Presipanje iz supljeg u prazno.
I kao sto rekoh: ima majstor, sve njegovo, i cijena 3.3 marke po metru kvadratnom
Ne mora značiti da se striktno radi zato jer je policija tu. Na Dobrinji se u posljednje vrijeme uradio jedan broj fasada, recimo u c-5.Hodidjed wrote:NOVOST:
Tek vidjeh da se zgrada na Dobrinji u kojoj je smjestena Dobrinjska Policija sredjuje komplet. Postavljene skele / Nova fasada legla![]()
Ali zato JE SVA DOBRINJA UNISTENA OD SVRLJOTINA PO ZIDOVIMA.
Da. Na par zgrada od 2 sprata. A o cijem trosku??dushmanka_sa wrote:Ne mora značiti da se striktno radi zato jer je policija tu. Na Dobrinji se u posljednje vrijeme uradio jedan broj fasada, recimo u c-5.Hodidjed wrote:NOVOST:
Tek vidjeh da se zgrada na Dobrinji u kojoj je smjestena Dobrinjska Policija sredjuje komplet. Postavljene skele / Nova fasada legla![]()
A hebiga sad... Ne ograđujem se ja od toga da to ima veze sa policijom, predizbornim kampanjama i sličnim stvarima, ali kažem... moguće je da su se stanari odlučili da urade fasadu. A uostalom, i vrijeme je bilo, ko god da se sjetio.Hodidjed wrote:Da. Na par zgrada od 2 sprata. A o cijem trosku??dushmanka_sa wrote:Ne mora značiti da se striktno radi zato jer je policija tu. Na Dobrinji se u posljednje vrijeme uradio jedan broj fasada, recimo u c-5.Hodidjed wrote:NOVOST:
Npr, covjek zeli nadogradnju i da bi odobrovoljio stanare da mu daju saglasnost, dogovori se za fasadu. Ima logike.
Ovo je ipak zgrada od 6 spratova i policija u prizemlju. Da li ima jos jedna takva zgrada na Dobrinji (6-spratnica ili 4-spratnica) da je renovirana? Nema.

Počeli su nešto farbati, ali danas ne stigoh uslikati. Bit će svjetlije žuto za nijansu.Skyfox wrote:meni se cini da ce sve biti sivo bar ovaj donji dio zgrade
samo prave dobru podlogu za nove grafitedushmanka_sa wrote:Počeli su nešto farbati, ali danas ne stigoh uslikati. Bit će svjetlije žuto za nijansu.Skyfox wrote:meni se cini da ce sve biti sivo bar ovaj donji dio zgradeUglavnom, vidljivo.
To je i meni naumpalo kad sam vidjela.Skyfox wrote:samo prave dobru podlogu za nove grafitedushmanka_sa wrote:Počeli su nešto farbati, ali danas ne stigoh uslikati. Bit će svjetlije žuto za nijansu.Skyfox wrote:meni se cini da ce sve biti sivo bar ovaj donji dio zgradeUglavnom, vidljivo.
Hodidjed wrote:Odoh isvrljat zgadu OKI-ja. Kad nece oni nama da srede fasadu, odoh ja njima pokvarit'

S jedne strane jest smijesno, ali bih mu ja ipak ruku otkin'o, pa neka onda shara.d2 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
ima druguHodidjed wrote:S jedne strane jest smijesno, ali bih mu ja ipak ruku otkin'o, pa neka onda shara.d2 wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()