Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
lolita_xx

#101 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

svi mi volimo na razlicite nacine, razlicitim intenzitetom, i kao sto rekoh imamo drugacija mjerila ljubavi, i drugacije shvatanje prevare.

sreca pa ljubav izmedju muskarca i zene nije jedina na svijetu, inace bi mi srce uvijek bilo prazno :-)
burek_in_space

#102 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by burek_in_space »

Bond_JaneBond wrote:Da, nekad i nada napuni prazno srce, nada u VJeCnu ljubav :D
svi mi volimo na razlicite nacine, razlicitim intenzitetom, i kao sto rekoh imamo drugacija mjerila ljubavi, i drugacije shvatanje prevare.
Istina, a samo jos jedno pitanje, zasto uopste postoji riječ prevara ako je ona normalan, po vasem, sastojak te magije zvane ljubav? I ako se uistinu moze voljeti i varati nekoga u isto vrijeme zasto se onda to zove varanje? ZAsto nije obogacivanje veze? ZAsto nema neko ljepse ime? Nego bas prevara.
Kako nema?! A shta je swinganje?! :mrgreen:
lolita_xx

#103 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

Bond_JaneBond wrote:Da, nekad i nada napuni prazno srce, nada u VJeCnu ljubav :D
Istina, a samo jos jedno pitanje, zasto uopste postoji riječ prevara ako je ona normalan, po vasem, sastojak te magije zvane ljubav? I ako se uistinu moze voljeti i varati nekoga u isto vrijeme zasto se onda to zove varanje? ZAsto nije obogacivanje veze? ZAsto nema neko ljepse ime? Nego bas prevara.
ne znam, nisam ja dala naziv :)

a cini mi se da anais rece da svi imamo razlicite definicije prevare. mozda sto je meni prevara, tebi nije, i obratno....
pustopoljina

#104 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by pustopoljina »

ja kad voljem-voljem,kad ne voljem-....... :evil:
burek_in_space

#105 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by burek_in_space »

Bond_JaneBond wrote: Pa to ti je seks sa nekim ko nije tvoj bracni drug uz pristanak oboje-tu nema prevare. Karte na stolu, ko hoce moze, ko nece, ne mora. Moze se razvesti i naci nekoga ko ga voli i kome ne trebaju drugi/druge.
Mada je meni i to odbojno totalno i ne bih nikad pristala iz vise razloga.
@pustopoljina, :thumbup:
Kako nema prevare?! :?

Ja na te party-e nikad ne vodim svoju bolju polovicu,nego neku djevojku kojoj je samo do sexa! :mrgreen:
lolita_xx

#106 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

nije sve tako crno-bijelo...
mostarac

#107 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

Bond_JaneBond wrote:Mogu zamisliti mostarca, on gleda a tip mu shevi zenu sve u 16 a mostarac :x :x :x :x i onda kaze "hebo swinganje, haj'mo zeno kuci da se igramo" :D
a njegova zena bi igrala bridge je li :D

i mogu zamisliti tebe kad bi ti neki tvoj idealan tip zavrtio ispred ociju uz rijeci: "ma jebo ljubav jednom se zivi" :D
Last edited by mostarac on 29/03/2009 23:47, edited 2 times in total.
lolita_xx

#108 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

mostarac wrote:
Bond_JaneBond wrote:Mogu zamisliti mostarca, on gleda a tip mu shevi zenu sve u 16 a mostarac :x :x :x :x i onda kaze "hebo swinganje, haj'mo zeno kuci da se igramo" :D
:lol: :lol: :lol:
:kiss:
lolita_xx

#109 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

mostarac, samo te ja kontam :D ne brini :D
lolita_xx

#110 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

necu vise, dosta je :D rekla sam sta sam imala :D
Last edited by lolita_xx on 29/03/2009 23:55, edited 2 times in total.
mostarac

#111 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

Bond_JaneBond wrote:Pa ako joj on nije svojim losim ljubavnickim umjecem ogadio vodjenje ljubavi, pretpostavljam da bi bilo gdje s njim i u poso, i u sjeno..Kakve karte nije im 60+ :lol: k'o mojima.
Nego najlakse je naci svalerku koja se obicno moze kupiti parfemcicima, vecericama i pokloncicima i obrnut je, istrest frustracije zbog neumjeca u krevetu s nekim, pa onda zeni doc i brundat...Pametnije bi bilo, Kamasutru procitat pa sa zenom vlastitom isprobati sve polozaje.
A da nije mozda do zene? Zasto je uvijek do muskarca? Impotentnost muskarca u najvecem broju slucajeva ne dolazi od toga sto se da prostis njemu ne moze dignut, nego sto mu se ne dize na ruzno zensko koje ima pored sebe i to je najveca zabluda zena. Ne opada muskarcima s godinama sexualna zelja, nego zene s godinama imaju manje volje da se trude, a uz to i sve manje su lijepe sto je prirodno i ne mislim ovim nista lose i onda kad to dvoje sastavis dodje gospodja i kaze moj lik je impotentan. Nije on impotentan. Dovedi jednu od 20 pa da vidis je li :D

Plus ako ti se mastovitost u sexu svodi na izmjenu polozaja onda ti i ja definitivno ne bi mogli ni pricat o sexu, jer sex je mentalna a ne fizicka stvar i obogacivanje sexualnog zivota definitivno se po mom misljenju ne vrsi promjenom poze.
Od nikakvog gori je samo klasican sex :D
MELBOURNE_SARAJEVO

#112 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by MELBOURNE_SARAJEVO »

StaTeBriga wrote:Svasta teme. Hvala Bogu pa jos ima malo normalnih, hvala Bogu pa nisu svi skrenuli s' puta! Cuj on bi "volio" svoju curu/zenu, a ovamo dirkao druge neke rukama svojim..pa ti nisi sav svoj momcino! Idi polij se vodom i dodji sebi. Cim je tebi u glavi saranje, to nije to, to nije prava ljubav. Ja znam ljude po 20 god. zive sa zenom/covjekom, nije im palo na pamet da prevare, jer nemaju razloga. Ako muz/zena nisu dobri u krevetu, treba popricati a ne trcati odmah drugom/drugoj, to je bezmisleno. Tema mi je gadna, tako da necu vise nista da pisem nja nja njaaa :-D :twisted:
vari

Ti znas ljude ..Izvini ali ti si sad glupost rekla-rekao veliku..Odakle ti znas sta je neko radio u tih 20 godina..Niko nece tek tako otkrivati svoje privatne stvari pogotovu kad su u braku....Znaci ne garantujem ni za koga pa ni za svoje roditelje..Ali mogu garantovati samo za sebe pa cak nismo ni u stanju da garantujemo ni za svog partnera..Prava ljubav znaci vjernost....
mostarac

#113 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

zoom66 wrote:
mostarac wrote:
no, super, ti zegas 8) a drugim okom budno pazis sta ti trebica radi :x i pjevas joj na glas: ubili te moj moji jadi :x

:D malo morgen, jelde? :D ;)
doticna je postavila hipotezu, ona se zega, a ja forcam i ja sam na tu hipotezu odgovorio, a i sta cemo u situaciji kad ste vi kao par stariji 20 godina od para sa kojim se mjenjaju partneri :D
Garantujem da bi 80% muskaraca od 50 godina pristalo na swing sa duplo mladjim parom i to bez da im se dva puta ponudi.
Kome suplja :D
lolita_xx

#114 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

postoji li prava ljubav, to je pitanje sada...
lolita_xx

#115 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by lolita_xx »

mostarac wrote:
Bond_JaneBond wrote:Pa ako joj on nije svojim losim ljubavnickim umjecem ogadio vodjenje ljubavi, pretpostavljam da bi bilo gdje s njim i u poso, i u sjeno..Kakve karte nije im 60+ :lol: k'o mojima.
Nego najlakse je naci svalerku koja se obicno moze kupiti parfemcicima, vecericama i pokloncicima i obrnut je, istrest frustracije zbog neumjeca u krevetu s nekim, pa onda zeni doc i brundat...Pametnije bi bilo, Kamasutru procitat pa sa zenom vlastitom isprobati sve polozaje.
A da nije mozda do zene? Zasto je uvijek do muskarca? Impotentnost muskarca u najvecem broju slucajeva ne dolazi od toga sto se da prostis njemu ne moze dignut, nego sto mu se ne dize na ruzno zensko koje ima pored sebe i to je najveca zabluda zena. Ne opada muskarcima s godinama sexualna zelja, nego zene s godinama imaju manje volje da se trude, a uz to i sve manje su lijepe sto je prirodno i ne mislim ovim nista lose i onda kad to dvoje sastavis dodje gospodja i kaze moj lik je impotentan. Nije on impotentan. Dovedi jednu od 20 pa da vidis je li :D

Plus ako ti se mastovitost u sexu svodi na izmjenu polozaja onda ti i ja definitivno ne bi mogli ni pricat o sexu, jer sex je mentalna a ne fizicka stvar i obogacivanje sexualnog zivota definitivno se po mom misljenju ne vrsi promjenom poze.
Od nikakvog gori je samo klasican sex
:D
:thumbup:
mostarac

#116 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

zoom66 wrote:
mostarac wrote: Garantujem da bi 80% muskaraca od 50 godina pristalo na swing sa duplo mladjim parom i to bez da im se dva puta ponudi.
Kome suplja :D
zemo, ja ti samo hocu reci da ne volim licemjernost. :D svinganje je samo zorni primjer. ;)

ja osobno ne volim sjeci granu na kojoj sjedim. ko voli, bujrum mu bilo i levo i desno krilo :D :)
isto kao ni ja, a kao sto sam vec rekao ja bi se mogao zakleti da su zadnje dvije osobe koje ce sutra prevarit svog partnera a koje pisu na ovoj temi lolita i ja :) Ne mogu je muda pod bubrege nikako :D
cocochanel

#117 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by cocochanel »

:lol: jane :thumbup:
burek_in_space

#118 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by burek_in_space »

Sad kad smo apsolvirali swing,da vidimo shta mislite o menage-a-trois! :oops: :mrgreen:
mostarac

#119 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

Bond_JaneBond wrote: Jest zena se zapustila-ostarila a muz k'o stari pjevac, svaku ganja a kad do nje dodje, ne moze joj nista..
Seksualnost i jest u glavi, e to sto neko misli da je bolji od zene mu kod kuce je isto pocesto ili gotovo uvijek samo u glavi.
Sve volovski vratovi, a svi 100% ubjedjeni da su svaleri i jebaaci par excellence. :lol: :lol: :lol:
Imam u prvoj mahali slucaj, bracni par-ona bolje izgleda od njega, njemu se i na macke dize, smao nek je sa stlane..Djubre i tacka.
Nije do tijela zene, vec do zablude muskarca. On jadan ubjedjen da ce pobijediti starost ako zaganja sta mlado i socno..E ne moze brale, Imo sam strashnog petla, bio pravi dzavo,
na kishi i na vetru, uvek je stajo pravo,

po selu perije lete, dizhe se strashna graja,
u nashoj kuchi uvek, bilo je dobrih jaja,
imo sam strashnog petla, bio je pravi ludak,
koju taj koku kljucne, ko da je tresnuo gudak,
a koke cudne ptice, uvek im srce puca,
za jednim grubijanom, koji dobro kuca,
za njega nisu bile samo koke slatke,
nekad je skako i na guske i na patke,
a tek na churke chim je bilo neke shanse,
principisti sve su ostalo nijanse,
imo sam strashnog petla,
bio malo chudan,
i petlu vreme ide
I imas pravo, ti i ja nemam sta pricati o sexu....Ti se zavaravas vlastitim lazima i sebe i druge..
A ja, e druskane, ti to ni nakon 10 reinkarnacija neces dozivjeti. :oops: :mrgreen:
hehhe nasmijavas me. Posebno zadnja recenica ako je bolje procitas dala bi materijala za mastovit odgovor, al necu :D
Ovo prije sto si napisala, ne zavaravam ja nikoga, nego sam realan i ne zivim u bajkama nego na zemlji, a sto se tice godina i sexa muskarcima je tu lakse, jer kao sto je poznato ne jebu momci, nego novci :D pa im godine nisu problem.
mostarac

#120 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

Bond_JaneBond wrote:
lolita_xx wrote: Od nikakvog gori je samo klasican sex[/b] :D
Nemojte zafrkavat, please, ko kaze da bracni drugovi ne mogu imati fantastican sex, to ti je sve do njih dvoje-kako se postave od pocetka..Imas nekih koji cim se "uzmu" zakazu, pa se ne kresnu ni klasicno godisnje...Al' to nije tema danasnje emisije..
Tema je DA li ljubav ukljucuje vjernost? Ja kazem kod ljudi, da, kod zivotinja -ne.
najgore zivotinje koje sam upoznao su bile bas medju ljudskom rasom :roll:
mostarac

#121 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

zoom66 wrote:
mostarac wrote:kao sto je poznato ne jebu momci, nego novci :D pa im godine nisu problem.
zato ti branis komunizam :lol:
jasta. Jesi vidio druga izeta sta radi :D
burek_in_space

#122 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by burek_in_space »

zoom66 wrote:
burek_in_space wrote:Sad kad smo apsolvirali swing,da vidimo shta mislite o menage-a-trois! :oops: :mrgreen:
haj mrsh na svoju temu :D
Imam hin :oops: vishe,ne znam na koju mislish. :D

Nego,menage-a-trois :arrow: jeste li vec/planirate li/ iskustva/ochekivanja ?! :mrgreen:
mostarac

#123 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

zagazaga wrote:
mostarac wrote:
hehhe nasmijavas me. Posebno zadnja recenica ako je bolje procitas dala bi materijala za mastovit odgovor, al necu :D
Ovo prije sto si napisala, ne zavaravam ja nikoga, nego sam realan i ne zivim u bajkama nego na zemlji, a sto se tice godina i sexa muskarcima je tu lakse, jer kao sto je poznato ne jebu momci, nego novci :D pa im godine nisu problem.
samo se tješi, i skupljaj pare za crne dane :P :lol: :lol:
zato je otvorena ona druga tema uz pitanje moze li se barit sa dvije marke i zato se sve sjatilo da utjesi tipa uz rijeci da ne vjeruje svojim ocima :D
mostarac

#124 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by mostarac »

Bond_JaneBond wrote:Ma bjezi ba zoom-e, ovaj je totalno zalutao :D :lol: :lol:
@mostarac, ovim
a sto se tice godina i sexa muskarcima je tu lakse, jer kao sto je poznato ne jebu momci, nego novci
si sam sebi iskopao raku i posuo se zauvijek. Znaci samo kad platis :roll:. Tuzno. Nemam sta reci. :roll: A zene se zapuste a muskarci kao nisu pa moraju placati. :roll:
Hoces li sad ozbiljno tvrditi da oni sto nemaju novca ne jebu? :lol:
ne cudi me sto nisi skontala sta sam napisao, al pokusaj opet :D
burek_in_space

#125 Re: Da li ljubav ukljucuje vjernost?

Post by burek_in_space »

zoom66 wrote: uskoro ti zastitnica ode u ameriku..:D jao ti se onda :D
PomoGNi ti meni,pomoGNucu i ja tebi! :D

Nije valjda da niko nije probao trojku?! :shock: :(

:mrgreen:
Post Reply