Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Veze nemas o cemu pricas, meni je jednom neko stavio spansku musicu u pice pa nije sekunde
djelovalo. I da imam 2,5 promila ne bih isla sama na plazu sa dvojicom nepoznatih.
Ti sa dzamijom na avataru (posto ti nick ne znam izgovorit), nisam tebi nista rekla, ne znam zasto se osjecas prozvanom.
Pozdrav.[/quote]
Boze koje li su ovo frustracije bolesne? Ili imas problema sa ocima kao i sa razumijevanjem?
Ali u sihire se jako dobro razumijes
Za tvoju informaciju na avataru su i crkva i sinagoga [/quote]
Za tvoju informaciju:
Znam ja sta je na avataru i skroz te razumijem, al' i podjebavam te.
Mahanje.
Iznenađena sam količinom iskazanog konzervativizma (najblaže rečeno) na ovoj temi. Djevojka se napila, dakle trebala je biti silovana? Jer šta je drugo mogla očekivati, tražila je šta je dobila, šta će cure same na moru, što pije ako ne zna piti i sl...
Nekako mi se čini da su ovakvim konstatacijama najskloniji oni koji o sebi imaju visoko mišljenje kao o nepogrešivima. Jer, oni sve znaju, oni su 'ziheraši', njima se nikad ne bi nešto dogodilo, a uvjerena sam da se uglavnom radi o ljudima koji nemaju nekog posebnog iskustva u životu i sve posmatraju crno-bijelo. Najlakše je presuditi nekome iz udobnosti vlastitih cipela. I tako sudimo drugima dok nam se nešto za šta smo govorili 'ja to nikad ne bih' i 'meni se to ne može dogoditi' zaista i dogodi.
Eto, cura je glupa. Da li je dozvoljeno zbog toga je silovati ili zloupotrijebiti njeno povjerenje? Kako se ovoliko moralista ne zapita kakvi su ovi momci, kakva su to jadna ljudska bića koja (eto i ako nije silovanje) pristanu biti s nekim ko nije u stanju razumno odlučivati? Čuj, momci k'o momci.... šta to znači? Kakvo konzervativno generalizovanje! I još gore: kakva neistina! Čudi me da više muškaraca ovo ne smatra uvredljivim i ne reaguje!
Pa dobro, zar žena nije slobodno ljudsko biće, već uvijek mora gledati da neka budala ne shvati da je njen izgled ili pogled ili garderoba poziv na sex?! Na žalost evo i ova diskusija pokazuje da veliki broj žena i muškaraca upravo razmišlja na način: dobila je šta je tražila. Na stranu što nam se može ne sviđati način na koji je neko (ne)obučen, zar zaista, iskreno, možemo naći bilo kakvo opravdanje za silovanje ili zloupotrebu nemoćne osobe, pa čak i ako se u takvo stanje nemoći dovela sama? Ili onako ljudski zlobno koristimo mogućnost da nekog naružimo s naših moralnih, nedostižnih visina?
karanana wrote:ne znam, mozda nisam normalan, ali odgovaram sa nekog muskog, zivotinjskog aspekta. kad bi mi se ovako nesto desilo i kad bi ja i neka cura cugali i olesili se, i kad bi ona bila otvorena za sex, ja bih 99,9% vjerovatno pristao na to. ne znam to je neki sexualni nagon koji pocne upravljati sa mozgom.
To nije tema.
Tema je da su je dvojica pijanu izjebali dok nije prokrvarila, s proštenjem. Nakon čega su otišli i ostavili je tu bez ikakve pomoći. I sad mi reci da nisu krivi? Jesu, i ona je, i njeno društvo, i roditelji sve te djece.
karanana wrote:ne znam, mozda nisam normalan, ali odgovaram sa nekog muskog, zivotinjskog aspekta. kad bi mi se ovako nesto desilo i kad bi ja i neka cura cugali i olesili se, i kad bi ona bila otvorena za sex, ja bih 99,9% vjerovatno pristao na to. ne znam to je neki sexualni nagon koji pocne upravljati sa mozgom.
To nije tema.
Tema je da su je dvojica pijanu izjebali dok nije prokrvarila, s proštenjem. Nakon čega su otišli i ostavili je tu bez ikakve pomoći. I sad mi reci da nisu krivi? Jesu, i ona je, i njeno društvo, i roditelji sve te djece.
Svaka cast na iskrenosti I ne krivim te sekundu jednu, zasto ne bi pristao??? Ne moze ona biti toliko ruzna koliko ti mozes biti pijan
Dosao je tezak vakat, a kao sto neko rece dokle god se budu ljudi hvalili kako su se "olesili" a od cura to cujem sve cesce i cesce ovih slucajeva ce biti sve vise i vise.
mIRCerka wrote:a zar je nisu odveli u njen apartman poslije?
Poslije je po nju, vidno pijanu, došla njezina prijateljica kojoj je sama rekla da joj je loše i da se seksala s nama te je zamolila da je odvede u apartman - rekli su mladići policiji.
ma neeeeeeeee ja znam da ti nebi
ti si fin
jooooooooooj gluposti pa zna se da bi odma bez razmisljanja skocio na nju, naravno da je otvorena za sex
pa msilim, sta ona ocekuje ako je muskarac goitiv svu noc i cuagaju zajedno
garant misli da ce je poljubiti u obraz i otici kuci sa smjeskom jer je imao cast biti u njenom drustvu
ma daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajte narode
a sto da ne ja ne znam sa kakvim se ti zenama druszis, ili si se druzio, ali ne ocekuju sve zene divljacki sex poslije cuganja. halo ba
I znam hrpu muskaraca koji bi se dzentlmenski ponijeli u ovakoj situaciji.
Necu dalje da govorim, jer bih mogla biti banovana
Ashrafieh wrote:
Sa ovim promilima sam vozila auto. Mozes mi vjerovati. Zabiljezeno je
Ovim se ne "hvali".
Desilo se. Ne smijem da jedem, a bila je zabava. Normalno je da na prazan stomak
alkohol puno jace djeluje. Samo zelim reci da prica kako sa 1,7 nije znala za sebe
ne pije vode. Ja sam znala da sam i auto vozila. I mnogi drugi. Zato ne pricajte
bajke.
kinte_kunte wrote:ja mislim da su oni njoj probili zeljanik
pa je zato bilo toliko krvi
ja mislim da cu ovim postom zakljuciti temu. Pardon, zakljucati.
Da ponovim savjet
a da pustite da se izvrsi istraga, a do tada da se pozabavite svojim mladjim sestrama, da ih hljebujete (ubijete hljeb u njima) kad sa 15 godina u guzici izadju u odjeci nalik na donji vesh, da svoju mladju bracu hljebujete kad uocite prve znake devijantnog ponasanja?
Batina JESTE iz raja izasla. Tito da ustane iz groba sad i da kaze da nije, ja bi rekla JESTE DRUZE TITO JESTE!
PS Ako kome nije jasno cemu zakljucavanje teme, imate PP imate [email protected]
(Bolje da je ja zakljucam prije nego vam dodje cika Arsla, on je Sahbazu u skoli samare puc'o)