ronhill wrote:svi mi govore da su ove samoposluzne autopraonice najbolje
ja jednom probo jbte dobro da me niko nije gledo... potrosio 6KM i to slabo opro
poslije toga nisam ni pokusavao vise
Ti si pravi dokaz kako treba uopste gledati na ove praonice, jer definitivno nisu za svakoga (ovdje ne mislim nista lose, da se razumijemo

). Kao sto i razlicito gledamo na sama auta. Nekome je to samo prevozno sredstvo i ne zeli da zna nista vise, za svaku sitnicu ce ici kod majstora bez da i pokusa bilo sta uraditi, a nekome je puno vise od toga. Hobi, odmor za zivce, limeni ljubimac

.
Ne kazem da je sad neka umjetnost oprati auto u automatskoj praonici, al' neko jednostavno nece da se pegla, nece da se prlja/ukvasi, ili smatra da ce to neko bolje uraditi za manje para
Meni je dobra stvar sto, ako ti je merak, mozes oprati auto kako god hoces i kako mislis da treba, ostati pola sata ili dok ti ne nestane kovanica

, a isto tako ako ti se zuri, za dvije minute i 1-2 KM brzinski oprati auto. Nema cekanja na red, nema oblijetanja i pazenja da sta ne zagrebu, ne slome, odvale...
Sam sebi sam nekad bio naporan kad stojim i gledam dok peru auto, pa ili pregrizem jezik ili uletim sa: nemoj tu druze, svjeze je ofarbano, nemoj tu kod kedera, tu prolazi voda u auto, nemoj po razvodniku kroz masku, necu moci upaliti..
Zbog ovih stvari, automatske zakon

, a i perem auto puno cesce nego prije.