Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pricate da ste formirani 1920 i neke - a od Zelje stariji klubovi su meni se cini Jedinstvo i Leotar. Oba tima - drugoligasi nekadasnje Juge. Svi proligasi - one Juge su timovi koji su formirani 1945-tih - ili ste mislili da je postojao klub JNA pod nazivom Partizan, klub partije komunisticke pod imenom C.Zvezda, klub purgerski Dinamo, da su postojali prije 1945-te?
S kim ste to igrali 20 godina bogati, u kojoj ligi, pa da ste eto tako, veliki klub, umjesto ono cim su se bavili Zeljeznicari - koji su sve bili djeca iz grada - od - do u slobodno vrijeme.
Dinamo Zagreb utemeljen je 26. travnja 1911. pod nazivom Prvi Hrvatski Građanski Športski Klub. Od 9. lipnja 1945. do 26. lipnja 1991. nosio je ime Dinamo, zatim do 24. veljače 1993. HAŠK-Građanski, potom sedam godina nastupa pod imenom Croatia, a od 14. veljače 2000. opet se zove Dinamo.
Hajduk, nogometni klub iz Splita i Hrvatske koji nikada nije napustio prvoligaško društvo niti mijenjao ime, iako je imao burnu prošlost egzistirajući u svojoj dugoj povijesti u četiri države: Austro-Ugarskoj, prvoj pa drugoj Jugoslaviji, te konačno u Hrvatskoj koju je oduvijek želio i koju jedinu priznaje kao svoju.
Pricate da ste formirani 1920 i neke - a od Zelje stariji klubovi su meni se cini Jedinstvo i Leotar. Oba tima - drugoligasi nekadasnje Juge. Svi proligasi - one Juge su timovi koji su formirani 1945-tih - ili ste mislili da je postojao klub JNA pod nazivom Partizan, klub partije komunisticke pod imenom C.Zvezda, klub purgerski Dinamo, da su postojali prije 1945-te?
S kim ste to igrali 20 godina bogati, u kojoj ligi, pa da ste eto tako, veliki klub, umjesto ono cim su se bavili Zeljeznicari - koji su sve bili djeca iz grada - od - do u slobodno vrijeme.
Dinamo Zagreb utemeljen je 26. travnja 1911. pod nazivom Prvi Hrvatski Građanski Športski Klub. Od 9. lipnja 1945. do 26. lipnja 1991. nosio je ime Dinamo, zatim do 24. veljače 1993. HAŠK-Građanski, potom sedam godina nastupa pod imenom Croatia, a od 14. veljače 2000. opet se zove Dinamo.
Hajduk, nogometni klub iz Splita i Hrvatske koji nikada nije napustio prvoligaško društvo niti mijenjao ime, iako je imao burnu prošlost egzistirajući u svojoj dugoj povijesti u četiri države: Austro-Ugarskoj, prvoj pa drugoj Jugoslaviji, te konačno u Hrvatskoj koju je oduvijek želio i koju jedinu priznaje kao svoju.
de ba, mani nas se propagande na nivou ponosa ratkajevih, za hajduk ne velim.
Ovu temu je pokrenuo tvoj istomisljenik pa sam samo napisao kako jeste a ne onako kako on govori ... A to mani na se propagande reci njemu! Ako ti smetaju cinjenice a ti preskoci ili jednostavno idi na drugu temu, ovo i onako nije za tebe.
Last edited by Charuga on 05/06/2008 14:57, edited 1 time in total.
Ovu temu je pokrenuo tvoj istomisljenik pa sam samo napisao kako jeste a ne onako kako on govori ... A to mani na se propagande reci njemu! Uzivaj u istini!
ok, samo mi je glup taj buckuris, spajanje nespojivog ali dobro vas klub, vase misljenje, u duhu partizansko-ustaskog pomirenja made by franjo tudjman.
Ovu temu je pokrenuo tvoj istomisljenik pa sam samo napisao kako jeste a ne onako kako on govori ... A to mani na se propagande reci njemu! Uzivaj u istini!
ok, samo mi je glup taj buckuris, spajanje nespojivog ali dobro vas klub, vase misljenje, u duhu partizansko-ustaskog pomirenja made by franjo tudjman.
Ja ne govorim o tome i nemoj izvrtati rijeci ... Samo sam na njegovu konstantaciju da u ta doba nije bilo klubova iz velike cetvorke napisao sta je i kako je bilo. Mani se ustasa i vezivanja za Želju.
shana_majka wrote:Za vas smo k'o Trebevic ...
Zato i treba da slavite...
Nije mala stvar dobiti F.K. SARAJEVO !!!
Da da ... O tome sve govori broj pobjeda i poraza u gradskim derbijima koji je trenutno izjednacen a do rata je bio na strani Želje!! Kao nama je velika stvar dobiti njanje a vama je svejedno hocete li dobiti Želju ili cete izgubiti .. ... Zato se onaj post od 5 godina toliko slavio, da su navijaci njanjajeva padali u komu od alkohola u mojoj mahali ... Ma da, to im je onako doslo da slave i piju ..
Da da ... O tome sve govori broj pobjeda i poraza u gradskim derbijima koji je trenutno izjednacen a do rata je bio na strani Želje!! Kao nama je velika stvar dobiti njanje a vama je svejedno hocete li dobiti Želju ili cete izgubiti .. ... Zato se onaj post od 5 godina toliko slavio, da su navijaci njanjajeva padali u komu od alkohola u mojoj mahali ... Ma da, to im je onako doslo da slave i piju ..
O tome govori ova tema....
Da se niste "ganjali" sa Famosom...mozda bi i vas shvatili ozbiljnije.
Ovako....javite ako zatreba para za dernek, da malo "poguram" red je pomoc komshijama
O tome govori ova tema....
Da se niste "ganjali" sa Famosom...mozda bi i vas shvatili ozbiljnije.
Ovako....javite ako zatreba para za dernek, da malo "poguram" red je pomoc komshijama
Fordas wrote:Mislis cestitas im najveci trijumf u historiji'? Pa, ima smisla
Pa nego sta nego najveci uspjeh ... Da nije neko slucajno pomislio da nam je bio bitnije polufinale kupa UEFA ili cetvrtfinale kupa UEFA ili trece pretkolo LP-a ... Ma neeeee, ovo je najveci uspjeh kluba i navijaca ...
Utokkha wrote:najsimpaticniji je aranzer koji dva puta citira moj komentar.
dva puta zabolilo, jbga...
hahahha...mocan si!
kako ste mali, jbt!
slavite pobjedu u nekoj krnjoj ligi, od prije 10 godina...
to je to, everton je manji od liverpoola, zagreb od dinama, zeljo od sarajeva..
zato se i pamte i prepricavaju ovakve pobjede!
Fordas wrote:Mislis cestitas im najveci trijumf u historiji'? Pa, ima smisla
Pa nego sta nego najveci uspjeh ... Da nije neko slucajno pomislio da nam je bio bitnije polufinale kupa UEFA ili cetvrtfinale kupa UEFA ili trece pretkolo LP-a ... Ma neeeee, ovo je najveci uspjeh kluba i navijaca ...
pa naravno, nije sramota priznati...mislim mi to odavno znamo...do vas je...sretno
Ti ocito ne citas forum tako cesto. pjesmica o Matku je objasnjena davno. Da te informisem, pjevala se 6 kola prije tog derbija na utakmici u Zepcu (1:3), pa na Kosevu, pa u Mostaru protiv zrinjksog a kulminaciju - totalnu - dozivjela na grbavici! Ja mislim da bi vi itekako volili da imate kome pjesmicu spjevat' ali...
nama ne trebaju pjesmuljci nama je sasvim dosta i ovaj praznik koji danas proslavljamo i nekako mi vas je zao sto ste vi pitari uskraceni za jedan takav
ali također me podsjeti koliko nam je fudbal nazadovao za ovih deset godina umjesto da je obratno. baš u ta doba je izgledalo da imamo potencijala da budemo dobri, i reprezentativno i klupski...puni stadioni, euforija, više nego solidan fudbal...a vidi deset godina poslije.
i da, sudija njemac kad bi se to kako moglo uvesti, ali znam da je nemoguće