Šta da radim u Banjaluci?
Moderator: banjaluka078
- ljubav_aha
#101 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
jah,a a ja odrstala u BL prije rata,dva razlicita svijeta
- vesna555
#102 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Naravno, isto kao i svaki drugi grad u BiH prije i poslije rata. Nijedan nije doživio napredak poslije, samo unazad, počevši od seljakljuka pa nadalje.ljubav_aha wrote:jah,a a ja odrstala u BL prije rata,dva razlicita svijeta
Naspram ostalih gradova, Banja Luka je vrh danas. Ali ne znam kakva je bila prije, moguće da je danas selendra u odnosu na prije kakva je bila...
Meni je žao što ja nisam odrasla u gradu kao što je BL
- ljubav_aha
#103 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
u BL nema vise Banjalucana ,grad sa novim licem nove rajevesna555 wrote:Naravno, isto kao i svaki drugi grad u BiH prije i poslije rata. Nijedan nije doživio napredak poslije, samo unazad, počevši od seljakljuka pa nadalje.ljubav_aha wrote:jah,a a ja odrstala u BL prije rata,dva razlicita svijeta
Naspram ostalih gradova, Banja Luka je vrh danas. Ali ne znam kakva je bila prije, moguće da je danas selendra u odnosu na prije kakva je bila...
Meni je žao što ja nisam odrasla u gradu kao što je BLMožda preselim gore sad
![]()
- pirmin
#104 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Nije mozda vec sigurno najljepsi i najcisci grad u Bosni i Hercegovini danas.vesna555 wrote: Banja Luka je možda danas najljepši grad BiH i definitivno najčišći.
Prije rata to i nije bio slucaj, kad samo u sjecanju prodjem svoj put od skole do kuce a ono
svakih 30 metara kontejner a oko njega x-puta vise nego u njemu...pa Vrbas...kao raprodaja na
pijaci-od igle do lokomotive, nema cega nije bilo uz obalu i u samom koritu...ma nema te individue koja bi
me mogla ubijediti da je prije bilo cisce.
- ljubav_aha
#105 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
dobro,jeste cist,ali zasto je najljepsipirmin wrote:Nije mozda vec sigurno najljepsi i najcisci grad u Bosni i Hercegovini danas.vesna555 wrote: Banja Luka je možda danas najljepši grad BiH i definitivno najčišći.
Prije rata to i nije bio slucaj, kad samo u sjecanju prodjem svoj put od skole do kuce a ono
svakih 30 metara kontejner a oko njega x-puta vise nego u njemu...pa Vrbas...kao raprodaja na
pijaci-od igle do lokomotive, nema cega nije bilo uz obalu i u samom koritu...ma nema te individue koja bi
- pirmin
#106 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Zabari su od one smrdljive kanalizacije zvane "Venecija" napravili svijetsku atrakciju, lafobanjaluka078 wrote:Sjediti kraj Vrbasa i "pariti oči", eto šta raditi u BL.
romantika, gondole, folovi, golovi a ono ubij boze.Leglo koznih i inih bolesti.
Ee sad ti zamisli da smo mi normalna drzava i da imamo sposobne ljude pa da se od ove atrakcije
jedinstvene u svijetu napravi nesto...pa citav region bi buknuo u roku odmah.
Al`jok, vaznije je brojati krvna zrnca i zavlaciti se po torovima.
- Ridjobrki
#107 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Automatska diskvalifikacija. Sjedi, jedan. Ne, ne možeš u WC.
- vesna555
#108 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Što, meni je Leskovački u BL super, ja vala tamo i doručkovala i ručala i večerala kad sam ga otkrilaRidjobrki wrote:Oj, livado... Koliko ikakvog pojma o Banjoj Luci trebaš nemati pa preporučiti leskovački roštilj u njoj?
Nisam dalje ni čitao bojeći se šta slijedi. Probati livanjski sir? :džizuskrajstonejbajk:
Automatska diskvalifikacija. Sjedi, jedan. Ne, ne možeš u WC.
I svakom bih ga preporučila. Što ne znači da nema negdje bolje, ali ja vala do sad bolji nisam jela!
- Ridjobrki
#109 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
I, šta ima još kod tebe? Ode li se u Leskovac na banjalučki ćevap tu i tamo?
- vesna555
#110 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Jel to tako fino da se ponašaš? Sjedni 1!Ridjobrki wrote:I, šta ima još kod tebe? Ode li se u Leskovac na banjalučki ćevap tu i tamo?
- Ridjobrki
#111 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Drugi put kad budeš u BL da se javiš da te vodim na popravni. 
- vesna555
#112 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Gdje? Možda sam već i bila.Ridjobrki wrote:Drugi put kad budeš u BL da se javiš da te vodim na popravni.
Ja ostajem pri svom! Leskovački njam njam
- Ronnie O'Sullivan
#113 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Il mozda brzinski odletiti na miting podrske heroju Otadžbine R.MladićuRidjobrki wrote:Mo'š ležat u krevetu, gledat' Copa Americu i slušat' Štuke sa Kastela.
- hadzinicasa
#114 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
ljubav_aha wrote:dobro,jeste cist,ali zasto je najljepsipirmin wrote:Nije mozda vec sigurno najljepsi i najcisci grad u Bosni i Hercegovini danas.vesna555 wrote: Banja Luka je možda danas najljepši grad BiH i definitivno najčišći.
zbog zelenila. tamo je SVAKA ulica aleja.
a Vrbas je ..... poezija.
- vesna555
#115 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Ne kvari temu molim te glupim izjavama!Ronnie O'Sullivan wrote:Il mozda brzinski odletiti na miting podrske heroju Otadžbine R.MladićuRidjobrki wrote:Mo'š ležat u krevetu, gledat' Copa Americu i slušat' Štuke sa Kastela.
Last edited by vesna555 on 18/07/2011 20:49, edited 1 time in total.
- Ronnie O'Sullivan
#116 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Ti sad upoređujes miting u Sarajevu sa mitingom podrske najvecem europslom zlocincu i krvoloku nakon II sv.rata....ne ukivaj BL u zvijezde jer se vrlo zna kakva je vecina ljudi tamo
LP
- vesna555
#117 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Lp i tebi. Ne kvari temu, svagdje ima budala, isti vrag je i u Sar. i u Širokom Brijegu i u Banja Luci, imaš podforum politika pa raspravljaj tamo o Mladicu i kompaniji do mile volje, ovdje se priča o drugim stvarima.Ronnie O'Sullivan wrote:Ti sad upoređujes miting u Sarajevu sa mitingom podrske najvecem europslom zlocincu i krvoloku nakon II sv.rata....ne ukivaj BL u zvijezde jer se vrlo zna kakva je vecina ljudi tamoLP
Last edited by vesna555 on 18/07/2011 20:50, edited 1 time in total.
- vesna555
#118 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
I ne šalji mi privatne poruke.
- Ridjobrki
#119 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Fino se igrajte.
- vesna555
#120 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Ridjobrki može slati PP kad već obećava tu neku hranu 
- pirmin
#121 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Nista Brki ne bi falilo da i mene povede.
Male sam hrane, Tita mi.
Male sam hrane, Tita mi.
- Ridjobrki
#122 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Jelde? Sve biste htjele da vam Ridjobrki šalje privatne poruke, ccc... 
Uzmi broj i stani u red, bićeš prozvana.
- vesna555
#123 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Ja uzela svoj. Numero 1368. Čekam prozivku i večeru/ručakRidjobrki wrote:Jelde? Sve biste htjele da vam Ridjobrki šalje privatne poruke, ccc...
Za dva vikenda. Kad budem u BL!
- banjaluka078
#124 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
To mi je sto puta palo na um, kakva bi bila atrakcija da neko malo "pogura" dajak. Momci su već organizovani u http://www.dajak.org/en/index.html i drago mi je da se razbrojavaju samo na one koji vole Vrbas više ili još više.pirmin wrote:
Zabari su od one smrdljive kanalizacije zvane "Venecija" napravili svijetsku atrakciju, lafo
romantika, gondole, folovi, golovi a ono ubij boze.Leglo koznih i inih bolesti.![]()
Ee sad ti zamisli da smo mi normalna drzava i da imamo sposobne ljude pa da se od ove atrakcije
jedinstvene u svijetu napravi nesto...pa citav region bi buknuo u roku odmah.
Al`jok, vaznije je brojati krvna zrnca i zavlaciti se po torovima.
- Ronnie O'Sullivan
#125 Re: Šta da radim u Banja-Luci?
Hoces da kazes da ovo nije sastavni dio BL??? I ako ti se ne sviđa istina to je tvoj problem, zao mi jevesna555 wrote:Lp i tebi i poenta mog posta je bila da ne kvaris temu, svagdje ima budala, isti vrag je i u Sar. i u Širokom Brijegu i u Banja Luci, imaš podforum politika pa raspravljaj tamo o Mladicu i kompaniji do mile volje, ovdje se priča o drugim stvarima.Ronnie O'Sullivan wrote:Ti sad upoređujes miting u Sarajevu sa mitingom podrske najvecem europslom zlocincu i krvoloku nakon II sv.rata....ne ukivaj BL u zvijezde jer se vrlo zna kakva je vecina ljudi tamoLP