Meho Kodro dobio otkaz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
aidaa_princess90

#101 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by aidaa_princess90 »

Chopper_Horrace wrote:evo srusena im je stranica izgleda http://www.nfsbih.ba
STRANICA IM JE SRUSENA VEC PAR DANA,ALI IPAK THX NA INFORMACIJI
olduser

#102 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by olduser »

Better Man wrote:Prvo treba da svi mediji u BiH i printani i Tv izađu sa zajedničkim stavom, a to je da dio daljnjeg neće ni slova napisati o reprezentaciji i nogometnom savezu...Drugo, svi navijaći treba da se ujedine...treba ići na utakmice sa jednim jedinim ciljem da se izazove prekid i skandal i da se napravi šteta koju će morati da plati nogometni savez i da nas UEFA za sva vremena izbaci iz svih natjecanja sve dok je na ćelu nogometnog saveza mafija.
- mediji potplaceni, ocekujes nesta takvo od avaza, od FTV-a, da suko il baho progovori protiv saveza, pola tih novinara pije, zigu zajedno s njima iz saveza...kad si dosad vidio da se avaz okomio na savez, a bilo je toliko neuspjeha...avaz jedino moze okrivit navijace, kako rade protiv saveza, ruse savez, drzavu kako su i dosad radili i huskali narod protiv navijaca, bhf-a...
popisam se ja na ove nase medije..lopovi..spalit avaz pa onda savez..

- navijaci ce vjerovatno poduzet nesta, ovdje mislim na organizovane grupe i to ove bosanske grupe...nemoguce je sastavit npr. hz, ultrase i lesinare..pa to bi bilo mrtvih i u savezu i ispred saveza..iako postoji mrznja prema savezu, prevladala bi druga mrznja..jedino mozda rjesenje..lesinari pred savez RS-a, ultrasi pred savez kantona, ovaj mislio sam zupanije :D

- UEFA je posebna prica, protiv usketa se vodi postupak, mora bit suspendovan, al jok, tolerise ga i savez i UEFA..
pola clanova saveza je u politici, UEFA to tolerise, dok nije tolerisala portugalu, grckoj, albaniji...
jedino ovdje UEFA ne zeli da se mjesa, popusta..UEFA nas nikad nece izbacit..
van Basten

#103 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by van Basten »

meni i Bašićeve i Avdićeve izjave smrde... ustvari liče mi na dodvoravanje masama tipa "nisam ja, m0orao sam, tuci na drugoj strani". Ovaj ga tri puta zvao da dođe, ovaj podnio fol ostavku a oni KLodru JEDNOGLASNO smjenili wtf? :-)
Iduće sedmice sam svakako na godišnjem... zovite ako bude kakvog organizovanog okupljanja :x
_tulumba_

#104 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by _tulumba_ »

drzava je kuja koju je *ebo koje htio...

:bih: :bih: :bih:
uvjek dobar gost

#105 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by uvjek dobar gost »

Šta raditi ?
Kojim sredstvima se boriti i na koji način?
Kako ujediniti klubove i navijačke grupe-skupine?
Kako u kratkom roku oporaviti ono što čini se teško će se oporaviti (BH fudbal)?

Ovo je još jedan pokazatelj njihove beskrupuloznosti, njihovog nemorala, lopovluka, bezočnosti, bezobrazluka, licemjernosti, debelokožnosti, bahatluka...
čega sve ne, ali problem je što mi to nećemo da vidimo il ne znamo kako da sankcionišemo, svi kao navijaju za svoje klubove dok isti su miljama daleko od kvaliteta. Liga nam je katastrofalna, divim se ljudima koji i dalje forcaju za svoje klubove i prate svo to kino od lige.
No mislim da je ostanak čika Muniba i odlazak Kodre nešto preko čega se ne smije preći, nešto što pokazuje možda i zadnje trzaje nesposobnih lopova iz saveza da očuvaju ono od čega samo oni imaju korist... to je ovaj i ovakav nogometni-fudbalski savez.. pod hitnno ih treba maknuti, tamo dovesti il zamoliti ih da dođu, prave sportske radnike. Promijeniti cijeli taj koncept uređenja i rada, nema smisla da su tamo politički kadrovi, podobni ljudi koji pojma nemaju o fudbalu ili samom sportu.

Pod hitno se organizovati i iskomunicirati... bez predrasuda ... jer svima je u interesu da klubovi ojačaju da se kvalitet digne na viši nivo, da liga ojača, da reprezentacije sve dobiju prave uslove i da sami igrači napreduju...na kraju krajeva da se navijači vrate na stadione.

Znači protesti, demonstracije, blokada ako treba, ovi ljudi jednostavno moraju napustiti fotelje oni su stranački podobni ljudi, neprofsionalni, ogrizli u kriminal, nedobronamjerni.... pod hitno ih maknuti.
s@mson

#106 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by s@mson »

Nisam uspio pročitati sve postove prije ovog, možda je i bilo riječi o ovome što ću reći.
Naime, otkazom KODRI, koji u mojim očima bio veličina (sjećam se vrlo dobro njegovih penala u dresu Barcelone) a sada je postao, pa da ne bude preteško, možda i uzor za sve moralne i poštene ljude.
Sada ćemo vidjeti koji od igrača su moralni i ko će se odazvati na poziv "selektora" i odigrati utakmicu za "reprezentaciju" Bosne i Hercegovine.
Poslije bojkota reprezentativaca i utakmica u kojim oni nisu nastupali imao sam rezervu prema takvoj reprezentaciji, ali ipak mi je bilo drago kada su pobijedili u Norveškoj i ipak je postojala neka simpatija prema toj ekipi.
Sada, poslije ovoga što se desilo, definitivno oni koji budu zaigrali za takvu "reprezentaciju" će u mojim očima, a vjerujem i u očima većine normalnih građana Bosne i Hercegovine, ma gdje god se oni nalazili izgubiti svako poštovanje i biće po čaršijski "pičke"!!!
Bosanac in Lederhosen

#107 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Bosanac in Lederhosen »

olduser wrote:
Better Man wrote:Prvo treba da svi mediji u BiH i printani i Tv izađu sa zajedničkim stavom, a to je da dio daljnjeg neće ni slova napisati o reprezentaciji i nogometnom savezu...Drugo, svi navijaći treba da se ujedine...treba ići na utakmice sa jednim jedinim ciljem da se izazove prekid i skandal i da se napravi šteta koju će morati da plati nogometni savez i da nas UEFA za sva vremena izbaci iz svih natjecanja sve dok je na ćelu nogometnog saveza mafija.
- mediji potplaceni, ocekujes nesta takvo od avaza, od FTV-a, da suko il baho progovori protiv saveza, pola tih novinara pije, zigu zajedno s njima iz saveza...kad si dosad vidio da se avaz okomio na savez, a bilo je toliko neuspjeha...avaz jedino moze okrivit navijace, kako rade protiv saveza, ruse savez, drzavu kako su i dosad radili i huskali narod protiv navijaca, bhf-a...
popisam se ja na ove nase medije..lopovi..spalit avaz pa onda savez..
netreba avaz i ftv moze hayat, oslobodenje, nezavisne i ostali !
evo i stranka SDP bi se ukljucila. http://www.sdp.ba/Default.aspx?category ... entId=4749
to bi se takoder moglo nekako iskoristit...ljudi hajde da nesto napravimo. nesto veliko....
Bosanac in Lederhosen

#108 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Bosanac in Lederhosen »

*
user_friendly

#109 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by user_friendly »

koliko ljudi koji vole reprezentaciju ima muda i koliko su spremni izać i pravit nerede ispred Saveza pod cijenu dobijanja batina od murje i "hlađenja" istih muda- na par dana- po zatvorima?

ljudi poserem se na sve nas, samo kukamo po forumima, kad treba učinit nešto konkretno onda bi svi radije gledali preko TV- kako šačica drugih mijenja nešto u ovoj jebenoj državi. Lako je pametovat i bit revolucionar na sofi i preko tastature. Nema promjena bez građanskog neposluha. Sjetimo se Grčke ili studentskih nemira u Francuskoj!

Il ćemo se organizovat il prestat srat!
callmethebreeeze

#110 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by callmethebreeeze »

kod nas izgleda sve treba da se totalno unisti da bi se moglo praviti nesto kvalitetno iz temelja.
Meho Kodro

#111 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Meho Kodro »

SMIJENILO ME?
Ja sam šokiran!

Potpuno glup i stetan potez saveza, smijeniti covjeka nakon par mjeseci, abnormalno... :x
arze

#112 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by arze »

pa sto vam je cudo sto je Kodro smjenjen?U savezu su donji 150 000 KM i odbili su da rade fer i posteno, nalik europski normalnim reprezentacijama prije mnogo godina.
Cim su vidjeli da je doso' covjek kojeg pare ne zanimaju i nije interesdzija fakat im je bilo jasno s kim imaju posla i do ovog je moralo doc!!!

TALDZIJE!
Umjetnik a

#113 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Umjetnik a »

dokle ide ljudski bezobrazluk
:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Mesaya

#114 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Mesaya »

E stvarno debilizam, ugovore tekmu bez njegovog znanja, covjek nije htio da se pokori njihovoj diktaturi, pa najlakse silu upotrijebiti-otkaz. Njemu svaka cast, a savez je kriza mrtva, nema tu spasa, bez nekog veceg rezanja kadra. Usput, za slijedeceg selektora bio dobar Ciro Blazevic, trenutno je slobodan nema angazmana, on je po meni prvi izbor :-D
Ja_Ja

#115 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by Ja_Ja »

Mozemo se mi ovdje "debilizirati" do iznemoglosti i smarati o njegovom otkazu ulazeci u milion detalja i konspiracija ali pitanje je; Sta cemo uraditi da im POKAZEMO da nam je pun k...c i njih i njihovih lopovluka??? Dali neko ima konkretan prijedlog? Pa bilo to i demoliranje zgrade saveza i sutanje tih papaka jer ocigledno drugacije nemoze...
callmethebreeeze

#116 Re: Meho Kodro dobio otkaz

ja ne vjerujem u silu. nista demoliranje. ali trebalo bi bojkotovati savez i reprezentaciju na svaki nacin. cak ni ne gledati utakmice . nista... kao da ih nema... mozda cak otici tako daleko i bojkotovati i utakmice lige jer kad timovi vide da im raja ne dolazi na tekmu i da gube lovu mozda se i oni pobune.
nikad_izvini

#117 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by nikad_izvini »

IZVRŠNI ODBOR JE SMIJENIO KODRU I STRUČNI ŠTAB ZNAČI,LJUDI IZ KLUBOVA
Troglava aždaha,Izvršni odbor i pička materina.

SVE U SVEMU,MI SMO STOKA LJUDI Sve što se dešava smo i zaslužili ;-)
abdelsi

#118 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by abdelsi »

gledaj te cddddddddddddddddddddd
schakal

#119 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by schakal »

Treba otici pred savez i ebat im mater lopovsku
alphonse kauders

#120 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by alphonse kauders »

Ma najlakši način kojim ih možemo potjerati je natjerati političare da se javno petljaju u Savez, jer je Fifa i Uefa tu rigorozna i slijedi automatska suspenzija Saveza, svih klubova i reprezentacije. Ili da bilo koji klub tuži preko redovnog suda Savez (i tu je Fifa neumoljiva) - opet suspenzija Saveza.
roba_s_greskom

#121 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by roba_s_greskom »

Samo Fanaticosi mogu napraviti nesto protiv saveza a vi PICKE koje ste donedavno pljuvali po Fanaticosu ,da vidim sta cete vi uraditi
alphonse kauders

#122 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by alphonse kauders »

roba_s_greskom wrote:Samo Fanaticosi mogu napraviti nesto protiv saveza a vi PICKE koje ste donedavno pljuvali po Fanaticosu ,da vidim sta cete vi uraditi
Upristoji se, inače Banovići.
roba_s_greskom

#123 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by roba_s_greskom »

alphonse kauders wrote:
roba_s_greskom wrote:Samo Fanaticosi mogu napraviti nesto protiv saveza a vi PICKE koje ste donedavno pljuvali po Fanaticosu ,da vidim sta cete vi uraditi
Mrs u pizdu materinu ko si ti da mi prijetis papcino jedna nabijem te na kurac seljak jedan
callmethebreeeze

#124 Re: Meho Kodro dobio otkaz

roba_s_greskom wrote:
alphonse kauders wrote:
Mrs u pizdu materinu ko si ti da mi prijetis papcino jedna nabijem te na kurac seljak jedan
ti si roba sa vise gresaka.
:D
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#125 Re: Meho Kodro dobio otkaz

Post by pape »

Malo cemo zamandaliti dok se ne rijesi pitanje psovki.
Za pocetak, ... dok se topic procita, @roba_s_greskom ce biti banovan.
Post Reply