sa znakom

Moderators: _BataZiv_0809, anex

ne to ja nisam rekao.a u ostalom sta ti znas o autima,posebno o BMW?jesi se vozio u njemu?jesi li ga imao? e kad dodjes do svog BMW-a mozes mi se javit

ovo je 1998-2002dnaxy wrote:ne to ja nisam rekao.a u ostalom sta ti znas o autima,posebno o BMW?jesi se vozio u njemu?jesi li ga imao? e kad dodjes do svog BMW-a mozes mi se javiti onda cu ti rec i koliko je star,samo budi siguran 10-ka nije
evo ja cu kad nece niko![]()
a vidim svi voze neke folove golove, niko normalan nema_tulumba_ wrote:evo ja cu kad nece niko![]()
cuvaj se sad dobro drug....
reci prijatelju 2 putaolensoner wrote:@testdrive, dobar taj ATV, da nije na prodaju

gdje je ovo slikano?? u foči??beco wrote:Moja sminkerska gica!
ne smijes to na suncu ostavljati, ima plasticne blatobrane i farovebeco wrote:Moja sminkerska gica!
Ne brini se ti drze oni bolje od limarije,barem se ne moram brinuti ako me neko kucne da ce mi hrda poceti!d2 wrote:ne smijes to na suncu ostavljati, ima plasticne blatobrane i farovebeco wrote:Moja sminkerska gica!
Na selu na Bjelasnici! Izlet mora se malo.dottore wrote:gdje je ovo slikano?? u foči??beco wrote:Moja sminkerska gica!
odmah sam prepoznao onaj put![]()
i to sto kazes, ko bi ga farbao stalnobeco wrote: Ne brini se ti drze oni bolje od limarije,barem se ne moram brinuti ako me neko kucne da ce mi hrda poceti!
Apsolutno sam za snalazenje, ali do granice kad to postane opasno po druge...dottore wrote:a jbg ponovo kazem ovo nije toliko smijesno, je jbg ljudi se nisu mogli snaci na drugi nacin
Mislis na 2,8 255 ks?saniisani wrote:Moze li ovo...
Zivim u USA, ali vozim Europsko auto... Made in Wolfsburg...
2006 VW PASSAT,
2 litra, turbo, 200ks, 207 obrtni momenat, koza, shiber, 17" felge, 12 x air bag, itd itd itd....
auto fakat super... Dere BMW 525xi ko od sale...
Nekst auto, najvjerovatnije BMW 530xi ili SAAB 9-3 Aero, 2.0 Turbo 250KS...
![]()
![]()
whow wrote:Chrysler 300