Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dječak sa šibicama
#101 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Razuman, nezahtjevan, normalan i skroman, da te dopunim 
- crven_barjak
#102 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Dooobro, evo kompromis pa da se ne moze reci da je bilo ko u podredjenom polozaju....žena wrote:- U seksu neukrotiva, divlja, spremna na sve, uvijek raspolozena, i kad nije, vrlo brzo (espresso kafax3 i gingseng prave cuda ) se "dozove", razumije i odobrava da se tokom kvalitetnog zabijanja spominju imena njenih prijateljica i slikovito simuliraju situacije, spremno se uzivi u isto
Znaci, samo one prijateljice koje se I njoj svide u vizualizaciji zanosa u divljoj strasti (
-
hocunecu
#103 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
he he da vas je bogdo vise takvih
Last edited by hocunecu on 18/11/2011 14:15, edited 1 time in total.
- crven_barjak
#104 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
....u najmanju ruku, skromno i sirokogrudno receno, u isti mahdječak sa šibicama wrote:Razuman, nezahtjevan, normalan i skroman, da te dopunim
-
PR-player
#105 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Sinko da tvoja dzevojka nije anamo od onih gejeva?crven_barjak wrote:Dooobro, evo kompromis pa da se ne moze reci da je bilo ko u podredjenom polozaju....žena wrote:- U seksu neukrotiva, divlja, spremna na sve, uvijek raspolozena, i kad nije, vrlo brzo (espresso kafax3 i gingseng prave cuda ) se "dozove", razumije i odobrava da se tokom kvalitetnog zabijanja spominju imena njenih prijateljica i slikovito simuliraju situacije, spremno se uzivi u isto
Znaci, samo one prijateljice koje se I njoj svide u vizualizaciji zanosa u divljoj strasti (na cetvrtu, op.a.
), I gdje bi se ona, uz blagu dopustenu dozu ustezanja, pridruzila....eto, I svi sretni...I ne da je mirna Bosna, vec zubori istancanom melodijom zvuka saza, mirisom jorgovana I okusom baklave
![]()
![]()
Gleda li L Word na fox life?
- crven_barjak
#106 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Gospodjo mila, najbolji red nastaje iz ludila I haosa, pa I Phoenix se dize iz pepela?Gospoda Ministarka wrote:Ako mi je jos ostalo da naucim da tolerisem da bi rado kresnuo moju prijateljicu, i da je potpuno normalno da me zove Alma, a tako se ne zovem, da mi za mamu kaze da je sexy, da tolerisem gledanje u druge zene, onda Allahu dragi, ostavi me u neznanju, i ne uzimaj mi ovo "ludilo" da me taj oblik prosvjetljenosti cini sretnom i zadovoljnom.crven_barjak wrote:Pa u tom slucaju, imate mnogo tog za nauciti, gdjo Ministarko, cudni su puti Bozji![]()
![]()
Interes uvijek I bilo gdje postoji, no iskreno zadovoljstvo, spokoj I srecu je tesko glumiti...to prolazi samo onim obnevidjelim od ljubavi i zogerima od muskaraca;)
@Strpljiva, puno toga u njegvom spisku bi mene natjeralo da dignem sidro.
A ovdje se nit' pise o ludilu, nit' je traga destrukciji...dobro, haosa malo ima
Dva su sidra u takvoj vezi, Ledena Celicna damo
Moje postovanje, na avataru dobro vam stoji drska od metle
Nema ljutnje, samo sala
-
dječak sa šibicama
#107 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Ja ne znam zasto bi njoj smetalo da je tijekom odnosa nazoves Alma, pa i ona tebi kaze recimo "rastrgaj me, lave" i ti se ne ljutis, iako nisi lav.
Mislim...
Mislim...
- žena
#108 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
ma cisto sumnjam da se ista od tvog navedenog njoj svidja...to su samo tvoje puste zeljecrven_barjak wrote:Dooobro, evo kompromis pa da se ne moze reci da je bilo ko u podredjenom polozaju....žena wrote:- U seksu neukrotiva, divlja, spremna na sve, uvijek raspolozena, i kad nije, vrlo brzo (espresso kafax3 i gingseng prave cuda ) se "dozove", razumije i odobrava da se tokom kvalitetnog zabijanja spominju imena njenih prijateljica i slikovito simuliraju situacije, spremno se uzivi u isto
Znaci, samo one prijateljice koje se I njoj svide u vizualizaciji zanosa u divljoj strasti (na cetvrtu, op.a.
), I gdje bi se ona, uz blagu dopustenu dozu ustezanja, pridruzila....eto, I svi sretni...I ne da je mirna Bosna, vec zubori istancanom melodijom zvuka saza, mirisom jorgovana I okusom baklave
![]()
![]()
- 1mala
#109 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Ma ti si carcrven_barjak wrote:....u najmanju ruku, skromno i sirokogrudno receno, u isti mahdječak sa šibicama wrote:Razuman, nezahtjevan, normalan i skroman, da te dopunimPotpisujem!
![]()
- crven_barjak
#110 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
A nu, u mene ne jedna, u mene djevojke, mnozina djede moj stari, a'da nijesam u manastiru odrast'o...I nisu od onije anamo, Bog da I'm dusu prosti, vec od junacke krvi, a nuSinko da tvoja dzevojka nije anamo od onih gejeva?
Gleda li L Word na fox life?
-
Gospoda Ministarka
#111 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
@crven_barjak
vidi fakat....
-
PR-player
#112 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
crven_barjak wrote:A nu, u mene ne jedna, u mene djevojke, mnozina djede moj stari, a'da nijesam u manastiru odrast'o...I nisu od onije anamo, Bog da I'm dusu prosti, vec od junacke krvi, a nuSinko da tvoja dzevojka nije anamo od onih gejeva?
Gleda li L Word na fox life?![]()
budalo
- crven_barjak
#113 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
ma cisto sumnjam da se ista od tvog navedenog njoj svidja...to su samo tvoje puste zelje[/quote]Doooobro, evo kompromis pa da se ne moze reci da je bilo ko u podredjenom polozaju....
![]()
![]()
E moja Zeno, da tebe zgodi sta nju zgadja
- JThomas
- crven_barjak
#115 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Iskreno izvinjenje ako se osjecate na bilo koji nacin uvrijedjen, povlacim svako slovo kao tudju rijec....stroga uciteljiceGospoda Ministarka wrote:@crven_barjakvidi fakat....
Samo se dobronamjerno zezamo, nista vise...
Last edited by crven_barjak on 18/11/2011 14:42, edited 1 time in total.
-
dječak sa šibicama
#116 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
meni vise vuce naJThomas wrote:

- crven_barjak
#117 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Tako je1mala wrote:Ma ti si carcrven_barjak wrote:....u najmanju ruku, skromno i sirokogrudno receno, u isti mahdječak sa šibicama wrote:Razuman, nezahtjevan, normalan i skroman, da te dopunimPotpisujem!
![]()
![]()
![]()
nego,samo ti to lagano njeguj,odrzavaj,mazi i ne ispustaj iz ruku....vidis kakav si sretnik,da ljudi kontaju da ih lozis,ne mogu vjerovati da je to stvarnost.
![]()
![]()
-
Gospoda Ministarka
#118 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 12:01, edited 1 time in total.
- Goldyna
#119 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
ima preslatke nozdrve (dva mala krugića) 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#120 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Jel dosta? Jeste! 
- Ridjobrki
#121 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
Volim što se moja rođena mati čudi kako je ona završila sa mnom.

- Tvrdokorna mrlja
#122 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
a i ja se cudim,sto jest jest 
- slobodni armirach
#123 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
jos uvijek nista
JT odlicna fotka, davaj link dje je nadje
JT odlicna fotka, davaj link dje je nadje
- Irm@
#124 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
da ali su svi vec zauzetiSundanceKid wrote:Citajuci osobine muskaraca na ovoj temi, reko bi co'ek pun nam grad nekih Spajdermena, Ekšnmena i to romanticara
- iz dna duše
#125 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?
To se pitam i sama već godinamaxyz2007 wrote:Sta vam se svidja kod osobe koju volite? Po cemu se vas osjecaj ili osoba razlikuju od svih ostalih?