Nadam se da ce ponoviti igru iz drugog poluvremena i pobjediti susjede.
EP18 ... Turska - Češka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
shadow
#101 Re: EP18 ... Turska - Češka
Kakvo drugo poluvrijeme, saso mange
. Svaka cast turcima, nemaju neke posebne pojedince ali igraju srcem, to se opet isplatilo. Mislim da su oni ekipa koja ne treba puno taktizirati, vidi se da od toga nema nista, tek kad im dogori onda polude.
-
branimir_s
#102 Re: EP18 ... Turska - Češka
De ba pustite se politike... Pobijedio je prije svega hrabriji... Cesi me podsjecaju na ekipu iz sezdesetih - pocevsi od frizura, preko igre (koler) pa do trenera. Bice zanimljivo turcima sa Hrvatima... Hrvati su nesto jaci i sada su u euforiji, ali samo do polufinala jer onda dolazi kaznena ekspedicija zvana Portugal... a sa njima Hrvati nemaju sanse.
- Lakat Jebić
#103 Re: EP18 ... Turska - Češka
Turcima svaka cast, pola ekipa bi stalo poslije onih 2:0
- campa_xxx
#104 Re: EP18 ... Turska - Češka
Evo moja prognoza cetvrtfinala jos iz DEC 2007
--- Cetvrtfinale: ---
Utakmica br. 25 ...... Portugal - Hrvatska 1-1 (pen.4:5)
Utakmica br. 26 ...... Njemacka - Turska 3-2
Samo sam malo zeznuo parove ali to je to
--- Cetvrtfinale: ---
Utakmica br. 25 ...... Portugal - Hrvatska 1-1 (pen.4:5)
Utakmica br. 26 ...... Njemacka - Turska 3-2
Samo sam malo zeznuo parove ali to je to
- darius_maximus
#105 Re: EP18 ... Turska - Češka
Moram reci da mi je drago sto su Turci dobili, znao sam da ce se boriti do zadnjeg, Cesi se povukli, znao sam da ce primiti barem jedan go, ali tri...
Plus me je nerviralo pravo sto Kollera ko god dotakne u prvom, dobije zuti, on se nesto valja...
Bit ce dobra tekma Hrvatska - Turska, s tim da je Hrvatska mozda preoptimisticna, jer su od svih favorita nadigrali one koji najgore igraju, koji su u uzasnoj formi, pa sad vec u mislima osvajaju EP...
Helem, za kraj da predvidim da ce na temi o utakmici Hrvatska - Turska biti 168 stranica ispisano, 3 stranice analize i 165 prepucavanja... Na "-10+ banova" igram hrabro 2, na "da li ce tema biti zatvorena prije pocetka utakmice" igram keca...

Plus me je nerviralo pravo sto Kollera ko god dotakne u prvom, dobije zuti, on se nesto valja...
Bit ce dobra tekma Hrvatska - Turska, s tim da je Hrvatska mozda preoptimisticna, jer su od svih favorita nadigrali one koji najgore igraju, koji su u uzasnoj formi, pa sad vec u mislima osvajaju EP...
Helem, za kraj da predvidim da ce na temi o utakmici Hrvatska - Turska biti 168 stranica ispisano, 3 stranice analize i 165 prepucavanja... Na "-10+ banova" igram hrabro 2, na "da li ce tema biti zatvorena prije pocetka utakmice" igram keca...
- dalmatinka
#106 Re: EP18 ... Turska - Češka
Da nemamo muda ne bi ni bili tamo.HARISF wrote:nemate muda za toFrane-x wrote:Hihihi.HARISF wrote:idemo sad srusit i hrvatsku samo srce na teren
Poderat ćemo vas 4:0.
- darius_maximus
#107 Re: EP18 ... Turska - Češka
Jest al' kad skontas da je na netu kao neka "pismena raja" i kad skontas koliki je to procenat od ukupnog stanovnistva, vec znam sta ce biti sa onim vecim dijelom koji je "nepismen"...Frane-x wrote:darius_maximus wrote:Moram reci da mi je drago sto su Turci dobili, znao sam da ce se boriti do zadnjeg, Cesi se povukli, znao sam da ce primiti barem jedan go, ali tri...![]()
![]()
Plus me je nerviralo pravo sto Kollera ko god dotakne u prvom, dobije zuti, on se nesto valja...![]()
![]()
Helem, za kraj da predvidim da ce na temi o utakmici Hrvatska - Turska biti 168 stranica ispisano, 3 stranice analize i 165 prepucavanja... Na "-10+ banova" igram hrabro 2, na "da li ce tema biti zatvorena prije pocetka utakmice" igram keca...![]()
![]()
![]()
Bolje da se svađaju po internetskim forumima nego da se mlate po gradovima.
- strong69
#108 Re: EP18 ... Turska - Češka
Kukavicka igre Ceha u 2. poluvremenu kostala ih je pobjede i cetvrtfinala.
- scheph
#109 Re: EP18 ... Turska - Češka
Kakva igra,kakva borbenost.Ovo jos niko nije napravio da se vrati poslije 0:2 na 3:2.Steta sto golman napravi onu glupost na kraju.Kroate su dobre ali nemaju sanse u polufinalu...idemo do KRAJA!!
-
HARISF
#110 Re: EP18 ... Turska - Češka
al dobi volkan crveni to je super protiv kockastih strasni ratnik rustu na golu sa ratnim bojama

- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#111 Re: EP18 ... Turska - Češka
Strpite se malo dok ocistim off topice, ... Gradascevice, ... otkopavanje oruzja i slicno. Poslije ciscenja, ko nastavi sa off topicima, zna mu se, ... bit ce banovan.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#112 Re: EP18 ... Turska - Češka
Svaki naredni izlet van okvira vecerasnje utakmice, rezultirat ce banovanjem, ... dosta je bilo upozorenja.
Isto tako, svaka uvreda i provokacija na nacionalnoj osnovi donosi banovanje.
Izvolite nastaviti ako zelite.
Isto tako, svaka uvreda i provokacija na nacionalnoj osnovi donosi banovanje.
Izvolite nastaviti ako zelite.
- karanana
#113 Re: EP18 ... Turska - Češka
jeli definitivno hrvatska-turska? jeli moguce da hrvati zavrse drugi u grupi? recimo hrvati izgube od poljske a svabe nakantaju bracu austrijance? ima li ko tabelu ove grupe?
- dalmatinka
#114 Re: EP18 ... Turska - Češka
Nije moguće iako ćemo izgubiti od Poljske. Ostajemo prvi u svakom slučaju.karanana wrote:jeli definitivno hrvatska-turska? jeli moguce da hrvati zavrse drugi u grupi? recimo hrvati izgube od poljske a svabe nakantaju bracu austrijance? ima li ko tabelu ove grupe?
- Troll_Happens
#115 Re: EP18 ... Turska - Češka
jest u k... jaca.. pa mi smo ih derali sto na kosevu sto u turskoj da nije utakmica bila prodata..emra_a wrote:lahor wrote:Kockasti su rekli da bi volili da izbjegnu Tursku.Turska se moze dici poslije minusa od dva gola.Bice tu jos svasta.Edin H. wrote:Sta se raduju bez-veze, kada ce ih kockasti razbiti ko' beba zvecku
ne brinite...turska je jaca od Hrvatske
a braca hrvati ce im zabiti ono do dzaja.. taman da se oporave do svjetskog...
cuj braca turci... hahaha
-
xxhavarijaxx
#116 Re: EP18 ... Turska - Češka
Nema to veze Hrvatska je prva definitvno posto se prvo gleda medjusobni susret...karanana wrote:jeli definitivno hrvatska-turska? jeli moguce da hrvati zavrse drugi u grupi? recimo hrvati izgube od poljske a svabe nakantaju bracu austrijance? ima li ko tabelu ove grupe?
-
cancel
#117 Re: EP18 ... Turska - Češka
Definitivno Hrvatska - Turska, ne mogu više Hrvati pasti na drugo mjesto da se Poljaci i Njemci na glavu postave.
Sve u svemu zanimljiva tekma večeras. Ne sviđa mi se baš igra Turske, previše su brutalni. Ali što je tu je, bit će to zasigurno zanimljivo 1/4 finale.
Sve u svemu zanimljiva tekma večeras. Ne sviđa mi se baš igra Turske, previše su brutalni. Ali što je tu je, bit će to zasigurno zanimljivo 1/4 finale.
- karanana
#118 Re: EP18 ... Turska - Češka
aha, ok. ja konto da nije prvo gol razlika, nisam znao pravilo.xxhavarijaxx wrote:Nema to veze Hrvatska je prva definitvno posto se prvo gleda medjusobni susret...karanana wrote:jeli definitivno hrvatska-turska? jeli moguce da hrvati zavrse drugi u grupi? recimo hrvati izgube od poljske a svabe nakantaju bracu austrijance? ima li ko tabelu ove grupe?
- Meho Kodro
#119 Re: EP18 ... Turska - Češka
http://vinovo.magnify.net/watch/playlis ... 55LGZ3K58J
Golovo sa utakmice, sto ga zabi Nihat za 3:2
Ovo se isplatilo gledati, jedan od najboljih meceva u zadnjih pet, sest godina
Turci fanatizmom ostvarili VEELIIIKI rezultat

Golovo sa utakmice, sto ga zabi Nihat za 3:2
Ovo se isplatilo gledati, jedan od najboljih meceva u zadnjih pet, sest godina
Turci fanatizmom ostvarili VEELIIIKI rezultat

Last edited by Meho Kodro on 16/06/2008 01:22, edited 1 time in total.
-
cancel
#120 Re: EP18 ... Turska - Češka
Ja bi prije svega rekao - katastrofalnom igrom ČehaMeho Kodro wrote: Turci fanatizmom ostvarili VEELIIIKI rezultat
- DaysleepeR
#121 Re: EP18 ... Turska - Češka
evropsko prvenstvo je stvar forme i kontinuiteta
Hrvatima bi sad bolje bilo da pobjede Poljsku da zadrže kontinuitet i da se ne opuste jer Turska je sad u zanosu, dvije vezane pobjede, eliminacione utakmice su reset i sve je stvar kako se otvori utakmica
sve u svemu biće to super tekma sudar temperamenta i velikih navijačkih armija
Hrvatima bi sad bolje bilo da pobjede Poljsku da zadrže kontinuitet i da se ne opuste jer Turska je sad u zanosu, dvije vezane pobjede, eliminacione utakmice su reset i sve je stvar kako se otvori utakmica
- madalen
#122 Re: EP18 ... Turska - Češka
DaysleepeR wrote:evropsko prvenstvo je stvar forme i kontinuiteta
jedan pametan komentar ,svaka cast !!!
potpisujem
-
ragib
- madalen
#124 Re: EP18 ... Turska - Češka
Ipak mislim da Turci nemaju diciplinovanu igru i da ne funkcinisu bas kao stabilna ekipa,a lopta ko lopta okrugla..
Nadam se da ce im vatreni pokazati pravu ljepotu fudbala.
Nadam se da ce im vatreni pokazati pravu ljepotu fudbala.
- Vaso
#125 Re: EP18 ... Turska - Češka
presudio je turski POBJEDNICKI MENTALITET, koji iskazuju po ko zna koji put.
hrvati prvi put igraju s ekipom koja im moze tehnicki parirati.
hrvati prvi put igraju s ekipom koja im moze tehnicki parirati.