Foci vraceno prijeratno ime.

Cpncku

Post by Cpncku »

Alfons Kauders wrote:
Cpncku wrote:Одговор Сарајевској Принцези:

Моја држава је РЕПУБЛИКА (ИЛИ КРАЉЕВИНА) СРПСКА!

Може и у овом облику, али драже би ми било да вам вратимо Сребреницу, Жепу, Зворник, а да заузврат добијемо прије рата етнички компактне српске територије Дрвар, Грахово, Гламоч и Бос.Петровац.

Али, шта је, ту је, може и овако...

Јесам ли сад прецизно одговорио?

А око ратних тема можемо попричати кад сви буду исказали своје (не)учешће, а не само мене да ''навлачиш'' на ту причу.
Joj ovo Kraljevina je mocno pravo, napravili ljudi drzavu za 3 godine rata, a eto sad i kralja izgleda, dinastija neka od cca. 12 godina ! Svaka cast. Etnicki kompaktne srpske teritorije, uh ovo je tesko i procitat a kamoli otkucat. Eto vam i Drvar i Grahovo i Glamoc, vise semafora u mom naselju ima nego u njima zajedno. :D Bas ste neumorni, mora vam se to priznat, evo ko na pijaci po kile Glamoca, kila Grahova i 6,5 maraka za Jahorinu, da idem na skijanje.

Zaboravio sam, ko je ba kralj RS ?
Kralj RS će biti Aleksandar Karađorđević jer će RS biti u personalnoj Uniji sa Srbijom (to pravo personalne Unije je poznato u svijetu, primjeri personalne Unije sa britanskom krunom: Kanada, Australia, Gibraltar, donedavno Malta, a do 1921. i današnja Republika Irska).
Primjer personalne Unije danske krune: Farska ostrva i Grenland.

Znaš li u čemu je fora? Isposlovati svoje ciljeve na evropski razumljiv način. Nema više glupavog Slobe, sad nam srpske zemlje vode političari-menadžeri. Lako ćemo evropskim jezikom objasniti naša prava.
Cpncku

Post by Cpncku »

violentjack wrote:Може и у овом облику, али драже би ми било да вам вратимо Сребреницу, Жепу, Зворник, а да заузврат добијемо прије рата етнички компактне српске територије Дрвар, Грахово, Гламоч и Бос.Петровац.

Kao entitet halalim vam sve osim Petrovca
Vi nama Zvornik..Srebrenicu..Zepu..Visegrad..Ustipracu..Kozarac..Rogaticu..a zauzvrat eto vam smrdlivi Glamoc.Drvar i Grahovo

Samo lijepo nema suverenosti..samo kanton Srpski..o tom se moze pricati..

Eto..zar nije fer

Nista bez Koraja usput

:D
Glamoč, Drvar i Grahovo nisu smrdljivi, baš naprotiv! Jesi li nekada bio na Oštrelju? Mirisom okolnih planinskih pašnjaka proliježe se vrijesak, majčina dušica, itd. Mnogo ljepši ugođaj nego recimo smrdljivi Maglaj.

A Petrovac? Daćeš jarane i njega jer Petrovac se ne zove Muratovac (Petar je na turskom Murat) već Petrovac!

A eto vam selendra Rogatica (bio u njoj pa vidio), Visegrad, Zvornik, Srebrenica i Žepa.

Svakome njegovo!

A u Drvaru se krio i vaš ljubimac, austrougarski kaplar i grobar srpskog naroda, Josip Broz.
Srbi su jedini narod koji je za vladara bio izabrao kaplara neprijateljske vojske, reče Matija Bećković i bi u pravu.
Cpncku

Post by Cpncku »

Sarajevska Princeza wrote:

Може и у овом облику, али драже би ми било да вам вратимо Сребреницу, Жепу, Зворник, а да заузврат добијемо прије рата етнички компактне српске територије Дрвар, Грахово, Гламоч и Бос.Петровац.
Posto je tvoja drzava Republika Sumska ili (Sumarina) Srpska maleni ti si STRANI FAKTOR u mojoj drzavi skupa sa ostalim okupatorima koji su oteli BH teritoriju genocidom i ratom. Samo idiot moze zivjeti u BH i uzivati njena prava a ne priznavati je kao svoju drzavu. ODAKLE SI TI?

Kad je BH teritorija u pitanju valjda ti je jasno da treba da Srbi vrate ono oteto :D ukida se RS i stvara MULTINACIONALNA sredina po trenutno cisto etnickim srpsko-ociscenjim podrucjima. (u prevodu vracaju se svi ne-Srbi odakle su protjerani :D)

S ozbirom da ti ne priznajes moju drzavu Bosnu, ne priznajem ni ja TVOJU Sumsku selendru - koja usput nije drzava - vec oteta teritorija od BH. Izvoli kupi sebi ostrvo pa naseli samo Srbe i stvar drzavu kakvu hoces a sto se tice Bosne :D pa naravno BOSNA BOSNI.
Da si pažljivo pročitala moje ranije postove vidjela bi da ja priznajem Bosnu, ali samo ovako uređenu. Moja otadžbina je demokratska multietnička RS u istoj takvoj Uniji BiH. Ako nema RS, onda neće biti ni BiH jer je to uzročno-posljedično povezano u dejtonskom sporazumu: nema RS bez BiH, niti BiH bez RS!

Unitarna centralizovana BiH je prošlost !!!

Upamti to i kani se ukidanja RS.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Cpncku wrote:
Alfons Kauders wrote:

Али, шта је, ту је, може и овако...

Јесам ли сад прецизно одговорио?

А око ратних тема можемо попричати кад сви буду исказали своје (не)учешће, а не само мене да ''навлачиш'' на ту причу.
Joj ovo Kraljevina je mocno pravo, napravili ljudi drzavu za 3 godine rata, a eto sad i kralja izgleda, dinastija neka od cca. 12 godina ! Svaka cast. Etnicki kompaktne srpske teritorije, uh ovo je tesko i procitat a kamoli otkucat. Eto vam i Drvar i Grahovo i Glamoc, vise semafora u mom naselju ima nego u njima zajedno. :D Bas ste neumorni, mora vam se to priznat, evo ko na pijaci po kile Glamoca, kila Grahova i 6,5 maraka za Jahorinu, da idem na skijanje.

Kralj RS će biti Aleksandar Karađorđević jer će RS biti u personalnoj Uniji sa Srbijom (to pravo personalne Unije je poznato u svijetu, primjeri personalne Unije sa britanskom krunom: Kanada, Australia, Gibraltar, donedavno Malta, a do 1921. i današnja Republika Irska).

Znaš li u čemu je fora? Isposlovati svoje ciljeve na evropski razumljiv način. Nema više glupavog Slobe, sad nam srpske zemlje vode političari-menadžeri. Lako ćemo evropskim jezikom objasniti naša prava.
Aha, mozda kralj Aca i nauci srpski u tom slucaju ! :lol:

Znas li ti sta je personalna unija ? Ocito ne. Smijesno je to, a i zalosno.

Znas li ti u cemu je fora ? Sto nema fore - cuj isposlovat ciljeve na evropski razumljiv nacin - vi nacisti ste poznati po tome :D

Stvaaarno ove nebuloze koje valjate su super, inace ja ovo ne mogu da shvatim ozbiljno, ja sam samo tu da prozivam, a kako se samo lozite to je cudo jedno, kad bi tu energiju usmjerili na ekonomiju, kulturu ili sport strahota bi nam bilo ! Gadna prica, zdraaavoooo !
violentjack

Post by violentjack »

Glamoč, Drvar i Grahovo nisu smrdljivi, baš naprotiv! Jesi li nekada bio na Oštrelju? Mirisom okolnih planinskih pašnjaka proliježe se vrijesak, majčina dušica, itd. Mnogo ljepši ugođaj nego recimo smrdljivi Maglaj.

Maglaj ti je ljepta..Bosna je tu..pa pejsaz..o cemu ti pricas..tamo rijeke covjece nemas ..sve pustos..jadan si..nisi ni bio tamo kad provaljujes tako

A Petrovac? Daćeš jarane i njega jer Petrovac se ne zove Muratovac (Petar je na turskom Murat) već Petrovac!

Petrovac ili bivsi Novosel je bio Bosnjacki grad.

1991 CENSUS BIH

.nazalost tvoju bio sam nekoliko desetina puta na Ostrelju i znam bolje taj kraj od tebe..prosao si jednom kraj Njega ako si i bio tamo?
Srbi su zivjeli u zabitima Grmeca duboko u sumi..sumnjam da bi imali ista

A eto vam selendra Rogatica (bio u njoj pa vidio), Visegrad, Zvornik, Srebrenica i Žepa.

Svakome njegovo!

Ne znam nikad nisam bio u Rogatici ali jesam na Ostrelju

A u Drvaru se krio i vaš ljubimac, austrougarski kaplar i grobar srpskog naroda, Josip Broz.

Koji ljubimac?
Nikad Bosnjaci nisu zivjeli u Drvaru za razliku od Hrvata..ne znam o cemu pricas?
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Cpncku wrote:
Sarajevska Princeza wrote:

Posto je tvoja drzava Republika Sumska ili (Sumarina) Srpska maleni ti si STRANI FAKTOR u mojoj drzavi skupa sa ostalim okupatorima koji su oteli BH teritoriju genocidom i ratom. Samo idiot moze zivjeti u BH i uzivati njena prava a ne priznavati je kao svoju drzavu. ODAKLE SI TI?

Kad je BH teritorija u pitanju valjda ti je jasno da treba da Srbi vrate ono oteto :D ukida se RS i stvara MULTINACIONALNA sredina po trenutno cisto etnickim srpsko-ociscenjim podrucjima. (u prevodu vracaju se svi ne-Srbi odakle su protjerani :D)

S ozbirom da ti ne priznajes moju drzavu Bosnu, ne priznajem ni ja TVOJU Sumsku selendru - koja usput nije drzava - vec oteta teritorija od BH. Izvoli kupi sebi ostrvo pa naseli samo Srbe i stvar drzavu kakvu hoces a sto se tice Bosne :D pa naravno BOSNA BOSNI.
Da si pažljivo pročitala moje ranije postove vidjela bi da ja priznajem Bosnu, ali samo ovako uređenu. Moja otadžbina je demokratska multietnička RS u istoj takvoj Uniji BiH. Ako nema RS, onda neće biti ni BiH jer je to uzročno-posljedično povezano u dejtonskom sporazumu: nema RS bez BiH, niti BiH bez RS!

Unitarna centralizovana BiH je prošlost !!!

Upamti to i kani se ukidanja RS.
Opet si uzeo pogrešne tablete, druže Turčine . Žute tablete :-) , a ne zelene :D
Cpncku

Post by Cpncku »

violentjack wrote:Glamoč, Drvar i Grahovo nisu smrdljivi, baš naprotiv! Jesi li nekada bio na Oštrelju? Mirisom okolnih planinskih pašnjaka proliježe se vrijesak, majčina dušica, itd. Mnogo ljepši ugođaj nego recimo smrdljivi Maglaj.

Maglaj ti je ljepta..Bosna je tu..pa pejsaz..o cemu ti pricas..tamo rijeke covjece nemas ..sve pustos..jadan si..nisi ni bio tamo kad provaljujes tako

Petrovac ili bivsi Novosel je bio Bosnjacki grad.

1991 CENSUS BIH

.nazalost tvoju bio sam nekoliko desetina puta na Ostrelju i znam bolje taj kraj od tebe..prosao si jednom kraj Njega ako si i bio tamo?
Srbi su zivjeli u zabitima Grmeca duboko u sumi..sumnjam da bi imali ista

Svakome njegovo!

Ne znam nikad nisam bio u Rogatici ali jesam na Ostrelju

Koji ljubimac?
Nikad Bosnjaci nisu zivjeli u Drvaru za razliku od Hrvata..ne znam o cemu pricas?
Љубимац Тито! Нисте ли ви једини задржали Титове улице?

А у Маглају не да смрди, већ Натронка разваљива!
Cpncku

Post by Cpncku »

Alfons Kauders wrote:
Cpncku wrote:
Alfons Kauders wrote: Joj ovo Kraljevina je mocno pravo, napravili ljudi drzavu za 3 godine rata, a eto sad i kralja izgleda, dinastija neka od cca. 12 godina ! Svaka cast. Etnicki kompaktne srpske teritorije, uh ovo je tesko i procitat a kamoli otkucat. Eto vam i Drvar i Grahovo i Glamoc, vise semafora u mom naselju ima nego u njima zajedno. :D Bas ste neumorni, mora vam se to priznat, evo ko na pijaci po kile Glamoca, kila Grahova i 6,5 maraka za Jahorinu, da idem na skijanje.

Znas li ti u cemu je fora ? Sto nema fore - cuj isposlovat ciljeve na evropski razumljiv nacin - vi nacisti ste poznati po tome :D

Stvaaarno ove nebuloze koje valjate su super, inace ja ovo ne mogu da shvatim ozbiljno, ja sam samo tu da prozivam, a kako se samo lozite to je cudo jedno, kad bi tu energiju usmjerili na ekonomiju, kulturu ili sport strahota bi nam bilo ! Gadna prica, zdraaavoooo !
Ти ћеш да ми причаш о персоналним Унијама?

Ко нациста? Моји су били у партизанима, а твоји? Да нису можда били усташко хрватско цвијеће?

А да се ви усмјерите у економију умјесто у млаћење празне сламе око укидања РС, па гдје би вам крај био?
violentjack

Post by violentjack »

Aha..Industrija celuloze i papira..najveca u Bosni..cuo si za nju

Maglaj je za vas pojam

Smrdi i Bijeljina na fekalije..jadni jos kanalizaciju nisu napravili tamo

:(
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

А у Маглају не да смрди, већ Натронка разваљива!
JES' :D , RAZVALJIVA K'O I TI JUNAČE :D :D :D
vodolija_33

Post by vodolija_33 »

Nego junače,

od koje godine su se tvoji pridružili partizanima? Jesu li skupa sa onom zadnjom grupom koja je skinula kokarde sa kapa i stavila petokrake? Samo su oni ostali lojalni Kralju i otadžbini na jedan prikriveni način. Ustaše (koji su jednaki zlikovci kao i četnici!) su makar pobjegli sa svojim suludim idejama u inostranstvo a četnici su se predali i "pridružili" partizanima!

Ne kaki, matere ti.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

Cpncku wrote:
Alfons Kauders wrote:
Cpncku wrote: Kralj RS će biti Aleksandar Karađorđević jer će RS biti u personalnoj Uniji sa Srbijom (to pravo personalne Unije je poznato u svijetu, primjeri personalne Unije sa britanskom krunom: Kanada, Australia, Gibraltar, donedavno Malta, a do 1921. i današnja Republika Irska).

Ти ћеш да ми причаш о персоналним Унијама?

Ко нациста? Моји су били у партизанима, а твоји? Да нису можда били усташко хрватско цвијеће?

А да се ви усмјерите у економију умјесто у млаћење празне сламе око укидања РС, па гдје би вам крај био?
Da ja cu da ti pricam o personalnim unijama. Sta treba, samo reci.
Ako treba nesto iz historije ovih prostora, ni to nije problem, ali nisam zato tu, tu sam da prozivam. :D

Nacista,fasista,cetnik,ustasa,rasista, svi su ogavni, de pojasni malo te sitne, a bitne razlike molim te, vidim nacitan si pravo :shock:, a to i nije osobina kojom se moze pohvaliti vecina nacionalista. Eto ti cak i kompliment, nevjerovatno zar ne, dobro sam raspolozen jutros, sta ces vidio sam cak i sunce !

Ko smo "mi" pa da se usmjerimo na ekonomiju ? Valjda mislim "mi" koji ne spadamo u gore nabrojane "-iste" ?

I ja nisam za ukidanje PC-a, naime Mac mi ne godi, a i tesko je nabaviti piratski softver za njega. Ja sam za ukidanje Playstationa - najgori izum na svijetu, za dangubljenje i pusenje trave, kvari nam omladinu, bolje im je da igraju fudbala iza zgrade nego na PS-u, jel tako ?
Kad smo vec kod fudbala iliti nogometa, jesi li se odlucio za koga ces navijati kad se bude igralo u Zenici, bas me zanima. :lol:
Dobra diskusija praaaavo :zzzz:
Cpncku

Post by Cpncku »

vodolija_33 wrote:Nego junače,

od koje godine su se tvoji pridružili partizanima? Jesu li skupa sa onom zadnjom grupom koja je skinula kokarde sa kapa i stavila petokrake? Samo su oni ostali lojalni Kralju i otadžbini na jedan prikriveni način. Ustaše (koji su jednaki zlikovci kao i četnici!) su makar pobjegli sa svojim suludim idejama u inostranstvo a četnici su se predali i "pridružili" partizanima!

Ne kaki, matere ti.
He, he, moj đed je otišao u partizane odmah nakon aprilskog sloma Jugoslavije, ali nije pljuvao crkvu kao neki već je vazda nosio bibliju sa sobom.
A bio je pripadnik Prve Proleterske i lično poznavao Koču Popovića!
Last edited by Cpncku on 28/09/2004 13:10, edited 1 time in total.
IRENA

Post by IRENA »

violentjack wrote:Zato ih danas ima preko 5000..sa tendencijom povecanja

Zato danas imas skoro Bosnjacku vecinu u Srebrenici
Zato danas imas vecinu Bosnjaka u Kopacima

Izor http://www.eured-bih.org/eng/documents/ ... WOTloc.pdf

Srba imas ali ni miliona to ti kaze http://www.cia.gov
http://www.unhcr.ba

Kome ti slatko lazes :lol
Unhcr kaze milion Srba u Sumskoj

Dajem ti izvore i linkove dok ti naklapas kako dolici snasama
U Bratuncu zivi oko 19000 Srba.Broj muslimana ce biti sveden na tri hiljade kada ljudi prodaju svoju imovinu i odsele u federaciju.Bijeljina je sada potpuno cista.U gradu je sada Srba 100 %.Jebiga,muslimani za dobre pare prodali imanja i odselili za Tuzlu,Zivinice,Kladanj...Cak se i Janja masovno seli.Tamo je sada vise od 8000 Srba.

U Bratuncu je vec prodato vise od pola muslimanskih kuca i stanova.Ovo je pouzdan podatak.U Bratuncu uglavnom zive Srbi iz Hadzica koji su gotovo citav muslimanski dio vec kupili.Tamo sam bila nekoliko puta.U Rogaticu se vratilo oko sezdeset muslimana a ostali su uglavnom ili prodali ili mjenjali.Evo ponovo citam oglase!
Prodaja,zamjena i tako na hiljade muslimanskih kuca i stanova u RS.

http://www.srpskosarajevo.co.sr
Cpncku

Post by Cpncku »

Citat Alfonsa: Kad smo vec kod fudbala iliti nogometa, jesi li se odlucio za koga ces navijati kad se bude igralo u Zenici, bas me zanima. :lol:

Vjerovao ti ili ne, za Bosnu. jer, Bosna je i moja baš koliko i tvoja! Jedino neću navijati ya Bosnu ako bosanski navijači budu pjevali bošnjačke nacionalističke pjesme, e onda stvarno ne bih mogao s njima u isti koš.
manijak1

Post by manijak1 »

Moj ti Kisprs :D pa već sada da znaš da će se pjevati :D puši pa ko te vako nako ......može Bosna i bez tebe :D pa jug pa slavija između ide o pa :D ode ti opet iz partizana u zvezdaše :D
violentjack

Post by violentjack »

Tako ti Srbi iz Hadzica..njih smanji broj znas zracenje vece

Bratunac ima 4500 Bosnjaka..uostalom ovi izbori ce pokazati koliko ima Bosnjaka i ko laze ja ili ti

Bijeljina je ima Srpsku vecinu i Bosnjaci su zivjeli samo u gradu te naselju Janja

Danas u Janji imas 800 Srba i oko 8000 BOsnjaka..ali kad volis izokrenuti stvari

Imas u Sumskoj moje 2 kuce..jos cu staviti onu veliku zelenu zastavu Muhameda...pa ako se nade Srbin koji ce pucati na moju kucu..udaren ..pucati na Americkog drzavljana :lol:
Molim ga da puca..jadni ste mnogo

ZVornik davno obraden..sad se tamo Srbi bore da budu vecina
Takoder u Ustipraci Bosnjaci su davno vecina a sve do Visegrada nemas nijedno Srpsko selo iduci od Gorazda..znas dzamija do dzamije Kopaci..Ustipraca..Mededa

Zar nije nesto kao vase Luzani koje ste prodali da se naselite u Bijeljinu..ili Misoce ..pa djevojko Srbi su rasprodali sela cjela a ti meni pricas o nekim stanovima
violentjack

Post by violentjack »

A slika ne laze..zar neImage[/img]
violentjack

Post by violentjack »

A Kako vi to uzimate imovinu od Bosnjaka vidi se na primjeru Divica gdje su se SRBI POCELI NASELJAVATI..ALI Bosnjacka je zemlja..tu ih je malo prcalo

a STa se prica

Šarovićev plan za Janju ili svi naši "orlovi"

Šarović je početkom augusta 2001. godine, na ilindanskoj svečanosti pred crkvom u Janji, srpskim izbjeglicama - zabrinutim zbog rekordnog povratka Bošnjaka u ovo sembersko mjesto - optimistično poručio: "Ne bojte se, imamo plan za Janju!"

A onda je u centru Janje, skoro preko noći, sagrađena i srpskim izbjeglicama naseljena jedna stambena zgrada, a nakon nje nikle su još dvije zgrade koje upravo čekaju na useljenje. Ovaj stambeni kompleks, kao dio realizacije plana hitnog poboljšanja srpske krvne slike u bošnjačkoj Janji, namijenjen je isključivo za smještaj radnika Vazduhoplovnog zavoda "Orao", odnosno Srba izbjeglih sa sarajevske regije. Janjanci

oni koji su kroz Janju prolazili, sve vrijeme su se pitali kako pomenuti investitor može tako brzo i luksuzno graditi u ovako teškom vremenu? No, nakon što je na vidjelo izašla afera oko prodaje oružja Iraku i drugim zemljama pod sankcijama UN-a, jasno je kako je, zapravo, nastala bijeljinska finansijska imperija.

Predstavnici Ureda za povratak u Janju ističu da je moćni "Orao" svoje zgrade sagradio na temeljima osnovne škole, koja je bila sazidana još u vrijeme austrougarske vladavine, pa je predstavljala i kulturno-historijski spomenik. Plac im je "dodijelio" samozvani predsjednik MZ Janja Nenad Čuturilo, kojem su u Tuzli vraćeni stan i poslovni prostor, ali je, zahvaljujući reputaciji širokogrudnog darodavca bošnjačke i državne imovine, u Janji stekao još jedan stan i novu kuću.

Pored svojih zgrada u centru grada, "Orao" je umnogome pomogao gradnju novih naselja za "obične" srpske izbjeglice oko Janje, na lokalitetima Avdagina njiva i Lugovi, gdje je na bošnjačkom zemljištu započeta gradnja čak oko 1.000 srpskih kuća. Sada je svima jasno na čemu je bio utemeljen Šarovićev plan za Janju, pa eto još jednog debelog razloga da srpski član bh. predsjedništva konačno prestane da se čudi otkrićima u vezi sa "Orlom".

Neposredan povod za ovaj tekst jeste molba povratnika u Janju da Dani prenesu još jedan njihov apel za povrat školskog, vakufskog i privatnog zemljišta koje su godinama otimali "Orlovi" i druge grabljivice. To i činimo, premda smo svjesni da najodgovorniji ljudi entiteta i države, u vezi s tim, neće ni prstom mrdnuti. Jer, šta se može očekivati od vojnih državnika koji mrtvi-hladni očekuju da im aferu "Orao" u cijelosti rasvijetle stranci, odnosno SAD. Kao da u svemu tome nisu najgrublje prekršeni Ustav i drugi temeljni akti ove zemlje, te međunarodne pravne norme, a sve uz najozbiljniju prijetnju zastrašujućih međunarodnih sankcija, koje bi nas mogle definitivno vratiti u kameno doba.

Pravite kuce cifcije na Bosnjackoj zemlji..tu pricu necete gledati
baba

Post by baba »

IRENA wrote:
manijak1 wrote:2 maha= Galeb :D
Prodaja,zamjena...,i tako na hiljade oglasa.Ovo nas treba radovati,zar ne?
Sta te tu raduje matereti, Kasindolska seljancice.
Harmonika

Post by Harmonika »

Cpncku wrote:Citat Alfonsa: Kad smo vec kod fudbala iliti nogometa, jesi li se odlucio za koga ces navijati kad se bude igralo u Zenici, bas me zanima. :lol:

Vjerovao ti ili ne, za Bosnu. jer, Bosna je i moja baš koliko i tvoja! Jedino neću navijati ya Bosnu ako bosanski navijači budu pjevali bošnjačke nacionalističke pjesme, e onda stvarno ne bih mogao s njima u isti koš.
Ti si budala.
baba

Post by baba »

Cpncku wrote:Citat Alfonsa: Kad smo vec kod fudbala iliti nogometa, jesi li se odlucio za koga ces navijati kad se bude igralo u Zenici, bas me zanima. :lol:

Lazes, lazes.
Alfons Kauders

Post by Alfons Kauders »

OK, svaka cast, ima nade za tebe, nego samo mi reci koje su to bosnjacke nacionalisticke pjesme ? Nema kod nas u pjesmama ni Jure i Bobana kako prelaze Drinu, ni straza djenerala Draze, samo sevdah i dobrota brate, kontas sta pokusavam reci ? :D
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

baba wrote:
IRENA wrote:
manijak1 wrote:2 maha= Galeb :D
Prodaja,zamjena...,i tako na hiljade oglasa.Ovo nas treba radovati,zar ne?
Sta te tu raduje matereti, Kasindolska seljancice.

Kasindolska seljancica ima da ide preko livade pola sata da dodje do ceste. :D A diskusija joj i nije bas jaca strana :lol:
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

FOCA Image Image Image

:D God bless Bosnia.
Post Reply