xxxZmajxxx wrote:Avdo Z. wrote:Dijaspora nema sta da odlucuje ko je fudbalska mafija. Njihovo je samo da navija. Ako hoce vec nesto da rusi eno neka rusi nakaradno drzavno uredjenje, neka rusi lopove na vlasti ili najbolje neka se te izbjeglice vrate u Bosnu.
Ti si tolki primitivac da ti ni majmuni sa grane nisu ravni!
Znaci Dijsporu treba strjeljati pa hajte ranije ubijte nas !!!!!!
Supci jeni ,hajde uzmi tu pusku ,pistolj ,bombu na sta cekate!
Cim predemo granicu rafalj ispali ,pobi govna dijasporska.
Za sve smo mi krivi mi u Dijaspori!Sto je se vama racku digo!
A kad je neku paru dici od glupih tad se uvlaci i u paksu!
Necemo mi nikog srusiti,to vi za svucite rukave i hajmo u akciju!
Jebem ja vas uvjek su vam drugi krivi a nevidite kolki ste primitivci!Seljacine!
Sve dok se budemo djeljeli na Dijasporu ,Sarajlije;Zenicane;Tuzlake itd: jebi ti nas Kolektivno!!!!!
PS:sipu

nama niko nista nemoze
Decko, smiri hormone. Nista od toga sto ti drobis ja nisam pomenuo. Dijaspora treba da voli svoju zemlju ili da je ostavi na miru odn. da se utopi u sredinu gje zivi i najbolje je da se tu zavrsavaju sva prava i obaveze dijaspore. Da nije bilo genocida i protjerivanja ja ne bi dozvolio dijaspori ni da glasa vec samo da podrzava one koje su u Bosni izabrali. Tu uopste ne vrijedjam, cak stavise, otkud znas, mozda sam i sam dijaspora kojoj je p.. k.... ovih koji lizu dupeta novim gazdama, ne smiju ni da pisnu, a izivljavaju se kad dodju u situaciju pricati o Bosni, eto bezbeli nista tamo ne valja, svi su lopovi i mafijasi. Dodju ljudi organizovano iz inostranstva da protestuju, lome, ruse i pale zgrade po Bosni i to obavezno tamo gdje Bosne bar jos malo ima, nece se prevariti da odu i ruse Banja Luku i Dodika koji otvoreno na zvaljava usta, zjali kako je Bosna vjestacka tvorevina i kako ne moze opstati. Nece da ruse onu zgradu tzv. vlade tzv. republike srpske a prvi su kada treba srusiti u Sarajevu. Znaju oni da niko u fudbalskom savezu ne valja, imaju za to dokaze sigurno kad klevecu. Sve sto sam ja licno zakljucio i zbog cega bi za muda objesio pojedince iz saveza je Beograd i izdaja raje koja je tamo bila, sve ostalo (ali bas sve) je cisto nagadjenje. Nesposobni, ma hajte...imamo mi neki izbor jeli, doci ce Misel Platina, Franc Bekenbauer, Sep Blater...ili makar Vahid Halilhodzic, Dusko Bajevic, Faruk Hadzibegic...eto doci ce ba oni da se kandiduju u kantonu za fudbalski savez, eto ih samo sto nisu. Hoce al' u kurcu! Da ima kakvih miliona, dosli bi oni, preko glave bi se prevrtali da sto prije stignu, a ovako radije vode drugoligaske timove i cak radije vole biti bez angazmana nego doci u Bosnu ponosnu. I sada kada je atmosfera donekle povracena, kada kako kazu sami reprezentativci i selokor "disu svi za jendog, jedan za sve", sada se nadje fukara da kaze da navija protiv BiH, zbog eto nekog jebenog Ilje koji je ko bajagi nosio hrvatsku zastavu. Pa neka je nosio, pa sta? Covjek je Bosanski Hrvat i ako se Bosna nije plasirala jasta ce nego da navija za Hrvatsku, i ja bih da sam na njegovom mjestu.
Ja sam bio odusevljen BiH fanatikosima, srce mi je bilo ko bundeva kada sam ih gledao sa bosanskim obiljezjima...ali neka govna su nasla da to razjebu da potpale raju pricama tipa; ako otjeramo ove, doci ce "zvijezde" pa ce da se direktno plasiramo na Svjetsko prvenstvo i tamo stici bar do polufinala. Ma hajte molim vas: ko ce doci? Doci ce uslje gore od ovih sadasnjih uslja, doci ce ti iz tzv republike srpske zvaljo koji ce odmah da postavi pitanje o ravnopravnoj zastupljenosti strucnjaka i belaj drugih stvari, doci ce ovi iz kantona (TAKO MORA BITI DA BI UOPSTE BILI CLANOVI FIFA I UEFA) koji, dok se samo naviknu na Sarajevo ima da prodje bar dva ciklusa.
Momci, dodjite pameti ili razguli dalje od Bosne, nemoj da je usta uzimas. JELI JASNO?