Posebna sjednica NSRS
- nezavisni
#101 Re: Posebna sjednica NSRS
Nece ovo izaci na dobro

- Maraschino
#102 Re: Posebna sjednica NSRS
Suljo i Bosic mu se smiju, znaci da su u nekoj koaliciji.
Bosic odmahuje rukom kao ono ma pusti Suljo budalu neka laprda.
Bosic odmahuje rukom kao ono ma pusti Suljo budalu neka laprda.
- sheilak
#103 Re: Posebna sjednica NSRS
Zaista , Dodik i Hitler imaju fizicke slicnosti, pogotovo u ocima. Da li jos neko to vidi ili je to samo do mene?miop wrote:komeba wrote:Dodik je fasista.
- zlatiborka
#104 Re: Posebna sjednica NSRS
Melje Dodo od pocetka raspada bivse SFRJ, Ante Markovica, pobjede SDA, SDS i HDZ na izborima 1990 godine, pa onda prica o referendumu 1992 god koji je kako, kaze bio nelegalan jer ga nisu odobrili srbi...
O Dejtonu je srao barem pola sata, jos sere natenane...
Jebo te zivot, Fidel je za njega pisckin dim po duzini govora i kolicini gluposti koje kaze....
Sad prikazase Tihica kako se smijulji slusajuci Dodu.....
A ovaj melje i ne prestaje, zanima sta ce na kraju reci i sta ce mu ovolika istorijska prica.....
O Dejtonu je srao barem pola sata, jos sere natenane...
Jebo te zivot, Fidel je za njega pisckin dim po duzini govora i kolicini gluposti koje kaze....
Sad prikazase Tihica kako se smijulji slusajuci Dodu.....
A ovaj melje i ne prestaje, zanima sta ce na kraju reci i sta ce mu ovolika istorijska prica.....
Last edited by zlatiborka on 13/10/2008 15:42, edited 1 time in total.
-
Abacija
#105 Re: Posebna sjednica NSRS
Ovo boldirano je prepisao od Owena. Owen je u zadnjih 10 godina ovo ponovio najmanje 100 puta po raznim televizijama. Sram ga bilo sto prepisuje.sesalmir wrote:Spomenuo je srebrenicu u kontekstu da se ona nebi ni desila niti bi bilo sukoba da je Alija potpisao neki plan od nekog portugalca. Eto po njegovom su onda Bosnjaci krivi i za srebrenicu, jer da se potpisao taj plan nebi je ni bilo. A plan je kolio skontah nesta kao 3 entiteta u BiH sto naravno niko nije zelio, vec jedinstvenu i nezavisnu BiH za sta se na referendumu i glasalo-Liberalism wrote:dallton wrote:ma ja sad ce prica daje dodo hrvatima trecu federalnu jedinicu, ali da niko ne dira u pc
neko je gore napisao da je spomenuta srebrenica, a liberalism tvrdi da nije...moje predvidjanje dodinog komentara "lokalni genocid + stradanje srba", ne vjerujem da ima vise petlja od toga
evo zavrti se novi krug istorije - ko da karadzica gledam 92, ali ovaj put nemam nikavih iluzija
puca ga megalomanija - Napoleonov sindrom
Vrlo malo je govorio o ''tragicnim ratnim sukobima'', sto je i logicno jer mu to nikako ne odgovara. Nisam cuo da je spomenuo Srebrenicu ikako, niti genocid.
-
Kwaheri
#106 Re: Posebna sjednica NSRS
Bosna i Hercegovina u svojim sadasnjim granicama ne moze postojati...
-
zlatan01
#107 Re: Posebna sjednica NSRS
Dodikova prica o otcjepljenju i referendumu me podsjeca na jedan vic o dva penzionera koja su primili penziju pa kontaju kud ce sa parama. Prvi predlozi da odu do parka mozda nadju sta ... a drugi ce na to pitati, a sta ako nadjemo? On bi mozda i odvojio RS ali niti ima kapacitete za to a ne zna ni kud bi sa njom.
- Topla voda
#108 Re: Posebna sjednica NSRS
nemogucnost zajednickog zivota..
raspadi multinacionalnih drzava..
bosna i hercegovina u sadasnjim granicama ne moze postojati..
rs nije duzna povinovati se ...
-
Abacija
#109 Re: Posebna sjednica NSRS
Kladim se u 7 dana bana da ce u sljedecih 10 minuta pomenuti Kosovo; kad mere Kosovo meremo i mi. 
- Liberalism
#110 Re: Posebna sjednica NSRS
Evo govori i u vezi prenosa nadleznost.
Izgleda da ce i u vezi toga imati neki zakljucak.
Izgleda da ce i u vezi toga imati neki zakljucak.
-
zlatan01
#111 Re: Posebna sjednica NSRS
Dok je zajednicko pljackanje i te kako moguce ...Topla voda wrote:nemogucnost zajednickog zivota..
-
ibizza
#112 Re: Posebna sjednica NSRS
jooooooj volio bih da je Haris ovdje...da mu odrzi lekciju...
- Topla voda
#113 Re: Posebna sjednica NSRS
ovo je poslanicka rasprava,jel?
hocel ko sta od bosnjaka i hrvata u narodnoj skupstini imati petlju da sta kaze il ce vezati pertle kad okrenu kameru u njih?
hocel ko sta od bosnjaka i hrvata u narodnoj skupstini imati petlju da sta kaze il ce vezati pertle kad okrenu kameru u njih?
- Soul_Sista
#114 Re: Posebna sjednica NSRS
Dok Dodo prica krezave babe sa Pala a i one koje su se u opancima spustile u grad svrsavaju kao nikad
Do kad traje ovaj nadasve duhovni govor? Jos malo je kraj radnog dana, jel se blizimo zakljucku govora?
Do kad traje ovaj nadasve duhovni govor? Jos malo je kraj radnog dana, jel se blizimo zakljucku govora?
- Liberalism
#115 Re: Posebna sjednica NSRS
Citira Članove Aneksa 10.
Mora da ce nesto biti u vezi OHR-a. Uglavnom se oslanja na član 5. Kao OHR nije nadlezan za dejtonski sporazum vec samo za sporazum koji je definisan aneksom 10.
Član 5. Sporazuma o sprovođenju civilnih aspekata mirovnog rješenja: '' Visoki predstavnik je konačni autoritet za tumacenje ovog Sporazuma o sprovođenju civilnih aspekata mirovnog rješenja''
Mora da ce nesto biti u vezi OHR-a. Uglavnom se oslanja na član 5. Kao OHR nije nadlezan za dejtonski sporazum vec samo za sporazum koji je definisan aneksom 10.
Član 5. Sporazuma o sprovođenju civilnih aspekata mirovnog rješenja: '' Visoki predstavnik je konačni autoritet za tumacenje ovog Sporazuma o sprovođenju civilnih aspekata mirovnog rješenja''
-
dallton
#116 Re: Posebna sjednica NSRS
znaci po dodi nema opstanka BiH
evo ja na google map, nikakvih promjena sve stoji kako stoji
kad ce kosovo, evo ja se kladim u 14 dana bana da ce ga spomenuti
sto se obrusio na anexe toliko? doduse ako mu je kuzmanovic glavni ustavno pravni savjetnik, misljenje ce biti glupo ko top
kad ce kosovo, evo ja se kladim u 14 dana bana da ce ga spomenuti
sto se obrusio na anexe toliko? doduse ako mu je kuzmanovic glavni ustavno pravni savjetnik, misljenje ce biti glupo ko top
- Bihac_4_ever
#117 Re: Posebna sjednica NSRS
gdje se moze pratiti sjednica ?
- Liberalism
#118 Re: Posebna sjednica NSRS
Uglavnom konstruise argumente kako PIC i OHR nema nadleznosti po pitanju RS i Dejtona.
Kao da priprema teren da RS odbija poslusnost i PIC-u i OHR-u, a samim tim i bonskim ovlastenjima.
Evo sad govori o smjenama.
Kao da priprema teren da RS odbija poslusnost i PIC-u i OHR-u, a samim tim i bonskim ovlastenjima.
Evo sad govori o smjenama.
-
Fozgen
#119 Re: Posebna sjednica NSRS
Ama kraj, damn pa samo sam slusao Dodika kako nesto prica o necemu sto se "desilo" ali po njegovom vidjenju? :S
-
dallton
#120 Re: Posebna sjednica NSRS
i meni se cini, hoce da kaze da moze sam da interpretira dejton, a stranci mogu da razgule...on vise baca rukavicu u lice strancima nego bilo kome drugome, mozda se zato suljo i bosic i smiju
upadljivo je odsustvo vodjstva hrvata, znam da covic nije dosao, jel neko prisutan?
upadljivo je odsustvo vodjstva hrvata, znam da covic nije dosao, jel neko prisutan?
- Sensei
#121 Re: Posebna sjednica NSRS
...
Last edited by Sensei on 17/11/2020 15:41, edited 1 time in total.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#122 Re: Posebna sjednica NSRS

- Citizen-X
#123 Re: Posebna sjednica NSRS
http://www.uzivotv.com/static.php?page=rtrsBihac_4_ever wrote:gdje se moze pratiti sjednica ?
Kupite zalihe nafte i benzina, brasna, ulja i secera. Ne mirise na dobro. Suljaga se moze smijat' - jebe se njega.
I Aliju su cetnici oslobodili - da su htjeli - koknuli bi ga, al' ko ce nasmijat one zabagerisane u Kamenici.
"Prodaj kravicu kupi p****."
- Maraschino
#124 Re: Posebna sjednica NSRS
Bihac_4_ever wrote:gdje se moze pratiti sjednica ?
na RTRS-u ali se moras popeti na Grabez ili Gorjevac
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#125 Re: Posebna sjednica NSRS
Spomeno je do sada Bosna i Hercegovina ko nikad do sad u svom životu