Sabahudin Saša Vugdalic kao spiker
Moderator: anex
- abondanzieri
#101 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Frey je lezerno primio loptu,kao i svi Brazilci 
- alphonse kauders
#102 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Hadžić: Leverkuzena večeras nema nigdje
Vugdalić: Ima, Leverkuzen se i dalje nalazi u Njemačkoj
Vugdalić: Ima, Leverkuzen se i dalje nalazi u Njemačkoj
- verni
#103 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
a i večeras je blistao... ovo su samo neke na koje sam se dobro nasmijao:
citira Osima: "nek protivnik misli kako će mi ga dati a da ga ne primi... mislim na pogodak"
Fiorentina - PSV: "ljubičice 1 - elektroničari 1"
pomoćnik pokazuje ofsajd: "dignuta rampa da ne pobjegne dijete... u ovom slučaju vieri"
za golmana PSV-a: "tipičan lala, mislim holanđanin iz zemlje lala... da ne kažem tulipan"
citira Osima: "nek protivnik misli kako će mi ga dati a da ga ne primi... mislim na pogodak"
Fiorentina - PSV: "ljubičice 1 - elektroničari 1"
pomoćnik pokazuje ofsajd: "dignuta rampa da ne pobjegne dijete... u ovom slučaju vieri"
za golmana PSV-a: "tipičan lala, mislim holanđanin iz zemlje lala... da ne kažem tulipan"
- rIder
#104 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
koji ludjak
i mutu je isao na to da preplaši golmana 
-
clan_foruma
#105 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Jos jedna od sinoc 
...PSV iz Eindhovena, grada antena, ekrana iii (kratka pauza) reflektora
...PSV iz Eindhovena, grada antena, ekrana iii (kratka pauza) reflektora
- Sir Charles
#106 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Iako se NATO summit održava u Bukureštu, ni oni ne bi večeras pomogli Leverkusenu
Ma legenda...
Ma legenda...
-
Sharam
#107 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Sinoc su komentarisali snimak utakmice arsenal-liverpool....i na kraju poluvremena govore za Kuyta evo klempe zutog koji je dao izjednacujuci goo!!!!!and1medjed wrote:likovi su prejakiAli_G wrote:Aaaaa, ta dvojica na eurosportu su kraljevi. Hebo Vugdalica za njih![]()
![]()
![]()
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#108 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
"Čuvaju loptu,kao mladu pred vjenčanje"!!!
Kad nisam sinoć crko od smijeha! 
-
Sharam
#109 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Ljudi ovdje su Sašini citati samo do posljednjih nekoliko utakmica....zamislite da imamo bar od pocetka ove sezone.....ko skupi sve to, pa cak i izda knjigu....oparit ce se Boga mi....nije to tako losšeee!!! Saša rulzzzzzzz, podrzavamo te kraljuuuu , nedaj seee, imas jaku konkurenciju na eurosportu....grunt wrote:"Čuvaju loptu,kao mladu pred vjenčanje"!!!Kad nisam sinoć crko od smijeha!
-
ado-šampion
#110 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
kelly lake wrote:Neelix wrote:Hadzic: Lazio je izgledao dobro do 25. minute...
Vugdalic: I ja sam izgledao dobro do 25. godine...
![]()
![]()
![]()
LEGENDA!
- Doda37
#111 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Ako imate priliku pogledati Eurosport , komentari na srpskom jeziku, da cujete sto njihov par govori, to je cirkus 
-
damir75
#112 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Lik je fakat nevjerovatan! Idealan, pogotovo za italijansku ligu!
Oni "komentatori" na JS ubijaju u pojam i u vecini slucajeva iskljucujem ton kada oni nesto prenose!! Sampioni gluposti i neznnja na najgori moguci nacin, ubijaju zelju za gledanjem dobre tekme! Vugdalic svarno izvaljuje, ali je njegov nacin prenosenja duhovit, bar meni, a pogotovo kad "prca" svog kolegu!! Lik kojega ne treba sklanjati ni pod razno sa tv-a, jer se bas ismijem!!
-
The__Doctor
#113 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Vugdalic je kralj on mi uljepsa dan, svaka mu cast 
- campa_xxx
#114 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Ma dajte ljudi u svakom trenutku frajer odvraca paznju sa utakmice, LIK JE NIDJE VEZE treba samo da komentarise sta se desava na terenu i da ne skrece paznju sa utakmice na sebe jer fakat je najmanje bitan u svemu tome
- campa_xxx
#115 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Ovo je ili Vugdalic licno napisao ili neko od kolega 100% pa i nick je registrovan samo zbog ove temedamir75 wrote:Lik je fakat nevjerovatan! Idealan, pogotovo za italijansku ligu!Oni "komentatori" na JS ubijaju u pojam i u vecini slucajeva iskljucujem ton kada oni nesto prenose!! Sampioni gluposti i neznnja na najgori moguci nacin, ubijaju zelju za gledanjem dobre tekme! Vugdalic svarno izvaljuje, ali je njegov nacin prenosenja duhovit, bar meni, a pogotovo kad "prca" svog kolegu!! Lik kojega ne treba sklanjati ni pod razno sa tv-a, jer se bas ismijem!!
- Neelix
#116 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
nisam gledao utakmicu...ali koliko znam, golman PSV-a je Gomes, Brazilacverni wrote: za golmana PSV-a: "tipičan lala, mislim holanđanin iz zemlje lala... da ne kažem tulipan"
-
b@tto
#117 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
jeste li primijetili kako na obn nekada jedan od komentatora jednostavno nestane,na kraju prenosa serie a nigdje vugdalića,slična stvar se zna desiti i kada prenose nba
-
damir75
#118 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Nije Vugdalic garant!:-) a nick je ranijee reristrovan!campa_xxx wrote:Ovo je ili Vugdalic licno napisao ili neko od kolega 100% pa i nick je registrovan samo zbog ove temedamir75 wrote:Lik je fakat nevjerovatan! Idealan, pogotovo za italijansku ligu!Oni "komentatori" na JS ubijaju u pojam i u vecini slucajeva iskljucujem ton kada oni nesto prenose!! Sampioni gluposti i neznnja na najgori moguci nacin, ubijaju zelju za gledanjem dobre tekme! Vugdalic svarno izvaljuje, ali je njegov nacin prenosenja duhovit, bar meni, a pogotovo kad "prca" svog kolegu!! Lik kojega ne treba sklanjati ni pod razno sa tv-a, jer se bas ismijem!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Bar svako ima pravo na svoje misljene! Meni je ok lik i duhovit! Kome ne odgovara neka slusa "poznavaoce" Kemala Ahmetovica: ''Ivan Campo, bivsi igrac Reala bla bla, sinoc je slomio nogu i nece ga biti na terenu naredna dva dana.' ( valjda mu brzo zarastaju kosti hahahah)"
- since1921
- Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije
#119 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
U jeku napada Fiorentine na gol PSV-a legenda govori:
Brani se PSV sto bi reko Roko Prč zatvaraj butigu
-
b@tto
#120 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
što je najgore,to nije govorio roko prč nego meštar iz velog mistasince1921 wrote:U jeku napada Fiorentine na gol PSV-a legenda govori:
- verni
#121 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
e to bi već bilo previše i za vugdalićaNeelix wrote:nisam gledao utakmicu...ali koliko znam, golman PSV-a je Gomes, Brazilacverni wrote: za golmana PSV-a: "tipičan lala, mislim holanđanin iz zemlje lala... da ne kažem tulipan"![]()
riječ je o rezervnom golmanu PSV-a
- campa_xxx
#122 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
damir75 wrote:Nije Vugdalic garant!:-) a nick je ranijee reristrovan!campa_xxx wrote:Ovo je ili Vugdalic licno napisao ili neko od kolega 100% pa i nick je registrovan samo zbog ove temedamir75 wrote:Lik je fakat nevjerovatan! Idealan, pogotovo za italijansku ligu!Oni "komentatori" na JS ubijaju u pojam i u vecini slucajeva iskljucujem ton kada oni nesto prenose!! Sampioni gluposti i neznnja na najgori moguci nacin, ubijaju zelju za gledanjem dobre tekme! Vugdalic svarno izvaljuje, ali je njegov nacin prenosenja duhovit, bar meni, a pogotovo kad "prca" svog kolegu!! Lik kojega ne treba sklanjati ni pod razno sa tv-a, jer se bas ismijem!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Bar svako ima pravo na svoje misljene! Meni je ok lik i duhovit! Kome ne odgovara neka slusa "poznavaoce" Kemala Ahmetovica: ''Ivan Campo, bivsi igrac Reala bla bla, sinoc je slomio nogu i nece ga biti na terenu naredna dva dana.' ( valjda mu brzo zarastaju kosti hahahah)", Suko na utakmici Liverpool-Man.Utd: auu nastradala je korner zastavica, to su ti dueli Liverpoola i Manchestera
JA GA NE VOLIM!!!
-
TM1987
#123 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Curling, komentator: Meti mlada,metiDoda37 wrote:Ako imate priliku pogledati Eurosport , komentari na srpskom jeziku, da cujete sto njihov par govori, to je cirkus
-
TM1987
#124 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Evo ja potvrdjujem sve sto je on napisao! Jesam li se i ja registrovao zbog ove teme?campa_xxx wrote:Ovo je ili Vugdalic licno napisao ili neko od kolega 100% pa i nick je registrovan samo zbog ove temedamir75 wrote:Lik je fakat nevjerovatan! Idealan, pogotovo za italijansku ligu!Oni "komentatori" na JS ubijaju u pojam i u vecini slucajeva iskljucujem ton kada oni nesto prenose!! Sampioni gluposti i neznnja na najgori moguci nacin, ubijaju zelju za gledanjem dobre tekme! Vugdalic svarno izvaljuje, ali je njegov nacin prenosenja duhovit, bar meni, a pogotovo kad "prca" svog kolegu!! Lik kojega ne treba sklanjati ni pod razno sa tv-a, jer se bas ismijem!!
![]()
![]()
![]()
![]()
-
damir75
#125 Re: Sabahudin Saša Vugdalić kao spiker
Evo jos nekih bisera, malo starijih, ali neprolaznih!!
Mirko Kamenjasevic, utakmica Sarajevo - Zeljo, sezona 1967 / 68, stadion Grbavica:
"...slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal...topovski udarac i gol...k**** gol, precka... sjedi mali p**** ti materina, nista ne vidim..."
Rezultat: 6 mjeseci suspenzije
A posto je bio vatreni navijac Sarajeva, samo par mjeseci nakon zavrsetka suspenzije Mirko prenosi utakmicu Sarajeva u Kupu:
"...Vahidin Musemic u izglednoj sansi i nistaaa...ali opet Musemic dolazi do lopte udarac i golman brani, lopta se odbija do Musemica koji upucuje snazan udarac lijevom nogom... preckaaa, Musemic ovaj put glavom i OPET je promasio jeb'o mu ja mater smotanu!!!"
Rezultat: dvije godine suspenzije prenosa

Mirko Kamenjasevic, utakmica Sarajevo - Zeljo, sezona 1967 / 68, stadion Grbavica:
"...slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal...topovski udarac i gol...k**** gol, precka... sjedi mali p**** ti materina, nista ne vidim..."
Rezultat: 6 mjeseci suspenzije
A posto je bio vatreni navijac Sarajeva, samo par mjeseci nakon zavrsetka suspenzije Mirko prenosi utakmicu Sarajeva u Kupu:
"...Vahidin Musemic u izglednoj sansi i nistaaa...ali opet Musemic dolazi do lopte udarac i golman brani, lopta se odbija do Musemica koji upucuje snazan udarac lijevom nogom... preckaaa, Musemic ovaj put glavom i OPET je promasio jeb'o mu ja mater smotanu!!!"
Rezultat: dvije godine suspenzije prenosa