Sinoc sam se vracao iz rakovice oko 10, pola 11 i u gradu je bio uzas. Vise se ne zna ko se ubacuje, sjece trake, zmigavci misaona imenica...
Sve sam zivce pogubio dok sam do skenderije dosao. Ubuduce samo zolju ili osu pa po debilima.
aidaa_princess90 wrote:Ja licno imam utisak da se neki dijasporci ovdje pravdaju...kakav je zakon u Svedskoj mene prosto ne zanima jer ja postujem zakone Bosne i Hercegovine,jer sam drzavljanka ove zemlje i zivim u ovoj zemlji.Kada odem(ako odem ikada, u sta iskreno sumnjam, da cu otici u Svedsku) pridrzavat cu se zakonima Svedske.Nazalost covjek koji je upravljao mercedesom ne znamo jeli dijasporac ili ne ,sto je najmanje i bitno,je vozio sa 3 i vise promila alkohola u krvi.
A velika vecina ljudi koji zive u zemljama EU i svijeta bas ne postuju zakone BiH.Naravno i velika vecina Bosnaca i Hercegovaca takodjer nepostuju zakone nase zemlje.Zato me ne cudi sto stradamo samo...Ko je sljedeci-to je pitanje???? I svi moramo malooo vise cijeniti nasu zemlju,zivjeli u njoj il van nje,postovati zakone(ama bas svi),da bi pokrenuli dobro i da se ne bi ponovo ne bi desilo sto se desilo![]()
![]()
p.s. a sbe ne smatrama niti neukom niti primitivnom
bosn.om wrote:Jebo sve svoje, necel' ga neko demokratski dobro iskasapit' u zatvoru, p... li mu materina zvaljava!
A ti svjetski covjek sto nam lekcije djelis i pravis se pametan, zajebi to, cjelu Evropu sam obisao autom i nigdje nisam vidio vecih budala, vece nepismenosti vozacke, vecih bjednika za volanom, vece napaznje, nekulture, brutalnosti i krkanluka kao u Sarajevu, BiH i Crnoj Gori. Tako da taj argument mozes slobodno macku o neku stvar; ima trkaca i u drugim zemljama, da, al' su manjina i ne rade to masovno po centru grada u sred bjela dana u najgore sate i u proporciji od preko 60% ljudi za volanom, ovdje postaje ludnica. A jos kad se dijaspora pojavi sa svojim makinama, da se covjeku srz sledi na pomisao da mora u auto sjesti.
Nadam se da je makar dobro osiguran ovaj bjednik nad bjednicima, da se makar sta spasi od zivota ovih jadnih ljudi...
kako bi ti druze evropljaninu reagovao da ti neko na trotoaru autom ubije blizeg chlana porodice, i da tog lika koji je vozio poslije vidjas svaki dan u gradu kako setka i zajebava se? niko, evropljanine i intelektualche, ne tvrdi da se ovakve stvari ne desavaju negdje drugo, ali ti garantujem da u bilo kojoj evropskoj drzavi ovakvi vozaci nikad ne bi sjeli u auto, a o zatvorskoj kazni da i ne govorim.forza milan wrote:A najsmjesniji su mi oni koji su se nafurali da se ovakve stvari desavaju samo u Sarajevu. Takvi, izgleda, nisu nikad nigdje nogom krocili u svijet pa da vide sta je surova realnost zivota. Naravno, ovo nam ne moze biti utjeha niti opravdanje, moramo se svi boriti protiv ovog o cemu ovdje pricamo ali je pitanje kako. Sto se mene tice demokratski i civilizirano.
edin_Basket wrote:
SMJENE ODGOVORNIH
KAZNE ZA POCINITELJE
nema puno price, to je to
Mogu mislit shto je fin, eto ne zna jadan shta mu bi...na kraju ce povrijedjeni ispasti krivi za nanoshenje dushevne boli jednom takvom krasnom stvorenju.mima wrote:Sad slušam priču kako je lik koji je vozio merdžana....praaaavo fin čojk......
Pa mozda i jeste fin covjek.luciferino wrote:Mogu mislit shto je fin, eto ne zna jadan shta mu bi...na kraju ce povrijedjeni ispasti krivi za nanoshenje dushevne boli jednom takvom krasnom stvorenju.mima wrote:Sad slušam priču kako je lik koji je vozio merdžana....praaaavo fin čojk......
Fiore wrote:Bice oslobodjen i vec iduce sedmice vratit se odakle je i dosao..
A gdje ces bolan finog cojka u zatvor.madner wrote:Pa mozda i jeste fin covjek.luciferino wrote:Mogu mislit shto je fin, eto ne zna jadan shta mu bi...na kraju ce povrijedjeni ispasti krivi za nanoshenje dushevne boli jednom takvom krasnom stvorenju.mima wrote:Sad slušam priču kako je lik koji je vozio merdžana....praaaavo fin čojk......
Samo mora odlezat ovo.
Ovaj se ne uklapa u profil likova sa stelom, cuj kupio sam auto i to na leasing.luciferino wrote:A gdje ces bolan finog cojka u zatvor.madner wrote: Pa mozda i jeste fin covjek.
Samo mora odlezat ovo.![]()
Naravno da mora odlezat...ali...pridruzujem se onima koji misle da ce ga pustiti.
Sta bi rekao da je umjesto mercedesa bila moja buba i ja za volanom?bomba wrote:Interesantno kako se svake godine ista prica ponavlja. Nasa draga dijaspora, vecinom iz Svedske, svako ljeto dodju u Sarajevo sa bijesnim autima i voze (**rce se) po gradu ko manijaci i nikom nista.... Naravno, u Svedskoj i ostalim zemljama su manji od makovog zrna i ne smiju prdnut a kamo li probat kakav cirkus sa autom... Mladi bracni par zaplatio a kreten koji ih je pregazi ce vjerovatno otici nazad u Swe. Imam osjecaj da kad bi se meni licno desilo tako nesto ko tom nesretnom bracnom paru, taj kreten bi se u Svedsku mogao vratiti samo u sanduku pa nek ga gasa po nebeskim cestama i putevima