Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dnaxy

#101 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by dnaxy »

mišica wrote:
elmer wrote:Ma naravno da se može voliti više nego jednom.....

Velika je zabluda da se samo jednom može voliti... :-D

Moj otac se ženio tri puta.....i kaže da je svaku volioooo 8-)
eh srećo...morat ću te malo sad kontrirati :mrgreen: da je volio prvu ne bih bilo druge,da je volio drugu ne bih bilo treće...........e sad mogu samo zaključiti da treću voli............jer nema četvrte :-D ...pa ti sad malo vidi.....da li je volio baš sve tri............. 8-)
ja ti logike. nikad nisi cula da se covjek zaljubi,al jednostavno se dogodi da ta osoba nije za tu osobu.nesto fali..ili razgovora ili razumijevanja ili ti se neko upetlja u vezu i onda ode sve niz vodu..dzaba ljubav ako sa nekim ne mozes nac zajednicku..
da,covjek ili ti zena moze da voli i dva put..samo treba doc neko ko ce ti otvorit oci pa da vidis da je i to moguce
zelenashica

#102 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

dnaxy wrote:
mišica wrote:
elmer wrote:Ma naravno da se može voliti više nego jednom.....

Velika je zabluda da se samo jednom može voliti... :-D

Moj otac se ženio tri puta.....i kaže da je svaku volioooo 8-)
eh srećo...morat ću te malo sad kontrirati :mrgreen: da je volio prvu ne bih bilo druge,da je volio drugu ne bih bilo treće...........e sad mogu samo zaključiti da treću voli............jer nema četvrte :-D ...pa ti sad malo vidi.....da li je volio baš sve tri............. 8-)
ja ti logike. nikad nisi cula da se covjek zaljubi,al jednostavno se dogodi da ta osoba nije za tu osobu.nesto fali..ili razgovora ili razumijevanja ili ti se neko upetlja u vezu i onda ode sve niz vodu..dzaba ljubav ako sa nekim ne mozes nac zajednicku..
da,covjek ili ti zena moze da voli i dva put..samo treba doc neko ko ce ti otvorit oci pa da vidis da je i to moguce
poštujem mišljenje ali ga ne prihvatam kao svoje....ček malo koliko ja skonta ti zaljubljenost miješaš s ljubavlju......hebiga ja se dnevno zaljubim bar jednom :lol: ...što ne znači da ih volim :D .....prava ljubav nema zamjene,znači ako se istinski voli onda ta ljubav ne nestaje,...nema tu to tvoje osoba nije za tu osobu,..postoji i prilagođavanje zarad ljubavi,u pravoj ljubavi ništa ne fali......u pravoj ljubavi uvijek postoji zajednička... ....mislim fkt ne mogu skontati da nekog voliš do bola...i sutra ti neko drugi tu ljubav zamjenjuje.....po meni samo ona koja ostane zavijek istinska sve druge,koje su prestale su znači bile samo dobar trening za pravu.......
Furby

#103 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Furby »

vjesticanametli wrote:
Furby wrote:I popusi mi ponos draga :skoljka:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
izaĐŽe li ti iz zatvora :lol:

:dance:
dnaxy

#104 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by dnaxy »

mišica wrote:
dnaxy wrote:
mišica wrote: eh srećo...morat ću te malo sad kontrirati :mrgreen: da je volio prvu ne bih bilo druge,da je volio drugu ne bih bilo treće...........e sad mogu samo zaključiti da treću voli............jer nema četvrte :-D ...pa ti sad malo vidi.....da li je volio baš sve tri............. 8-)
poštujem mišljenje ali ga ne prihvatam kao svoje....ček malo koliko ja skonta ti zaljubljenost miješaš s ljubavlju......hebiga ja se dnevno zaljubim bar jednom :lol: ...što ne znači da ih volim :D .....prava ljubav nema zamjene,znači ako se istinski voli onda ta ljubav ne nestaje,...nema tu to tvoje osoba nije za tu osobu,..postoji i prilagođavanje zarad ljubavi,u pravoj ljubavi ništa ne fali......u pravoj ljubavi uvijek postoji zajednička... ....mislim fkt ne mogu skontati da nekog voliš do bola...i sutra ti neko drugi tu ljubav zamjenjuje.....po meni samo ona koja ostane zavijek istinska sve druge,koje su prestale su znači bile samo dobar trening za pravu.......
ma ne moras :D
zaljubljenost je pred stadium ljubavi?valjda se covjek prvo zaljubi pa onda zavoli osobu. sve ima svoju zamjenu pa i prava ljubav.sta je to uopste prava ljubav?bas ima i lazno voljenje?uvijek nesto fali pa makar to bila i neka sitnica..ljude nikad ne mozes zadovoljit posebno kad se upoznaju u nekim godinama gdje su vec odrasli ,stasali u ljude i onda se upoznaju i treba sad odjednom da imaju uvijek zajednicku?utopija po mom misljenju.ja sam sa svojom familijom proveo tolike god. skupa pa i dan danas nadjes neke stvari gdje nam se misli ne podudaraju,a sad da ne idem od toga kad nekog upoznam i zavolim ga i sad bi trebao da imam uvijek zajednicku sa tobom osobom.a mozes da si zamislis da nekog volis do bola i taj neko ti shebe zivot..bil ga i dalje volila do bola ili bi se trudila da zaboravis sve ,smetnes i krenes dalje?
PS: nista nije zauvijek pa ni ljubav..sve bude i prodje..
otherside

#105 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by otherside »

da sam samo jednom voljela u životu ostala bih uskraćena za sva naredna lijepa iskustva :oops:
radujem se onim koja me čekaju :D
miki4

#106 Re: Dali jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by miki4 »

Ashrafieh wrote:Poznajem tipa koji se dva puta ženio istom ženom ... dva puta se i razvodio od iste :D
treća sreća...možda da se i zaljubi u baščaršiju!
zelenashica

#107 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

dnaxy wrote:
mišica wrote:
dnaxy wrote: ja ti logike. nikad nisi cula da se covjek zaljubi,al jednostavno se dogodi da ta osoba nije za tu osobu.nesto fali..ili razgovora ili razumijevanja ili ti se neko upetlja u vezu i onda ode sve niz vodu..dzaba ljubav ako sa nekim ne mozes nac zajednicku..
ma ne moras :D
zaljubljenost je pred stadium ljubavi?valjda se covjek prvo zaljubi pa onda zavoli osobu. sve ima svoju zamjenu pa i prava ljubav.sta je to uopste prava ljubav?bas ima i lazno voljenje?uvijek nesto fali pa makar to bila i neka sitnica..ljude nikad ne mozes zadovoljit posebno kad se upoznaju u nekim godinama gdje su vec odrasli ,stasali u ljude i onda se upoznaju i treba sad odjednom da imaju uvijek zajednicku?utopija po mom misljenju.ja sam sa svojom familijom proveo tolike god. skupa pa i dan danas nadjes neke stvari gdje nam se misli ne podudaraju,a sad da ne idem od toga kad nekog upoznam i zavolim ga i sad bi trebao da imam uvijek zajednicku sa tobom osobom.a mozes da si zamislis da nekog volis do bola i taj neko ti shebe zivot..bil ga i dalje volila do bola ili bi se trudila da zaboravis sve ,smetnes i krenes dalje?
PS: nista nije zauvijek pa ni ljubav..sve bude i prodje..
i neću :D .....al fkt kad malo ko fol prokontam hebiga samo ona ljubav koja preživi je uistinu ljubav :-)....ipak sve druge "veze"prije da su bile ljubavi odoljele bi i iskušenjima i ne suglasicama.....
miki4

#108 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by miki4 »

mišica wrote:i neću :D .....al fkt kad malo ko fol prokontam hebiga samo ona ljubav koja preživi je uistinu ljubav :-)....ipak sve druge "veze"prije da su bile ljubavi odoljele bi i iskušenjima i ne suglasicama.....
Prava ljubav nema nesuglasica. Jel tako?
zelenashica

#109 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

miki4 wrote:
mišica wrote:i neću :D .....al fkt kad malo ko fol prokontam hebiga samo ona ljubav koja preživi je uistinu ljubav :-)....ipak sve druge "veze"prije da su bile ljubavi odoljele bi i iskušenjima i ne suglasicama.....
naravno....svaka ne suglasica i ako je postoji se rješava u dvije riječi.... :-D
miki4

#110 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by miki4 »

mišica wrote:
miki4 wrote:
naravno....svaka ne suglasica i ako je postoji se rješava u dvije riječi.... :-D
ti sebi, ja sebi......četiri riječi :lol: :lol:
zelenashica

#111 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

miki4 wrote:
mišica wrote:
miki4 wrote:
naravno....svaka nesuglasica i ako je postoji se rješava u dvije riječi.... :-D
ti sebi, ja sebi......četiri riječi :lol: :lol:
MA JOK.....đe ba to...... :lol:..a tebe miki....nemere to tako s nesuglasicama :D
miki4

#112 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by miki4 »

mišica wrote:MA JOK.....đe ba to...... :lol:..a tebe miki....nemere to tako s nesuglasicama :D
OK.... saglasan :lol: :lol: :P
zelenashica

#113 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

miki4 wrote:
mišica wrote:MA JOK.....đe ba to...... :lol:..a tebe miki....nemere to tako s nesuglasicama :D
:razz: su čim i ti saglasan...ono u 4 riječi :razz: :roll:
miki4

#114 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by miki4 »

mišica wrote:
miki4 wrote:
može i sa dvije, ako je moguće!???
zelenashica

#115 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

miki4 wrote:
mišica wrote:
miki4 wrote:
itekako......... ja svom dragom u fazi nesporazuma samo kažem 2...želim te......i nesporazum nestane :-)
miki4

#116 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by miki4 »

mišica wrote:
miki4 wrote:
itekako......... ja svom dragom u fazi nesporazuma samo kažem 2...želim te......i nesporazum nestane :-)
Dali ti čitaš bajke.....ili romane sa sretnim završetkom? hahaha :lol:
South Blue Mama

#117 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by South Blue Mama »

kompromis je vrlo bitan u ljubavi, ali *ebo taj kompromis ako nije po mom :D
manijak1

#118 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by manijak1 »

:oops: Zdravo :oops: .....Samo jednom se ljubi sve je ostalo :oops: varijacija :D :D
maybelline

#119 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by maybelline »

Mislim da postoji prava ljubav....Eh,sad, da li se moze dva puta voljeti..pa stvarno ne znam...nisam to dosad iskusila...Zaljubljena sam bila vise puta, zasad volim samo ovu osobu koja je sada kraj mene...
zelenashica

#120 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by zelenashica »

miki4 wrote:
mišica wrote:
miki4 wrote:
Dali ti čitaš bajke.....ili romane sa sretnim završetkom? hahaha :lol:
pa vidiš da čitam :D
Divlja_Djevojka

#121 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Divlja_Djevojka »

A sto nebi moglo?!
KOliko sam ja puta volila, il sam mislila da volim hehe uglavnom kad god sam pomislila da me je dobro krenulo veza je nakon 15 dana pukla.
Zato sad i nerazmisljam o tome dal mi je momak onaj pravi ili ne... mogu samo reci da ga volim svim srcem i da mi je ta ljubav uzvracena :) napokon uzivam u vezi, bez ljubomore, svadje i slicnog.
Hauptgefrajter-u Ba

#122 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by Hauptgefrajter-u Ba »

ali sigurno nije isto kao sto je bilo prvi put - i jesi li sigurna da je to , to ?

slusaj svoje srce u trenutku kad si sama i pitaj sama sebe - jesam li ja stvarno tako srecna kako predstavljam(o) se u javnost
vama sve najljepse zelje

ja mislim da se samo jednom PRAVO volim a sve ostalo se nauci i navikne

pozdrav
d2

#123 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by d2 »

kako godine prolaze sve mi je jasnije da bih prije shvatio C++ nego žene...
burek_in_space

#124 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by burek_in_space »

d2 wrote:kako godine prolaze sve mi je jasnije da bih prije shvatio C++ nego žene...
Znachi,da ni ne pokushavam druzhe?! :D
otherside

#125 Re: Da li jos postoji prava Ljubav ? Moze li se 2 puta voliti ?

Post by otherside »

d2 wrote:kako godine prolaze sve mi je jasnije da bih prije shvatio C++ nego žene...
naravno. tu imas dva plusa i nijednog minusa a kod zena ne mozes minuse ni prebrojati :D
Post Reply