Evo ja sad necu tebe pomenut, ali ti ces shvatit da se tebi obracam, jel de.Nabildana_Baba wrote:
u mom postu nije spomenuto ima niti jedne osobe,tako da ne znam otkud alija ili bilo ko drugi u tvom odgovoru na moj post.
SDP izgubio kompas
- Air Ramiz
#101 Re: SDP izgubio kompas
- Air Ramiz
#102 Re: SDP izgubio kompas
Nece nikako. I?omar little wrote: Pa sto ne odgovori covjeku? Fino te je pitao kako ce SDA ujediniti zemlju? Evo i mene zivo zanima kako ce to SDA ujediniti zemlju (recimo da se pretvaramo da im je to cilj)?
-
omar little
#103 Re: SDP izgubio kompas
ko je spomenuo aliju,ja nisam.Nabildana_Baba wrote:Na zahtjev srpskih politicara konkretno mladena ivanica, i sta onda? Vodila je i protiv Nasera pa ga oslobodise, Sefera pa ga oslobodise, Zejnila Delalica pa ga oslobodise. Alija je umro, a dok je bio ziv nije ni podignuta optuznica, niti se pominje u bilo kojoj drugoj, a Tudjman se pominje u dva zlocinacka poduhvata, Herceg Bosna i Oluja. Dakle, slobodno pitaj sta te interesuje o Hagu, tu sam ekspert.
oslobodiše i braću kupreškić,trebao si i to dodati ,i oni su državljani bih,zar ne.[/quote]
Do sada je osudjeno 14 Hrvata na oko 200 godina robije, ukljucujci najvise politicke lidere Hrvata, kao sto je Dario Kordic, za etnicko ciscenje lasvanske doline (pobijeno oko 2 hiljade Bosnjaka) - drugi zlocin po tezini nakon genocida, potom vojni lideri Tihomir Blaskic, Ivica Rajic, Vladimir Santic, malo manje poznati Miroslav Bralo, Mario Čerkez, Anto Furundžija, Drago Josipović, Tuta, Stela itd. Pored toga sudi se vrhu Hrvata u BiH Jadranko Prlić, Bruno Stojić, Slobodan Praljak, Milivoj Petković, Valentin Ćorić, Berislav Pušić, a u optuznici se kao dio zlocinackog poduhvata pominju Tudjman, Susak, Bobetko itd. Agresija Hrvatske je dokazana u tri medjunarodne presude Rajic, Blaskic, Kordic i Cerkez (http://hrw.org/reports/2004/ij/icty/2.htm#_Toc62882594).
Te prema tome smatram da pominjanje brace Kupreskic (obicni vojnici) zaista nije relevantno u odnosu na vec gore pobrojane osobe.[/quote]
u mom postu nije spomenuto ima niti jedne osobe,tako da ne znam otkud alija ili bilo ko drugi u tvom odgovoru na moj post.[/quote]
Ja sam indirektno spomenula Aliju. Ja sam pitala Ramiza hoce li se naci Alijino ime na spisku ljudi koji su sa olovkom i mapa odredjivali sudbine ljudi (i ja dodajem cijele drzave). Mada je bolje da ne idemo na tu stranu sa diskusijom.
- jeza u ledja
#104 Re: SDP izgubio kompas
E pa zato neki od nas koji vole ovu zemlju glasaju za stranke poput SDPa, a vi ostali nastavite da je unistavate.Air Ramiz wrote:Nece nikako. I?omar little wrote: Pa sto ne odgovori covjeku? Fino te je pitao kako ce SDA ujediniti zemlju? Evo i mene zivo zanima kako ce to SDA ujediniti zemlju (recimo da se pretvaramo da im je to cilj)?
-
Nabildana_Baba
#105 Re: SDP izgubio kompas
Air Ramiz wrote:Evo ja sad necu tebe pomenut, ali ti ces shvatit da se tebi obracam, jel de.Nabildana_Baba wrote:
u mom postu nije spomenuto ima niti jedne osobe,tako da ne znam otkud alija ili bilo ko drugi u tvom odgovoru na moj post.
zato što si kliknuo na quote,a aliju si ti iskopao,u mom postu on nije spomenut.