inace na poslu super funkcionisem do 4:30 i onda mi se odjednom cijeli organizam prebaci na standby, baterija pri kraju ihihihih
inace sam uvijek nasmijana i iako imam 25 godina, vec imam bore po licu, sva sreca pa su u pitanju bore smijalice
-------------------------------margareta wrote:Iskreno se neču deklarirati nigdje da sam pripadnica i jednoga bh. naroda
Ja ću se "upisati" kao ODMETNICA u rubrici "nacionalnost"
......a tako se nekako i doživljavam.
Vidite narode o čemu mi kontinuirano "pričamo"?
Sve počinje i završava se na velikim naciomima.
Pojede nas to narode.
Hajmo organizirati POKRET za PREOKRET, ko je ZA?
Maggie, ja ne kuzim mnoge stvari....ne znam da li pratis reklamnu kampanju KAKO GLASATImargareta wrote:mIRCerko,
Kužiš ti ovo sa sa-x.-om?
"NAŠ" pa još i kandidat!!!!!mIRCerka wrote:Maggie, ja ne kuzim mnoge stvari....ne znam da li pratis reklamnu kampanju KAKO GLASATImargareta wrote:mIRCerko,
Kužiš ti ovo sa sa-x.-om?
te daj X, te daj preferencu te daj ovo daj ono....
mogu se Amerikanci tako zaye8avat kad je kod njih sve elektronsko...kod nas se sve rucno broji....radila sam 2 puta za izbore i mogu ti reci da sto vise trubis nasem narodu kako se glasa, to sve vise nevazecih listica bude.....
sinoc sam ( a boga mi i preksinoc) gledala TV gostovanja kandidata za nacelnike opcina u Sarajevu.....
jedan od njih je bio na Alfa TV i toliko se isprovaljivao da sam dobila blazi napad slijepog crijeva od smijeha....
on ce kao nacelnik opcine da urgira da se verifikuju i nostrifikuju nase diplome i da budu validne u svijetu![]()
![]()
![]()
![]()
HELLO PAPAK nije valjda da se ja bolje razumijem u ingerencije nacelnika od nekog ko grabi kao toj poziciji?!?!?
uh , odmaknuh se od tem ups
BECHO wrote:Fakat 'velika' mana!mIRCerka wrote:jedina mana koju on ima (a vec sam o tome govorila) jeste cinjenica da navija za FCS !!!
covek je humanista i pravnik. treba ga i razumeti. mozda zdruzenim terorstima manijacima treba karantenaProfesor Boyle, kojeg je drzava BiH bez obrazlozenja izbacila iz zastupnickog tima, podsjeca na bosanski problem izlaska na more, odnosno koristenja luke za potrebe svoje privrede.
A vi bi ste se gospodine mogli obratiti najblizoj zdravstvenoj ustanovi,zasigurno vam treba profesionalna pomocAra koji hara wrote:covek je humanista i pravnik. treba ga i razumeti. mozda zdruzenim terorstima manijacima treba karantenaProfesor Boyle, kojeg je drzava BiH bez obrazlozenja izbacila iz zastupnickog tima, podsjeca na bosanski problem izlaska na more, odnosno koristenja luke za potrebe svoje privrede.
Koji interesantan podatak ?Temple wrote:Za one koji neznaju
TERZICI SU PORIJEKLOM DROBNJACI IZ LIMSKE DOLINE U CRNOJ GORI (SJEVERNA CRNA GORA).
PRIPADAJU PLEMENU DROBNJAKA, OD KOGA JE I SLOBODAN MILOSEVIC TAKODJE.
INACE IZ ISTOG PLEMENA POTICE 80% KRIMINALACA CIJA SMO IMENA SLUSALI OVIH GODINA, MNOGO IH JE POUBIJANO.
NIJE MI JASNO ZASTO SE CUDITE ??
Mnogo interesantno. Plaho interesantno. Puno interesantno.TERZICI SU PORIJEKLOM DROBNJACI IZ LIMSKE DOLINE U CRNOJ GORI (SJEVERNA CRNA GORA).
PRIPADAJU PLEMENU DROBNJAKA, OD KOGA JE I SLOBODAN MILOSEVIC TAKODJE.
INACE IZ ISTOG PLEMENA POTICE 80% KRIMINALACA CIJA SMO IMENA SLUSALI OVIH GODINA, MNOGO IH JE POUBIJANO.
NIJE MI JASNO ZASTO SE CUDITE ??