DaysleepeR wrote:LOL
@Nirka-njamiii
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
DaysleepeR wrote:LOL
ja ne vidim burmu kod sebe na rucimamica papucarka wrote:dacina_curica wrote:hubba, hubba, hubbaMoonlight & Magnolia wrote:eo ga mamice
![]()
![]()
![]()
mamice ovakvog djuvegiju da mi nadjes![]()
![]()
![]()
![]()
ti si sebi nasla, sta cu tebi trazit.![]()
Ja i ti samo parimo chi na ovim temama, a trazimo drugima

ne pročitah pažljivo naslovDena wrote:DaysleepeR & The__Doctor , odkud vi na ovoj temi?kicky wrote:Gledam nogomet isključivo iz ''muških'' razloga (što ne znači da ne primjetim i neke druge ljepote osim igre), a kako vidim da postoji veliki interes i ljepšeg spola za EVRO onda odlučih otvoriti ovu temu (jer vidim da je podforum fudbal postao hermetičan što je ok jer se većina rasprava svede na politiku)!!! Žene (i pederi) navalite!

ma kako na kojoj slici vala...al ima visinu (191 cm) i nije premlad ni prestar (28 god)krava wrote:za mene, volkan ima malo seljacku facu:))

mozze, brez onog sljema na glavi! vako, nije los!kicky wrote:moj izbor: Peter Čeh, zar nije prezgodan...i ima neku facu dobričine![]()

@kickykicky wrote:
uh!!! ovo je dobro
![]()
![]()
kako se TO stvorenje zove

nema veze. lijepo gledat u njega.kicky wrote:...ali on ne igra na prvenstvu
Moonlight & Magnolia wrote:@gladna, nije ti ovaj Volkan los![]()
![]()
![]()

a jebiga kad ne igra....on je neki lokalni ljepotan! kao nije dovoljno dobar za reprezentaciju...bogami meni je više nego dobarBond_JaneBond wrote: joj ovoga, i brade![]()
![]()
i okica
Od danas postajem pionir i gledam sve utakmice Spanije

Moonlight & Magnolia wrote:Evo malo Talijana