HAHAHAHA Pa ne mozoes kupiti licencu i onda raditi po svome, zato se formati i zastite kako ne bi neko klepao pare na vasoj ideji... MOzes ti izmijeniti pricu ali uvijek dobijas polovan proizvo....
presmijesno...
Moderator: _BataZiv_0809
A fakat, ko je Mirza Vran? A ko je taj Memo? Ja nisam gledao ni ko učestvuje ni na šta to lići? Samo sam rekao da je i Farma kopija nećega već viđenog, te da nisu ništa bolji od Hayata i oni ukrali ideju. Nemogu upoređivati s Farmom jer istu nisam gledao (ne volim emisije ovog tipa, nikada nisam gledao velikog brata, kao što neču gledati ni veliku mamu koja treba da počne na OBN-u). Mislim zna se unaprijed da su te emisije bzzz, da ih gledaju dokoni ljudi koji nemaju svoj privatni život, pa ih eto zanima šta rade propali likovi.ajdinq wrote:"Sada Hayat kopira (a možda su stvarno kupili licencu) Izgubljene od HRT-a, samo što će ovdje učešće uzeti neke naše kao poznate ličnosti."
HAHAHAHA Pa ne mozoes kupiti licencu i onda raditi po svome, zato se formati i zastite kako ne bi neko klepao pare na vasoj ideji... MOzes ti izmijeniti pricu ali uvijek dobijas polovan proizvo....A ovaj drugi dio ("kao poznat elicnosti") zivo me zanima sta konta raja po BIhacu, Zenici, Livnu, MOstaru, Travniku i drugim bh gradovima gdje Memo nije "poznata gradska faca", gdje Mirza Vranj niej "selebriti" (strasnoooo), gdje nemaju pojma ko je Suvad (nemoju pojma ni u Sarajevu), DAJTE BA JESTE LI NORMALNI, NIDJE VEZE, SVE MEDIOKRITETI I WANNABE LIKOVI....
presmijesno...
Na hrtu je bio Survivor (Opstanak), svjetski poznata licencirana emisija, koja ima najmanje desetak sezona u Americi. Rijec je o dvije ekipe po desetak ljudi na nepristupačnom mjestu, bez ičega, a kamoli kafe, cigara i karti za remi koje naši "izgubljeni" igraju. Te ekipe se bore za osnovne namirnice jer u većini slučajeva imaju samo rižu, ali nemaju ni vatru na kojoj ce skuhati. Igre i testovi kojima su podvrgnuti nastoje odrediti njihovu fizičku i psihičku izdržljivost u gotovo neljudskim uvjetima, spavanju pod vedrim nebom i sl., a ne mahalanje ko je koga vidjeo i gdje. S druge strane, imamo farmu, koja ima 15 ljudi na relativno zatvorenom i otuđenom prostoru, u prvi plan su stavljeni način života prije stotinjak godina i međuljudski odnosi, također licencirana emisija. I onda imamo ovu izmišljotinu na hayatu, sa govornicom u po kuće, kamerama ko u bankama krajem osamdesetih, nezanimljivim konceptom i definitivno nije licencirano. Mene samo zanima čega su se to oni odrekli? Onakav način života (peć, dnevna soba, spavaća soba) prolaze ljudi koji žive 15 metara udaljeni od njihove reality kuće.papacja wrote:Nije tačno da su Izgubljeni kopija farme! Na HRT-u je prije 3-4 godine organizovan show istog imena IZGUBLJENI, znači Farma na Novoj je kopija onoga što je već viđeno u Hrvatskoj. Razlika je u tome što je u Izgubljenim na HRT-u učešće uzelo "obićno" građanstvo, a ne neki kvazi poznate ličnosti. Sada Hayat kopira (a možda su stvarno kupili licencu) Izgubljene od HRT-a, samo što će ovdje učešće uzeti neke naše kao poznate ličnosti.
kako ba ne znas Izonija? SRAMOTA zaistaleigh wrote:papacja wrote:Nije tačno da su Izgubljeni kopija farme! Na HRT-u je prije 3-4 godine organizovan show istog imena IZGUBLJENI, znači Farma na Novoj je kopija onoga što je već viđeno u Hrvatskoj. Razlika je u tome što je u Izgubljenim na HRT-u učešće uzelo "obićno" građanstvo, a ne neki kvazi poznate ličnosti. Sada Hayat kopira (a možda su stvarno kupili licencu) Izgubljene od HRT-a, samo što će ovdje učešće uzeti neke naše kao poznate ličnosti.
Na drugu stranu izbor učesnika, evo ja sam iz Tuzle i mogu reć da su raji ovdje poznati samo:
Azemina Grbić, sa Bajramskog programa, Kalimero sa priloga u Red Carpetu na Novoj, Dado Čaušević po dvije pjesme na radiju, a i to rijetko znaju svo troje.
hvala sto ste me upoznali sa ovim preslavnim covjekom!Neelix wrote:StupskaBitanga wrote:valjda je to taj na koga mislim
hej ba sarajlija
Vjeko "ne stavljat kutljacu gdje ne treba" kuharRIZVA wrote:mozda bude i onaj vjeko "virtouz" u kuhanju sa obn-a,sa svojim vjernim "adzutantom",sto mu reze luk i priprema salate za goste,onaj visoki ispijeni sa "umjetnickom" bradicom.
hahahahahahahah....ludiloilluminated wrote:Vjeko "ne stavljat kutljacu gdje ne treba" kuharRIZVA wrote:mozda bude i onaj vjeko "virtouz" u kuhanju sa obn-a,sa svojim vjernim "adzutantom",sto mu reze luk i priprema salate za goste,onaj visoki ispijeni sa "umjetnickom" bradicom.
mnogo, mnogo smiješnoMarklar wrote:hvala sto ste me upoznali sa ovim preslavnim covjekom!Neelix wrote:StupskaBitanga wrote:valjda je to taj na koga mislim
hej ba sarajlija
boze, gdje ja zivim, a ne znam da postoji ovakav umjetnik!
leigh wrote:Na hrtu je bio Survivor (Opstanak), svjetski poznata licencirana emisija, koja ima najmanje desetak sezona u Americi. Rijec je o dvije ekipe po desetak ljudi na nepristupačnom mjestu, bez ičega, a kamoli kafe, cigara i karti za remi koje naši "izgubljeni" igraju. Te ekipe se bore za osnovne namirnice jer u većini slučajeva imaju samo rižu, ali nemaju ni vatru na kojoj ce skuhati. Igre i testovi kojima su podvrgnuti nastoje odrediti njihovu fizičku i psihičku izdržljivost u gotovo neljudskim uvjetima, spavanju pod vedrim nebom i sl., a ne mahalanje ko je koga vidjeo i gdje. S druge strane, imamo farmu, koja ima 15 ljudi na relativno zatvorenom i otuđenom prostoru, u prvi plan su stavljeni način života prije stotinjak godina i međuljudski odnosi, također licencirana emisija. I onda imamo ovu izmišljotinu na hayatu, sa govornicom u po kuće, kamerama ko u bankama krajem osamdesetih, nezanimljivim konceptom i definitivno nije licencirano. Mene samo zanima čega su se to oni odrekli? Onakav način života (peć, dnevna soba, spavaća soba) prolaze ljudi koji žive 15 metara udaljeni od njihove reality kuće.papacja wrote:Nije tačno da su Izgubljeni kopija farme! Na HRT-u je prije 3-4 godine organizovan show istog imena IZGUBLJENI, znači Farma na Novoj je kopija onoga što je već viđeno u Hrvatskoj. Razlika je u tome što je u Izgubljenim na HRT-u učešće uzelo "obićno" građanstvo, a ne neki kvazi poznate ličnosti. Sada Hayat kopira (a možda su stvarno kupili licencu) Izgubljene od HRT-a, samo što će ovdje učešće uzeti neke naše kao poznate ličnosti.
Na drugu stranu izbor učesnika, evo ja sam iz Tuzle i mogu reć da su raji ovdje poznati samo:
Azemina Grbić, sa Bajramskog programa, Kalimero sa priloga u Red Carpetu na Novoj, Dado Čaušević po dvije pjesme na radiju, a i to rijetko znaju svo troje. Tako de je ovo isto kao da su napravili verziju sa anonimusima. Reality show zahtijeva milione i vrhunsku produkciju, a ovakvo nešto se može napraviti sa par web camera u svakom stanu.
zbog ovog i njemu sličnih Švicarska dijeli azil šakom i kapomNeelix wrote:StupskaBitanga wrote:valjda je to taj na koga mislim
hej ba sarajlija
Kojim danima big mama ide na obn-u?jedna wrote:A pocela je i Big Mama... Kako je tek na simpaticna![]()
Zamislite show "United: Izgubljeni kod Big Mame Operacijom Trijumf traže Velikog Brata - Survivor"