evo da i ja malo dam doprinosa razgradnji ove liste... naravno da će biti mijenjanja pozicija
96.
PINNOCHIO 964
S. Fukui
Pinokio je pazite sada.... JAPaNSKI film... ali ovo je film koji je čak i za japan ANDERGRAUND film... malo poznat i za japance... nikako mi nije jasno kako se probio na zapadno tržište... valjda zato što ima bizarnu radnju... SEXI ROBOT koji ne može zadovoljavati svoju vlasnicu biva izbačen na ulicu... sjećam se filma ali nikako ne mogu prepričati daljnju radnju iako mi se slike smjenjuju u sjećanju...
u FILMU se može vidjeti kako kažu NAJDUŽA SCENA POVRAĆANJA NA filmu... tolko dugo traje da sam se smorio
dakle ovo je prvenstveno CYBERPUNK SF ... ne sjećam se horror elemenata iskreno ALI sto bi ameri rekli GORE = valjda krv i meso... = HOROR
prvo je je SF a tek horor horror ovaj film
Pinocchio 964, lobotomised cyborg sex slave, is thrown out onto the street by his owners because of his inability to
maintain an erection. He is befriended by a criminally insane, memory-wiped, homeless girl. Meanwhile, the corporate entity who manufactured and sold him plots to kill him because of his malfunction
108.
ACACIA
K-H. Park
eh ovo je HORROR iz zemlje koja je u posljedjim godinama ako mene pitate
potukla japan na skoro svim poljima što se filma tiče... što se drama i romantike tiče tu su jači od holivuda... što je dokazala i posljednja krađa JENI JUNO filma
a što se horrora tiče i tu su jaki... kako bih okarakterisao ovaj film
spor jeste ali s razlogom...međutim slučajno sam prije filma pogledao što znači ovo ime

i kakav smisao ima u koreji... i samo zato sam uhvatio djeliće radnje...
After unsuccessfully trying to have a baby of their own, Dr. Kim Do-il and his father convince his wife Choi Mi-sook to adopt a child in an orphanage. Mi-sook is connected to arts and chooses the six years Kim Jin-sung that loves to draw trees. The boy becomes close to the eight years old next door neighbor Min-jee and is attracted to an old Acacia tree in their lawn.
bez znanja o drvetu i kulturi... ne biste mogli pohvatati konce... tako da mislim da i ovom filmu treba dati niže mjesto na listi