Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cemu clanarina 250 godisnje pa onda jos 120 mjesecno?
Zato da neki polukokuz ne bi slucajno skuckao 120 maraka i upisao se samo jedan mjesec
Baj d vej, drug mi se uclanio i kaze da ne zali. Kad se malo financijski dozovem nakon posljednjih trauma, i ja se bavim mislju
Cude me ovi sto pisu da se u teretanu ne ide da se upozna kakva dobra treba. NEGO???
Zox wrote:Cemu clanarina 250 godisnje pa onda jos 120 mjesecno?
Zato da neki polukokuz ne bi slucajno skuckao 120 maraka i upisao se samo jedan mjesec
Baj d vej, drug mi se uclanio i kaze da ne zali. Kad se malo financijski dozovem nakon posljednjih trauma, i ja se bavim mislju
Cude me ovi sto pisu da se u teretanu ne ide da se upozna kakva dobra treba. NEGO???
a sto bi bilo lose za poslovanje teretane i da neki polukokuz skupi 120 maraka i uclani se samo na mjesec? to je 120 markica vise nego sto bi dobili da taj polukokuz nije dosao taj mjesec.
newbloke wrote:e odlicna je teretana!!!!! danas bio, i prva liga
sprave odlicne
ekipa sasvim solidna...nema nekih krkana....
ima raje ali je ogromne, pa se bas i ne osjeti guzva
bazen je tamam.....i tri saune...treba sve to odraditi!!!!
sprave odlicne
vrijedi svakog dinara......
Bila jucer sa jaranicama.....slazem se 100%
odakle ti lova frajerko?
moze li se ono ko fol uci da vidis malo prije nego se uclanis? ima li kakav bespaltni termin kao proba?
postoji Dijana ova što radi tamo na fitnesu ima licencu
Ma čim se žensko uhvati muškog posla tu nema napretka
Raznorazne ćurke i idioti koji nešto nekome pokazuju što su sat ranije na nekom web sajtu vidjeli , ili pojave-spadala, koje čitav život po dva puta dnevno treniraju, a izgledaju ko klade, fuuuj gade mi se.
Da budemo realni kod nas nema nešto što se zove "licencirani BB treneri",
Jedino priznajem ljude koji su izašli na BB scenu i tu nešto postigli, od muških Terzo, Siki, Šok i Jasmin iz Tuzle,
Bio, vidio, uclanio se.
Konacno jedno mjesto gdje kokuz tesko da ce moci krociti i gdje ce se skupljati ljudi bogatijeg kova. Upravo ovo je trebalo gradu, da se kao i u svim vecim metropolama zna gdje idu i izlaze imucniji i da oni tu provode vrijeme bez pogleda Sarajevskih droljica.
Chairman wrote:Bio, vidio, uclanio se.
Konacno jedno mjesto gdje kokuz tesko da ce moci krociti i gdje ce se skupljati ljudi bogatijeg kova. Upravo ovo je trebalo gradu, da se kao i u svim vecim metropolama zna gdje idu i izlaze imucniji i da oni tu provode vrijeme bez pogleda Sarajevskih droljica.
Ovako ja placam 100 maraka mjesecno to je preko stele inace se mora platiti 250 maraka clanarine ni to nisam platio i 1200 maraka za cijelu godinu,znaci odmah se placa .....Ali opet kazem kad covjek skonta na kakve gluposti 100 maraka potrosi mjesecno onda cu samo reci ovo vrijedi
Sta me briga sto ti imas stelu,eto neka si se pohvalio .Daj to fino objasni,nisam nista skonto
250 da postanes clan plus 1200 za cijelu godinu da se koristi fitness centar
e bas ti dobro rece nek si se fino pohvalio a sto si naopako objasnio ..koga briga!?
ja sam se takodjer uclanio...
cijena do ponedjeljka navecer je bila ta da placas samo 100KM mjesecno preko trajnog naloga, a obavezan si placati cijelu godinu(skidaju s racuna)...
od utorka je vec opcija, da moras platiti pristupnicu 250KM(jednokratno da postanes clan), i onda svaki mjesec 150KM..
izvinite ako je neko vec napisao ,mrsko mi citait...
sprave odlicne
vrijedi svakog dinara......
Bila jucer sa jaranicama.....slazem se 100%
odakle ti lova frajerko?
moze li se ono ko fol uci da vidis malo prije nego se uclanis? ima li kakav bespaltni termin kao proba?
Prodala zlato sa Traviana
Ma nema tu "stela" Prvih 300 clanova placalo po 100 KM, ostali 150
kirby wrote:ja sam se bio ovdje upisao na fitnes( da koju kilu izgubim),clanarina je upola jeftinija nego dole ali sam izdrzao samo tri mjeseca.nema dosadnijeg sporta.ja samo ne kontam kako neko moze ono voliti.jedino ako nije neki narcis, pa se non stop gleda pred ogledalom ili ide tamo da bi pokupio kakvu trebu.sto se sporta tice bolje je sa rajom na basket ili tenis nego se mrcvariti u fitnes klubu.
tako sam i ja sve mislio dok nisam sam sebi poceo postavljati ciljeve. onda bude zanimljivo, plus sto moras mijenjati vjezbe s vremena na vrijeme.
ma meni bilo monotono do bola.jedino sam volio ono brzo hodanje.da je jos ko od raje bio,mozda bih i nastavio ,ovako ukinuo sam pretplatu i bacio se na basket i tenis.
kirby wrote:ja sam se bio ovdje upisao na fitnes( da koju kilu izgubim),clanarina je upola jeftinija nego dole ali sam izdrzao samo tri mjeseca.nema dosadnijeg sporta.ja samo ne kontam kako neko moze ono voliti.jedino ako nije neki narcis, pa se non stop gleda pred ogledalom ili ide tamo da bi pokupio kakvu trebu.sto se sporta tice bolje je sa rajom na basket ili tenis nego se mrcvariti u fitnes klubu.
tako sam i ja sve mislio dok nisam sam sebi poceo postavljati ciljeve. onda bude zanimljivo, plus sto moras mijenjati vjezbe s vremena na vrijeme.
ma meni bilo monotono do bola.jedino sam volio ono brzo hodanje.da je jos ko od raje bio,mozda bih i nastavio ,ovako ukinuo sam pretplatu i bacio se na basket i tenis.
Moram se malo ubaciti ovdje,ne zamjerite! Cinjenica jeste da je puno bolje i lakse trenirati sa jos nekim,medjutim i solo trening zna biti zanimljiv,ako si zaista sa ciljem unapredjenja forme i sopstvenog izgleda dosao na fitness/aerobik/teretanu.Ja najcesce radim sam,ne zato sto nemam nikoga za asistenta nego zato sto na taj nacin najbolje odradim ono sto sam sebi postavio za cilj.Na taj nacin postizem rezultate koji mene zadovoljavaju i ne zavisim od necije "dobre volje" taj dan jer je imao los dan na poslu/faxu/kod kuce sa zenom.Probaj odraditi nekoliko treninga visokim intenzitetom(sto krace pauze izmedju vjezbi) sam i vidjeces da i te solaze znaju biti itekako zanimljive i korisne prije svega!
prodajem citav akaunt na travianu. 4 sela, jaka vojska....cijena: sitnica.
znaci vec ima najmanje 300 clanova taj fitness centar jer je ta promocija prestala?
ma uvijek sam ja govorio da u ovoj zemlji svi kukaju a da su u sustini svi puni para.
Pozdrav
nije smijesno..vec se javi jedan sminker...ja nit sam bogat nit sam tatin sin..stari penzija, mama sluzbenik...
al blizu mi je, opet mi nije zao izdvojiti 100KM za ovo, jer cu prestati jesti berzu hranu za koju mejsecno i po 200K trosim ..taman cu prestati jesti brzu hranu...
nebitno..al nisu svi sminkeri ,jer ima npr trener ju jitsu-a...i dosta normalnih ljudi...sminkeraj vjerovatno navecer da ovi preko puta vide kad ulaze...
prodajem citav akaunt na travianu. 4 sela, jaka vojska....cijena: sitnica.
znaci vec ima najmanje 300 clanova taj fitness centar jer je ta promocija prestala?
ma uvijek sam ja govorio da u ovoj zemlji svi kukaju a da su u sustini svi puni para.
tacno od utorka je opcija: 250KM pristupnica jednokratno + 150KM mjesecno.
jedino ako nisu dozvolili jos da bude ova akcijska cijena...
Chairman wrote:Bio, vidio, uclanio se. Konacno jedno mjesto gdje kokuz tesko da ce moci krociti i gdje ce se skupljati ljudi bogatijeg kova. Upravo ovo je trebalo gradu, da se kao i u svim vecim metropolama zna gdje idu i izlaze imucniji i da oni tu provode vrijeme bez pogleda Sarajevskih droljica.
Pozdrav
sarajevski jet set
Evo npr. ja to sebi mogu priustiti a nisam "bogatijeg kova" tako da vecu nebulozu od ove odavno nisam procitao.
Chairman wrote:Bio, vidio, uclanio se. Konacno jedno mjesto gdje kokuz tesko da ce moci krociti i gdje ce se skupljati ljudi bogatijeg kova. Upravo ovo je trebalo gradu, da se kao i u svim vecim metropolama zna gdje idu i izlaze imucniji i da oni tu provode vrijeme bez pogleda Sarajevskih droljica.
Pozdrav
sarajevski jet set
Evo npr. ja to sebi mogu priustiti a nisam "bogatijeg kova" tako da vecu nebulozu od ove odavno nisam procitao.
ja fino napisah nije smijesno..
i ja sebi priustih a nisam ni ja bogatijeg kova...al molim Boga d asto brze prodje privh par mjeseci ,da sminkerima dosadi trenirat.pa da ostan samo osobe koje hoce redovne da budu...
pa uvijek ce biti ljudi koji su spremni izdvojiti pare za kvalitet i to je po meni super, prvo da kvalitet postoji (po nekoj adekvatnoj cijeni) a i da postoje ljudi koji su spremni da dobiju dobru uslugu po adekvatnoj cijeni
ne mislim da je to nekakva pederastija, pa i u golf klubu je clanstvo cini mi se 1200 KM bilo a godisnja clanarina ne znam kolika...
sve ima svoju cijenu, i to je brdo para ali kada dodjes tamo, mir, tisina, sve sredjeno cakum pakum, klopa vrhunska, ne mozes se nagledati i nauzivati, odigras svoje i kao nov si...
sve ima svoju cijenu pa ako neko voli neka si i priusti... normala
evo poredjenje...SPORT LIFE sad malo obnovljen okrecen, mjesecno 80KM..dodas jos 20Km imas bazen, saunu, aerobik, tae bo, pilates, yoga.....i tri puta bolju teretanu...samo traka za trcanje 9 komada....u sport life dodje 15 ljudi i guzva...a razlika u cijeni 20KM..
pa sracunajte omjer cijene u nivoa usluge koji dobijete za tu cijenu