A vi ste sigurno dobili na "ljepotu". Lijep stadion k'o da ga je Paprica Rade projektov'o i pravionosara wrote:Igracete na tom uslovnim stadionu sve dok se vlast ne promijeni, a onda cete morat platit dugove koji su astronomski ili cete morat trazit neki drugi tudji stadion dok se ne snadjete za svoj "golubarnik". Kako? Pa otimacinom i lopovlukom, ko i dosad.
FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shana_majka
#101 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
- Suicidal Siberian
#102 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Iako sam zadojen Željezničarom, moram priznati da smo u goroj situaciji nego komšije sa Hadisona...naime, niko ne zna tacno koliko je klub dužan, a sigurno se radi o cifri izmedju 2 i 4 miliona eura. e sad, prije ili poslije ce neki mehanizmi koji predstavljaju pojam pravne drzave proraditi i jedini nacin naplacivanja dugova je da se stadion uzme jer on jedini ima vrijednost...zamislite koliko ima "biznismena" koji bale na tu lokaciju i koji bi je rado pretvorili u jedan veeeeeliki shoping centar ili mozda cak UnTwisted tower ili neka slicna karafeka.
- video
#103 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Meshchini,potrova ih sve mishomorom samo da moderiras na ovoj temimIRCerka wrote: PS U odsustvu resornog moderatora, prisutni moderatori pokrivaju i njihove coskove.

-
belissima
#104 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
[quote="hrasno38"][quote="belissima"]Upravo citam tvoje razne postove...znas sta si ti zasluzila po tim tvojim pravilima...dozivotno iskljucenje!!!!!!!!
Ja nikome nisam nista lose rekla,salimo se,zezamo se,prepucavamo se u granicama normale...nemoj zezat...opusti se!!!![/quote]
Kad neko mjesto nazoves "krmetnjakom" onda znaci da svi oni koji se tamo nadju su krmad. To jeste uvreda koja ne moze proci bez glasnog i jasnog odgovora da nekoga vrijedjas. Prepucavanje bi trebalo da bude u granicama normale ali ti bi i te kako morala sam da prepoznas koja je to granica a sa krmetnjakom si je zaista presla. Dotakla si bar sto se mene tice sveto mijesto gdje sam se borio za ovaj grad i gdje je mnogo mojih prijatelja ostavilo zivote. Stadion Grbavica nije samo sportski objekat nego mjesto gdje je 4 godine bila prva linija odbrane grada i gdje su mnogi Manijaci i Pitari svoje zivote zalozili. Ubuduce malo razmisljaj svojom glavom ako ti uopste sluzi za tu svrhu.[/quote]
Ne možes poistovjecivati sport sa proteklim periodom,zaboravljas da je i okolo samog stadiona Asim Ferhatovic Hase ukopano dosta onih koji su dali svoje zivote,za grad Sarajevo,za Bosnu i Hercegovinu,pa se vi isti simpatizeri nk selja sprdate s tim dijelom grada.Nemoj molim te ubacivati puno ozbiljnije stvari u ovu nasu zezu...jao za sta se vi hvatate...OVO JE ZALOSNO!!!!
Ja nikome nisam nista lose rekla,salimo se,zezamo se,prepucavamo se u granicama normale...nemoj zezat...opusti se!!!![/quote]
Kad neko mjesto nazoves "krmetnjakom" onda znaci da svi oni koji se tamo nadju su krmad. To jeste uvreda koja ne moze proci bez glasnog i jasnog odgovora da nekoga vrijedjas. Prepucavanje bi trebalo da bude u granicama normale ali ti bi i te kako morala sam da prepoznas koja je to granica a sa krmetnjakom si je zaista presla. Dotakla si bar sto se mene tice sveto mijesto gdje sam se borio za ovaj grad i gdje je mnogo mojih prijatelja ostavilo zivote. Stadion Grbavica nije samo sportski objekat nego mjesto gdje je 4 godine bila prva linija odbrane grada i gdje su mnogi Manijaci i Pitari svoje zivote zalozili. Ubuduce malo razmisljaj svojom glavom ako ti uopste sluzi za tu svrhu.[/quote]
Ne možes poistovjecivati sport sa proteklim periodom,zaboravljas da je i okolo samog stadiona Asim Ferhatovic Hase ukopano dosta onih koji su dali svoje zivote,za grad Sarajevo,za Bosnu i Hercegovinu,pa se vi isti simpatizeri nk selja sprdate s tim dijelom grada.Nemoj molim te ubacivati puno ozbiljnije stvari u ovu nasu zezu...jao za sta se vi hvatate...OVO JE ZALOSNO!!!!
- Meshtar
#105 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Stadion su izgradili članovi Željezničara. PS. Klub se zove Željo, slobodno tako piši. Do tvog posta sve je bila normalna zeza između nas i vas, no uvijek mora neko biti ko će sve razvaliti. No hajde, čestitam.Altsa wrote:Bas me zanima od kojih ste para sagradili grbavicu. da niste mozda od ustedevine samih igraca ili mozda od kospic butik donacija. daj vise ne serite oko toga da mi nemamo stadion a vi ste sami sebi izgradili grbavicu. dobili ste pare od grada, drzave ili neke druge drzavne institucije pa sada palamudite da ste ga vi sami podigli. raspitajte se navijaci kelje odakle vam pare za beton, konstrukcije i sve ono sto je potrebno za izgradnju jednog malog stadiona, bezbeli su i radnici radili besplatno a nije ih neko placao. stadion je uvijek bio u vlasnistvu sportskog drustva ali ste ga cistom mahinacijom i lopovlukom prepisali na n.k.Keljo. prema tomeMeshtar wrote:Zjev, činjenice.belissima wrote:A ha stadiona..hej pa oni imaju svoj stadion,halooooo..stadion!!!Jest da ga i oni plaćaju,jest da nema reflektore,jest da im niti jedna od 4 tribine(ako se mogu nazvati tribinama) nije ni slična a kamoli ista(što kaže Nele Karajlić:Kako neću navijati za zelju kad su im sve četiri tribine različite)
1. Stadion je u vlasništvu FK Željezničar
2. Na stadionu su se igrale utakmice Kupa Uefa, znači zadovoljava uslove
3. Reflektore nemamo
4. Citat Neleta Karajlića...dovoljno govori samo o sebi.
Pitanje, šta vi imate od svega ovoga? čak ni Neleta više nemate:-)
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#106 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Poslala sam im svima virusevideo wrote:Meshchini,potrova ih sve mishomorom samo da moderiras na ovoj temimIRCerka wrote: PS U odsustvu resornog moderatora, prisutni moderatori pokrivaju i njihove coskove.
- Meshtar
#107 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Ne vidim da je iko rekao nešto loše o samom stadionu, kao i njegovoj okolini. kada dođe do upotrebe argumenata u koje su uključeni mrtvi (koji baš i nemaju veze s fudbalom i trebali bi da mirno leže tamo gdje već leže), ili nacija, religija i slično to je siguran znak da smo došli do kraja fine i normalne zeze. Malo prelazi granice dobrog ukusa.belissima wrote:Ne možes poistovjecivati sport sa proteklim periodom,zaboravljas da je i okolo samog stadiona Asim Ferhatovic Hase ukopano dosta onih koji su dali svoje zivote,za grad Sarajevo,za Bosnu i Hercegovinu,pa se vi isti simpatizeri nk selja sprdate s tim dijelom grada.Nemoj molim te ubacivati puno ozbiljnije stvari u ovu nasu zezu...jao za sta se vi hvatate...OVO JE ZALOSNO!!!!hrasno38 wrote:Kad neko mjesto nazoves "krmetnjakom" onda znaci da svi oni koji se tamo nadju su krmad. To jeste uvreda koja ne moze proci bez glasnog i jasnog odgovora da nekoga vrijedjas. Prepucavanje bi trebalo da bude u granicama normale ali ti bi i te kako morala sam da prepoznas koja je to granica a sa krmetnjakom si je zaista presla. Dotakla si bar sto se mene tice sveto mijesto gdje sam se borio za ovaj grad i gdje je mnogo mojih prijatelja ostavilo zivote. Stadion Grbavica nije samo sportski objekat nego mjesto gdje je 4 godine bila prva linija odbrane grada i gdje su mnogi Manijaci i Pitari svoje zivote zalozili. Ubuduce malo razmisljaj svojom glavom ako ti uopste sluzi za tu svrhu.belissima wrote:Upravo citam tvoje razne postove...znas sta si ti zasluzila po tim tvojim pravilima...dozivotno iskljucenje!!!!!!!!
Ja nikome nisam nista lose rekla,salimo se,zezamo se,prepucavamo se u granicama normale...nemoj zezat...opusti se!!!!
- nosara
#108 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Kad niko ne zna koliko smo duzni odkud cifra izmedju 2 i 4 mil. i to eura?
Ovdje se radi o tome da komsije ne placaju kiriju na Kosevu, niko nije spominjao ukupan njihov dug, koji je ko zna koliki, ko i nas uostalom.
Ako lupamo, evo ja cu rec da oni duguju 12 mil. eura. Mislim, bas relevantno.
Ovdje se radi o tome da komsije ne placaju kiriju na Kosevu, niko nije spominjao ukupan njihov dug, koji je ko zna koliki, ko i nas uostalom.
- zgembo_sa
#109 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Kad se dug pretvorio u eure 
-
Dendrlix
#110 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Suicidal Siberian wrote:Iako sam zadojen Željezničarom, moram priznati da smo u goroj situaciji nego komšije sa Hadisona...naime, niko ne zna tacno koliko je klub dužan, a sigurno se radi o cifri izmedju 2 i 4 miliona eura. e sad, prije ili poslije ce neki mehanizmi koji predstavljaju pojam pravne drzave proraditi i jedini nacin naplacivanja dugova je da se stadion uzme jer on jedini ima vrijednost...zamislite koliko ima "biznismena" koji bale na tu lokaciju i koji bi je rado pretvorili u jedan veeeeeliki shoping centar ili mozda cak UnTwisted tower ili neka slicna karafeka.
Dovetite ponovo Nijaza, on ce vas izvaditi garant!
- video
#111 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
A koji voz ,jel plavimIRCerka wrote:Poslala sam im svima virusevideo wrote:Meshchini,potrova ih sve mishomorom samo da moderiras na ovoj temimIRCerka wrote: PS U odsustvu resornog moderatora, prisutni moderatori pokrivaju i njihove coskove.dok se oporave, prosho voz
- nosara
#112 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Pitari su, vecinom, frustrirani ljudi. To je tako ocito.
-
mIRCerka
#113 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
video wrote:A koji voz ,jel plavimIRCerka wrote: Poslala sam im svima virusedok se oporave, prosho voz
Plavi voz, lokomotiva crna
- Suicidal Siberian
#114 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Zato sto fakture jos pristizunosara wrote:Kad niko ne zna koliko smo duzni odkud cifra izmedju 2 i 4 mil. i to eura?
- video
#115 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Ichi cemo mi na istok,pa da navijamo za pravi (ne plavimIRCerka wrote:video wrote:A koji voz ,jel plavimIRCerka wrote: Poslala sam im svima virusedok se oporave, prosho voz
upravo taj
Plavi voz, lokomotiva crnaSto odmara na istoku

-
lahor
#116 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Tek sad vidim sta su podstanarske muke....Grbavico ljubim ti svaku vlas trave,svaki sveti busen....Nama nikad nikakav Olimpik nece doci i reci haj tamo se.........Zalosno stvarno,pitam se samo gdje su vlasti kantona i grada Sarajeva zasto ne pomognu...bila bi katastrofa ako se ovo desi..... 
-
mIRCerka
#117 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Video, mlad si ti jos ima nade za tebe
- video
#118 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Ma doci ces ti tobe,nikad nije kasnomIRCerka wrote:Video, mlad si ti jos ima nade za tebe

-
Fordas
#119 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Saga zavrsena, malo se digla prasina jer je incijativa krenula od NG-a. Eto o cemo vi raspravljate
- fole13
#120 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Dolazimo na Grbavicu uz odredene pare sve se moze pa cemo vas malo karati na Grbavici

- Meshtar
#121 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Uz određene pare...tačno.fole13 wrote:Dolazimo na Grbavicu uz odredene pare sve se moze pa cemo vas malo karati na Grbavici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mIRCerka
#122 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Znaci, nikad.Meshtar wrote:Uz određene pare...tačno.fole13 wrote:Dolazimo na Grbavicu uz odredene pare sve se moze pa cemo vas malo karati na Grbavici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
LSD
#123 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Nije toliko problem ni što su podstanara,vec što su paraziti društveni...neki pitar je pokusao da napravi paralelu sa laziom,romom,interom i milanomlahor wrote:Tek sad vidim sta su podstanarske muke....Grbavico ljubim ti svaku vlas trave,svaki sveti busen....Nama nikad nikakav Olimpik nece doci i reci haj tamo se.........Zalosno stvarno,pitam se samo gdje su vlasti kantona i grada Sarajeva zasto ne pomognu...bila bi katastrofa ako se ovo desi.....
- nosara
#124 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Oni, vecinom, ne misle...
- Meshtar
#125 Re: FK SARAJEVO U VOGOSCU,OLIMPIK NA KOSEVO
Jednom kad počneš da se ližeš sa strankama, komunjarama ili bilo čim već, onda zauvijek ostaneš u tim šemama. To je cijena koju moraš platiti. to te čini ponekad pobjednikom, a mnogo češće prostitutkom koju svako razvlači kako želi. Volim što volim klub koji je uvijek bio samo svoj i njegovih navijača:-)LSD wrote:Nije toliko problem ni što su podstanara,vec što su paraziti društveni...neki pitar je pokusao da napravi paralelu sa laziom,romom,interom i milanomlahor wrote:Tek sad vidim sta su podstanarske muke....Grbavico ljubim ti svaku vlas trave,svaki sveti busen....Nama nikad nikakav Olimpik nece doci i reci haj tamo se.........Zalosno stvarno,pitam se samo gdje su vlasti kantona i grada Sarajeva zasto ne pomognu...bila bi katastrofa ako se ovo desi.....![]()
...samo ne zna da su ovo gospodski klubovi koji PLACAJU uredno kirije i dugovanju vlasniku objekta...malo-malo pa psuju Alaima,cude se kako je "jaci" od Musemica,cude se kako ga ne moze niko ziv istjerati iz kluba i sl....pa nek razmisle malo kolike su Alaimove zasluge prema parazitskom klubu