sreca pa ljubav izmedju muskarca i zene nije jedina na svijetu, inace bi mi srce uvijek bilo prazno
Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- lolita_xx
#101 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
svi mi volimo na razlicite nacine, razlicitim intenzitetom, i kao sto rekoh imamo drugacija mjerila ljubavi, i drugacije shvatanje prevare.
sreca pa ljubav izmedju muskarca i zene nije jedina na svijetu, inace bi mi srce uvijek bilo prazno
- burek_in_space
#102 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Kako nema?! A shta je swinganje?!Bond_JaneBond wrote:Da, nekad i nada napuni prazno srce, nada u VJeCnu ljubav
Istina, a samo jos jedno pitanje, zasto uopste postoji riječ prevara ako je ona normalan, po vasem, sastojak te magije zvane ljubav? I ako se uistinu moze voljeti i varati nekoga u isto vrijeme zasto se onda to zove varanje? ZAsto nije obogacivanje veze? ZAsto nema neko ljepse ime? Nego bas prevara.svi mi volimo na razlicite nacine, razlicitim intenzitetom, i kao sto rekoh imamo drugacija mjerila ljubavi, i drugacije shvatanje prevare.
- lolita_xx
#103 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ne znam, nisam ja dala nazivBond_JaneBond wrote:Da, nekad i nada napuni prazno srce, nada u VJeCnu ljubav
Istina, a samo jos jedno pitanje, zasto uopste postoji riječ prevara ako je ona normalan, po vasem, sastojak te magije zvane ljubav? I ako se uistinu moze voljeti i varati nekoga u isto vrijeme zasto se onda to zove varanje? ZAsto nije obogacivanje veze? ZAsto nema neko ljepse ime? Nego bas prevara.svi mi volimo na razlicite nacine, razlicitim intenzitetom, i kao sto rekoh imamo drugacija mjerila ljubavi, i drugacije shvatanje prevare.
a cini mi se da anais rece da svi imamo razlicite definicije prevare. mozda sto je meni prevara, tebi nije, i obratno....
- pustopoljina
#104 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ja kad voljem-voljem,kad ne voljem-....... 
- burek_in_space
#105 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Kako nema prevare?!Bond_JaneBond wrote: Pa to ti je seks sa nekim ko nije tvoj bracni drug uz pristanak oboje-tu nema prevare. Karte na stolu, ko hoce moze, ko nece, ne mora. Moze se razvesti i naci nekoga ko ga voli i kome ne trebaju drugi/druge.
Mada je meni i to odbojno totalno i ne bih nikad pristala iz vise razloga.
@pustopoljina,
Ja na te party-e nikad ne vodim svoju bolju polovicu,nego neku djevojku kojoj je samo do sexa!
- lolita_xx
#106 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
nije sve tako crno-bijelo...
-
mostarac
#107 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
a njegova zena bi igrala bridge je liBond_JaneBond wrote:Mogu zamisliti mostarca, on gleda a tip mu shevi zenu sve u 16 a mostarac![]()
![]()
![]()
i onda kaze "hebo swinganje, haj'mo zeno kuci da se igramo"
i mogu zamisliti tebe kad bi ti neki tvoj idealan tip zavrtio ispred ociju uz rijeci: "ma jebo ljubav jednom se zivi"
Last edited by mostarac on 29/03/2009 23:47, edited 2 times in total.
- lolita_xx
#108 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
mostarac wrote:a njegova zena bi igrala bridge je liBond_JaneBond wrote:Mogu zamisliti mostarca, on gleda a tip mu shevi zenu sve u 16 a mostarac![]()
![]()
![]()
- lolita_xx
#109 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
mostarac, samo te ja kontam
ne brini 
- lolita_xx
#110 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
necu vise, dosta je
rekla sam sta sam imala 
Last edited by lolita_xx on 29/03/2009 23:55, edited 2 times in total.
-
mostarac
#111 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
A da nije mozda do zene? Zasto je uvijek do muskarca? Impotentnost muskarca u najvecem broju slucajeva ne dolazi od toga sto se da prostis njemu ne moze dignut, nego sto mu se ne dize na ruzno zensko koje ima pored sebe i to je najveca zabluda zena. Ne opada muskarcima s godinama sexualna zelja, nego zene s godinama imaju manje volje da se trude, a uz to i sve manje su lijepe sto je prirodno i ne mislim ovim nista lose i onda kad to dvoje sastavis dodje gospodja i kaze moj lik je impotentan. Nije on impotentan. Dovedi jednu od 20 pa da vidis je liBond_JaneBond wrote:Pa ako joj on nije svojim losim ljubavnickim umjecem ogadio vodjenje ljubavi, pretpostavljam da bi bilo gdje s njim i u poso, i u sjeno..Kakve karte nije im 60+k'o mojima.
Nego najlakse je naci svalerku koja se obicno moze kupiti parfemcicima, vecericama i pokloncicima i obrnut je, istrest frustracije zbog neumjeca u krevetu s nekim, pa onda zeni doc i brundat...Pametnije bi bilo, Kamasutru procitat pa sa zenom vlastitom isprobati sve polozaje.
Plus ako ti se mastovitost u sexu svodi na izmjenu polozaja onda ti i ja definitivno ne bi mogli ni pricat o sexu, jer sex je mentalna a ne fizicka stvar i obogacivanje sexualnog zivota definitivno se po mom misljenju ne vrsi promjenom poze.
Od nikakvog gori je samo klasican sex
-
MELBOURNE_SARAJEVO
#112 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
variStaTeBriga wrote:Svasta teme. Hvala Bogu pa jos ima malo normalnih, hvala Bogu pa nisu svi skrenuli s' puta! Cuj on bi "volio" svoju curu/zenu, a ovamo dirkao druge neke rukama svojim..pa ti nisi sav svoj momcino! Idi polij se vodom i dodji sebi. Cim je tebi u glavi saranje, to nije to, to nije prava ljubav. Ja znam ljude po 20 god. zive sa zenom/covjekom, nije im palo na pamet da prevare, jer nemaju razloga. Ako muz/zena nisu dobri u krevetu, treba popricati a ne trcati odmah drugom/drugoj, to je bezmisleno. Tema mi je gadna, tako da necu vise nista da pisem nja nja njaaa![]()
Ti znas ljude ..Izvini ali ti si sad glupost rekla-rekao veliku..Odakle ti znas sta je neko radio u tih 20 godina..Niko nece tek tako otkrivati svoje privatne stvari pogotovu kad su u braku....Znaci ne garantujem ni za koga pa ni za svoje roditelje..Ali mogu garantovati samo za sebe pa cak nismo ni u stanju da garantujemo ni za svog partnera..Prava ljubav znaci vjernost....
-
mostarac
#113 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
doticna je postavila hipotezu, ona se zega, a ja forcam i ja sam na tu hipotezu odgovorio, a i sta cemo u situaciji kad ste vi kao par stariji 20 godina od para sa kojim se mjenjaju partnerizoom66 wrote:no, super, ti zegasmostarac wrote:a njegova zena bi igrala bridge je liBond_JaneBond wrote:Mogu zamisliti mostarca, on gleda a tip mu shevi zenu sve u 16 a mostarac![]()
![]()
![]()
a drugim okom budno pazis sta ti trebica radi
i pjevas joj na glas: ubili te moj moji jadi
![]()
malo morgen, jelde?
![]()
Garantujem da bi 80% muskaraca od 50 godina pristalo na swing sa duplo mladjim parom i to bez da im se dva puta ponudi.
Kome suplja
- lolita_xx
#114 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
postoji li prava ljubav, to je pitanje sada...
- lolita_xx
#115 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
mostarac wrote:A da nije mozda do zene? Zasto je uvijek do muskarca? Impotentnost muskarca u najvecem broju slucajeva ne dolazi od toga sto se da prostis njemu ne moze dignut, nego sto mu se ne dize na ruzno zensko koje ima pored sebe i to je najveca zabluda zena. Ne opada muskarcima s godinama sexualna zelja, nego zene s godinama imaju manje volje da se trude, a uz to i sve manje su lijepe sto je prirodno i ne mislim ovim nista lose i onda kad to dvoje sastavis dodje gospodja i kaze moj lik je impotentan. Nije on impotentan. Dovedi jednu od 20 pa da vidis je liBond_JaneBond wrote:Pa ako joj on nije svojim losim ljubavnickim umjecem ogadio vodjenje ljubavi, pretpostavljam da bi bilo gdje s njim i u poso, i u sjeno..Kakve karte nije im 60+k'o mojima.
Nego najlakse je naci svalerku koja se obicno moze kupiti parfemcicima, vecericama i pokloncicima i obrnut je, istrest frustracije zbog neumjeca u krevetu s nekim, pa onda zeni doc i brundat...Pametnije bi bilo, Kamasutru procitat pa sa zenom vlastitom isprobati sve polozaje.
Plus ako ti se mastovitost u sexu svodi na izmjenu polozaja onda ti i ja definitivno ne bi mogli ni pricat o sexu, jer sex je mentalna a ne fizicka stvar i obogacivanje sexualnog zivota definitivno se po mom misljenju ne vrsi promjenom poze.
Od nikakvog gori je samo klasican sex
-
mostarac
#116 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
isto kao ni ja, a kao sto sam vec rekao ja bi se mogao zakleti da su zadnje dvije osobe koje ce sutra prevarit svog partnera a koje pisu na ovoj temi lolita i jazoom66 wrote:zemo, ja ti samo hocu reci da ne volim licemjernost.mostarac wrote: Garantujem da bi 80% muskaraca od 50 godina pristalo na swing sa duplo mladjim parom i to bez da im se dva puta ponudi.
Kome supljasvinganje je samo zorni primjer.
ja osobno ne volim sjeci granu na kojoj sjedim. ko voli, bujrum mu bilo i levo i desno krilo![]()
- burek_in_space
#118 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Sad kad smo apsolvirali swing,da vidimo shta mislite o menage-a-trois!

-
mostarac
#119 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
hehhe nasmijavas me. Posebno zadnja recenica ako je bolje procitas dala bi materijala za mastovit odgovor, al necuBond_JaneBond wrote: Jest zena se zapustila-ostarila a muz k'o stari pjevac, svaku ganja a kad do nje dodje, ne moze joj nista..
Seksualnost i jest u glavi, e to sto neko misli da je bolji od zene mu kod kuce je isto pocesto ili gotovo uvijek samo u glavi.
Sve volovski vratovi, a svi 100% ubjedjeni da su svaleri i jebaaci par excellence.![]()
![]()
![]()
Imam u prvoj mahali slucaj, bracni par-ona bolje izgleda od njega, njemu se i na macke dize, smao nek je sa stlane..Djubre i tacka.
Nije do tijela zene, vec do zablude muskarca. On jadan ubjedjen da ce pobijediti starost ako zaganja sta mlado i socno..E ne moze brale, Imo sam strashnog petla, bio pravi dzavo,
na kishi i na vetru, uvek je stajo pravo,
po selu perije lete, dizhe se strashna graja,
u nashoj kuchi uvek, bilo je dobrih jaja,
imo sam strashnog petla, bio je pravi ludak,
koju taj koku kljucne, ko da je tresnuo gudak,
a koke cudne ptice, uvek im srce puca,
za jednim grubijanom, koji dobro kuca,
za njega nisu bile samo koke slatke,
nekad je skako i na guske i na patke,
a tek na churke chim je bilo neke shanse,
principisti sve su ostalo nijanse,
imo sam strashnog petla,
bio malo chudan,
i petlu vreme ide
I imas pravo, ti i ja nemam sta pricati o sexu....Ti se zavaravas vlastitim lazima i sebe i druge..
A ja, e druskane, ti to ni nakon 10 reinkarnacija neces dozivjeti.![]()
Ovo prije sto si napisala, ne zavaravam ja nikoga, nego sam realan i ne zivim u bajkama nego na zemlji, a sto se tice godina i sexa muskarcima je tu lakse, jer kao sto je poznato ne jebu momci, nego novci
-
mostarac
#120 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
najgore zivotinje koje sam upoznao su bile bas medju ljudskom rasomBond_JaneBond wrote:Nemojte zafrkavat, please, ko kaze da bracni drugovi ne mogu imati fantastican sex, to ti je sve do njih dvoje-kako se postave od pocetka..Imas nekih koji cim se "uzmu" zakazu, pa se ne kresnu ni klasicno godisnje...Al' to nije tema danasnje emisije..lolita_xx wrote: Od nikakvog gori je samo klasican sex[/b]
Tema je DA li ljubav ukljucuje vjernost? Ja kazem kod ljudi, da, kod zivotinja -ne.
-
mostarac
#121 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
jasta. Jesi vidio druga izeta sta radizoom66 wrote:zato ti branis komunizammostarac wrote:kao sto je poznato ne jebu momci, nego novcipa im godine nisu problem.
- burek_in_space
#122 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
Imam hinzoom66 wrote:haj mrsh na svoju temuburek_in_space wrote:Sad kad smo apsolvirali swing,da vidimo shta mislite o menage-a-trois!![]()
Nego,menage-a-trois
-
mostarac
#123 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
zato je otvorena ona druga tema uz pitanje moze li se barit sa dvije marke i zato se sve sjatilo da utjesi tipa uz rijeci da ne vjeruje svojim ocimazagazaga wrote:samo se tješi, i skupljaj pare za crne danemostarac wrote:
hehhe nasmijavas me. Posebno zadnja recenica ako je bolje procitas dala bi materijala za mastovit odgovor, al necu
Ovo prije sto si napisala, ne zavaravam ja nikoga, nego sam realan i ne zivim u bajkama nego na zemlji, a sto se tice godina i sexa muskarcima je tu lakse, jer kao sto je poznato ne jebu momci, nego novcipa im godine nisu problem.
![]()
![]()
-
mostarac
#124 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
ne cudi me sto nisi skontala sta sam napisao, al pokusaj opetBond_JaneBond wrote:Ma bjezi ba zoom-e, ovaj je totalno zalutao![]()
![]()
![]()
@mostarac, ovimsi sam sebi iskopao raku i posuo se zauvijek. Znaci samo kad platisa sto se tice godina i sexa muskarcima je tu lakse, jer kao sto je poznato ne jebu momci, nego novci. Tuzno. Nemam sta reci.
A zene se zapuste a muskarci kao nisu pa moraju placati.
![]()
Hoces li sad ozbiljno tvrditi da oni sto nemaju novca ne jebu?
- burek_in_space
#125 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?
PomoGNi ti meni,pomoGNucu i ja tebi!zoom66 wrote: uskoro ti zastitnica ode u ameriku..jao ti se onda
Nije valjda da niko nije probao trojku?!