naravno...sulesavic wrote:Je l' se to opet traži sažaljenje za nekog ko ga po svojoj definicij ne daje?
elem jel se vama kad dogodi da u banci dobijete novčanicu
koju kasnije ta ista banka neće da primi
Moderator: anex
naravno...sulesavic wrote:Je l' se to opet traži sažaljenje za nekog ko ga po svojoj definicij ne daje?
ja sam pokusao uzeti on line,prije nije bilo nikakavih problema ali evo vec 5 dana pokusavam i uvijek je error,čiko u banci kaze nema nista od on line kupovine dok se valjda ne napravi taj softver kod njih,tj da usklade sve te zajebe.kazu da ne znaju ni oni kada ce to biti,ali ocekuju do pocetka sljedece sedmice,iako su mi to vec jednom rekli i to prije 7 danaludacha wrote:jel tko pokusavao kupiti sta on-line? imam visa karticu od unicredit zabe. dosad je sve uredno radilo. al u zadnjih 5 dana stalno pokusavam kupit stogod (na racunu i bez minusa imam i vise nego dovoljno da to obavim), ali mi stalno izbacuje poruku kao autorizacija kartice nije uspjela...
jel tko imao slicnih problema?
Majjah wrote:Banka je dobra jer je zaista dio najvece evropske mreze, ali im je menadzment qurac najobicniji, inace im se ovo ne bi desilo. U spajanje dvije banke su usli kao da spajaju dvije piljare! A veoma sporo i slabo rade na tome da sve profunkcionise, jer u zapadnoj hercegovini oni i dalje odlicno posluju, a to im je izgleda i jedini cilj. Samo jedna sugestija, imam poznanicu koja radi na salteru u toj banci i djevojka je znala bukvalno doci kuci placuci od muke jer sefovi nista ne rade da se stanje poboljsa, a narod napada njih, psuje, vrijedja i sta sve ne govori. Ako zelite stvarno da iskalite svoj bjes na pravim i odgovornim osobama, onda udjite u kancelariju sefica ili direktorica pa njima to sve odbrusite, jer samo oni mogu pritisnuti ove foteljase iz Mostara. Ja sam to uradio i iz pouzdanog izvora znam da je doticna foteljasica odmah nakon toga nazvala nekog drugog foteljasa koji je sutradan odmah poslao IT strucnjaka da pregleda zasto im sistem u Banci non-stop pada pa ljudi i do 2-3 sata cekaju u redu!
Meni je super. Ja sam uzeo onaj od 6 KM mjesecno.b@tto wrote:kakva su vaša iskustva o yes paketu,mislim otići do banke i prijaviti se za taj paket
pitanje,je li imaš još jedan limit pord redovnog ,i kako se vraća taj drugi limitzgembo_sa wrote:Meni je super. Ja sam uzeo onaj od 6 KM mjesecno.b@tto wrote:kakva su vaša iskustva o yes paketu,mislim otići do banke i prijaviti se za taj paket
Pa imas limit za visu electron i limit za visu classic. Visa classic je kreditna, a electron debitna kartica. Sto ce reci, kad kupis sa classic nesto novac ce ti se sa racuna skinuti tek 20tog slijedeceg mjeseca, a sa electron ti se skida odmah. Takodje trebas znati da ti se sa classic ne isplati dizat novac, mislim da ti skine 10 KM za svako dizanje para...b@tto wrote:pitanje,je li imaš još jedan limit pord redovnog ,i kako se vraća taj drugi limitzgembo_sa wrote:Meni je super. Ja sam uzeo onaj od 6 KM mjesecno.b@tto wrote:kakva su vaša iskustva o yes paketu,mislim otići do banke i prijaviti se za taj paket