Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Starac_Foco

#101 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Starac_Foco »

Sta reci, ako ne podrzavas homoseksualnost, onda si fasista.
Ako nisi fasista, vjerovatno si derpe...ko ce sa nama na kraj izaci...
Ne znam, nista nemam protiv tih ljudi, to je stvar njihovog izbora.
U isto vrijeme, ne slazem se sa javnim manifestacijama tipa "gay parade", neka svoj izbor i svoja opredelenja ostave
za svoja "cetiri zida". Ne mislim da djeca treba da gledaju kako oni obuceni u odjecu "duginih boja" paradiraju ulicama
i salju poruku kako je to dobro i nije pogresno...
Mozda sam konzervativan i staromodan, ali kada je u pitanju moj ljubavni i seksualni zivot (izbor), to je intimna stvar i nema potrebe da to javno propagiram i namecem drugima.

Ne treba napadati ucesnike gej parade, ali u isto vrijeme, ne treba odobravati takva okupljanja...
JKG

#102 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by JKG »

visocicaguy wrote:naravno da je homoseksualnost BOLEST i nista drugo. kao i pedofilija, uostalom..

bolest ljudskog uma, koja, kad bi zahvatila kompletno covjecantstvo rezultirala bi IZUMRLOM VRSTOM u roku od samo 100-njak godina

prema tome, slobodno se moze reci da je HOMOSEKSUALNOST = GENOCID, stoga tu pojavu treba iskorijeniti, i ne dati da uopce dodje pred nas kucni prag
Pocni Ti na vrijeme stavljati "jezeve" oko kucnog praga, za svaki slucaj...
Ovo sto Ti pises je uzas...
djulba

#103 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by djulba »

Ja ne mogu pedere smislit, kad mi neko spomene naježim se. pa šta oni misle kako su oni nastali nisu se garant dvojica jeb..... pa je on nasto. nego su čovjek i žena. To nije prirodno i tačka. :x :x :evil: :evil: :x :x
Bosanac sa dna kace

#104 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Bosanac sa dna kace »

interesatnto na temi svi govore kako ''ONI'' imaju pravo, samo je par osoba reklo ''mi'' imamo pravo kao homoseksualci :-)
lady midnight

#105 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by lady midnight »

Bosanac sa dna kace wrote:interesatnto na temi svi govore kako ''ONI'' imaju pravo
chitamo li mi istu temu, ja neshto ne vidim da SVI govore da imaju pravo... :D :D :D

nego, shta te to chudi? nije bash lako ni na jednom ovakvom forumu ochitovati se kao homo, nakon shto chujesh da si nenormalan, genocidan, nastran, bolestan... kada vidish da ih ima koji bi te tukli (i to neshto u stilu premije -- za nagradu dobiju pravo da se izhivljavaju na tebi)... i onda mozhesh zamisliti kakva je situacija u stvarnosti, kad se u mahali prochuje da si deklarisani homoseksualac :-) i zamisli josh da kao mushkarac povedesh momka na kafu u komshiluk :D :D :D
losha

#106 Re: Euro pederi i pop Djujicevi heteroseksualci

Post by losha »

tempora wrote:" duhovno zdravlje srpskog naroda" :roll: :oops:
Prilicno jadno sa tvoje strane "lady".
omar little

#107 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by omar little »

Majko draga, meni ovakvi homofobi, kakve smo imali prilike "cuti" ovdje, nikad nece biti jasni. Ne razumijem kakav je to mentalni sklop u tih ljudi?! Mislim, sta je to u njihovim glavama da tako razmisljaju i tako se ponasaju?!? Diskriminacija je diskriminacija, bila ona na vjerskoj, rasnoj, klasnoj ili seksualnoj osnovi. Nije mi jasno kako ti ljudi ne razumiju da podrzavanjem diskriminacije i takvog drustva, samo je pitanje vremena kad ce oni doci na red! U takvom iskljucivom drustvu, svi prije ili kasnije dodju na red.
Ovako kad citam neke stvari, iznova se prestravim koliki je ljudski kapacitet mrznje! Nije dosta sto se smo prosli kroz rat i sto se ljudi toliko mrze na nacionalnoj osnovi, nego daj jos razloga. Strasno!
Ja se ljudima koji su u BiH otvoreni o svojoj homoseksualnosti divim na hrabrosti. K'o sto rece lady midnight, cak i najbezazlenije stvari, kao sto su otic' na kafu sa partnerom/icom, predstavljaju strasan problem. A o necemu ozbiljnijem da i ne govorimo.
Šeha

#108 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Šeha »

Ja bih sve ove banirane poslao u svijet malo. Na jedno 10 dana kulturnog sokiranja u neku zapadnu metropolu. ;-) :zoka:
omar little

#109 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by omar little »

Šeha wrote:Ja bih sve ove banirane poslao u svijet malo. Na jedno 10 dana kulturnog sokiranja u neku zapadnu metropolu. ;-) :zoka:
U San Francisco :D
Saian

#110 Re: Euro pederi i pop Djujicevi heteroseksualci

Post by Saian »

ja.neron wrote:
i ja ću ih tući ako budu paradirali SARAJEVOM također samo da se zna pa me proglasite homofobom
eki mu nicka :D kontradiktoran izbor, pa neron je meshtre guzio sve, od vjeverice do konja :D
Last edited by Saian on 18/04/2008 17:24, edited 1 time in total.
mamica papucarka

#111 Re: Euro pederi i pop Djujicevi heteroseksualci

Post by mamica papucarka »

Saian wrote:
ja.neron wrote:
i ja ću ih tući ako budu paradirali SARAJEVOM također samo da se zna pa me proglasite homofobom
eki mu nicka :D kontradiktoran izbor, pa neron je meshtre guzio sve, od vjeverice do onog svog konja :D
:lol: :lol: :lol:
callmethebreeeze

#112 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by callmethebreeeze »

Šeha wrote:Ja bih sve ove banirane poslao u svijet malo. Na jedno 10 dana kulturnog sokiranja u neku zapadnu metropolu. ;-) :zoka:
ako bi se kako to putovanje moglo uskladiti sa nekom gay paradom, da ljudi nesto dozive kad vec moraju napustiti tople domove svoje.

:D
_tulumba_

#113 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by _tulumba_ »

prva i jedina stvar gdje dajem podrsku Beogradjanima.... :D :D
jos kad mi ovi "europejci" pocnu pricati o pravima, kako pederi i lezbace trebaju imati jednaka prava kao i svi normalni ljudi....
pa ok, ali de samo iskren odgovor da li bi vi voljeli da se vase djete nadje u okruzenju tih debila....i zamislite fino, jednog dana vaš/a šesnaestogišnji sin/kćerka dodje i kaze vam; ja sam gay!!1 uh sto bih vas tad volio vidjeti kako opravdavate ove parade :lol: :lol:
ma ja, rekli bi vi, MA OK SINE/KĆERI TO JE TVOJ IZBOR (AL MRSH MI S OCIJU I NE VRACAJ MI SE U KUCU VISHE) :lol: :lol:
ako bude kojim slucajem ovakva parada planirana u BiH, ostace samo na to PLANIRANA :-D :-D
callmethebreeeze

#114 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

_tulumba_ wrote:prva i jedina stvar gdje dajem podrsku Beogradjanima.... :D :D
jos kad mi ovi "europejci" pocnu pricati o pravima, kako pederi i lezbace trebaju imati jednaka prava kao i svi normalni ljudi....
pa ok, ali de samo iskren odgovor da li bi vi voljeli da se vase djete nadje u okruzenju tih debila....i zamislite fino, jednog dana vaš/a šesnaestogišnji sin/kćerka dodje i kaze vam; ja sam gay!!1 uh sto bih vas tad volio vidjeti kako opravdavate ove parade :lol: :lol:
ma ja, rekli bi vi, MA OK SINE/KĆERI TO JE TVOJ IZBOR (AL MRSH MI S OCIJU I NE VRACAJ MI SE U KUCU VISHE) :lol: :lol:
ako bude kojim slucajem ovakva parada planirana u BiH, ostace samo na to PLANIRANA :-D :-D
ovdje se ne radi o "europejcima". stvar je u tome da ljude ne treba osudjivati zbog toga s kim lijezu u krevet. to je stvar kucnog odgoja, ja bih rekao.

sto se djece tice, neka su ziva i zdrava, a za ostalo cemo lako.
callmethebreeeze

#115 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

p.s ja bih se ozbiljno zabrinuo za svoje mentalno zdravlje da dijelim stavove debila iz "obraza".

to je organizacija kojoj je mladic heroj, za neupucene.
fuj, fuj, fuj.
_tulumba_

#116 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by _tulumba_ »

callmethebreeeze wrote:sto se djece tice, neka su ziva i zdrava, a za ostalo cemo lako.
JAH! :D :D
Tesssa

#117 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Tesssa »

ja luda mislila da je glavna briga hoce li ti dijete biti zdravo, hoce li biti narkoman, hoce li upasti u lose drustvo, hoce li zavrsiti skolu, biti sretno....kad ono, jok :oops:
Tesssa

#118 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Tesssa »

kakav DC10 :?

nemoj biti tersav, nije dobro :D :D
pitt

#119 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by pitt »

bas me zanima kako bi ti tako zadrt reagovao da ti dodje dijete od 18-20 god i kaze da je gay.
Tesssa

#120 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Tesssa »

:lol: :lol: :lol:

cuj 10 :-) ako bude dvoje dobro ce bit :oops: :D

joj, al samo da ne budu gay, ko ce od sramote pred komsije :oops: :skoljka: :-)
Tesssa

#121 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Tesssa »

kako je lako naci zajednicki jezik :D
callmethebreeeze

#122 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

pitt wrote:
bas me zanima kako bi ti tako zadrt reagovao da ti dodje dijete od 18-20 god i kaze da je gay.
on bi zapjevao nesto od deen-a.
:run: :D
simi5

#123 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by simi5 »

zoom66 wrote:
Šeha wrote:Ja bih sve ove banirane poslao u svijet malo. Na jedno 10 dan01a kulturnog sokiranja u neku zapadnu metropolu. ;-) :zoka:
nazalost, u katalogu nashe turistichke ponude van zemalja ex nam drzave imamo samo putovanja za bangladesh i bankok. mozda proshirimo ponudu zavisno od potraznje. :)
Pošalji ih u Beograd na Eurosong, zavoleće ili Srbe ili homoseksualce. :D
Šeha

#124 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by Šeha »

simi5 wrote:
Pošalji ih u Beograd na Eurosong, zavoleće ili Srbe ili homoseksualce. :D
Ne zna se sta bi mu gore palo :D :D :D
uozo

#125 Re: Gay gosti Eurosonga u strahu od srpskih fašista

Post by uozo »

A ja taman mislio da sad za Christopher street day organizujemo jednu nasu paradu u Sa. Znaci nista od toga! :run:
Post Reply