Pogrešan broj

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Tesssa

#101 Re: Pogrešan broj

Post by Tesssa »

moguce lady :D a mozda je i distributer ovoga:

Image

:D
pitt

#102 Re: Pogrešan broj

Post by pitt »

mene sad ubijaju ovi iz Hillary campa :D svaki dan poruku ostave. Sajo imas kakav savjet :D :D :D
lady midnight

#103 Re: Pogrešan broj

Post by lady midnight »

Tesssa wrote:moguce lady :D a mozda je i distributer ovoga:

Image

:D

ma yock, pa za ovaj privatlook bi mu trebalo poznavanje stranih jezika :D :D
Tesssa

#104 Re: Pogrešan broj

Post by Tesssa »

lady midnight wrote:ma yock, pa za ovaj privatlook bi mu trebalo poznavanje stranih jezika :D :D
doduse :oops:
riko-ga

#105 Re: Pogrešan broj

Post by riko-ga »

Izvinjavam se na gramatickim greskama u vrijeme pisanja posta imao sam jedan tel. razgovor pogresan broj :lol: :lol: :lol:

E davam je znati cime se covjek bavi :skoljka: hehehehh necete nikad pogoditi hahahha
Tesssa

#106 Re: Pogrešan broj

Post by Tesssa »

dam je znat! hahahhhahah
riko-ga

#107 Re: Pogrešan broj

Post by riko-ga »

Saian wrote:
riko-ga wrote: javlja se on ljubazno (inace je privatnik)
mene zanima imal ovdje korelacije neke :D :D :D,

a stranci mogu samo pomislit da privatnike legislativni aparat kod nas tolko handri da ih zhgaravica ubi i probava im trpi te ce se teshko odluchiti u tako progresrezistentnom (sto u fekalno-provodnom, sto u privrednom smislu) okruzju pokushati proboj na trhiste :oops:

Ima korelacuje.95% prima poslovne pozive zbog toga mora biti ljubazan.Poslovnost :D
riko-ga

#108 Re: Pogrešan broj

Post by riko-ga »

Tesssa wrote:dam je znat! hahahhhahah

Izvinjavam se prof. B-H-S jezika nisam te prepoznao!!!!!!!!!!!!!!!!!
pitt

#109 Re: Pogrešan broj

Post by pitt »

.95% ? :-) :-)
Tesssa

#110 Re: Pogrešan broj

Post by Tesssa »

pitt wrote:.95% ? :-) :-)
pa poslovnost :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#111 Re: Pogrešan broj

Post by Truba »

mIRCerka wrote:Koliko puta vam se desilo da ste pri biranju broja pogriješili? Šta uradite? Da li kažete "Izvinite, pogrešan broj" ili, nakon što vam kažu POGREŠAN BROJ kažete obično IZVINITE? Kako reagujete kad vas neko nazove i pogriješi broj?

Meni se preko vikenda desiše dvije nevjerovatne situacije.
Prvo mi je na ULTRA broj stigao kredit s nepoznatog broja. Ja nazovem taj broj, kažem da je doslo do greške i da su meni poslali kredit, kad me čovjek stade napadat "pička ti materina, niko tebe nije ni zvao nit ti slao kredit šta ti imaš mene zvat" s krajiškim akcentom, i tu se ja ušutim i kažem sama sebi " ko ga jebe, nije on uzeo kredit meni već se zajebao i poslao meni".

Juče, 3 prozivke sa istog broja, nazovem ja, javi se neka cura od nekih 15ak godina, i ja kažem " Zdravo, imala sam 3 propuštena poziva sa ovog broja, a ona kaže MRŠ i spusti slušalicu...

ja ne odgovaram na pozive s nepoznatih brojeva...baš kad očekujem poziv onda se javim...fino vidim da neko zove... nek zove :D u srijedu me je neko zvao sa 2 različita broja :mrgreen: s mobilnog i s fixnog :skoljka: ja fino odem na net kad ono nema podataka o pretplatniku :D eh neću ti se javiti... samo dodajem u mob imenik ne javljaj se 1,2,3,4,5... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a kad imam propušten poziv... opet ako je nepoznat... samo lagano izbrišem pozive... ko te jebe :lol: :lol: :lol: :lol:

ako sam se čitavog života javljao na fixni budalama ... čemu displej 8) 8) 8) 8)
rajvosa^

#112 Re: Pogrešan broj

Post by rajvosa^ »

Daj ba sta ste se snadovezali covjeka, nego daj jos ovih pogresnih brojeva...ismijah se ko budala. :-D
Truba

#113 Re: Pogrešan broj

Post by Truba »

besana wrote:Prije par mjeseci dobijem SMS: "Ne sviđaš nam se više. Maja i Ida" Odgovorim: "Pogrešan broj" Opet meni poruka: "Nije broj, nego ti" :shock: :lol: Jedva sam curama objasnila da je pogrešan broj. :lol:
kako ja to samo brišem... :lol: :lol: :lol: :lol: jedva dočekam... nek se budale brinu što ih ignorira...taj neko
Truba

#114 Re: Pogrešan broj

Post by Truba »

zapravo znam i datum otkada mi je mobitel na bešumnom
otkako me je direktor naguzio prije 2 godine za 2 dana godišnjeg kad sam morao ići po auto u jebene doglode za uskrs više mi ne treba ni zvuk ni vibra na mobu

mobitel mi služi i kao sat tako da ako ne odgovorim na poziv... prozvat ću šefa za 5 minuta... uvijek mogu reći da sam u kenjari :D

najmoćnije su one poruke iz dijaspore koje ni bog ne može protumačiti od gramatičkih grešaka

8)
Irm@

#115 Re: Pogrešan broj

Post by Irm@ »

danas... cijeli dan...proziva neko...pa zove...a ja ne cujem... i veceras ja prozovem... kad zove... ja se javim kad siptar neki mozda radi pekari :D :-D : "sanela" (ali morate sebi to zvucno predociti s pravim naglaskom) :D :-D
ja:"molim?"
on:"sanela jesi to ti?"
ja:"nisam vi ste pogrijesili"
on:"dobro... izvinite"

kad poruka: "sanela ja znam da si to ti ali neces da mi se javis"
ja nist... kad on zove...
ja:"gospodine stvarno ste pogrijesili ja nisam nikakva sanela"
on:"sanela nemoj da me lazes...zasto me lazes"
ja:"jos sam vas i prozvala da vidim ko me zvao... sto sigurno ne bih uradila da vam se nisam htjela javiti.. molim vas nemojte me vishe uznemiravati..."
on:"dobro...necu...ali sanela ja te volim"

uh... :D :-D
melb26sa

#116 Re: Pogrešan broj

Post by melb26sa »

Irm@ wrote:danas... cijeli dan...proziva neko...pa zove...a ja ne cujem... i veceras ja prozovem... kad zove... ja se javim kad siptar neki mozda radi pekari :D :-D : "sanela" (ali morate sebi to zvucno predociti s pravim naglaskom) :D :-D

ja:"jos sam vas i prozvala da vidim ko me zvao... sto sigurno ne bih uradila da vam se nisam htjela javiti.. molim vas nemojte me vishe uznemiravati..."

Sanela, javi se covjeku, vidis da te voli :-)
Leonid Breznjev

#117 Re: Pogrešan broj

Post by Leonid Breznjev »

mogu zamisliti kako se veceras, nocas, na kalmanu okrecu... puste narudzbe ! :D http://de.youtube.com/watch?v=TvUHMnNABjo
fatality

#118 Re: Pogrešan broj

Post by fatality »

Tesssa wrote:
pitt wrote:.95% ? :-) :-)
pa poslovnost :D
a i vi kad zapnete za nekog ,pogledaj post malo bolje pa ces vidjet da je .(citaj tacka) tu da oznaci kraj prethodne recenice a ne kao sto vi mislite 0.95% ili sta vec :oops:
Tesssa

#119 Re: Pogrešan broj

Post by Tesssa »

:lol: :lol: :lol:
chuchumbamayumbe

#120 Re: Pogrešan broj

Post by chuchumbamayumbe »

Irm@ wrote:danas... cijeli dan...proziva neko...pa zove...a ja ne cujem... i veceras ja prozovem... kad zove... ja se javim kad siptar neki mozda radi pekari :D :-D : "sanela" (ali morate sebi to zvucno predociti s pravim naglaskom) :D :-D

Sanela, Sanela...zasto me niiiisi htela, Sanela, Sanela....ubila te salmonelaaaa..... itd :)
Downunda

#121 Re: Pogrešan broj

Post by Downunda »

mIRCerka wrote:Koliko puta vam se desilo da ste pri biranju broja pogriješili? Šta uradite? Da li kažete "Izvinite, pogrešan broj" ili, nakon što vam kažu POGREŠAN BROJ kažete obično IZVINITE? Kako reagujete kad vas neko nazove i pogriješi broj?

Meni se preko vikenda desiše dvije nevjerovatne situacije.
Prvo mi je na ULTRA broj stigao kredit s nepoznatog broja. Ja nazovem taj broj, kažem da je doslo do greške i da su meni poslali kredit, kad me čovjek stade napadat "pička ti materina, niko tebe nije ni zvao nit ti slao kredit šta ti imaš mene zvat" s krajiškim akcentom, i tu se ja ušutim i kažem sama sebi " ko ga jebe, nije on uzeo kredit meni već se zajebao i poslao meni".

Juče, 3 prozivke sa istog broja, nazovem ja, javi se neka cura od nekih 15ak godina, i ja kažem " Zdravo, imala sam 3 propuštena poziva sa ovog broja, a ona kaže MRŠ i spusti slušalicu...
"Krajiškim akcentom" (itekako bitno za ovu temu) .....
toliko o predrasudama!
milivoje

#122 Re: Pogrešan broj

Post by milivoje »

Prica iz zivota (by Gembo):
zovem jednog poznanika i na telefon mi se javlja njegova kćerkica. osnovna škola, možda četvrti razred. ovako je tekao naš razgovor:
„halo?“
„dobar dan. trebao bih gospodina ramiza.“
„tata nije tu. a ko ga treba?“
„ovdje jedan čiko iz pošte. nema veze što tate nema, ti si već velika cura pa mi možeš i ti pomoći... imaš li lenjir?“
„nemam lenjir, imam trokut.“
„lijepo sine. nešto nije u redu sa vašom telefonskom linijom, pa hajde, moli te čiko, uzmi taj trokut i izmjeri dužinu kabla od telefona do zida...“
„dobro, samo malo da uzmem trokut.“
i ode klinka, a ja ostadoh na liniji. čujem je tamo kako nešto šuška i lupka... uskoro, opet diže slušalicu:
„pričekajte još samo malo, treba mi i digitron.“
„nema problema, sine...“
nakon nekog vremena, mala se javlja:
„kabel je dug 864 centimetara.“
„reci tati da bi trebao skratiti kabl radi lakšeg mjerenja.“
„dobro, hoću.“
„hvala sine. i obavezno reci tati da ima jako pametno dijete. baš si se na njega bacila.“
„dobro.“
:thumbup: :thumbup:
milivoje

#123 Re: Pogrešan broj

Post by milivoje »

Nastavak...
ležim u krevetu, u ne baš dobrom stanju. znaš ono kad navečer popiješ puno alkohola i ujutro se probudiš ali ti se ne da otvoriti oči i ustati iz kreveta, nego baš „merak“ biti mrtav ko leš i tako komiti još satima... uh. nije da je merak, ali je mnogo lakše nego biti vertikalan. i tako ja ležim i znam da ću opet zaspat i prespavat sa merakom cijeli dan. kad telefon poče zvoniti. i zvoni, zvoni, zvoni, zvoni, zvoni, zvoni, zvoni, pa kratko prestane, pa opet zvoni, zvoni, zvoni. a sa svakim novim oglašavanjem zvona, mozak hoće da mi procuri iz ušiju. ja se ne dam, kontam - prestaće, međutim nikako ne prestaje. ne mogu da ustanem, a kontam – ako ovoliko zvoni, mora da je nešto hitno, o glavi se radi, garant...
ustanem onako komiran, glava mi pulsira a žeđ me ubija (ne valja miješati pića), dovučem se do telefona & podignem slušalicu:
„da?“ – javljam se prilično nadrkano.
„muzafera bih trebao.“ – ništa manje nadrkan glas mi odgovori s druge strane linije.
„pogriješili ste broj...“ krajnje neljubaznim tonom započeh, a taman kad htjedoh nastaviti rečenicu u stilu jebo ti muzafer mater seljačku koji ku..c onoliko dugo zvoniš.., tip me prekinu ko iz topa: „pa šta se onda javljaš koji ku..c?“, i spusti mi slušalicu.
Šeherzada
Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....

#124 Re: Pogrešan broj

Post by Šeherzada »

Mene je zvao jedan broj 065 bas danas.Napade me frajer ni krivu ni duznu.Poceo sa psovkama,te da ce on mene cekati ispred fakulteta na Palama u koji idem :? ,te da ce me prebiti,ko sam ja da umisljam da sam zenska ipo i da se njegov brat truje radi mene,te otrovace on mene.....i ko zna sta jos!Dok sam dosla do rijeci frajer je prekinuo!A nisam mu stigla ni reci da ne idem na faks posebno ne na Pale :?
milivoje

#125 Re: Pogrešan broj

Post by milivoje »

aida05 wrote:Mene je zvao jedan broj 065 bas danas.Napade me frajer ni krivu ni duznu.Poceo sa psovkama,te da ce on mene cekati ispred fakulteta na Palama u koji idem :? ,te da ce me prebiti,ko sam ja da umisljam da sam zenska ipo i da se njegov brat truje radi mene,te otrovace on mene.....i ko zna sta jos!Dok sam dosla do rijeci frajer je prekinuo!A nisam mu stigla ni reci da ne idem na faks posebno ne na Pale :?
Hahaha...Pa ti truj bracu. :razz:
Post Reply