U nedostatku UGG-sica, kupila sam sebi Cubanas prosle i pretprosle godine u Shoe Be Do-u, onom starom u Staklenom gradu. Originalna cijena im je bila 139 KM, a ja sam ih kupila za 89. Prosle zime su ih snizili na 49 KM, jer navodno vise nisu dobijali nove. Prijateljica ima Uggsice, i moram reci da razlika nije narocita, osim sto su ove popularnije. Ista stvar, futrovane, ali samo za suhu zimu. I ja sam mojima prezadovoljna, izuzetno su udobne. Nesto slicno bilo je prose zime kupiti i u Office Shoes u Ferhadiji, vjerujem da ce biti opet.
Sto se tice toga da dobijamo zaostale kolekcije, za neke je marke tacno, za neke bas i ne. Prosle godine sam uporedjivala ono sto smo imali (Ms. Selfridge, Mango i Esprit) sa trgovackim centrima u Istanbulu, i bile su to uglavnom iste stvari (cijene su bile nesto vise nego kod nas, pa ne bih komentarisala vlastitu glupost da sam kupila par stvari koje sam mogla i kod kuce.... ali turisticka shopping groznica

). U odnosu na internet katalog Manga, robu smo dobijali cak brze nego Zagreb. E, sad, cipela sto se tice, moram se sloziti da zaista nemamo veliki izbor... nazalost
Dobra stvar je sto trendovi u posljednje vrijeme sve vise idu na to da se koriste sto jednostavniji komadi odjece, koji se dopunjavaju interesantnim accessories-ima, sto valjda ide u korist nama koji nemamo previse izbora