Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dječak sa šibicama

#101 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by dječak sa šibicama »

Razuman, nezahtjevan, normalan i skroman, da te dopunim 8-)
crven_barjak

#102 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by crven_barjak »

žena wrote:
- U seksu neukrotiva, divlja, spremna na sve, uvijek raspolozena, i kad nije, vrlo brzo (espresso kafax3 i gingseng prave cuda ) se "dozove", razumije i odobrava da se tokom kvalitetnog zabijanja spominju imena njenih prijateljica i slikovito simuliraju situacije, spremno se uzivi u isto
:roll:
Dooobro, evo kompromis pa da se ne moze reci da je bilo ko u podredjenom polozaju....

Znaci, samo one prijateljice koje se I njoj svide u vizualizaciji zanosa u divljoj strasti ( :dance: na cetvrtu, op.a. :D ), I gdje bi se ona, uz blagu dopustenu dozu ustezanja, pridruzila....eto, I svi sretni...I ne da je mirna Bosna, vec zubori istancanom melodijom zvuka saza, mirisom jorgovana I okusom baklave :lol: :lol: :D
hocunecu

#103 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by hocunecu »

he he da vas je bogdo vise takvih
Last edited by hocunecu on 18/11/2011 14:15, edited 1 time in total.
crven_barjak

#104 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by crven_barjak »

dječak sa šibicama wrote:Razuman, nezahtjevan, normalan i skroman, da te dopunim 8-)
....u najmanju ruku, skromno i sirokogrudno receno, u isti mah :lol: Potpisujem! :lol: :lol:
PR-player

#105 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by PR-player »

crven_barjak wrote:
žena wrote:
- U seksu neukrotiva, divlja, spremna na sve, uvijek raspolozena, i kad nije, vrlo brzo (espresso kafax3 i gingseng prave cuda ) se "dozove", razumije i odobrava da se tokom kvalitetnog zabijanja spominju imena njenih prijateljica i slikovito simuliraju situacije, spremno se uzivi u isto
Dooobro, evo kompromis pa da se ne moze reci da je bilo ko u podredjenom polozaju....

Znaci, samo one prijateljice koje se I njoj svide u vizualizaciji zanosa u divljoj strasti ( :dance: na cetvrtu, op.a. :D ), I gdje bi se ona, uz blagu dopustenu dozu ustezanja, pridruzila....eto, I svi sretni...I ne da je mirna Bosna, vec zubori istancanom melodijom zvuka saza, mirisom jorgovana I okusom baklave :lol: :lol: :D
Sinko da tvoja dzevojka nije anamo od onih gejeva?

Gleda li L Word na fox life?
crven_barjak

#106 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by crven_barjak »

Gospoda Ministarka wrote:
crven_barjak wrote:Pa u tom slucaju, imate mnogo tog za nauciti, gdjo Ministarko, cudni su puti Bozji :lol: :lol:

Interes uvijek I bilo gdje postoji, no iskreno zadovoljstvo, spokoj I srecu je tesko glumiti :lol: ...to prolazi samo onim obnevidjelim od ljubavi i zogerima od muskaraca;)
Ako mi je jos ostalo da naucim da tolerisem da bi rado kresnuo moju prijateljicu, i da je potpuno normalno da me zove Alma, a tako se ne zovem, da mi za mamu kaze da je sexy, da tolerisem gledanje u druge zene, onda Allahu dragi, ostavi me u neznanju, i ne uzimaj mi ovo "ludilo" da me taj oblik prosvjetljenosti cini sretnom i zadovoljnom.

@Strpljiva, puno toga u njegvom spisku bi mene natjeralo da dignem sidro.
Gospodjo mila, najbolji red nastaje iz ludila I haosa, pa I Phoenix se dize iz pepela? :lol: :lol:

A ovdje se nit' pise o ludilu, nit' je traga destrukciji...dobro, haosa malo ima :D , ali trans zadovoljstva opravdava Almu... :lol: :lol:

Dva su sidra u takvoj vezi, Ledena Celicna damo :D , jedno imaginarno tvoje, a drugo, opipljivo i stvarno, duboko u gazu tvog broda...paradox je sto tvojoj stabilnosti doprinosi I taj uvlaceci, cvrsti sprud radosti :D ...paradox sto rekoh :lol: ...no, tvoj glecer je neistopiv, cak I u zoni siroke ozonske rupe :lol: Ledena si bila...kako opjeva jednom pjesnik

Moje postovanje, na avataru dobro vam stoji drska od metle :lol: , jos uvijek nade ima :lol: :lol:

Nema ljutnje, samo sala :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#107 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Ja ne znam zasto bi njoj smetalo da je tijekom odnosa nazoves Alma, pa i ona tebi kaze recimo "rastrgaj me, lave" i ti se ne ljutis, iako nisi lav.

Mislim...
žena

#108 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by žena »

crven_barjak wrote:
žena wrote:

ma cisto sumnjam da se ista od tvog navedenog njoj svidja...to su samo tvoje puste zelje
1mala

#109 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by 1mala »

crven_barjak wrote:
dječak sa šibicama wrote:Razuman, nezahtjevan, normalan i skroman, da te dopunim 8-)
....u najmanju ruku, skromno i sirokogrudno receno, u isti mah :lol: Potpisujem! :lol: :lol:
Ma ti si car :lol: :lol: :lol: nego,samo ti to lagano njeguj,odrzavaj,mazi i ne ispustaj iz ruku....vidis kakav si sretnik,da ljudi kontaju da ih lozis,ne mogu vjerovati da je to stvarnost. :thumbup: :thumbup: :wink:
crven_barjak

#110 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by crven_barjak »

A nu, u mene ne jedna, u mene djevojke, mnozina djede moj stari, a'da nijesam u manastiru odrast'o...I nisu od onije anamo, Bog da I'm dusu prosti, vec od junacke krvi, a nu :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#111 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by Gospoda Ministarka »

@crven_barjak :roll: vidi fakat....
PR-player

#112 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by PR-player »

crven_barjak wrote:

A nu, u mene ne jedna, u mene djevojke, mnozina djede moj stari, a'da nijesam u manastiru odrast'o...I nisu od onije anamo, Bog da I'm dusu prosti, vec od junacke krvi, a nu :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
budalo :thumbup:
crven_barjak

#113 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by crven_barjak »

Doooobro, evo kompromis pa da se ne moze reci da je bilo ko u podredjenom polozaju....

ma cisto sumnjam da se ista od tvog navedenog njoj svidja...to su samo tvoje puste zelje[/quote]

:lol: :lol: :lol: oplakah!

E moja Zeno, da tebe zgodi sta nju zgadja :lol: :lol:
JThomas

#114 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by JThomas »

Image
crven_barjak

#115 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by crven_barjak »

Gospoda Ministarka wrote:@crven_barjak :roll: vidi fakat....
Iskreno izvinjenje ako se osjecate na bilo koji nacin uvrijedjen, povlacim svako slovo kao tudju rijec....stroga uciteljice :lol:

Samo se dobronamjerno zezamo, nista vise... :-D
Last edited by crven_barjak on 18/11/2011 14:42, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama

#116 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

JThomas wrote:Image
meni vise vuce na

Image

:D
crven_barjak

#117 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by crven_barjak »

1mala wrote:
crven_barjak wrote:
Ma ti si car :lol: :lol: :lol: nego,samo ti to lagano njeguj,odrzavaj,mazi i ne ispustaj iz ruku....vidis kakav si sretnik,da ljudi kontaju da ih lozis,ne mogu vjerovati da je to stvarnost. :thumbup: :thumbup: :wink:
Tako je :lol: , Ali ima bogami I posla tu, more znoja se prolije, pa opet poslije irgetit, e valja to izdurat' :lol: :lol: Ali takav je zivot, sta da se radi :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#118 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by Gospoda Ministarka »

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 12:01, edited 1 time in total.
Goldyna

#119 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by Goldyna »

ima preslatke nozdrve (dva mala krugića) :-)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#120 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by ladyblue18 »

Jel dosta? Jeste! :sax:
Ridjobrki

#121 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by Ridjobrki »

Volim što se moja rođena mati čudi kako je ona završila sa mnom. :D :D :D
Tvrdokorna mrlja

#122 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by Tvrdokorna mrlja »

a i ja se cudim,sto jest jest :lol:
slobodni armirach

#123 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by slobodni armirach »

jos uvijek nista :lol: :lol:

JT odlicna fotka, davaj link dje je nadje :-D
Irm@

#124 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by Irm@ »

SundanceKid wrote:Citajuci osobine muskaraca na ovoj temi, reko bi co'ek pun nam grad nekih Spajdermena, Ekšnmena i to romanticara :D
da ali su svi vec zauzeti :)
iz dna duše

#125 Re: Sta vam se svidja kod osobe koju volite?

Post by iz dna duše »

xyz2007 wrote:Sta vam se svidja kod osobe koju volite? Po cemu se vas osjecaj ili osoba razlikuju od svih ostalih?
To se pitam i sama već godinama :-)
Post Reply