suncokret13 wrote:popajic wrote:suncokret13 wrote:
.Jer,boze moj,Hrvati s njim nisu zadovoljni,a masa Bosnjaka i Bosanaca jeste.Znaci,ne uklapa se u ludilo.
a to ko biva,istorija/historija/povjest se ponavlja,
nesto k'o a la
sejdu bajrami ( jel' se tako zvao onaj ?)
Kad poredis Komsica sa Milosevicevim poltroncicima puno vise govoris o sebi nego o njemu.
Koliko se sjecam Komsic je jedini imao petlje vrlo glasno odbrusiti Kostunici i comp. da se bakcu svojom,a ne nasom drzavom.I ne vidi u prevashodno nacionalnom obecani napredak.
Vidim odgovara ti ova "nova" istorija/povijest .I sadasnjost malih torova i jos manjih umova.
Nekima ne odgovara i zato u Komsicu vide malo svjetla u mraku.krivo si skontala a i onaj gore,
cudna je tvoja konstatacija :
Jer,boze moj,Hrvati s njim nisu zadovoljni,a masa Bosnjaka i Bosanaca jeste.Znaci,ne uklapa se u ludilo.
i slijedom stvari dolazi :
i to slicno se vec desilo u PROSLOSTI ovih krajeva ( sada siroj )a to ko biva,istorija/historija/povjest se ponavlja,
nesto k'o a la
sejdu bajrami ( jel' se tako zvao onaj ?)
bas,naprotiv,meni je OGAVNA !!!Vidim odgovara ti ova "nova" istorija/povijest
nesto je napisano i potpisano,mojim nickom suprotno tome ?Koliko se sjecam Komsic je jedini imao petlje vrlo glasno odbrusiti Kostunici i comp. da se bakcu svojom,a ne nasom drzavom.I ne vidi u prevashodno nacionalnom obecani napredak.
aako se malo prebische mojim po postovima,pronacice se iza komsica,zar ne ?
nego izgleda da su opet KRISTALNE kugle prljave,pa se nista ne vidi kroz njih.
Mala ispravka,ne bas bitna,ali...ja sam ON,ne ona.Sorry za prljave kristalne kugle.Eto,sad smo ih plaknuli pa je malo jasnije ko je ko i sta ko misli.No problemos!