Paaaaaa.......ukusniji...![]()
Probala sam i ne obrezan.........ne svidja mi se onaj visak kozice ....razvlaci se.....
Aaaa, ti si taj tester:)
@active - kod mime na testiranje, pa neka ona odluči je li ti sunećenje treba ili ne
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Paaaaaa.......ukusniji...![]()
Probala sam i ne obrezan.........ne svidja mi se onaj visak kozice ....razvlaci se.....
alphonse kauders wrote:Paaaaaa.......ukusniji...![]()
@active - kod mime na testiranje, pa neka ona odluči je li ti sunećenje treba ili ne
Nisam vjeroispovjesti i nacije koja bi mogla da vam padne na pamet.Valbon_1 wrote:68847 wrote:Vidim, "procitase" nas neki tokom zadnjih 20-ak minuta al nece da nam pomognu savjetom
Uh bre sto me uplasih...Pa posto si manjina, tolerisemo te. Jer Bosna je multietnicko drustvo te ne mogu znati koje si vjereispovesti pa zato... Ali ako si musliman i pricas protiv sunecenje onda to znaci samo jedno...ni ti nisi osunecen pa bi ta porastes broj tvoji "modernizovanih" primeraka.
Inace mi nocu spavamo a danju radimo, valjda je tako i kod vas brojalice, osim ako nisi i protiv ovakvog poredka, pa bi da svi noci radimo a danju spavamo...
da ba jarane ja sam sa 18 pusku u ruci drzao i branio tvoju guzicu a ti sada nesto se prenegamash "joj jeli boli"...active wrote:zasto bi se osunetio???
hm... ne postoji neki poseban razlog za to, jednostavno mi se tako vise svidja...naravno osim toga tu su estetika, higijena a donekle i vjera... mada nisam 100% musliman i nisam bas religiozan...al eto...
uglavnom i jarani zezaju ono, daj ba idi osuneti se, ovo ono... moras to uradit... i mi smo....al jbg opet me je strah... ne znam bas kako se to radi...i boli li puno...
a jbg jarane, ako cu radi toga 7 dana lezat u krevetu da umirem jer me doslovno kurac boli... onda mi sunecenje ni ne treba.CHICAGO wrote:da ba jarane ja sam sa 18 pusku u ruci drzao i branio tvoju guzicu a ti sada nesto se prenegamash "joj jeli boli"...
pa sta ako boli nemoj biti CHkapi???
kontas...
sa 18 treba vec da si mushko 110%... ja i svi moji haveri u tim godinama se nismo bojali NICHEGA!!! - a nekmoli neke rutinske 20-minutnog brijanja (ne zasluzuje da se zove operacijom) Cune... daj ba ne zajebaji...
a u stvari najvise trebas da budes zahvalan svojim roditeljima koji to nisu odlucili da ti urade kad si se rodio....
Recimo u Francuskoj kada se rodi musko dijete, CIM SE RODI oni ga sunete, osim ako roditelji prije poroda ne kazu da se dijete ne treba sunetiti... prava stvar!!!!!!!!!!!!
alphonse kauders wrote:Paaaaaa.......ukusniji...![]()
68847 wrote:Nisam vjeroispovjesti i nacije koja bi mogla da vam padne na pamet.Valbon_1 wrote:68847 wrote:Vidim, "procitase" nas neki tokom zadnjih 20-ak minuta al nece da nam pomognu savjetom
Uh bre sto me uplasih...Pa posto si manjina, tolerisemo te. Jer Bosna je multietnicko drustvo te ne mogu znati koje si vjereispovesti pa zato... Ali ako si musliman i pricas protiv sunecenje onda to znaci samo jedno...ni ti nisi osunecen pa bi ta porastes broj tvoji "modernizovanih" primeraka.
Inace mi nocu spavamo a danju radimo, valjda je tako i kod vas brojalice, osim ako nisi i protiv ovakvog poredka, pa bi da svi noci radimo a danju spavamo...
(al sam Zemljanin; nisam ET)
"modernizovani" primjerci?
Jesu li to ovi ostali "zastarjeli"?![]()
Inace - postoje raznorazne smjene, turnusi , dezure i sl.
a sta i da jeste cuvar... kakve to veze imaValbon_1 wrote:A ti si neki cuvar...a...mislim posto dezuras noci...Latinci su rekli "Homo Homini Lupos Est". Vidis... takva je priroda coveka. Svi bi da se rade stvari onako kako mi zelimo ali ne ide to bas tako tako. Nismo mi stvorili jednoga drugoga nego nas je stvorio neki drugi VISI od nas....osim ako ne verujes da ti je porijeklo od majmuna.
Kada kupujes n.p.r novog Golga V jer citas tehnicko upustvo fabrike is Wolfsburga ili iz fabrike u Japanu ili Koreji za Nokia telefon. Razmisli malo....razum...ah ta sveta stvar...ali data samo ljudima.
SsTtEeLlAa wrote:a sta i da jeste cuvar... kakve to veze imaValbon_1 wrote:A ti si neki cuvar...a...mislim posto dezuras noci...Latinci su rekli "Homo Homini Lupos Est". Vidis... takva je priroda coveka. Svi bi da se rade stvari onako kako mi zelimo ali ne ide to bas tako tako. Nismo mi stvorili jednoga drugoga nego nas je stvorio neki drugi VISI od nas....osim ako ne verujes da ti je porijeklo od majmuna.
Kada kupujes n.p.r novog Golga V jer citas tehnicko upustvo fabrike is Wolfsburga ili iz fabrike u Japanu ili Koreji za Nokia telefon. Razmisli malo....razum...ah ta sveta stvar...ali data samo ljudima.
uostalom samo tvoje pisanje je nigdje veze sa temom... kako sam kazes... ah taj razum nemaju ga svi
BarbaDue wrote:To carona takvog te volim!!!!![]()
![]()
![]()
To treba da uradis zato sto ti to zelis a ne zato sto te drugovi nagovarajuactive wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???
tnx. help!!!
Eee da,poslije j**** nema kajanja,neprilagodjena wrote:To treba da uradis zato sto ti to zelis a ne zato sto te drugovi nagovarajuactive wrote:Pozz, imam 17 godina i nisam se osunetio jos...
u zadnje vrijeme cesto razmisljam da to mozda uradim, tj. jarani me nagovaraju...hehee
sad na ljeto ce mi 18. god, pa sam mislio mozda to onda uraditi...
sta vi mislite o tome?
i momci koji su to vec uradili- da li je puno strasno i jel puno boli???
tnx. help!!!
![]()
![]()
Dobro razmisli da se kasnije nebi kajao
active wrote:ma meni je iskreno najgore odluciti se- da li to uraditi ili ne?
mislim da kad bi se odlucio za to ne bi mi anestezija bila toliki problem, jbt sunete se ljudi i nazivo pa im nista!