najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Moderator: _BataZiv_0809
-
blackepeace
#101 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Definitivno Laka, neprijatno se osjećamo dok ga gledam.
-
blackepeace
#102 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
I Regina !
Davor pravi face ko psihopata na WC šolji pri težem obliku zatvora.
Davor pravi face ko psihopata na WC šolji pri težem obliku zatvora.
- arzuhal
#103 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Regina, Plavi orkestar, Žera iz Jabuke, Deen...od njih se baš ospem, ali ima toga...ne gumo ni Harija M.H. nešto...a turbo-folkere da ne redam bezze...
-
blackepeace
#104 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Njega sam zaboravio.arzuhal wrote:...ne gumo ni Harija M.H. nešto...
http://www.youtube.com/watch?v=plZ9bpwysP0
0:34 sec. kad od usta napravi shupack
- rumenige_brajtner
#105 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
dno merlin
- covjek_sam_zeno
#106 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
da se refrešujemcovjek_sam_zeno wrote:Onaj Dzejms Bljunt kad ga vidim ili cujem jeza me fata, coldplay isto tako.. oba pjevaca i muzicki i fizicki i glasovno i svakako satdze fuj dozu ljigavosti, meni samo nije jasno kako ih ljudi mogu slusati... a idu mi i na zivce ovi MTV reperi 50 cent, 30 frank i ostali....od domacih-narodna muzika svi redom, znaci od serifa preko semse,selme, viki, miki, stoje pa do halida - bas svi! Dzinovica preskacem. linkin park, ocajna metallica ne znam samo sto se ne ostave muzike mene bi bilo stid(trebali si stati nakon albuma Load), ove new metal grupice slipknoti kornovi i ostali....da nerviraju me i red hot chili peppersi od albuma californication! prije njega su mi jedna od najdrazih grupa pa mi je gadjenje sto su se prodali za $$$$$ jos vece! i onda ne volem: ujne, strine, sogore komsiluk nakacim ih na civiluk.....haj zdravo!
-
Salsaon2
#107 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Thompson i svi nacionalisticki nastrojeni pjevaci, kompletna turbo-gay-folk scena, crvena jabuka i hari ki*a hari a posebice mi nesta pade na pamet SELMA MUHEDINOVIC
... Jel ziva ona uopste? 
- ma_zdra'o
#108 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Od nedavno Dino Merlin i sva njegova kontradiktornost i pokusavanje biti filozof,nazalost bez diplome.
- Ateista
#109 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Fuad Backovic Deen - zbog svog pederskog ponasanja, nit je musko nit je zensko. Stvarno mi se gadi i da ga cujem i da ga vidim.
Edin Dervishalidovic, poznatiji kao Dino Merlin - prodaje se i mijenja pricu kako mu kad odgovara. Imao je dobrih pjesama ali sad su sve gore jer se ocigledno prilagodjava sirim narodnim masama.
Omar iz Mjesecara - glumi nekog rockera i stalno se pojavljivao sa gitarom a vidi se da ne zna ni jedan jedini akord, nekakav je pravo odbojan i ima jako lose furke.
Edit: Naravno, ima jos dosta toga, odnosno citavi pravci u muzici - bilo koja vrsta tehna i druge elektronske muzike, sve vrste metala, turbo folk naravno, ali ovdje sam nabrojao one koji su mi najgori.
Edin Dervishalidovic, poznatiji kao Dino Merlin - prodaje se i mijenja pricu kako mu kad odgovara. Imao je dobrih pjesama ali sad su sve gore jer se ocigledno prilagodjava sirim narodnim masama.
Omar iz Mjesecara - glumi nekog rockera i stalno se pojavljivao sa gitarom a vidi se da ne zna ni jedan jedini akord, nekakav je pravo odbojan i ima jako lose furke.
Edit: Naravno, ima jos dosta toga, odnosno citavi pravci u muzici - bilo koja vrsta tehna i druge elektronske muzike, sve vrste metala, turbo folk naravno, ali ovdje sam nabrojao one koji su mi najgori.
Last edited by Ateista on 11/08/2009 16:58, edited 1 time in total.
- Vitamin C
#110 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Dvadesetorica Debila.
- ma_zdra'o
#111 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Ma Dino bi da ide "ispocetka",lafo radnicka klasa i ono svo glupiranje u onoj fabrici u Vogosci a bogme i da zna latinski jezik,te da upraznjava one fine aristokratske fraze.E ne ide!Nije dosljedan samom sebi.
A i muzika od 2000. kriticna,no o ukusima se ne raspravlja.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#112 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
meni je odvratno bijelo dugmema_zdra'o wrote:Ma Dino bi da ide "ispocetka",lafo radnicka klasa i ono svo glupiranje u onoj fabrici u Vogosci a bogme i da zna latinski jezik,te da upraznjava one fine aristokratske fraze.E ne ide!Nije dosljedan samom sebi.
- mrtva kokoš
#113 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
meni su i oni a i onChmoljo wrote:meni je odvratno bijelo dugmema_zdra'o wrote:Ma Dino bi da ide "ispocetka",lafo radnicka klasa i ono svo glupiranje u onoj fabrici u Vogosci a bogme i da zna latinski jezik,te da upraznjava one fine aristokratske fraze.E ne ide!Nije dosljedan samom sebi.
A i muzika od 2000. kriticna,no o ukusima se ne raspravlja.![]()
![]()
![]()
Last edited by mrtva kokoš on 11/08/2009 17:06, edited 1 time in total.
-
duboka_misao
#114 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
kucamo na vrata zaboravljenih asova?
- ma_zdra'o
#115 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Bjezi bjezi da te ne vidim!!!!!!!Chmoljo wrote:meni je odvratno bijelo dugmema_zdra'o wrote:Ma Dino bi da ide "ispocetka",lafo radnicka klasa i ono svo glupiranje u onoj fabrici u Vogosci a bogme i da zna latinski jezik,te da upraznjava one fine aristokratske fraze.E ne ide!Nije dosljedan samom sebi.
![]()
![]()
- ma_zdra'o
#116 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Rizzo Ruža je zakon!
- Chmoljo
#117 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
daj ba, pa pogledaj udarni sastav dugmeta: kompleksaš, dedica - kompleksaš, narkoman - kompleksaš, seljačina.ma_zdra'o wrote:Bjezi bjezi da te ne vidim!!!!!!!Chmoljo wrote:meni je odvratno bijelo dugmema_zdra'o wrote:Ma Dino bi da ide "ispocetka",lafo radnicka klasa i ono svo glupiranje u onoj fabrici u Vogosci a bogme i da zna latinski jezik,te da upraznjava one fine aristokratske fraze.E ne ide!Nije dosljedan samom sebi.
![]()
![]()
![]()
i to ti dobro. bjaaaaaaaaaaaaaaaži ba
- milicija
#118 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
3 asa i seljak!
Dino Merlin
Hari invalid halid
...
Dino Merlin
Hari invalid halid
...
- ma_zdra'o
#119 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
daj ba, pa pogledaj udarni sastav dugmeta: kompleksaš, dedica - kompleksaš, narkoman - kompleksaš, seljačina.
[/quote]
ah to ti Bregu i 3 pjevaca.
Cuj kompleksasi,po cemu molim?
A Alen seljacina,pa.................. -.-
Dugme je institucija.
ah to ti Bregu i 3 pjevaca.
Dugme je institucija.
- Chmoljo
#120 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
ma_zdra'o wrote: ah to ti Bregu i 3 pjevaca.
Dugme je institucija.
jest, jest... institucija hamzigahop pjesama
al' mislim ne sekiraj se, ja te malo zezam. ja kad sam bio u tvojim godinama sam još uvijek njih gotivio isto kao i ti, ali i već mnoštvo drugih stvari slušao. a i bolje da t slušaš nego nešto gore (znaš na šta mislim, neću ime da im ime spominjem da ne nagrajišem)
valjda čovjek sazrijeva i na tom polju što više sluša... vidjećeš i sama
- ma_zdra'o
#121 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Vjeruj takve price sam se naslusala i znam sve.To mi je neki ideal koji ne dozvoljavam da izblijedi.I ima tu jos svega,al ne da mi se pricat.Al Dinu bgt ne poredi s njima.I Dini je prvobitno Bregovic bio idol,pa vidi gdje ko zavrsi.Svjetska slava naspram vehabizma.Chmoljo wrote:ma_zdra'o wrote: ah to ti Bregu i 3 pjevaca.
Dugme je institucija.
jest, jest... institucija hamzigahop pjesamak'o i Dinaga Merlin, naš hadžija koji je pokro masu pjesama.
al' mislim ne sekiraj se, ja te malo zezam. ja kad sam bio u tvojim godinama sam još uvijek njih gotivio isto kao i ti, ali i već mnoštvo drugih stvari slušao. a i bolje da t slušaš nego nešto gore (znaš na šta mislim, neću ime da im ime spominjem da ne nagrajišem)![]()
valjda čovjek sazrijeva i na tom polju što više sluša... vidjećeš i sama
- Chmoljo
#122 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
nije ono vehabizam, ono je turbo-Islamma_zdra'o wrote: Vjeruj takve price sam se naslusala i znam sve.To mi je neki ideal koji ne dozvoljavam da izblijedi.I ima tu jos svega,al ne da mi se pricat.Al Dinu bgt ne poredi s njima.I Dini je prvobitno Bregovic bio idol,pa vidi gdje ko zavrsi.Svjetska slava naspram vehabizma.
a izblijediće, vjeruj mi
-
Klodovik
#123 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Meni na ganglije najviše ide Balašević.
- Chmoljo
#124 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
kako kome... kako kome...Klodovik wrote:Meni na ganglije najviše ide Balašević.
-
Klodovik
#125 Re: najmrzi pjevac/grupa/pjevacica
Naravno. Poštujem, ali bez mene.Chmoljo wrote:kako kome... kako kome...Klodovik wrote:Meni na ganglije najviše ide Balašević.