Jahorina!

Očuvanje čovjekove okoline.

Moderator: anex

Post Reply
Kinaski

#101 Re: Jahorina!

Post by Kinaski »

Obren wrote:
Kinaski wrote:E sad dodjoh kuci sa ove nase ljepotice .. Kakvu sam sevu imao , to se ni u snovima ne moze doziviti . Svaka cast Jahorino , redovan sam gost od sada
znas kako je to, ako nisi guzio nisi ni bio na jahorini. :D da oprosti dama s dobrinje 1. :)
:thumbup:
karanana

#102 Re: Jahorina!

Post by karanana »

joj bas danas gledam.....
ma meni je vise sexi vidjet dobru trebu u nekom ski kombinezonu ili tako nekoj planinskoj kombinaciji negoli u kostimicu na plazi.
uh dobrih dalmatinki, novosadjanki....uh uh. kakva je ljepotica danas sjedila i pila caj u onoj pinkbh stolici kod one muzike....uuuuhhhhh.

kinaski, koga si ti potkacio? kako ti se posrecilo?
Kinaski

#103 Re: Jahorina!

Post by Kinaski »

karanana wrote:joj bas danas gledam.....
ma meni je vise sexi vidjet dobru trebu u nekom ski kombinezonu ili tako nekoj planinskoj kombinaciji negoli u kostimicu na plazi.
uh dobrih dalmatinki, novosadjanki....uh uh. kakva je ljepotica danas sjedila i pila caj u onoj pinkbh stolici kod one muzike....uuuuhhhhh.

Slovenka sa rajom bila i ja im priso na foru sretna nova ovo ono , odakle ste , slovenija .... blijedi pogledi .... reko tinaaaa mazeeeeee ... i tu me prihvatise ko rodjenog slovenca..... dalje znas i sam :D
vjesticanametli

#104 Re: Jahorina!

Post by vjesticanametli »

Kinaski wrote:
Obren wrote:
Kinaski wrote:E sad dodjoh kuci sa ove nase ljepotice .. Kakvu sam sevu imao , to se ni u snovima ne moze doziviti . Svaka cast Jahorino , redovan sam gost od sada
znas kako je to, ako nisi guzio nisi ni bio na jahorini. :D da oprosti dama s dobrinje 1. :)

koji ste vi :D :lol: a sto nam je komad puta odletio nizbrdo :-) briga vas :lol:
coek

#105 Re: Jahorina!

Post by coek »

micki125 wrote:za ove što dabićevcima na jahorini nose pare

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/na-izla ... ava-srbije

sretno vam bilo
Da skijas, skontao bi da je Jahorina svjetlosnu godinu ispred Bjelasnice po pitanju infrastrukture i usluge na stazama. Nazalost. :(

Da Lagumdzija svog rodjaka Salka Hasanefendica nije stavio na mjesto direktora ZOI 84 (btw, SDA je prethodno tu drzala isto tako nesposobnog Nedzada Ajnadzica), mozda bi se, na neki volšeban način, napokon tamo pojavio neko ko ima za to sposobnosti, a ne ovako - iz godine u godinu isto. 17 godina od kraja rata nisu bili u stanju da zamijene onaj jadni trosjed na kojem im se bazira haman čitav ski centar.

Za ostalo me hladno boli qrac - primitivizma mi je na vrh glave.
Last edited by coek on 11/01/2013 13:32, edited 1 time in total.
Karabaja

#106 Re: Jahorina!

Post by Karabaja »

Ide li neko sutra? :)
vjesticanametli

#107 Re: Jahorina!

ja idem sutra ili u nedjelju :-D
vjesticanametli

#108 Re: Jahorina!

sa sinom :)
vjesticanametli

#109 Re: Jahorina!

lijepa subota :D jedva cekam

dio odrona na dodinom putu nije saniran :lol:
Zovem se Zelena

#110 Re: Jahorina!

Post by Zovem se Zelena »

Iskopah ja video kako doći do Jahorine preko Lukavice :mrgreen:

Vještice, javi kako je bilo i šta je sa odronom :-D planiram poslije vikenda gore!
Gradski

#111 Re: Jahorina!

Post by Gradski »

Što ćeš na Jahorini da čitaš onu tablu dobro došli u malu rs jel to voliš.? Jel smo zaboravili šta je bilo donedavno sa nešg grada sa brda i šuma okolo Sarajeva i znate koliko je djece pobijeno i civila u samom gradu Sarajevu i vi im opet idete gore mislim stvarno to samo mogu oni koji nisu tu bili i koji ne znaju ništa.
vjesticanametli

#112 Re: Jahorina!

Zelena javim ti .........idem u subotu
moze se proci iako nema jedne trake nije strasno
Prolaznik

#113 Re: Jahorina!

Post by Prolaznik »

...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 19:00, edited 1 time in total.
vjesticanametli

#114 Re: Jahorina!

ma nisam htjela ni komentarisati
Edin H.

#115 Re: Jahorina!

Post by Edin H. »

Kinaski wrote:
karanana wrote:joj bas danas gledam.....

Slovenka sa rajom bila i ja im priso na foru sretna nova ovo ono , odakle ste , slovenija .... blijedi pogledi .... reko tinaaaa mazeeeeee ... i tu me prihvatise ko rodjenog slovenca..... dalje znas i sam :D
Ogrebao si se kod Tine Maze :shock:

:D
Nisrin

#116 Re: Jahorina!

Post by Nisrin »

Dosad sam najvise posjecivala Bjelasnicu, ali mi je Jahorina ljepsa jedno 100x- ja ne volim snijeg i zimu, ali u Termagu na Jahorini mi je savrseno bilo popiti caj i gledati snijeg vani :D Mislim na "kolibu" u Termagu...i staze su definitivno uredjenije, a to ko dolazi i odakle mene se uopste i ne tice- idem zbog sebe, ne zbog drugih :)
alanskoda

#117 Re: Jahorina!

Post by alanskoda »

Gradski

#118 Re: Jahorina!

Post by Gradski »

Dok Jahorina ne bude U BiH nemaš kud da je lijepa jeste tu nema dileme, ali nije to to čim ideš na nju pročitat ćeš ono weljkam u rs.
coek

#119 Re: Jahorina!

Post by coek »

Prolaznik wrote:
Gradski wrote:Što ćeš na Jahorini da čitaš onu tablu dobro došli u malu rs jel to voliš.? Jel smo zaboravili šta je bilo donedavno sa nešg grada sa brda i šuma okolo Sarajeva i znate koliko je djece pobijeno i civila u samom gradu Sarajevu i vi im opet idete gore mislim stvarno to samo mogu oni koji nisu tu bili i koji ne znaju ništa.
Ne vidim nikakvu logiku u ovome što si napisao. Jahorina je dio moje zemlje i nema ni jednog razloga da je ne posjećujem ako mi je tamo lijepo. Meni niko ne može uzeti moju Jahorinu, Banja Luku, Bjeljinu, Čapljinu, Široki Brijeg jer je sve to moja zemlja. Zato u inat svima koji je razbijaju i ne vole ja sa porodicom kampujem na Zelegori, Novu Godinu proslavljam na Jahorini, a na izlet idem u Banja Luku.

Ovako ja branim moju zemlju. Što mene i ovakvih kao što sam ja bude više svugdje tim više će biti Bosne i Hercegovine.
kuda dalje?

#120 Re: Jahorina!

Post by kuda dalje? »

Prolaznik wrote:
Gradski wrote:Što ćeš na Jahorini da čitaš onu tablu dobro došli u malu rs jel to voliš.? Jel smo zaboravili šta je bilo donedavno sa nešg grada sa brda i šuma okolo Sarajeva i znate koliko je djece pobijeno i civila u samom gradu Sarajevu i vi im opet idete gore mislim stvarno to samo mogu oni koji nisu tu bili i koji ne znaju ništa.
Ne vidim nikakvu logiku u ovome što si napisao. Jahorina je dio moje zemlje i nema ni jednog razloga da je ne posjećujem ako mi je tamo lijepo. Meni niko ne može uzeti moju Jahorinu, Banja Luku, Bjeljinu, Čapljinu, Široki Brijeg jer je sve to moja zemlja. Zato u inat svima koji je razbijaju i ne vole ja sa porodicom kampujem na Zelegori, Novu Godinu proslavljam na Jahorini, a na izlet idem u Banja Luku.

Ovako ja branim moju zemlju. Što mene i ovakvih kao što sam ja bude više svugdje tim više će biti Bosne i Hercegovine.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#121 Re: Jahorina!

Post by -LIBERO- »

Gradski wrote:Dok Jahorina ne bude U BiH nemaš kud da je lijepa jeste tu nema dileme, ali nije to to čim ideš na nju pročitat ćeš ono weljkam u rs.
Hajd' malo obnovi geografiju. :D
Jahorina je, i, moja planina k'o i svacija drugo. ;-)
Edin H.

#122 Re: Jahorina!

Post by Edin H. »

coek wrote:
Prolaznik wrote:

Nazalost ima logike, tamo uglavnom rade Paljani, znaci upravo oni koji su bili iza opsade grada.
Ali sta da se radi, ja sam volio i prije rata tamo otici, pa valjda po inerciji i iz neke nostalgije opet odem.
Planina je lijepa nema govora.
vjesticanametli

#123 Re: Jahorina!

:mrgreen: :thumbup: danas velicanstevneeeeeeeeeeeee stazeeeeeeee
valjda ce i sutra biti dobro :-D
Poookemon

#124 Re: Jahorina!

Post by Poookemon »

Jel istina da je danas radila samo prača ??
I sta je bilo to sa liftom poljice ili olimpik, niko ne kaže ništa jasno
I oce li sutra sve raditi ?
vjesticanametli

#125 Re: Jahorina!

bila sam ja jutros ........dosla do termaga i vidjela ne radi nista pa se vratila kuci a snijega ni blizu kao jucer nije bilo
ne znam da li je radila praca a posto pada kisa ne vjerujem da ce sutra ista raditi
nazovi ih i pitaj
Post Reply