da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Bullet Tooth Tony

#101 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by Bullet Tooth Tony »

Boze sacuvaj,ne mogu da vjerujem :roll: :roll: ,a ti budi dobar covjek i nekome pomozi :D :D ,ja elmera i uvreda cccccc :D :D
Malo je reći da se sviđaju jedno drugome ( :lol: )

Možeš li zamisliti da popravljaju auto mislim na unutrašnje deformacije nastale udarom?????
:-) :dance:

no comment :roll:
hahahah gdje ti zivis ,negdje kod Mercatora Ložionička bb :D :D :D

Ne znam misice ,ja na ovaku ljudsku drskost jos nisam navikao :D :D :D
zelenashica

#102 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote:Boze sacuvaj,ne mogu da vjerujem :roll: :roll: ,a ti budi dobar covjek i nekome pomozi :D :D ,ja elmera i uvreda cccccc :D :D
Malo je reći da se sviđaju jedno drugome ( :lol: )

Možeš li zamisliti da popravljaju auto mislim na unutrašnje deformacije nastale udarom?????
:-) :dance:

no comment :roll:
hahahah gdje ti zivis ,negdje kod Mercatora Ložionička bb :D :D :D

Ne znam misice ,ja na ovaku ljudsku drskost jos nisam navikao :D :D :D
ma haj beže elmer i neko malo popusti...makar se skide s veeeliiikihhh ureda,pa pređe na trubljenje po svadbama :D nisam znala da postoji i to zanimanje :shock: :? znadoh za ono :ovlaživač drveta,prodavačica ljubavi :lol:

a vala ovaj drugi hoće da ja auto totalikus havarišem......još i amortizere ba hebem i mogu ga komotno na otpad :D :lol:
Bullet Tooth Tony

#103 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by Bullet Tooth Tony »

:lol: :lol: :lol:
zelenashica

#104 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

Beg_Babic wrote::lol: :lol: :lol:
:D šta se smiješ beže..........nego deder ti meni reci kad ti zaviri u moju lokaciju :Dja tek sad viđe gore negdje ono moje tu negdje.....uuu ala ja ovo zamrsi :D :lol: :lol: haman elmer nešto čuo,vidio..... :lol: :D
Irelevantan

#105 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by Irelevantan »

mišica wrote:
:D šta se smiješ beže..........nego deder ti meni reci kad ti zaviri u moju lokaciju :Dja tek sad viđe gore negdje ono moje tu negdje.....uuu ala ja ovo zamrsi :D :lol: :lol: haman elmer nešto čuo,vidio..... :lol: :D
Ja sam odmah znao da ovo nisu čista posla :lol: ,

Znao sam ja da mene moj insekt nikada ne vara, znao sam ja da Mišica i Beg kriju nešto, :-D provalio ih je u potpunosti onaj ložač, zaboravi mu ime :?

Mišice i Beže ako bude neplanirane prinove :-) ja bi da budem kum, :lol:
zelenashica

#106 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

elmer wrote:
mišica wrote:
Ja sam odmah znao da ovo nisu čista posla :lol: ,

Znao sam ja da mene moj insekt nikada ne vara, znao sam ja da Mišica i Beg kriju nešto, :-D provalio ih je u potpunosti onaj ložač, zaboravi mu ime :?

Mišice i Beže ako bude neplanirane prinove :-) ja bi da budem kum, :lol:
:lol: :D ..biće biće prinov al što se aVta tiče :D samo lovu nasunce i mi naMah kupujemo ono što od vile tražismo :D
i....jesi l kum il nisi :lol:
tare...

#107 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by tare... »

fizicki moze...al uvjek ce ostat psihicke posljedice...
zelenashica

#108 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

babyline wrote:
mišica wrote:
elmer wrote:
Ma naravo da je dio koji si boldirala bila šala, ima žena vozača i to kakvih,

Pazi krenuo ja sa burazom u Tuzlu i preko karaule sam brzo vozio, sve sam pretekao ali golf V mi neda da ga preteknem, ja za njim vozi vozi kroz one krivine i jad pod punim gasom, buraz premro poplavio od muke, i na kraju golf skroz uspori ja ga lagano zaobiđem kad ono djevojka za volanom.

Uto će buraz "svaka joj čast al ga mala dere momački".

Ma ima i djevojaka koje voze, jednostavno ima osjećaj za volan i to se ne može naučiti s time se rađaš :-D
Ma naravno......al nekako pošto nisi prvi koji spomenu žene kao loše vozače me mao natjera da i ne gledam kao na šalu....jako često slušam te priče.....ono tipa:jooooj znao sam da žensko vozi ,vidi je kako vozi... :x ...
i totalno si upravi..ili imaš ili nemaš osjećaj za vožnju.........ja vjerovatno nisam neki vozač(vidi se ip postavljene teme :lol: )al se ne bojim...naprotiv uživam u vožnji .... :-D
onda bi trebala raditi na ovome, auto je jednako opasno kao napunjen pistolj, daj razmisli o tome !?
ma svjesna sam ja pogreške koju napravi,i mislim da je to dobar korak naprijed....bar sam priznala sebi grešku :D al fkt je tako....u sušini vožnja, koliko je uživancija tol'ko je i zaHebancija.....nikad ne znaš kako se završi :-D ali nekad je na žalost dovoljana neka situacija poput gore navedene da se stane na loptu :D
zelenashica

#109 Re: da li je suto moguće vratiti u prvobitno stanje

Post by zelenashica »

babyline wrote:ne moze ti voznja biti ispusni ventil, niti sluziti dizanju adrenalina, za to postoje druge stvari... previse toga jos ako nisi najbolji vozac, a najbolji vozac je onaj koji extra vozi i jos je 110% oprezan non-stop pa cak i kad sjedi na parkingu... sad pretjera, ali fakat previse toga stavljas inace na kocku.... ako ti je svejedno za sebe i treba ti trill misli na druge... dakle, zajebavat se mozes nedje drugo,please cestu ostavi ....
ma sve je to OK al kad gore u postiu rečeh"zahebancija"nisam baš tako mislila....aludirala sam na probleme koji dolaze uz brzu i ne pravilnu vožnju.....nisam baš mislila da je zahebancija vožnja ono u principu vozim da se zahebavam :-D
Post Reply