog igrača? Hvala.
poraz nakon 5 uzastopnih pobjeda.nisu igrali baš najbolje,propustili svoje prilike.bunker herte je izdržao cijelu utakmicu.
dali su gol nakon što sudija nije svirao očit faul i zbog igrača koji je ostao ležati na travi voronjin nije bio u ofsajdu.
"The other player close behind Eto'o is Hoffenheim striker Vedad Ibisevic with 13 goals in the Bundesliga. However, his side has played 12 games, two more than Barça."
ljudiam definitivno treba pristojan golman... ovaj danas sklon alaimovskim kiksevima... čujem da su bacili oko na Hildebranta... dobar izbor, ako se ovaj vrati u formu od prije 2-3 godine, sada je i on taraba.
Inače, nije mi jasno zašto trener Salihovića sve češće trpa na klupu, vidjelo se koliko im znači kad je ušao s klupe... odmah je prelomio tekmu
dzemmo wrote:Sportski portal Goal.com prije nekoliko dana je pokrenuo akciju izbora za najboljeg izvođača slobodnih udaraca na svijetu.
Među šestoricom svjetskih imena nalazi se i naš Sejad Salihović. Ipak, sudeći po anketnom pitanju, posjetiocima se nudi dilema između Juninha, Del Piera i, naravno, Salihovica.
Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu, među kojima će, nadati se, biti veliki broj domaćih i stranih fanova naše zvijezde, svoj glas mogu dati na slijedećem linku: http://www.goal.com/de/Sondaggi.aspx?Id ... 2147482327
Pa dobro jasno je ko je najbolji
Na koji link treba kliknuti abstimmen ili umfrageergebnisse
jaran mi je bio u posjeti kod ibisevica na utakmici,kaze bilo bruka novinara iz bih,bice reportaza za njega i salihovica na hayatu,samo ne znam kad tacno!
dzemmo wrote:Sportski portal Goal.com prije nekoliko dana je pokrenuo akciju izbora za najboljeg izvođača slobodnih udaraca na svijetu.
Među šestoricom svjetskih imena nalazi se i naš Sejad Salihović. Ipak, sudeći po anketnom pitanju, posjetiocima se nudi dilema između Juninha, Del Piera i, naravno, Salihovica.
Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu, među kojima će, nadati se, biti veliki broj domaćih i stranih fanova naše zvijezde, svoj glas mogu dati na slijedećem linku: http://www.goal.com/de/Sondaggi.aspx?Id ... 2147482327
Pa dobro jasno je ko je najbolji
Na koji link treba kliknuti abstimmen ili umfrageergebnisse