quote="osa"]quote="osa"]quote="osa"]
laku noć wrote:The 51st State wrote:Steta sto partizani nisu temeljitije odradili posao, a ta prica oko Blajburga je svakako iskoristena u svrhu "svehrvatskog pomirenja" partizana i ustasa te mi se kao takva gadi.
Da su ga temeljito odradili sumnjam da bi danas uopšte bilo jednog konstitutivnog

kod nas izgleda sve sama površnost nitko ne odradi sve do kraja, ni ugri, ni turci, ni nijemci, ni ustaše, ni partizani. a možda to tako treba i biti uvijek ostane netko bar za sjeme.[/quote]
Da Tudjman nije blagonaklono gledao na zatiranje partizanskih spomenika, mozda bi mu prica i prosla, no posto je otvoreno koketiro sa nacizmom, sav pijetet za te zrtve blajburga je u najmanju ruku licemjeran.[/quote]
on je u datom trenutku vjerovatno radio ono što je smatrao za najkorisnije za postizanje krajnjeg cilja, samostalne hrvatske države.[/quote]
Ne sporim, samo me onda postedi laznog humanizma i brige za sve zrtve, kako je se on popisao na partizanske i ostale zrtve ustasko-nacistickog terora, dozvoli i meni da ucinim isto za blajburske...[/quote]
imao sam jednom priliku na htv-u gledati nekakvu seljakušu na kordunu kako piša po spomeniku žrtvama fašizma, jako ružna slika, zato nemoj, pogotovo ako moraš čučnuti kad pišaš.[/quote]
Kakve veze imaju zrtve fasizma sa fasistima .Sada si izjednacio Hitlera i one jadnike iz ausvica iz Ausvica .Sta se pravite ludi .
Oni koji su prezivjeli Bjlaburg naparavili su sve ovo od 91 pa naovamo .[/quote]
varaš se izjednačio sam staljina i onih 10-tak milijuna njgovih žrtava.